Fiúk szelf-szopása (magamnak bekapom)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1   2006. 05. 02. kedd 23:15
pestfia pestfia VIP
A témŕt feltettem, de eltűnt 24 ora utŕn.
Miért??
#2   2006. 05. 02. kedd 23:22
pestfia pestfia VIP
TAVALY az "elp" lekôzôlt egy filmecskét egy
mozgékony hosszufarku tagrol, aki sajŕt farkŕt tudta szŕjŕval elérni. Hasonlokat lŕttam mŕs
kiadŕsban, de esetleg a GG-n is talŕlhato...de hol?? Van sok lŕny-maszti film, de a fiukrol semmi
pedig a lŕnyok szivesen néznék, mint mi ôket mikor masztiznak? Miért nincs fiu-maszti-film???
#3   2006. 05. 03. szerda 18:34
ismeretlenfiu00 ismeretlenfiu00
??
SZERINTED??
finom
#4   2006. 05. 03. szerda 20:12
fraktalok fraktalok
biztosan mindenki ezt gyakorolja ha-ha
(Ez egy válasz pestfia üzenetére (2006. 05. 02. kedd 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 02. kedd 23:15
A témŕt feltettem, de eltűnt 24 ora utŕn.
Miért??
#5   2006. 05. 04. csütörtök 15:28
Valaki aki vad Valaki aki vad
én azt szeretem, ha egy nő csinálja ...
#6   2006. 05. 05. péntek 00:52
vazelinator vazelinator VIP Admin
rá jötem sokan nem értelmezik a téma cimét:)
kiegészitem ha nem gond?
fiuk-szelf-szopŕsa --> fiuk-szelf-szopŕsa (magamnak bekapom)
#7   2006. 05. 05. péntek 16:22
pestfia pestfia VIP
Rendben,REPARATUR.."ha mindenki érti" de eddig csak mellé duma van,.../TE IS/... a n°2 kérdésre vŕlasz az sehol, na bezzeg, ha egy lŕny tesz kérdést arra...na de hagyjuk az alma dumŕlokat,ha ez ôket kielégiti!
#8   2006. 05. 05. péntek 19:52
nekem ez nem megy ,hogy kell bemelegítení?
#9   2006. 05. 06. szombat 08:50
 Gorcsev Iván Gorcsev Iván
Ha már valaki a sajátját kapja be ott már nagy a szegénység mindenféle szempontból,van arra illetékes hőlgy is ha jól tudom! Kutyáknál látom,hogy nyalja a tökét kocsog nyes
#10   2006. 05. 06. szombat 11:06
Fögenyó Fögenyó
eljen eplus2
#11   2006. 05. 06. szombat 17:59
Ambulance Ambulance VIP
Ha nincs nőm, akkor sem szopom le magam, az olyan buzis. Inkább kiverem.
#12   2006. 05. 08. hétfő 12:02
WildHorse WildHorse
Mind betegek vagytok vezzeg!:)))))
#13   2006. 05. 09. kedd 19:38
szerintem nem +"überbuzi beteg állat "+csak kiprobálta a sex e formáját is ,mert meg tudtta tenni
#14   2006. 05. 18. csütörtök 18:34
X Törölt felhasználó (34131)
ez azért érdekes, máshol egészen kulturált társalgás alakult ki erről a témáról, itt meg csak a dühödt anyázás folyik...
szóval csak annyit az önleszopásról, hogy piszkosul jó egy dolog! míg vékonyabb és hajlékonyabb voltam én is sűrűn gyakoroltam, és nem feltétlenül azért, mert nem volt egy lány a közelben, aki leszopjon vagy szétrakja nekem a lábát. egész egyszerűen egy teljesen más élmény, mint a 'normális' szex, már ha létezik egyáltalán ilyen kategória. maga a nekikészülés és a fantáziálás róla is csodálatos volt, aztán a kötelező bemelegítés, a jó sok gerinctorna és ellazítás, hogy a kellő hajlékonyság meglegyen... én a magam részéről mindig egy jó forró fürdő után álltam neki a leszopásomnak, miután alaposan kitornáztam a merevséget a hátamból. ülve vagy fekve csináltam, mert így értem el kényelmesen a farkamat, aztán ha minden készen állt, már indulhatott is az eksön. előbb lecsókoltam az első remegő és forró cseppeket róla, aztán finoman az ajkaim közé vettem őfelségét. meleg volt és ágaskodó és simogatnivaló, a golyóim pedig elnehezülten csüngtek alá, egészen közel a szájamhoz. aztán jól visszahúzni a bőrt és a gyönyörű, kőkemény, véreres faszt jó mélyen, amennyire csak a nyakam engedi, bekapni. és szopogatni és nyalogatni és egészen befalni és a zacskómat simogatva hagyni, hogy szétáradjon bennem a gyönyörűség, aminek én vagyok az egyedüli okozója és élvezője is. és az ajkaimmal körkörösen játszani a makkom peremén, nyelvemmel csiklandozni az oldalát és közben a heréimet fogni és masszírozni, hogy ki ne szakadjanak a helyükből. és a legvégén félájultan beleélvezni a szájamba, és érezni és nyelni az ondóm édeskés, puha ízét és bársonyos szagát, ahogy csak akkor érezni, amikor senki más nincs a közelben, csak én, a magamnak ilyen fenséges szerelmet adó nárcisztikus lény. vagy megfürdetni az arcomat a spermámban, messzi fentről lövellve az arcomba, érezve a ondóm forróságát és a magamból kikívánkozó kéj izgató erejét.
aki idegenkedik ettől az egésztől, az persze mondhatja, hogy fúj, meg undorító, meg férfiatlan, de attól még állati jó ez az egész!
#15   2006. 05. 18. csütörtök 22:52
baracklé baracklé
csináld sokat
#16   2006. 05. 18. csütörtök 22:56
X Törölt felhasználó (7767)
Változtasd a nickedet "Önszájbakúrok"-ra. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 18. csütörtök 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (34131)
2006. 05. 18. csütörtök 18:34
ez azért érdekes, máshol egészen kulturált társalgás alakult ki erről a témáról, itt meg csak a dühödt anyázás folyik...
szóval csak annyit az önleszopásról, hogy piszkosul jó egy dolog! míg vékonyabb és hajlékonyabb voltam én is sűrűn gyakoroltam, és nem feltétlenül azért, mert nem volt egy lány a közelben, aki leszopjon vagy szétrakja nekem a lábát. egész egyszerűen egy teljesen más élmény, mint a 'normális' szex, már ha létezik egyáltalán ilyen kategória. maga a nekikészülés és a fantáziálás róla is csodálatos volt, aztán a kötelező bemelegítés, a jó sok gerinctorna és ellazítás, hogy a kellő hajlékonyság meglegyen... én a magam részéről mindig egy jó forró fürdő után álltam neki a leszopásomnak, miután alaposan kitornáztam a merevséget a hátamból. ülve vagy fekve csináltam, mert így értem el kényelmesen a farkamat, aztán ha minden készen állt, már indulhatott is az eksön. előbb lecsókoltam az első remegő és forró cseppeket róla, aztán finoman az ajkaim közé vettem őfelségét. meleg volt és ágaskodó és simogatnivaló, a golyóim pedig elnehezülten csüngtek alá, egészen közel a szájamhoz. aztán jól visszahúzni a bőrt és a gyönyörű, kőkemény, véreres faszt jó mélyen, amennyire csak a nyakam engedi, bekapni. és szopogatni és nyalogatni és egészen befalni és a zacskómat simogatva hagyni, hogy szétáradjon bennem a gyönyörűség, aminek én vagyok az egyedüli okozója és élvezője is. és az ajkaimmal körkörösen játszani a makkom peremén, nyelvemmel csiklandozni az oldalát és közben a heréimet fogni és masszírozni, hogy ki ne szakadjanak a helyükből. és a legvégén félájultan beleélvezni a szájamba, és érezni és nyelni az ondóm édeskés, puha ízét és bársonyos szagát, ahogy csak akkor érezni, amikor senki más nincs a közelben, csak én, a magamnak ilyen fenséges szerelmet adó nárcisztikus lény. vagy megfürdetni az arcomat a spermámban, messzi fentről lövellve az arcomba, érezve a ondóm forróságát és a magamból kikívánkozó kéj izgató erejét.
aki idegenkedik ettől az egésztől, az persze mondhatja, hogy fúj, meg undorító, meg férfiatlan, de attól még állati jó ez az egész!
#17   2006. 05. 19. péntek 07:23
irigykutya. irigykutya. VIP
egészségedre, de én ikább várok addig amig 1 "jány" megoldja e problemet confused
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 18. csütörtök 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (34131)
2006. 05. 18. csütörtök 18:34
#18   2006. 05. 19. péntek 07:43
baracklé: sajnos vagy szerencsére azóta kissé megmackósodtam, aztán nem megy már nekem ez a nagy hajladozás.
katicika: nemi életem nem volt sohasem túlontúl egysíkú, ezért (és az előbb vázolt problémák miatt is) a jelenlegi nickem jobban fedi le az épp aktuális orientációmat. szóval bármikor várlak egy jó alapos szájbaverésre és/vagy csoportos arcraélvezésre...
irigykutya: tipikus ál-macsó hozzáállás, 'én vagyok a nagyfaszú keménylegény, aki röptében bassza orrba-szájba a csajszikat'. csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy így egy csomó izgalmas és érdekes dologról maradsz le. de a te dolgod.
#19   2006. 05. 19. péntek 08:43
X Törölt felhasználó (29760)
confused confused confused
hogy mik vannak wow2 wow2 wow2
#20   2006. 05. 19. péntek 08:56
miért, mi a gond?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 19. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2006. 05. 19. péntek 08:43
confused confused confused
hogy mik vannak wow2 wow2 wow2

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: pestfia pestfia
Nyitás ideje: 2006. 05. 02. kedd
Üzenetek: 407db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 09. hétfő

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!