Spricccccc, avagy messzire kilövel a sperma esete
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#132   2014. 01. 07. kedd 13:10
X Törölt felhasználó (69371)
Nekem a minap volt olyan, hogy nagyon jót élveztem, tényleg azt hittem hatalmas spricc lesz, mint írtam korábban, előtte hosszasan izgattak, aztán gyors dugás, kicsit önzőztem, de mikor kirántottam csak két nagyobb csepp jött, nagyon meglepődtem, mert tényleg nagyot élveztem amúgy. Jól esett. Főleg, hogy nálam valóban szokott számítani az élvezet nagyságától, de most mégsem. Szóval korábbi állításom minap megcáfoltam saját magamnak.
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 07. kedd 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 12:30
Valóban a jó szexnek nem alapfeltétele a nagy spric. A magam részéről nem ragaszkodom a sok spermához.
#131   2014. 01. 07. kedd 12:34
X Törölt felhasználó (904137)
Ez is igaz tudod szerintem mindenkinek annyi van amenyi. Én voltam már olyan párral, hogy a fiúnak annyi spermaja volt mind egy lónak és érdekes az se lőtt szerintem eszt embere válogatja.Amint a jó szexszet is
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 07. kedd 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 12:30
Valóban a jó szexnek nem alapfeltétele a nagy spric. A magam részéről nem ragaszkodom a sok spermához.
#130   2014. 01. 07. kedd 12:30
Oroszlány Oroszlány
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 07. kedd 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (904137)
2014. 01. 07. kedd 12:23
Ebben nagyon igazad van tudod a palik szeretnek,nagyot mondani. Énis szoktam lőni nagyokat de az hogy két meg három méter az hülyeség szerintem aki eszt így gondolja az lehet,hogy centiben gondolkozik pardon1 meg az, hogy valaki tud lőni az csak egy dolog szerintem.
#129   2014. 01. 07. kedd 12:27
Bocsi de felèbrettèl az álmodó, mert ekkora hülyeséget meg nem hallottam àlomnak biztos szép lehetett volna
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 07. kedd 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (335752)
2014. 01. 07. kedd 09:24
Egy-két méter? Az is valami? Mikor még a körúton laktam, volt egy pasim, aki a szemben lévő ház első emeletén lakott. Mikor szüleim szobafogságra ítéltek, rendszeresen telefonszexszel tartottuk a kapcsolatot. Én kiültem a mi lakásunk 3. emeleti erkélyére, ő pedig kiállt az ablakba. Miközben egymással beszéltünk telefonon, masztiztunk és néztük a másikat. Egyik alkalommal szintén sikerült rendesen felizgatnom. Felé fordulva mutogattam a széthúzott puncikámat, ő pedig húzogatta a farkát. Ez így ment vagy 2-3 órán keresztül, mikor látom ám, hogy eldurran. Hihetetlen mennyiséget lövellt ki, ami megállíthatatlanul repült felém. Átsuhant egy 6-os villamos nyitott ablakain, át a körúti fák lombjain, egyenesen a punuskámba, ahol rendesen megsorozta a méhemet, amitől azonnal elélveztem. Még szerencse, hogy nem lettem tőle terhes!
#128   2014. 01. 07. kedd 12:23
Ebben nagyon igazad van tudod a palik szeretnek,nagyot mondani. Énis szoktam lőni nagyokat de az hogy két meg három méter az hülyeség szerintem aki eszt így gondolja az lehet,hogy centiben gondolkozik pardon1 meg az, hogy valaki tud lőni az csak egy dolog szerintem.
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 07. kedd 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 10:02
Ez a két méter olyan lehet mint a sok 30 centis farok. A pasik már azt se tudják mennyit mondjanak és elvesztik a realitásérzéküket. Nekem a legnagyobb spric az egyik pasimhoz kapcsolódik, aki amikor kirántotta a puncimból a farkát többször is állon lőtt. De ez kb 50-60 cm. És szerintem ez is nagy teljesítmény. különben sem értem mi a jó abban, ha valaki nagyot tud lőni.
#127   2014. 01. 07. kedd 10:33
X Törölt felhasználó (904507)
igen, csak az van neki!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 07. kedd 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (863193)
2014. 01. 07. kedd 10:22
Van fantáziád .... tewtszik
#126   2014. 01. 07. kedd 10:25
X Törölt felhasználó (54313)
vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 07. kedd 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy-két méter? Az is valami? Mikor még a körúton laktam, volt egy pasim, aki a szemben lévő ház első emeletén lakott. Mikor szüleim szobafogságra ítéltek, rendszeresen telefonszexszel tartottuk a kapcsolatot. Én kiültem a mi lakásunk 3. emeleti erkélyére, ő pedig kiállt az ablakba. Miközben egymással beszéltünk telefonon, masztiztunk és néztük a másikat. Egyik alkalommal szintén sikerült rendesen felizgatnom. Felé fordulva mutogattam a széthúzott puncikámat, ő pedig húzogatta a farkát. Ez így ment vagy 2-3 órán keresztül, mikor látom ám, hogy eldurran. Hihetetlen mennyiséget lövellt ki, ami megállíthatatlanul repült felém. Átsuhant egy 6-os villamos nyitott ablakain, át a körúti fák lombjain, egyenesen a punuskámba, ahol rendesen megsorozta a méhemet, amitől azonnal elélveztem. Még szerencse, hogy nem lettem tőle terhes!
#125   2014. 01. 07. kedd 10:23
X Törölt felhasználó (54313)
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 07. kedd 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (863193)
2014. 01. 07. kedd 10:22
#124   2014. 01. 07. kedd 10:22
X Törölt felhasználó (863193)
#123   2014. 01. 07. kedd 10:02
Oroszlány Oroszlány
Ez a két méter olyan lehet mint a sok 30 centis farok. A pasik már azt se tudják mennyit mondjanak és elvesztik a realitásérzéküket. Nekem a legnagyobb spric az egyik pasimhoz kapcsolódik, aki amikor kirántotta a puncimból a farkát többször is állon lőtt. De ez kb 50-60 cm. És szerintem ez is nagy teljesítmény. különben sem értem mi a jó abban, ha valaki nagyot tud lőni.
#122   2014. 01. 07. kedd 09:24
X Törölt felhasználó (335752)
#121   2014. 01. 07. kedd 07:43
X Törölt felhasználó (69371)
Milyen érdekes, hirtelen előkerültek a távlövő bajnokok. Lehet ezt a számot kellene az olimpián bevezetni, talán újabb sportágban érnénk el sikereket, mert ahogy olvasom itt mindenki spricc mester lett. Valaki falat is bont vele, vagy jobb mint egy sterimo. worship
#120   2014. 01. 06. hétfő 18:09
Zsola24 Zsola24
Hát én mindig rohadt messzire lövök, és rengeteget nyes nem tudom miért nyes A csajok először csak néznek és mindig mondják hogy ilyet még nem láttak smile
#119   2014. 01. 06. hétfő 17:58
Maya Kitten 74 Maya Kitten 74
finom
#118   2014. 01. 06. hétfő 17:54
X Törölt felhasználó (905632)
Nekem is hatalmasat spriccel a farkam , volt hogy egy méternél is messzebbre lőtte a spermát amit partnerem nagyon díjazott finom
#117   2014. 01. 06. hétfő 14:58
X Törölt felhasználó (829981)
Én mindig hatalmasakat szoktam élvezni és lőni,volt hogy a barátnőmön túl lőttem annyira,hogy a falon ott maradt utána a nyoma. smile
Azután mindig a farkam elé tette a kezem,ha a testére élveztem. smile
#116   2014. 01. 06. hétfő 14:35
X Törölt felhasználó (881136)
Én már másodszor jártam úgy pasival,hogy komplettba beterített wink popsitól tarkóig.
Mondjuk tegnap éjjel a hajamra is jutott..
#115   2013. 12. 31. kedd 12:41
X Törölt felhasználó (893523)
Én 1,5-2méterre is el szoktam lőni ha eléggé felizgatnak!8-10 spricc jön átlagosan.Szerintem ez is adottság mint a farok v. mell mérete pl. De lehet fejleszteni is talán.
#114   2013. 12. 30. hétfő 16:53
plasticman64 plasticman64
Mi is szeretjük elhúzni és valóban sokkal több spermám van ilyenkor. Előfordult olyan is, hogy tabletta után annyi spermám volt, hogy a csaj nem bírta egyszerre lenyelni. Azt hogy milyen messzire lövök, nem tudom mi befolyásolja, de nekem is volt már rekord lövésem, de legtöbbször átlagos. Véleményem szerint az élvezet értéket sem a mennyiség, sem a lőtávolság nem befolyásolja.
Mindenkinek boldog és szexel teli új évet kívánok! smile
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2013. 12. 30. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 30. hétfő 11:25
az elnyújtott maszti nálam 90%ban hatalmas spriccelést eredményez.ilyenkor sokkal hígabb a spermám, de sokkal nagyobbakat lövök.egyszer az egyik párom mikor leszopott, a végén kivette, mert nem nyelt, én meg arcon lőttem magam párszor nyes az volt a legmesszebbi lövésem
#113   2013. 12. 30. hétfő 11:25
fazonkirály fazonkirály
az elnyújtott maszti nálam 90%ban hatalmas spriccelést eredményez.ilyenkor sokkal hígabb a spermám, de sokkal nagyobbakat lövök.egyszer az egyik párom mikor leszopott, a végén kivette, mert nem nyelt, én meg arcon lőttem magam párszor nyes az volt a legmesszebbi lövésem
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 30. hétfő 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2013. 12. 30. hétfő 09:35
Szerintem meg nincs jelentősége annak, hogy meddig tartogatod. Sőt több nap elteltével sűrűbb lesz, ami miatt nem is lehet akkorát spriccelni. Kíváncsoságból próbáltam szelén tablettát, meg ilyen vackokat, amiket írtak (de semmi károsat, vagy ami mű), de nem volt jelentősége. Én pl második spriccre simán tudok nagyobb lőni. Viszont van igazság része abban amit írsz, hogy az elhúzott orgazmus beteljesülés jó hatással van erre. Vagy nap közben megszakított maszturbálás, estére akár nagy spiccet is eredményezhet. Vagy előjátéknál, pl szopásnál megállítani párunkat a lövés előtt. Aztán foglalkozni vele, majd dugás. A női orgazmust is így lehet fokozni, hogy a beteljesülés előtt megállsz. Majd kis idő múlva folytatod. Van még egy technika, hogy mielőtt elélveznél befogod mondjuk a hüvelyk ujjaddal a spriccelődet, pont mielőtt kilőnél. Amint elmúlik az érzés, elveszed és újra verni kezded. Ha ügyes vagy többször meg tudod csinálni, aztán 2-3. alkalomra meg elengeded, több anyag is lesz, és nagyobb spricc. Egyébként szerintem a bevitt folyadék mennyiséggel sincs összefüggésben én néztem ezt is.

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: pisti17 pisti17
Nyitás ideje: 2006. 05. 03. szerda
Üzenetek: 272db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 19. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!