Nekem a minap volt olyan, hogy nagyon jót élveztem, tényleg azt hittem hatalmas spricc lesz, mint írtam korábban, előtte hosszasan izgattak, aztán gyors dugás, kicsit önzőztem, de mikor kirántottam csak két nagyobb csepp jött, nagyon meglepődtem, mert tényleg nagyot élveztem amúgy. Jól esett. Főleg, hogy nálam valóban szokott számítani az élvezet nagyságától, de most mégsem. Szóval korábbi állításom minap megcáfoltam saját magamnak.
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 07. kedd 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 12:30

Valóban a jó szexnek nem alapfeltétele a nagy spric. A magam részéről nem ragaszkodom a sok spermához.
Ez is igaz tudod szerintem mindenkinek annyi van amenyi. Én voltam már olyan párral, hogy a fiúnak annyi spermaja volt mind egy lónak és érdekes az se lőtt szerintem eszt embere válogatja.Amint a jó szexszet is
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 07. kedd 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 12:30

Valóban a jó szexnek nem alapfeltétele a nagy spric. A magam részéről nem ragaszkodom a sok spermához.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 07. kedd 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 12:23
Törölt felhasználó (904137)

Ebben nagyon igazad van tudod a palik szeretnek,nagyot mondani. Énis szoktam lőni nagyokat de az hogy két meg három méter az hülyeség szerintem aki eszt így gondolja az lehet,hogy centiben gondolkozik
meg az, hogy valaki tud lőni az csak egy dolog szerintem.

Bocsi de felèbrettèl az álmodó, mert ekkora hülyeséget meg nem hallottam àlomnak biztos szép lehetett volna
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 07. kedd 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 09:24
Törölt felhasználó (335752)

Egy-két méter? Az is valami? Mikor még a körúton laktam, volt egy pasim, aki a szemben lévő ház első emeletén lakott. Mikor szüleim szobafogságra ítéltek, rendszeresen telefonszexszel tartottuk a kapcsolatot. Én kiültem a mi lakásunk 3. emeleti erkélyére, ő pedig kiállt az ablakba. Miközben egymással beszéltünk telefonon, masztiztunk és néztük a másikat. Egyik alkalommal szintén sikerült rendesen felizgatnom. Felé fordulva mutogattam a széthúzott puncikámat, ő pedig húzogatta a farkát. Ez így ment vagy 2-3 órán keresztül, mikor látom ám, hogy eldurran. Hihetetlen mennyiséget lövellt ki, ami megállíthatatlanul repült felém. Átsuhant egy 6-os villamos nyitott ablakain, át a körúti fák lombjain, egyenesen a punuskámba, ahol rendesen megsorozta a méhemet, amitől azonnal elélveztem. Még szerencse, hogy nem lettem tőle terhes!
Ebben nagyon igazad van tudod a palik szeretnek,nagyot mondani. Énis szoktam lőni nagyokat de az hogy két meg három méter az hülyeség szerintem aki eszt így gondolja az lehet,hogy centiben gondolkozik
meg az, hogy valaki tud lőni az csak egy dolog szerintem.
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 07. kedd 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 10:02

Ez a két méter olyan lehet mint a sok 30 centis farok. A pasik már azt se tudják mennyit mondjanak és elvesztik a realitásérzéküket. Nekem a legnagyobb spric az egyik pasimhoz kapcsolódik, aki amikor kirántotta a puncimból a farkát többször is állon lőtt. De ez kb 50-60 cm. És szerintem ez is nagy teljesítmény. különben sem értem mi a jó abban, ha valaki nagyot tud lőni.
igen, csak az van neki!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 07. kedd 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 10:22
Törölt felhasználó (863193)

Van fantáziád .... tewtszik

Egy-két méter? Az is valami? Mikor még a körúton laktam, volt egy pasim, aki a szemben lévő ház első emeletén lakott. Mikor szüleim szobafogságra ítéltek, rendszeresen telefonszexszel tartottuk a kapcsolatot. Én kiültem a mi lakásunk 3. emeleti erkélyére, ő pedig kiállt az ablakba. Miközben egymással beszéltünk telefonon, masztiztunk és néztük a másikat. Egyik alkalommal szintén sikerült rendesen felizgatnom. Felé fordulva mutogattam a széthúzott puncikámat, ő pedig húzogatta a farkát. Ez így ment vagy 2-3 órán keresztül, mikor látom ám, hogy eldurran. Hihetetlen mennyiséget lövellt ki, ami megállíthatatlanul repült felém. Átsuhant egy 6-os villamos nyitott ablakain, át a körúti fák lombjain, egyenesen a punuskámba, ahol rendesen megsorozta a méhemet, amitől azonnal elélveztem. Még szerencse, hogy nem lettem tőle terhes!

Törölt felhasználó (863193)

(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 07. kedd 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 09:24

Ez a két méter olyan lehet mint a sok 30 centis farok. A pasik már azt se tudják mennyit mondjanak és elvesztik a realitásérzéküket. Nekem a legnagyobb spric az egyik pasimhoz kapcsolódik, aki amikor kirántotta a puncimból a farkát többször is állon lőtt. De ez kb 50-60 cm. És szerintem ez is nagy teljesítmény. különben sem értem mi a jó abban, ha valaki nagyot tud lőni.
Milyen érdekes, hirtelen előkerültek a távlövő bajnokok. Lehet ezt a számot kellene az olimpián bevezetni, talán újabb sportágban érnénk el sikereket, mert ahogy olvasom itt mindenki spricc mester lett. Valaki falat is bont vele, vagy jobb mint egy sterimo.

Hát én mindig rohadt messzire lövök, és rengeteget
nem tudom miért
A csajok először csak néznek és mindig mondják hogy ilyet még nem láttak

Nekem is hatalmasat spriccel a farkam , volt hogy egy méternél is messzebbre lőtte a spermát amit partnerem nagyon díjazott

Én mindig hatalmasakat szoktam élvezni és lőni,volt hogy a barátnőmön túl lőttem annyira,hogy a falon ott maradt utána a nyoma.
Azután mindig a farkam elé tette a kezem,ha a testére élveztem.

Azután mindig a farkam elé tette a kezem,ha a testére élveztem.

Én már másodszor jártam úgy pasival,hogy komplettba beterített
popsitól tarkóig.
Mondjuk tegnap éjjel a hajamra is jutott..

Mondjuk tegnap éjjel a hajamra is jutott..
Én 1,5-2méterre is el szoktam lőni ha eléggé felizgatnak!8-10 spricc jön átlagosan.Szerintem ez is adottság mint a farok v. mell mérete pl. De lehet fejleszteni is talán.
Mi is szeretjük elhúzni és valóban sokkal több spermám van ilyenkor. Előfordult olyan is, hogy tabletta után annyi spermám volt, hogy a csaj nem bírta egyszerre lenyelni. Azt hogy milyen messzire lövök, nem tudom mi befolyásolja, de nekem is volt már rekord lövésem, de legtöbbször átlagos. Véleményem szerint az élvezet értéket sem a mennyiség, sem a lőtávolság nem befolyásolja.
Mindenkinek boldog és szexel teli új évet kívánok!
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2013. 12. 30. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 30. hétfő 11:25
Mindenkinek boldog és szexel teli új évet kívánok!

az elnyújtott maszti nálam 90%ban hatalmas spriccelést eredményez.ilyenkor sokkal hígabb a spermám, de sokkal nagyobbakat lövök.egyszer az egyik párom mikor leszopott, a végén kivette, mert nem nyelt, én meg arcon lőttem magam párszor
az volt a legmesszebbi lövésem

az elnyújtott maszti nálam 90%ban hatalmas spriccelést eredményez.ilyenkor sokkal hígabb a spermám, de sokkal nagyobbakat lövök.egyszer az egyik párom mikor leszopott, a végén kivette, mert nem nyelt, én meg arcon lőttem magam párszor
az volt a legmesszebbi lövésem
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 30. hétfő 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 30. hétfő 09:35

Törölt felhasználó (69371)

Szerintem meg nincs jelentősége annak, hogy meddig tartogatod. Sőt több nap elteltével sűrűbb lesz, ami miatt nem is lehet akkorát spriccelni. Kíváncsoságból próbáltam szelén tablettát, meg ilyen vackokat, amiket írtak (de semmi károsat, vagy ami mű), de nem volt jelentősége. Én pl második spriccre simán tudok nagyobb lőni. Viszont van igazság része abban amit írsz, hogy az elhúzott orgazmus beteljesülés jó hatással van erre. Vagy nap közben megszakított maszturbálás, estére akár nagy spiccet is eredményezhet. Vagy előjátéknál, pl szopásnál megállítani párunkat a lövés előtt. Aztán foglalkozni vele, majd dugás. A női orgazmust is így lehet fokozni, hogy a beteljesülés előtt megállsz. Majd kis idő múlva folytatod. Van még egy technika, hogy mielőtt elélveznél befogod mondjuk a hüvelyk ujjaddal a spriccelődet, pont mielőtt kilőnél. Amint elmúlik az érzés, elveszed és újra verni kezded. Ha ügyes vagy többször meg tudod csinálni, aztán 2-3. alkalomra meg elengeded, több anyag is lesz, és nagyobb spricc. Egyébként szerintem a bevitt folyadék mennyiséggel sincs összefüggésben én néztem ezt is.