Köszi, talán legközelebb menni fog a beillesztés.
Esetleg én is spriccelnék rád ,temeg le nyalnád.
igazad van és még nyalna is
Sokall jobb is lehetne ha rád spriccelne.

de jol spriccel!
próbáld ezt: www.imageshack.us-->tallózás (saját gépedről kiválasztod a képet ráklikk 2x)-->host it!-->türelmesen vársz, majd ctrl+c:Direct link to image és ctrl +v a kép beszúrása sorba
hogy szúrtad be?
webkamerával csináltam a felvételt
A videót tegnap feltöltöttem, de amint látom nem nyerte el a szerkeztők tetszését.
http://kepfeltoltes.hu/view/070308/nagyspricc2_0001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
itt a kép
itt a kép
feladom :)

2 napi adag volt benne... nem meglepő ha rengeteget masztizom sőt életmentő, mert ha ennyi geci termelődött ilyen rövid idő alatt,lehet kidurranta a zacsim 1 hónap maszti nélkül :)
ja, idő, hogy felnő hozzá
(Ez egy válasz p3rv3r22 üzenetére (2006. 10. 07. szombat 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
néha tényleg nagyokat lehet lőni, csak ahhoz idő kell.
Feltörölni? Inkább letörölni. :-D
Szerintem ez inkább kellemetlen, sem mint élvezetes, utána lehet feltörölni :D
Eh, látom itt megy a komolytalankodás. Akinek nem jön össze, az bevágja, hogy "áh, nem kell a kamu". :-o Nem semmi.
Na, nálam mindig nagy spricc van, mondjuk ha pl. Nem félórás a szex, hanem játszadozás van előtte, meg hosszú szex vagy másfél órás, akkor utána hatalma lövés van.
Amúgy az elsőnél másodiknál így van. A harmadiknál én is kiürülök. De akkorára már senkinél se csoda.. :-)
Na, nálam mindig nagy spricc van, mondjuk ha pl. Nem félórás a szex, hanem játszadozás van előtte, meg hosszú szex vagy másfél órás, akkor utána hatalma lövés van.
Amúgy az elsőnél másodiknál így van. A harmadiknál én is kiürülök. De akkorára már senkinél se csoda.. :-)
Nem semmi!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 18. csütörtök 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 18. csütörtök 21:02

Törölt felhasználó (7767)

Én, szívemet a kezembe véve tanúsíthatom: olyan ribillió volt, hogy csak na! A Pentagon azonnal felfüggesztette szupertitkos járatainak Jánosbá háza fölött elvezető légi folyósóit, sok száz , a folyósók takarításából, felmosásából ezidáig pompásan megélő alkalmazottat juttatva ezáltal koldusbotra. Ezenkívül a Földtől 5 fényórányi távolságban élő és virágzó xxxxjohn-civilizáció felől nyugtalanító hírek érkeztek: az ott nagyon rövid fogamzás-szülés periódus (5,365 nap) érzékeny megváltozásával veszélybe került minden, amit évezredek során felépítettek az xxxxjohnok verítékező nemzedékei. Ugyanis ismeretlen eredetű xxxjani génfigurációjú DNS került valahonnan a piciny bolygóra, elkezdett önálló életre kelni, a planéta nőnemű lakói egyik percről a másikra teherbe estek, de szokatlanul elhúzódott a terhesség, és -a számítások szerint -, 254 béranyára lesz szükség egyetlen ilyen hibrid megszületéséhez.A vészjelek tegnap még foghatók voltak, mára már elnémultak. Csak a földi teleszkópon láthatni, hogy a kis bolygó határozottan egy sziklakertre nyitó védgát alakját ölti fel.Egyelőre ennyi a hír...:)