Annak én is örülök!
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Örülünk, hogy megoldódott
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma gond nélkül beengedett.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 15. hétfő 00:58
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
A jelzett kiléptetési hibaüzenet oka, hogy változik az ip-d / session-öd,/ azaz mindig újra csatlakozik az eszközöd a netre.
Próbálj vpn virtual privát network-öt használni, ezáltal stabillá válik az IP Illetve a vírusirtók egy részének is van erre alkalmazása
Próbálj vpn virtual privát network-öt használni, ezáltal stabillá válik az IP Illetve a vírusirtók egy részének is van erre alkalmazása
A jelzett kiléptetési hibaüzenet oka, hogy változik az ip-d / session-öd,/ azaz mindig újra csatlakozik az eszközöd a netre.
Próbálj vpn virtual privát network-öt használni, ezáltal stabillá válik az IP Illetve a vírusirtók egy részének is van erre alkalmazása (Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 14. vasárnap 15:17
Próbálj vpn virtual privát network-öt használni, ezáltal stabillá válik az IP Illetve a vírusirtók egy részének is van erre alkalmazása (Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Történt valami a chatszobával? Ez a felirat várt engem az előbb: Authentication failed!!! Sikertelen hitelítést jelent.
A a helyzet, hogy laptopon keresztül hiába frissítek, nem enged be, mobilon keresztül beenged a rendszer a chatszobába.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 14. vasárnap 15:17
Sziasztok! Történt valami a chatszobával? Ez a felirat várt engem az előbb: Authentication failed!!! Sikertelen hitelítést jelent.
Szia! Kérlek írj az Ügyfélszolgálatnak (lap alja, E-mail menüpont), ők majd törlik
(Ez egy válasz MagicMiller üzenetére (2026. 06. 05. péntek 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 05. péntek 09:50
Sziasztok! A korabban feltoltott videokat, kepeket hol lehet torolni? Nem talaltam ilyen menupontot sehol.
Sziasztok! A korabban feltoltott videokat, kepeket hol lehet torolni? Nem talaltam ilyen menupontot sehol.
Akkor este visszanézem az e-mailt.
Utánaérdeklődtem az Ügyfélszolgálatnál. Két kérdést tettek fel, amelyre várják a választ, hogy továbbléphessenek a hiba felderítésében.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 05. 19. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam! De nem lettem előrébb, vagy én nem értettem a választ.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2026. 05. 19. kedd 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Oké. Írni fogok.
Kérlek írj az Ügyfélszolgálatnak (lap alja, E-mail menüpont), ők majd segítenek
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 05. 16. szombat 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 16. szombat 19:40
Sziasztok! Le akartam tölteni egy filmet, előtte telepítettem a link által megadott videó lejátszó oldalt. Tele van reklámmal, és valahogy a filmet sem sikerült így letöltenem. Calódottságomban le is szedtem a gépemről a videó lejátszó oldalt.
Sziasztok! Le akartam tölteni egy filmet, előtte telepítettem a link által megadott videó lejátszó oldalt. Tele van reklámmal, és valahogy a filmet sem sikerült így letöltenem. Calódottságomban le is szedtem a gépemről a videó lejátszó oldalt.
A Társkereső adatlapotok helyesen van kitöltve, párként szerepeltek.
(Ez egy válasz TésI üzenetére (2026. 04. 14. kedd 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 14. kedd 00:10
Sziasztok!
Még egy dolog, pár vagyunk, de az adatlapunkon férfiként jelenünk meg. Ezt hogyan javíthatjuk és hol?
Köszi!
Még egy dolog, pár vagyunk, de az adatlapunkon férfiként jelenünk meg. Ezt hogyan javíthatjuk és hol?
Köszi!
Sziasztok! Javítottak a leírást
(Ez egy válasz TésI üzenetére (2026. 04. 13. hétfő 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 13. hétfő 18:41
(Ez egy válasz TésI üzenetére (2026. 04. 13. hétfő 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Balfasz voltam és elírtam a nemrég feltöltött képsorozatunk leírását.
Nem "pucikukis" hanem "punciskukis", ha orvosolnátok ezt, és ogy nem tudok leírni három szót, megköszönnénk!
Legközelebb figyelek.
Nem "pucikukis" hanem "punciskukis", ha orvosolnátok ezt, és ogy nem tudok leírni három szót, megköszönnénk!
Legközelebb figyelek.
Sziasztok!
Köszi!
Köszi!
Sziasztok!
Legközelebb figyelek.
Legközelebb figyelek.
Szia! Miben segíthetünk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 03. 23. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 23. hétfő 14:25
Törölt felhasználó (4807465)
Van itt admin?

oenk
Martina S