Kedves Felhasználónk! Küldd el a töröltetni kívánt feltöltésed/feltöltéseid pontos linkjét az Ügyfélszolgálatnak (lap alja, E-mail menüpont, és ők törlik.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (ma 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Próbáltál már email + jelszó kombinációval bejelentkezni? Akkor is ugyanez a hibajelenség?
(Ez egy válasz kisbudai üzenetére (tegnap 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Tisztelt Gold!
Hogyan tudbam töröltetni a fotoim videoim?
Please
Hogyan tudbam töröltetni a fotoim videoim?
Please
Szia !
Nekem is ezt a hibát irja hetek óta (Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 14. vasárnap 15:17
Nekem is ezt a hibát irja hetek óta (Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Történt valami a chatszobával? Ez a felirat várt engem az előbb: Authentication failed!!! Sikertelen hitelítést jelent.
Szia! Ebben az esetben kérlek írj az Ügyfélszolgálatnak (lap alja, E-mail menüpont), ők jelzik a hibát informatikusnak
(Ez egy válasz Vanguard92 üzenetére (2026. 07. 24. péntek 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 24. péntek 11:14
Sajnos nem ilyen egyszerű a helyzet. Ha a "Bejelentkezés google fiókkal" opcióval jelentkezek be, akkor az említett hibát kapom, ha email+jelszó kombóval jelentkezek be ugyan arra az accountra, akkor tudok chatelni.
Ez alapján úgy vélem, hogy a rendszeretekben van valami bug.
Szerencsére tudm használni az oldalt, szóval nem akut a hiba javítása.
Köszönöm a válaszodat!
Köszönöm a válaszodat!
Sajnos nem ilyen egyszerű a helyzet. Ha a "Bejelentkezés google fiókkal" opcióval jelentkezek be, akkor az említett hibát kapom, ha email+jelszó kombóval jelentkezek be ugyan arra az accountra, akkor tudok chatelni.
Köszönöm a válaszodat! (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2026. 07. 23. csütörtök 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 23. csütörtök 06:47
Köszönöm a válaszodat! (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2026. 07. 23. csütörtök 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
A jelzett kiléptetési hibaüzenet oka, hogy változik az ip-d / session-öd,/ azaz mindig újra csatlakozik az eszközöd a netre. Próbálj vpn virtual privát network-öt használni, ezáltal stabillá válik az IP Illetve a vírusirtók egy részének is van erre alkalmazása
A jelzett kiléptetési hibaüzenet oka, hogy változik az ip-d / session-öd,/ azaz mindig újra csatlakozik az eszközöd a netre. Próbálj vpn virtual privát network-öt használni, ezáltal stabillá válik az IP Illetve a vírusirtók egy részének is van erre alkalmazása
(Ez egy válasz Vanguard92 üzenetére (2026. 07. 22. szerda 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 22. szerda 23:05
Gmail címmel kötöttem össze az oldalam a regisztráció során és nem tudok chat-et indítani. "Authentication failed!!!" hibát kapok. Mi lehet az oka?
Gmail címmel kötöttem össze az oldalam a regisztráció során és nem tudok chat-et indítani. "Authentication failed!!!" hibát kapok. Mi lehet az oka?
Annak én is örülök!
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Örülünk, hogy megoldódott
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma gond nélkül beengedett.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 15. hétfő 00:58
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
A jelzett kiléptetési hibaüzenet oka, hogy változik az ip-d / session-öd,/ azaz mindig újra csatlakozik az eszközöd a netre.
Próbálj vpn virtual privát network-öt használni, ezáltal stabillá válik az IP Illetve a vírusirtók egy részének is van erre alkalmazása
Próbálj vpn virtual privát network-öt használni, ezáltal stabillá válik az IP Illetve a vírusirtók egy részének is van erre alkalmazása
A jelzett kiléptetési hibaüzenet oka, hogy változik az ip-d / session-öd,/ azaz mindig újra csatlakozik az eszközöd a netre.
Próbálj vpn virtual privát network-öt használni, ezáltal stabillá válik az IP Illetve a vírusirtók egy részének is van erre alkalmazása (Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Próbálj vpn virtual privát network-öt használni, ezáltal stabillá válik az IP Illetve a vírusirtók egy részének is van erre alkalmazása (Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Történt valami a chatszobával? Ez a felirat várt engem az előbb: Authentication failed!!! Sikertelen hitelítést jelent.
A a helyzet, hogy laptopon keresztül hiába frissítek, nem enged be, mobilon keresztül beenged a rendszer a chatszobába.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Kérlek írj az Ügyfélszolgálatnak (lap alja, E-mail menüpont), ők majd törlik
(Ez egy válasz MagicMiller üzenetére (2026. 06. 05. péntek 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 05. péntek 09:50
Sziasztok! A korabban feltoltott videokat, kepeket hol lehet torolni? Nem talaltam ilyen menupontot sehol.
Sziasztok! A korabban feltoltott videokat, kepeket hol lehet torolni? Nem talaltam ilyen menupontot sehol.
Akkor este visszanézem az e-mailt.
Utánaérdeklődtem az Ügyfélszolgálatnál. Két kérdést tettek fel, amelyre várják a választ, hogy továbbléphessenek a hiba felderítésében.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 05. 19. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam! De nem lettem előrébb, vagy én nem értettem a választ.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2026. 05. 19. kedd 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)

liliputi92 2