Péteremre még mindíg.
Egy jó masszírra és csendre aztán aludni másnap délig

Hölgy társaságára. párjával hármasban teázni beszélgetni és ami ....!
Egy normális partnerre
Szabolcs M,Nyiregyháza egy igazi barátra.
Nagyon dicséretes a hozzáállásod.
Sejtettem, hogy egy szuper csaj vagy,
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2021. 01. 07. csütörtök 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 07. csütörtök 06:52

Aránytalanul nagy a kompromisszum, viszont jelenleg nem nagyon van más választásom. Bassza meg!
Nagy duzzogva, egye fene, bánja kánya elfogadom.
Igen, én kifejezetten "oltáspárti" vagyok, főleg ha (amint mondod) jó vastag a tű...!

Igen, én kifejezetten "oltáspárti" vagyok, főleg ha (amint mondod) jó vastag a tű...!

Aránytalanul nagy a kompromisszum, viszont jelenleg nem nagyon van más választásom. Bassza meg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 06. szerda 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 06. szerda 23:37

Törölt felhasználó (4298102)

Kedves Babettbitch!
Sajnálattal kell közölnöm, hogy az ez évre esedékes tavasz, járvány miatt elmarad. Helyette az átlagostól sokkal forróbb lesz a nyár, kárpótlásul.
Nem lesz covid, ha sűrűn beoltatod magad.(vastag tűvel) Biztos ami biztos.
Sajnálattal kell közölnöm, hogy az ez évre esedékes tavasz, járvány miatt elmarad. Helyette az átlagostól sokkal forróbb lesz a nyár, kárpótlásul.

Kedves Babettbitch!

Legyen már tavasz!
Ne legyen már covid!!

Ne legyen már covid!!

Hoesesre es egy pici hidegre

Gyonyoru.

Egy szuper masszázsra vágyom leginkább.
Egy masszőzre. Aki átmasszirozná a hátam, derekam, lapockákat, nyakat meg a vádlit. Csak úgy hobbiból.
Visszaforditanám az idő kerekét, kb 3 nappal....
Elvileg ma összejön.Baràtnőimmel shopingolunk,ès 3 jókèpű pasi is ekísèr minket. Ami utànna törtènik arra vàgyom.
Jelen pillanatban nincs túl nagy igényem. Egyszerűen ha kicsit elállna az eső. Igen, azt hiszem az jó lenne.

50 éves vagyok, nős és kifejezetten elkötelezett. A többi stimmel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 11. vasárnap 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 11. vasárnap 06:45
Törölt felhasználó (4269692)

Most? Egy mags ,sportos,Egyetemet vègzett 37-45közötti ,nyelveket beszèlő ,èrtelmes ,kimondottan èrtelmisègi ,jókèpű pasira, aki független teljesen.
Kár, hogy csak 28 éves vagyok :( Ezen kívül minden stimmel, amit leírtál.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 11. vasárnap 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 11. vasárnap 06:45
Törölt felhasználó (4269692)

Most? Egy mags ,sportos,Egyetemet vègzett 37-45közötti ,nyelveket beszèlő ,èrtelmes ,kimondottan èrtelmisègi ,jókèpű pasira, aki független teljesen.
Legyél munkanélküli mint én
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 07. szerda 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 07. szerda 18:37

Törölt felhasználó (4389762)

Örökre szabin lenni...