Egy derekas arcmasszázs.
Olyan munkahely, ahol legkorabban 10-kor kell megjelenjek.
Alapvetoen ejjeli bagoly tipusu ember vagyok, rettentoen lefaraszt a korankeles.

Alapvetoen ejjeli bagoly tipusu ember vagyok, rettentoen lefaraszt a korankeles.
Elindulni haza..
Hogy ez legyen a rendszámtáblám:
Otbol-5
Otbol-5

Szintén kávé
Frissen őrölt,finom fekete...
Ma csak egy kutyulós kávét ittam,ami botrányos

Ma csak egy kutyulós kávét ittam,ami botrányos

Kávé, két cukor, feketén.
Epres Milka...csokira. Átaludni ezt a hetet sem volna rossz.
Akkor a Kobuki teleportaloval kerek szepen egy majkremes, sajtos szendvicset. Este 17.50- kor varom az erkezeset, mert 18.00 utan mar nem ehetek...:-(
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 02. 25. hétfő 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem még van olyan szendvics sütöm
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 25. hétfő 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 25. hétfő 21:10

Törölt felhasználó (869472)

Huu az de finom volt mindig. Imadtam. Retro erzes lenne. Hianyoznak ezek a dolgok. A Moszkva ter cimu magyar film tokeletesen szemlelteti azt a vilagot, amiben felnottem.

Huu az de finom volt mindig. Imadtam. Retro erzes lenne. Hianyoznak ezek a dolgok. A Moszkva ter cimu magyar film tokeletesen szemlelteti azt a vilagot, amiben felnottem.
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 02. 25. hétfő 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 25. hétfő 18:16

Abban a régi melegszendvics sütőben készült és bugattetből finom húsos az volt a legjobb

Abban a régi melegszendvics sütőben készült és bugattetből finom húsos az volt a legjobb
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 25. hétfő 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 25. hétfő 17:41

Törölt felhasználó (4024732)

Melegszendó.
Valakire,aki végre megcsinálja ezt a szájbavert kocsit,nem csak lottózik,mi a baja.Hibakód mentes...
Melegszendó.
Egy forró kád vízre.

Hajhúzás......
Autókáznék haza már végre.
Flörtölni egy hölgyel vagy csak egy jót dumálni és jókat nevetni

Arra én is... bár azt mondják korán jön a tavasz. Van remény

Ónos eső nem volt, de vastagon ráfagyott hólé/hó/havaseső kombó az autón és utakon igen.
Úgyhogy én tavaszra vágyon már! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 09:11

Úgyhogy én tavaszra vágyon már! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3997382)

...hogy este, hazafelé se legyen ónos eső...
)imáim meghallgattatott, reggel megúsztuk)

...hogy este, hazafelé se legyen ónos eső...