Szeretnék végre egy olyan élő férfit látni, aki tud egyedül élni, ha nem azt kapja a sorstól, amire jogosan vágyik. Ja igen és ha véletlen tud egyedül is élni, ha kell, attól még ne legyen egy megkövült fafej. Ha ilyet találok esküszöm emlékművet állíttatok a tiszteletére a Hősök terén.
Ha valahogy megjavulna a kocsim bal első ajtaja, mert sem a tükröt, sem a zárat, sem az ablakokat nem tudom mozgatni, sőt a tankoló nyílást sem tudtam kinyitni a benzinkútnál. A szerelőm meg messzebb van, mint a számítógép által kiírt 30km-es hatótávolság :/
Egy finom olajos masszázsra....
Arra,hogy Szexjátékok feledjen
Meg arra,hogy tavaszodjon,és ne kelljen zokniban aludnom végre

Meg arra,hogy tavaszodjon,és ne kelljen zokniban aludnom végre

Feledni..
"Egy" kellemes hölgy társaságára

Egy manuálterapeutára

Túrós palacsintára.
Egyébként egy nagyon korrekt svéd masszázs most rettenetesen vágyam

Ha már ma Télapó...vágyam egy Télsrác

Egy értelmes emberre. Erős hiány mutatkozik ebben....

Amire vágyok! Én E!
Most jelenleg rohadtul bírnám ha finoman átgyúrná,ellazítaná a dög testemet egy kedves hölgyecske,majd ha felfrissültem,ezt szívesen viszonoznám hasonlóból átcsapó kellemes vadulásba...
De inkább a lottó ötöst,az esélyesebb
Most jelenleg rohadtul bírnám ha finoman átgyúrná,ellazítaná a dög testemet egy kedves hölgyecske,majd ha felfrissültem,ezt szívesen viszonoznám hasonlóból átcsapó kellemes vadulásba...
De inkább a lottó ötöst,az esélyesebb

Nem ismertem,bocsánat a tudatlanságomért
A medve összezavart
. *a medvére mutogat
Viszont a témánál maradva... nem is tudom...addig nevetni,amíg a könnyem kicsordul
Illetve megtudni,hogy áll a lakásfelújítással a Thor32 nevű felhasználó

Viszont a témánál maradva... nem is tudom...addig nevetni,amíg a könnyem kicsordul

Illetve megtudni,hogy áll a lakásfelújítással a Thor32 nevű felhasználó

Egy hölgyre

Egy medvebőrön squirtladyvel...kandalló előtt...nem kell a gesztenye,már egészen másra vágyom

Ma nem vagyok formában..két ilyen szemre való hölgy társaságában nem is csoda
Tehát forró csoki pohárban,gesztenye püré oké,aztán lapozunk valami Bahamás újságot.

Tehát forró csoki pohárban,gesztenye püré oké,aztán lapozunk valami Bahamás újságot.
Legyen inkább egy gesztenyepüré
Az nem égetné a medvebőröd

Most épp egy nyaralásra vágyom a Bahamákon,szóval mackó kössed fel a medvebőrt,és fogadj szót squirtladynek,azt add amire vágyom

Van ez aaaa..."Fizetés természetben" topic...hátha volna aki szívesen felújítaná helyetted
No de amire a legjobban most...egy fincsi forrócsoki a kandalló előtt,egy jó könyvvel
Azt hiszem eljött az önmegvalósítás ideje
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 30. péntek 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 30. péntek 13:57

No de amire a legjobban most...egy fincsi forrócsoki a kandalló előtt,egy jó könyvvel

Törölt felhasználó (3056082)

Arra ,hogy befejezze valaki helyettem a lakás felújítást

Arra ,hogy befejezze valaki helyettem a lakás felújítást