Mi az, amire most a legjobban vágysz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Amire most a legjobban vágysz, s nem szexre értve.

Nem szex téma!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#583   2025. 02. 14. péntek 18:05
Szereto Hazaspar Szereto Hazaspar
Felesègem GangBang partyba szetkefèlnènk smile
#582   2025. 02. 14. péntek 17:56
tommi_82 tommi_82
Kényeztethessek valakit minnél hosszabban.
#581   2025. 02. 13. csütörtök 05:44
Péter685 Péter685
Végignézni ahogy egy pasi beleveri nejem használt bugyijába
#580   2025. 02. 10. hétfő 15:10
Resonance Resonance
Egy jót aludni…
#579   2025. 02. 08. szombat 15:26
Kovax164 Kovax164
Egy milfre
#578   2025. 02. 08. szombat 13:21
X Törölt felhasználó (1146672)
Egy finom kávé most igazán jól esne
#577   2025. 02. 08. szombat 12:48
zolka74 zolka74
Csinosan telt,nagycicis párom első puncinyalásához,-és nyalatásához találni egy olyan lányt,hölgyet,akit nem zavar,-vagy kifejezetten izgat,ha a másik nő spriccelve élvez..Nem is kicsit. crazya .Ha pedig szeretnéd kipróbálni,-izgat a fisting- ha Te csinálhatod,az lenne a bonus.. Helyünk van.Bp.
#576   2025. 02. 07. péntek 17:45
zsoca1015 zsoca1015
Egy jól tele élvezet puncit kinyalni finom
#575   2025. 02. 07. péntek 16:45
Elmenyrevarok Elmenyrevarok
50+ os hölgyre Szegeden
#574   2025. 02. 06. csütörtök 14:47
Gábor1994 Gábor1994
Itt vagyok Egerben a kórház előtt és várakozok… nézegetem az embereket és leszoptatnék most egy hölgyet…
#573   2025. 02. 04. kedd 18:46
dunaujvaros02 dunaujvaros02
Szia! Szívesen készítek neked
(Ez egy válasz tanakam üzenetére (2024. 09. 05. csütörtök 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 05. csütörtök 13:54
Egy jó hortobágyi húsospalacsintára
#572   2025. 02. 03. hétfő 10:28
BiBetty46 BiBetty46
Addig örülj neki! Becsüld meg!
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2024. 09. 24. kedd 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 24. kedd 12:16
Feleségem bele menjen egy punciba evezős gangbangba.

Sajnos hallani se akar arról, hogy mással keféljen.
#571   2025. 02. 03. hétfő 10:17
Felesegnyalogato Felesegnyalogato
Kikötözve lenni egy ágyon.orźgazmus kontroll. Egy pár rajtam szexelne.. A végén lepisilnének!
#570   2025. 01. 16. csütörtök 00:17
Big.MDMA Big.MDMA
Hogy egy nő nézzen.........
#569   2025. 01. 09. csütörtök 08:22
loopht loopht
Hali!
Az ismert emberek nagy átka, hogy nehezen tudnak ismerkedni pont emiatt. Az emberek többsége fél leszólítani őket. Ezt nem egy ismert emberrel készített interjúban olvastam már. Ha énekes a hölgy akkor sztem simán el lehetne zenei vonalon indulni, aztán ha látod, hogy szimpi vagy neki mehet tovább a dolog. smile A "dámáról" pedig legalább egy lesifotót csinálhattál volna nekünk... :P
(Ez egy válasz BigWinnie üzenetére (2025. 01. 08. szerda 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 08. szerda 20:19
Ha lenne valami kibeszélő topik (ereszd ki ami benned van), oda írnék, jobb híján itt. 2 nap alatt 2 érdekes dolog is történt velem, amit nem tudok kiverni a fejemből. Az egyik egy mai eset. Az egyik LIDL-ben voltam, és előttem sétált be egy Nő a boltba. De atyaúristen, milyen nő. Az állam leesett. Gyönyörű, hibátlan, csinos, elegáns, magas, szőke/szőkésbarna, nem szét plasztikázott, igazi úrinő, amolyan dáma, MILF, vagy inkább cougar kinézet, 40-50 közt talán. Már az öltözéke sem átlagos. Látványos, valószínűleg nem olcsó magas talpú (és feltételezem magas szárú) csizma, és egy majdnem földig érő, barna, fényes bőrkabát volt rajta. Megnéztem volna, mi van alatta smile Mellkasa csupasz volt, úgyhogy valószínűleg meglehetősen szexi lehetett a kabát alatt is. Mint akibe belecsapott a villám, és az az érzésem támadt azonnal, hogy én még ilyen gyönyörű nőt életemben nem láttam élőben. Megállt az előtérben, gondolkodtam, hogy mondjak neki valamit (hogy mennyire gyönyörű), de féltem, hogy vár valakit (pasit), aki aztán lecsap, mint a taxiórát smile De egyedül volt. Fizetés után is előttem sétált ki, láttam, ahogy a kocsijába pakol be. Remegő lábbal és gyomorral szinte már elszántam magam, hogy ok, odamegyek, és böfögök valamit, de már késő volt. Távol is volt tőlem. Nehezen fogom kiverni őt a fejemből.
A másik eset is érdekes. Kedden taliztam egy ismert hölggyel. A gyerekeink ugyanott sportolnak, és a lelátón mellém ült. Nem fogom leírni ki az, 45 éves, nagyon szép nő, amúgy énekes. Ott is agyaltam, hogy mégis megszólítsam-e, de gondoltam miért. Később utánanéztem, és van párja elvileg. Sajna nekem nehezen megy ez, félénk, introvertált vagyok. Na de vele legalább még találkozni fogok egy ideig hetente smile Tanácsokat szívesen fogadok. Nem vagyok az a fajta, aki lázba jön egy ismert személy láttán, és szelfizni kezd! Úgyhogy ilyennel nem fogom "letámadni". Na szóval, legjobban ez a 2 nő a vágyam most smile
#568   2025. 01. 08. szerda 20:19
BigWinnie BigWinnie
Ha lenne valami kibeszélő topik (ereszd ki ami benned van), oda írnék, jobb híján itt. 2 nap alatt 2 érdekes dolog is történt velem, amit nem tudok kiverni a fejemből. Az egyik egy mai eset. Az egyik LIDL-ben voltam, és előttem sétált be egy Nő a boltba. De atyaúristen, milyen nő. Az állam leesett. Gyönyörű, hibátlan, csinos, elegáns, magas, szőke/szőkésbarna, nem szét plasztikázott, igazi úrinő, amolyan dáma, MILF, vagy inkább cougar kinézet, 40-50 közt talán. Már az öltözéke sem átlagos. Látványos, valószínűleg nem olcsó magas talpú (és feltételezem magas szárú) csizma, és egy majdnem földig érő, barna, fényes bőrkabát volt rajta. Megnéztem volna, mi van alatta smile Mellkasa csupasz volt, úgyhogy valószínűleg meglehetősen szexi lehetett a kabát alatt is. Mint akibe belecsapott a villám, és az az érzésem támadt azonnal, hogy én még ilyen gyönyörű nőt életemben nem láttam élőben. Megállt az előtérben, gondolkodtam, hogy mondjak neki valamit (hogy mennyire gyönyörű), de féltem, hogy vár valakit (pasit), aki aztán lecsap, mint a taxiórát smile De egyedül volt. Fizetés után is előttem sétált ki, láttam, ahogy a kocsijába pakol be. Remegő lábbal és gyomorral szinte már elszántam magam, hogy ok, odamegyek, és böfögök valamit, de már késő volt. Távol is volt tőlem. Nehezen fogom kiverni őt a fejemből.
A másik eset is érdekes. Kedden taliztam egy ismert hölggyel. A gyerekeink ugyanott sportolnak, és a lelátón mellém ült. Nem fogom leírni ki az, 45 éves, nagyon szép nő, amúgy énekes. Ott is agyaltam, hogy mégis megszólítsam-e, de gondoltam miért. Később utánanéztem, és van párja elvileg. Sajna nekem nehezen megy ez, félénk, introvertált vagyok. Na de vele legalább még találkozni fogok egy ideig hetente smile Tanácsokat szívesen fogadok. Nem vagyok az a fajta, aki lázba jön egy ismert személy láttán, és szelfizni kezd! Úgyhogy ilyennel nem fogom "letámadni". Na szóval, legjobban ez a 2 nő a vágyam most smile
#567   2025. 01. 03. péntek 05:53
Kukika69 Kukika69
Kezdő biszex párral lenni 3-asban / mivel Én is kezdő vagyok / ! Mindenki -mindenkivel szex alapon / 2 fiú + 1 nő vagy több hölgy is lehet / hosszútávra ha lehet / perverzió is ok /
#566   2024. 12. 31. kedd 12:34
Huncutsex Huncutsex
Minél több férfi dugjon és szopasson engem
#565   2024. 12. 27. péntek 15:01
fecó0405 fecó0405
Egy 50 es kemény pasira akivel jól megdugnánk a páromat!
#564   2024. 12. 08. vasárnap 18:18
Veszprémicsávó Veszprémicsávó
Nőt dugni miközben pasija néz minket.

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2012. 03. 28. szerda
Üzenetek: 623db
Utolsó üzenet: tegnap 19:54

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!