Izgat valakit a tribute video, ha saját fotóira olvadnak el srácok...
Nekünk nagyon tetszenek a nyilvános helyen készült fotók és videók, főleg ha az a feleség megosztásáról szól. Ha tud valaki ilyen jellegű videót (pl. étteremben, kávéházban, stb.) és átküldené, megköszönnénk!

Nagyon köszönjük!!!Még bele kell húznunk,h utolérjünk titeket
!Főleg,hogy a nyáron ment tönkre az egyetlen lemezünk,amin az összes /vagy 150/ képünk le lett töltve :-(!!!Most csak ennyi maradt ami itt van:-(!Remélem a nyáron pótoljuk őket!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 04. szerda 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 04. szerda 16:58

Törölt felhasználó (812316)
VIP

Nektek sem kell a szomszédba menni a jó képekért. Szolídak, mégis merészek, izgató... Mi is várjuk a hozzászólásokat, és persze, a visszajelzések mutatják, nemhiába fotóztunk, töltöttünk.
jó lenne olyan leszbi képeket látni ahol két punci összedörgölőzik... ilyen olló pozícióban.
háát az én képeim nem sikerültek vagy is nem engedi a rendszer fel tőlteni mer valahogy kicsi !! bacca +
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 21. szombat 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 21. szombat 20:41
Törölt felhasználó (878230)

azt én is szívesen nézném a képeken

Szívesen látnék magas vénuszdombú puncikat! Imádom, ha egy nőnek hatalmas "homloka" van.
A páromat amint épp más kényezteti. Szoktam is itt keresgélni, hátha találok olyan amit más töltött fel róla.