Hogy most egy tuti kis csaj rajta kapjon ahogy verem és besegítsen a szájával.
Az ezzel kapcsolatos vágyaid sorolását kifelejtetted
Mely akár a büntetés végrehajtás is lehetne, vagy a szabálysértés elkerülése végett akár egy minőség ellenőrzés
De ahhoz bizonyítani kéne a lompos árúba bocsájtásának a tényét..én meg olyat itt nem látok
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 31. szerda 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 31. szerda 12:50

Mely akár a büntetés végrehajtás is lehetne, vagy a szabálysértés elkerülése végett akár egy minőség ellenőrzés

De ahhoz bizonyítani kéne a lompos árúba bocsájtásának a tényét..én meg olyat itt nem látok

Törölt felhasználó (857830)

A tisztességtelen piaci magatartás és a versenykorlátozás tilalmáról szóló 1996. évi LVII. törvény (Tpvt.) 8. §-ában szereplő példálózó felsorolás szerint a fogyasztók megtévesztésének minősül, ha valaki egy áru, azaz valamely termék vagy szolgáltatás áráról, lényeges tulajdonságáról valótlan tényt vagy valós tényt megtévesztésre alkalmas módon állít, azt ilyen módon jellemzi, vagy lényeges tulajdonságairól bármilyen más, megtévesztésre alkalmas tájékoztatást ad.

A tisztességtelen piaci magatartás és a versenykorlátozás tilalmáról szóló 1996. évi LVII. törvény (Tpvt.) 8. §-ában szereplő példálózó felsorolás szerint a fogyasztók megtévesztésének minősül, ha valaki egy áru, azaz valamely termék vagy szolgáltatás áráról, lényeges tulajdonságáról valótlan tényt vagy valós tényt megtévesztésre alkalmas módon állít, azt ilyen módon jellemzi, vagy lényeges tulajdonságairól bármilyen más, megtévesztésre alkalmas tájékoztatást ad.
(Ez egy válasz aser2000 üzenetére (2013. 07. 31. szerda 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 31. szerda 12:44

Nekem most az lenne a vágyam hogy végre betolhassam a 21 centis farkamat egy popsiba. ..
Nekem most az lenne a vágyam hogy végre betolhassam a 21 centis farkamat egy popsiba. ..
Szerintem mindkettőre találsz jelentkezőt! Kérdés megütik-e a mércét...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 31. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 31. szerda 09:07

Törölt felhasználó (805295)
VIP

1 férfi kényesztetésére a többinek meg a figyelmére...
1 férfi kényesztetésére a többinek meg a figyelmére...
Nekem olyan vágyam,fantáziám van,hogy a páromat szeretném látni efy idegen pasival szexelni.Már a gondolattól is felizgulok. Magam sem értem ezt a dolgot,mert régebben eszem ágában sem volt ilyeneken agyalni.Páromnak pedzegettem már a dolgot,de nem nagyon hajlik a dolog irányába.Ugyhogy nem tudom mit kezdjek a dologgal. Valami ötlet valakinek?
Egy hete egyik utasom, sétarepülés közben megkérdezte, játszhat-e a botkormányommal.
Egyből felcsillant a szemem. még nem is válaszoltam már a nadrágomban járt.
az izgalom hogy mindezt a levegőben csinálja, kiváló technikával ráadásul... hatalmas élvezés lett a vége
Ha valaki szeretne felejthetetlen élmény akkor ezt ne hagyja ki
Egyből felcsillant a szemem. még nem is válaszoltam már a nadrágomban járt.
az izgalom hogy mindezt a levegőben csinálja, kiváló technikával ráadásul... hatalmas élvezés lett a vége

Ha valaki szeretne felejthetetlen élmény akkor ezt ne hagyja ki

én kérek elnézést
(Ez egy válasz Mira Cuckold üzenetére (2013. 07. 28. vasárnap 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 28. vasárnap 22:57

2 férfias pasi ,minimum 20/5 felszereltséggel,nyitottan némi biszex játékra aktív szerepkörben...páromat bevonnánk alárendelt passzív szerepbe...vőlegényemre fekszek 69-ben és hátulról kapom az érzést,tetszőleges behatolási ponton,egy másik szórakoztatja a számat...vőlegényem nyalja közben érzékien a csiklóm és persze a legényeknek is nyújt szájjal némi plussszt...
Bekötjük párom szemét,elfektetjük,és sorra rávezetjük,mennyire élveznénk ha a fenekünkben is táncolna a nyelve...a szeme bekötve,hogy könnyebb legyen neki...
hosszas kemény menetek..a srácok bennem robbannak...páromé a deszert fincsi kelyhemben szervírozva...
A 2 pasi lelép...
Párom már remeg az izgalomtól..ő következik...érzéki szeretkezés és tárgyilagos vad dugás reggelig...
Volt már ilyen néhányszor de nem tudom megunni...

Bekötjük párom szemét,elfektetjük,és sorra rávezetjük,mennyire élveznénk ha a fenekünkben is táncolna a nyelve...a szeme bekötve,hogy könnyebb legyen neki...
hosszas kemény menetek..a srácok bennem robbannak...páromé a deszert fincsi kelyhemben szervírozva...
A 2 pasi lelép...
Párom már remeg az izgalomtól..ő következik...érzéki szeretkezés és tárgyilagos vad dugás reggelig...
2 férfias pasi ,minimum 20/5 felszereltséggel,nyitottan némi biszex játékra aktív szerepkörben...páromat bevonnánk alárendelt passzív szerepbe...vőlegényemre fekszek 69-ben és hátulról kapom az érzést,tetszőleges behatolási ponton,egy másik szórakoztatja a számat...vőlegényem nyalja közben érzékien a csiklóm és persze a legényeknek is nyújt szájjal némi plussszt...
A 2 pasi lelép...

A 2 pasi lelép...
kinek nem, ez egy szexoldal vagy mi a szösz... gondolom neked sincs az?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 23. kedd 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 23. kedd 12:15

Törölt felhasználó (104858)

Vadóc csak nem megint szex hiányod van?

Vadóc csak nem megint szex hiányod van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 23. kedd 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 23. kedd 11:56

VIP

pl tetszene ha ...... .... a... .... és oda és úgy.... juj és jó mélyen hm... és ide és oda is teheti....

és ő nem lihegi, hogy keféld szét a szám?:P
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 23. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 23. kedd 09:44

Törölt felhasználó (464)

De jó, hogy említed, már nagyon régen csináltam! Na majd este ... Ilyenkor azt mondom mindig neki, hogy megbaszom a szádat : )
pl tetszene ha ...... .... a... .... és oda és úgy.... juj és jó mélyen hm... és ide és oda is teheti....

Titeket egymásnak teremtett az ég! Ugye tesztek fel képeket majd? Nekem ez a vágyam! Hogy Vadóckát ilyen helyzetben lássam!
(Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2013. 07. 22. hétfő 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 22. hétfő 21:47

Nekem az a vágyam,hogy úgy dugjak meg egy nőt ahogy a lenti képen van
és nem okoskodás képpen írtam!!sorry

De jó, hogy említed, már nagyon régen csináltam! Na majd este ... Ilyenkor azt mondom mindig neki, hogy megbaszom a szádat : )
(Ez egy válasz BDSMgold üzenetére (2013. 07. 08. hétfő 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem az a vágyam,hogy úgy dugjak meg egy nőt ahogy a lenti képen van
és nem okoskodás képpen írtam!!sorry
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 22. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 22. hétfő 18:15

VIP

Már bocsi ez az én vágyam és arról írok :P az, hogy neked milyen a FÉRFI az a te ízlésed--> ahogy az enyém olyan amilyen!
Marha jó... pár hónapja ez megy, valaki ír valamit a vágyairól egyesek beleokoskodnak, írd le a te vágyad s ne nekem reagálj, én az enyémről írtam s ne te mond meg nekem milyen a FÉRFI! Ha kérhetem akkor írd azt "szerinted ilyen" ennyi! Mert ahogy az én ízlésem sem mérvadó úgy a tied sem, mivel ahány ember annyi ízlés így felesleges az ilyen reakció!
Marha jó... pár hónapja ez megy, valaki ír valamit a vágyairól egyesek beleokoskodnak, írd le a te vágyad s ne nekem reagálj, én az enyémről írtam s ne te mond meg nekem milyen a FÉRFI! Ha kérhetem akkor írd azt "szerinted ilyen" ennyi! Mert ahogy az én ízlésem sem mérvadó úgy a tied sem, mivel ahány ember annyi ízlés így felesleges az ilyen reakció!
Vadócka! Ez egy fórum. Beszéltetünk, véleményt formálunk. Te is, mások is, én is. Én leírtam valamit hogy - szerintem - az amit keresel, azt ne így keresd. De - Neked - majd ezt akár kiemelem.
nem személyeskedni akartam, nem kötekedni, egyszerűen csak leírtam hogy a képről - nekem - mi a véleményem.
Peace meg világbéke!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 22. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 22. hétfő 18:20
nem személyeskedni akartam, nem kötekedni, egyszerűen csak leírtam hogy a képről - nekem - mi a véleményem.
Peace meg világbéke!

VIP

Nem fogják elvenni
ezek ezt csinálják, akárki akármit ír beleokoskodnak.... ami azért vicc mert a vágyainkról van szó.. na nehogy már ő jobban tudja.... ki mit szeretne vagy mire vágyik... és stb stb

Nem fogják elvenni
ezek ezt csinálják, akárki akármit ír beleokoskodnak.... ami azért vicc mert a vágyainkról van szó.. na nehogy már ő jobban tudja.... ki mit szeretne vagy mire vágyik... és stb stb

Már bocsi ez az én vágyam és arról írok :P az, hogy neked milyen a FÉRFI az a te ízlésed--> ahogy az enyém olyan amilyen!
Marha jó... pár hónapja ez megy, valaki ír valamit a vágyairól egyesek beleokoskodnak, írd le a te vágyad s ne nekem reagálj, én az enyémről írtam s ne te mond meg nekem milyen a FÉRFI! Ha kérhetem akkor írd azt "szerinted ilyen" ennyi! Mert ahogy az én ízlésem sem mérvadó úgy a tied sem, mivel ahány ember annyi ízlés így felesleges az ilyen reakció! (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 07. 22. hétfő 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 22. hétfő 17:36
Marha jó... pár hónapja ez megy, valaki ír valamit a vágyairól egyesek beleokoskodnak, írd le a te vágyad s ne nekem reagálj, én az enyémről írtam s ne te mond meg nekem milyen a FÉRFI! Ha kérhetem akkor írd azt "szerinted ilyen" ennyi! Mert ahogy az én ízlésem sem mérvadó úgy a tied sem, mivel ahány ember annyi ízlés így felesleges az ilyen reakció! (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 07. 22. hétfő 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Vadócka...egy "férfias férfi nem fog inghez-nyakkendőhöz és zakóhoz felvenni egy ilyen karkötőt. A kép csak egy illúzió, és ha illúzióra vágysz akkor elérte célját. A valóságban egy férfi nem fog felöltözve egy műszálas ágytakarón bármit is csinálni egy ilyen csatos övvel pedig ...hát nem tudom!
Amire vágysz csak szerep.
Amire vágysz csak szerep.