Szexuális vágyaink! (megoldások, kibeszélések)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem beajánlkozó topic a mások vágyára, hanem vágy kiírós, megbeszélős, megoldás kereső !!!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben.
Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

A HIRDETŐK pedig TILTÁSRA kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

... 20 21 22 23 24 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1022   2013. 03. 03. vasárnap 13:21
X Törölt felhasználó (796481)
Vágyam egy igazi bi férfitagú pár aki a párjával együtt leszopna , és miközben a hölgyet dugom engem szopatna
de nagyon örülnék egy hölgynek is ki benne lenne ilyen játékokban
#1021   2013. 02. 23. szombat 13:53
X Törölt felhasználó (874529)
Hmmm... lettem volna a helyedben smile
(Ez egy válasz belabela141414 üzenetére (2013. 02. 22. péntek 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 22. péntek 19:29
Megismerkedek egy párral. Szimpatikusak. Azt mondják bevesznek harmadiknak. Tisztázzuk a vágyakat. Ismerkedés a biszexxel a részemről. Az enyhe bi az Ő részükről is oké. Ismerkedés után az ágyban folytatjuk. Mire feleszmélek a férj már előttem dugja a feleségét. Mindhárman meztelenek vagyunk. Simogatom a farkam és nézem Őket. A hölgy van alul. Félénken simogatni kezdem a cicijét. Gyönyörű.! Izgatom a bimbóit. Érzem a kezét a farkamon. Lassan simogatja. Majd a fejemet csókra húzza az ajkához. Csókolózunk. Te is szeretnéd?-kérdezi a férj. Akkor gyere és odaenged a puncijához. Belenyalok. A feleség már húzza is fel a fejemet. Gyere belém! Nem habozok. Bedugom, közben csókolom az ajkát. Ajkaim elvándorolnak a füle mögé, a nyakára, a cicijére. Közben a férje mellé térdel és a farkát a szájába adja. Érzem, hogy húzza a fejemet. Egyre közelebb! Nagyon közelről látom, hogy a nedves farkat szopja. Odahúzza a fejemet és nincs visszaút. Először az oldalát nyalom végig majd miközben csókolózok Vele a farok a számba vándorol. Most először van a számban. Érzem, hogy nem bírja tovább. Szopom! A számba élvez. Csodálatos érzés! Én sem bírom tovább és beleélvezek a punciba. De Ő még nem élvezett el. Ezt nem hagyhatom. Csókokkal vándorlok a puncijához. Mélyen belenyalva érzem az ízemet. A nyelvemmel juttatom el a csúcsra....
#1020   2013. 02. 22. péntek 19:29
belabela141414 belabela141414
Megismerkedek egy párral. Szimpatikusak. Azt mondják bevesznek harmadiknak. Tisztázzuk a vágyakat. Ismerkedés a biszexxel a részemről. Az enyhe bi az Ő részükről is oké. Ismerkedés után az ágyban folytatjuk. Mire feleszmélek a férj már előttem dugja a feleségét. Mindhárman meztelenek vagyunk. Simogatom a farkam és nézem Őket. A hölgy van alul. Félénken simogatni kezdem a cicijét. Gyönyörű.! Izgatom a bimbóit. Érzem a kezét a farkamon. Lassan simogatja. Majd a fejemet csókra húzza az ajkához. Csókolózunk. Te is szeretnéd?-kérdezi a férj. Akkor gyere és odaenged a puncijához. Belenyalok. A feleség már húzza is fel a fejemet. Gyere belém! Nem habozok. Bedugom, közben csókolom az ajkát. Ajkaim elvándorolnak a füle mögé, a nyakára, a cicijére. Közben a férje mellé térdel és a farkát a szájába adja. Érzem, hogy húzza a fejemet. Egyre közelebb! Nagyon közelről látom, hogy a nedves farkat szopja. Odahúzza a fejemet és nincs visszaút. Először az oldalát nyalom végig majd miközben csókolózok Vele a farok a számba vándorol. Most először van a számban. Érzem, hogy nem bírja tovább. Szopom! A számba élvez. Csodálatos érzés! Én sem bírom tovább és beleélvezek a punciba. De Ő még nem élvezett el. Ezt nem hagyhatom. Csókokkal vándorlok a puncijához. Mélyen belenyalva érzem az ízemet. A nyelvemmel juttatom el a csúcsra....
#1019   2013. 02. 21. csütörtök 07:35
alpapa alpapa
Úgy látom zsigerből nem bírod a perverz pasikat.(persze egyéni megítélés hogy ki-mi a perverz)Lehet hogy tréfának szántad a traktorral való szántást??
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 11. hétfő 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846432) VIP
2013. 02. 11. hétfő 15:17
Traktorral szeretnék végig menni ,perverz pasin.
#1018   2013. 02. 19. kedd 21:10
papi71 papi71
Hm...Vigyázz az ilyen kijelentésekkel! Sok "nem kívánt levelet kaphatsz"! N felkialtas a perzse, ha ez nem zavar Téged?...
(Ez egy válasz Cica78 üzenetére (2013. 02. 19. kedd 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 19. kedd 19:15
Vágyam: 6020!!! Kostolj belém!! smile finom
#1017   2013. 02. 19. kedd 19:15
Cica78 Cica78
Vágyam: 6020!!! Kostolj belém!! smile finom
#1016   2013. 02. 19. kedd 08:57
X Törölt felhasználó (867563)
Szexuális vágyam? Hát többen jobb lenne!!!??
#1015   2013. 02. 19. kedd 07:40
Keserű Méz Keserű Méz
smile vigyor2
(Ez egy válasz tucunoi üzenetére (2013. 02. 18. hétfő 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 18. hétfő 20:31
A szakembert bevonni. az mindig nyerő. Megdug vagy megjavítja a csapot. Áldozatokkal, kompromisszumokkal és szakemberekkel fűszerezett vágyaim nincsnek. A párom viszont még egy hetet távol lesz. Én feszt arról álmodom, hogy jól leszopom.
#1014   2013. 02. 18. hétfő 20:31
tucunoi tucunoi
A szakembert bevonni. az mindig nyerő. Megdug vagy megjavítja a csapot. Áldozatokkal, kompromisszumokkal és szakemberekkel fűszerezett vágyaim nincsnek. A párom viszont még egy hetet távol lesz. Én feszt arról álmodom, hogy jól leszopom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 18. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 02. 18. hétfő 14:08
Basszus... egy biszex nő nyilvánvalóan két külön embernél fogja bizonyos igényeinek kielégítését keresni, ettől még lehet egy báziskapcsolata (mondjuk a férje...) akivel élii az életét, akihez a szexen túl még egy csomó egyéb is köti, pl. érzelmek... olyasmi amit a másiktól (evidens módon) nem vár és amit nem is kaphat meg soha. Egy kapcsolat fenntartása munka.Áldozatokkal és kompromisszumokkal. Kompromisszumokkal, amik nyilván nem lehetnek túlzóak és egyoldalúak, vagy éppen aránytalan lemondást követelőek egyik féltől sem. Viszont tiltással és korlátozásokkal fentartani egy kapcsolatot nem túl szórakoztató. Aki valamire nagyon vágyik azt úgyis megszerzi, vagy ha nem, akkor az ebből adódó frusztráció fogja rányomni a bélyegét a kapcsolatra. Ezt valahogy fel kell oldani és ha kettesben nem megy, akkor még mindig meg lehet próbálni szakembert bevonni. Bár tudom, ennek Mo.-n nincs túl nagy divatja.
#1013   2013. 02. 18. hétfő 14:08
X Törölt felhasználó (857830)
Basszus... egy biszex nő nyilvánvalóan két külön embernél fogja bizonyos igényeinek kielégítését keresni, ettől még lehet egy báziskapcsolata (mondjuk a férje...) akivel élii az életét, akihez a szexen túl még egy csomó egyéb is köti, pl. érzelmek... olyasmi amit a másiktól (evidens módon) nem vár és amit nem is kaphat meg soha. Egy kapcsolat fenntartása munka.Áldozatokkal és kompromisszumokkal. Kompromisszumokkal, amik nyilván nem lehetnek túlzóak és egyoldalúak, vagy éppen aránytalan lemondást követelőek egyik féltől sem. Viszont tiltással és korlátozásokkal fentartani egy kapcsolatot nem túl szórakoztató. Aki valamire nagyon vágyik azt úgyis megszerzi, vagy ha nem, akkor az ebből adódó frusztráció fogja rányomni a bélyegét a kapcsolatra. Ezt valahogy fel kell oldani és ha kettesben nem megy, akkor még mindig meg lehet próbálni szakembert bevonni. Bár tudom, ennek Mo.-n nincs túl nagy divatja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 18. hétfő 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38763)
2013. 02. 18. hétfő 13:26
Igen, 2006 óta járok ide változó intenzitással tekintem meg az oldalt ill. fórumot. Itt is meg más oldalakon is nagyon sokat lehet olvasni ebben a témában a videókról, képekről nem is beszélve. De én úgy gondolom, hogy teljesen más érzés olvasni vagy látni az ilyesmiről vagy személyesen megtapasztalni az ilyen igény megjelenését az ember közvetlen közelében. Eddig az én környezetemben ilyet személyesen nem tapasztaltam. Valószínű félreértetted a helyzetet a találkát meg az új előfizut nem én vettem a páromnak, hanem a másik fél. Az exemmel nem ilyen jellegű volt a gond amiért elváltunk, de ebbe nem is mennék bele. A hűségről annyit, hogy mindenki addig hűséges míg jó neki egy kapcsolat és megkapja amit szeretne, de ha új igények merülnek fel amit már nem tud az egyik fél biztosítani csak más, onnantól kezdve van miért aggódni, mert nem lehet tudni mit vált ki belőle az a másik személy...
#1012   2013. 02. 18. hétfő 13:26
X Törölt felhasználó (38763)
Igen, 2006 óta járok ide változó intenzitással tekintem meg az oldalt ill. fórumot. Itt is meg más oldalakon is nagyon sokat lehet olvasni ebben a témában a videókról, képekről nem is beszélve. De én úgy gondolom, hogy teljesen más érzés olvasni vagy látni az ilyesmiről vagy személyesen megtapasztalni az ilyen igény megjelenését az ember közvetlen közelében. Eddig az én környezetemben ilyet személyesen nem tapasztaltam. Valószínű félreértetted a helyzetet a találkát meg az új előfizut nem én vettem a páromnak, hanem a másik fél. Az exemmel nem ilyen jellegű volt a gond amiért elváltunk, de ebbe nem is mennék bele. A hűségről annyit, hogy mindenki addig hűséges míg jó neki egy kapcsolat és megkapja amit szeretne, de ha új igények merülnek fel amit már nem tud az egyik fél biztosítani csak más, onnantól kezdve van miért aggódni, mert nem lehet tudni mit vált ki belőle az a másik személy...
#1011   2013. 02. 18. hétfő 12:20
Lehet, ámbátor egyáltalán nem biztos. A kiváncsiság meg úgyis addig munkál az agyban, amíg egyszer tetté érik.

@ stingers:...lehet hogy neked akarna örömet szerezni és nem megcsalni...
A leírtakból nem ez derült ki és egyéb aggályok is megfogalmazódtak 6020 részéről. (okkal vagy ok nélkül, az most mindegy. Ő ismeri az összes körülményt, lehet annak ismeretében te is úgy itélnéd meg, hogy nagy befektetés, kicsi haszon. Vagy éppen, hogy jelentős veszteség)
(Ez egy válasz Cica78 üzenetére (2013. 02. 18. hétfő 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 18. hétfő 11:44
Gondoljátok,hogy a kíváncsiságot tett is követné feltétlenül? Szépek a nők a szexfilmekben, de milyenek vannak a saját környezetünkben? lehet,ha előállna egy lehetőség,hogy tett kövesse a kíváncsiságot, a nő hanyatt-homlok menekülne...
#1010   2013. 02. 18. hétfő 12:06
X Törölt felhasználó (760161)
Szia bocs hogy én is hozzá szolok de szerintem tul reagálod a dolgot nagyon sokan vagyunk itt szerintem akik mit nem adnának érte ha a feleségük ilyen ötlettel álna elö lehet hogy neked akarna örömet szerezni és nem megcsalni. föleg nem egy lánnyal szerintem kérdezd meg hogy mi az elképzelése ésha lehetséges. gyönyörködj bennük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 18. hétfő 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 18. hétfő 08:40
A párom nekem most is tetszik így állapotosan is, nincs az alakjával semmi bajom. A érdeklődés benne, hogy kipróbálja a szex ezt a formáját régóta meg van benne, még ismeretségünk előtti, de soha nem merte bevallani, sőt még nem is beszélt róla senkivel sem. Nekem nyílt meg először úgy, hogy beszéljen is róla. A baj azzal volt, hogy egyidőben tudtam meg az ilyen irányú érdeklődését és azt, hogy ismeretséget szerzett egy leszbi oldalon. Ezt szerintem bárki összerakta volna magának, hogy ebből mi is alakulhat ki.Ezért sokkolt a helyzet. Mint írtam egyik hölgy se hármasban gondolkodott csak párban. Igazából nem tudom, hogy a másik hölgy párja van-e a háttérben, mint ahogy az már említve volt vagy csak ő lenne az egyedüli érdeklődő. Figyelmeztettem páromat ennek a kapcsolatnak a veszélyeire, hogy férj állhat a háttérben meg arra, hogy ha belekóstol egy nőbe, akkor rámehet a kapcsolatunk is. De leginkább az zavar, hogy nyomulós nagyon a másik hölgy. Szóba került találkozó is már, új előfizetés vásárlása, hogy olcsóbban beszélhessenek, meg a tény, hogy hangoztatta a hölgy, hogy párja nyitott ember és sok mindent megbeszélnek, amivel alapból nincs semmi baj, de ebben a helyzetben nekem mást sugall. Én úgy gondolom a szexuális életünk jó, az utóbbi időben egyre több dolgot próbáltunk ki. Szerintem az új dolgok kipróbálása vagy a terhesség (ingerszegény környezet) válthatta ki azt, hogy keresi az "újat". Sokat beszélgettünk erről párommal és eleinte nem értette meg mi a baj, de miután felvázoltam az álláspontomat, megértette a problémát. Arra jutott, hogy neki nem ér annyit ennek a kipróbálása, hogy sérüljön valamilyen szinten is a kapcsolatunk. Én alapból elégedett vagyok az egy férfi egy nő felállással, tehát nekem nem bejövős ez a helyzet. Ráadásul abból a szempontból is kellemetlenül érintett, hogy előző párom is hasonlóan csalt meg persze ő férfival! pardon1
#1009   2013. 02. 18. hétfő 11:44
Cica78 Cica78
Gondoljátok,hogy a kíváncsiságot tett is követné feltétlenül? Szépek a nők a szexfilmekben, de milyenek vannak a saját környezetünkben? lehet,ha előállna egy lehetőség,hogy tett kövesse a kíváncsiságot, a nő hanyatt-homlok menekülne...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 18. hétfő 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
A párom nekem most is tetszik így állapotosan is, nincs az alakjával semmi bajom. A érdeklődés benne, hogy kipróbálja a szex ezt a formáját régóta meg van benne, még ismeretségünk előtti, de soha nem merte bevallani, sőt még nem is beszélt róla senkivel sem. Nekem nyílt meg először úgy, hogy beszéljen is róla. A baj azzal volt, hogy egyidőben tudtam meg az ilyen irányú érdeklődését és azt, hogy ismeretséget szerzett egy leszbi oldalon. Ezt szerintem bárki összerakta volna magának, hogy ebből mi is alakulhat ki.Ezért sokkolt a helyzet. Mint írtam egyik hölgy se hármasban gondolkodott csak párban. Igazából nem tudom, hogy a másik hölgy párja van-e a háttérben, mint ahogy az már említve volt vagy csak ő lenne az egyedüli érdeklődő. Figyelmeztettem páromat ennek a kapcsolatnak a veszélyeire, hogy férj állhat a háttérben meg arra, hogy ha belekóstol egy nőbe, akkor rámehet a kapcsolatunk is. De leginkább az zavar, hogy nyomulós nagyon a másik hölgy. Szóba került találkozó is már, új előfizetés vásárlása, hogy olcsóbban beszélhessenek, meg a tény, hogy hangoztatta a hölgy, hogy párja nyitott ember és sok mindent megbeszélnek, amivel alapból nincs semmi baj, de ebben a helyzetben nekem mást sugall. Én úgy gondolom a szexuális életünk jó, az utóbbi időben egyre több dolgot próbáltunk ki. Szerintem az új dolgok kipróbálása vagy a terhesség (ingerszegény környezet) válthatta ki azt, hogy keresi az "újat". Sokat beszélgettünk erről párommal és eleinte nem értette meg mi a baj, de miután felvázoltam az álláspontomat, megértette a problémát. Arra jutott, hogy neki nem ér annyit ennek a kipróbálása, hogy sérüljön valamilyen szinten is a kapcsolatunk. Én alapból elégedett vagyok az egy férfi egy nő felállással, tehát nekem nem bejövős ez a helyzet. Ráadásul abból a szempontból is kellemetlenül érintett, hogy előző párom is hasonlóan csalt meg persze ő férfival! pardon1
#1008   2013. 02. 18. hétfő 10:00
Arra jutott, hogy neki nem ér annyit ennek a kipróbálása, hogy sérüljön valamilyen szinten is a kapcsolatunk. Én alapból elégedett vagyok az egy férfi egy nő felállással, tehát nekem nem bejövős ez a helyzet.

Akkor egyelőre sikerült lokalizálni és elfojtani a tüzet. Ettől elképzelhető, hogy a vágy, a kíváncsiság ugyanúgy fennáll. Az már fél siker, hogy egyikőtök elégedett a helyzettel, de hosszabb távon vajon újra feszültség forrása lehet-e?
#1007   2013. 02. 18. hétfő 08:40
X Törölt felhasználó (38763)
#1006   2013. 02. 18. hétfő 07:14
Bárhogy is van, jobb későn mint soha. Azt igazából nem tudjuk, hogy az elbaszás melyik fél számlájára írható. Gyanítom, hogy valamekkora arányban mindketten felelősök. Egyébként ilyenkor derül ki, hogy még egy nagyjából működő kapcsolatban is mennyire keveset beszélgetnek ezekről a dolgokról a partnerek. Csak gyűli-gyűlik, aztán átszakad a gát és meglepődünk, hogy a másiknak micsoda kis saját világa alakult ki. nyilván nem egyszerű minden titkunkat megosztani még azzal sem akivel összekötöttük az életünket és (feltételezhetően) hosszabb távú elképzeléseink vannak. Mindig utólag vagyunk okosak, hogy már régen meg kellett volna tenni. A fokozatosság egyébként is könnyebbé teheti a megnyílást. Ez persze nem univerzális recept, mert nagyon sok múlik a 'hozzávalókon' is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 17. vasárnap 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849001)
2013. 02. 17. vasárnap 18:10
Azt gondolom hogy ezt a hölgy jól elb_szta, egy rendesen működő kapcsolatban nem így kellene történnie, mert ha megvan a kellő bizalom, akkor már rég beszélt volna a vonzalmáról, és nem szégyellte volna, és együtt merültek volna el ebben a világban, így ebben a formában engem is sokkolt volna, holott nagyon régi vágyam volt hogy lássam a párom egy másik lánnyal együtt lenni, de így veszélyben érezném a kapcsolatot, meginogna a bizalmam, és félnék hogy elhagy egy nőért ha egyszer belekóstol, tehát hogy nem csak szexről szóló dologról van szó.
#1005   2013. 02. 17. vasárnap 18:29
Demona Demona VIP Admin
Kérdés, a férj Te vagy aki kiakadt, vagy a másik hölgy párja?
Bármelyikőtök is akadt ki, meglehet az időzítés hatása a megrökönyödés.
Azért hogy pont a várandósság ideje alatt keletkeznek ilyen vágyak a kismama részéről, de legalább is ekkor hangsúlyozódik ki és válik megvalósítássá. Valljuk be nem szokványos jelenség. lookaround Ha felvetődne az igény az ok miértjeire, akkor az felveti azt a kérdést. Mik vagy kik változtak a párkapcsolati szokásaitokban?.., az lehet kiindulópont a miértekre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 17. vasárnap 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 17. vasárnap 07:44
Véleményre lennék kiváncsi!
Adott egy hetero pár kiegyensúlyozott kapcsolatban. A nő állapotos, otthon van. Beregisztrál egy leszbi társkereső oldalra, ahol ismeretséget is köt egy nővel. Kiderül mindkét félről, hogy ugyan még nem volt azonos neművel kapcsolata, de nem zárkózik el előle, hogy kipróbálja. A nő a párja tudomására hozza az egészet, mármint az ismeretség kötést, annak jellegét és hogy régi gondolata azonos neművel való együttlét. A pasi kiakad az egészen, sokkolja a helyzet. Szerintetek normális reakció ez vagy túlreagált az egész?
#1004   2013. 02. 17. vasárnap 18:10
X Törölt felhasználó (849001)
Azt gondolom hogy ezt a hölgy jól elb_szta, egy rendesen működő kapcsolatban nem így kellene történnie, mert ha megvan a kellő bizalom, akkor már rég beszélt volna a vonzalmáról, és nem szégyellte volna, és együtt merültek volna el ebben a világban, így ebben a formában engem is sokkolt volna, holott nagyon régi vágyam volt hogy lássam a párom egy másik lánnyal együtt lenni, de így veszélyben érezném a kapcsolatot, meginogna a bizalmam, és félnék hogy elhagy egy nőért ha egyszer belekóstol, tehát hogy nem csak szexről szóló dologról van szó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 17. vasárnap 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 17. vasárnap 07:44
Véleményre lennék kiváncsi!
Adott egy hetero pár kiegyensúlyozott kapcsolatban. A nő állapotos, otthon van. Beregisztrál egy leszbi társkereső oldalra, ahol ismeretséget is köt egy nővel. Kiderül mindkét félről, hogy ugyan még nem volt azonos neművel kapcsolata, de nem zárkózik el előle, hogy kipróbálja. A nő a párja tudomására hozza az egészet, mármint az ismeretség kötést, annak jellegét és hogy régi gondolata azonos neművel való együttlét. A pasi kiakad az egészen, sokkolja a helyzet. Szerintetek normális reakció ez vagy túlreagált az egész?
#1003   2013. 02. 17. vasárnap 17:32
vazelinator vazelinator VIP Admin
mi egy kicsit elértettük a leszbi társkereső miatt.
akkor a hölgy bi.
egyáltalán hölgy s egyáltalán akarja, s nem a férje utasítja, vagy beszél helyette.
félek a feleségedet lehet csalódás éri.
hiába van, egy-egy normális csaj fent a netten, párok nagy részébe a csaj, a férjük miatt bi, s valljuk meg férfi vágyai dominálnak csak az ingyen punciért. mondjuk szerencsére a lányok olykor egy megértő kedvest találnak a másik lányba...
nem lehet az asszonyod egy kicsit terhesen mellőzve érzi magát egy kicsit csúnyának, és nem érzi hogy ugyan az lenne a szemedben, mint rég?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 17. vasárnap 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 17. vasárnap 17:10
Én lennék a hetero pár férfi tagja és igazából nem kerültem szóba, mint ahogy írtátok, egy hármas felálláshoz . A másik hölgyről nem tudom pontosan, hogy egyedül gondolta-e, velem, vagy az ő párja bevonásával.

... 20 21 22 23 24 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Crazy-Baby Crazy-Baby
Nyitás ideje: 2004. 09. 14. kedd
Üzenetek: 1442db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 17. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!