Szeretném kipróbálni hármasban vagy többesben, illetve hajlok a bi dolgok felé is, szeretném kipróbálni milyen ha egyszerre ketten vagyunk egy csajban
Ez szerintem mindenen túl megy. El sem hiszem, hogy van ilyen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 23. szerda 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 23. szerda 17:11
Törölt felhasználó (800024)

Szeretnék apró verejtékgyöngyöket lepuszilgatni fiatal cigányasszonyok szénfekete hónaljáról.!
priceless
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 23. szerda 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 23. szerda 17:11
Törölt felhasználó (800024)

Szeretnék apró verejtékgyöngyöket lepuszilgatni fiatal cigányasszonyok szénfekete hónaljáról.!
A fokozatosság csak növeli a vágyat. Sokkal felfokozottabb izgami állapotba lehet kerülni és sokkal gátlástalanabb lehet a végkifejlet. Közben persze az elejétől lehet tudni, hogy a végén mi fog következni. Nézni az arcokat és elképzelni, hogyan fog a gyönyör kapujában megváltozni....huhhuhhuuu
(Ez egy válasz erotik65 üzenetére (2013. 01. 22. kedd 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 22. kedd 16:20

Én egy olyan házibuliba vágynék, ahol intelligens párok beszélgetnek értelmes dolgokról, művészetről, filmről, irodalomról szolid italozás közben, és a beszélgetés a kulturált italozás ellenére lassan erotikus hangvételbe csapna át.
Ki-ki a párjával szépen egymásnak esne a ház különböző helyein és egymást látva hallva felfokozott hangulat lenne úrrá a résztvevőkön.
Aztán ha valaki párcserében is gondolkodik azt szépen megbeszélik egymás örömére.
Nem nyálcsorgató férfiak követik a szobába elvonuló párt, vagy párokat.
Szépen, kulturáltan, diszkréten.
A kevesebb néha több.
Ki-ki a párjával szépen egymásnak esne a ház különböző helyein és egymást látva hallva felfokozott hangulat lenne úrrá a résztvevőkön.
Aztán ha valaki párcserében is gondolkodik azt szépen megbeszélik egymás örömére.

A kevesebb néha több.
Én egy olyan házibuliba vágynék, ahol intelligens párok beszélgetnek értelmes dolgokról, művészetről, filmről, irodalomról szolid italozás közben, és a beszélgetés a kulturált italozás ellenére lassan erotikus hangvételbe csapna át.
A kevesebb néha több.

A kevesebb néha több.
A pasimat szeretném látni egy terhes nővel sexelni. Olyan sokat mesélt róla, h ez nagyon izgatja, hogy valamelyik nap arra gondoltam, h szülinapjára meglepem egy pocakos anyuka jelölttel. Mekkora ajándek lenne! Nagyon beindulna tőle.... Keresgélek is...
És ha nem vagyok már szüz, az gond?
(Ez egy válasz laller001 üzenetére (2013. 01. 08. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 08. kedd 15:24

Azt szeretném ha a feleségem egy fiatal szűz srác felszedné szexelnének én közbe érnék haza és beszálnék nyalnám kefélném a lucskos pináját, hát most erre gerjednék
tetszik ez a hozzászólás is igen jó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 17. péntek 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 17. péntek 20:33
Törölt felhasználó (796481)

úgy úgy nagyon jó ha 1 párnál mind a két felet kielégítheted és érzed hogy mind a kettőnek örömet okozol az csodás érzés a gyakorlatban is csak sajna kevesen merik felvállalni vágyaik
Nem rossz, de ki az aki bemerné vállalni?
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2012. 12. 06. csütörtök 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 06. csütörtök 12:33

Egy tangamentes, miniszoknyás sétán begyűjteni egy két komoly alámnyúlást és fincsi tapit csak úgy szendén, véletlenül!!! Ez benedvesít . . .
Jobbnál jobb elképzelések. Ezzel is tudnék azonosulni vagyis szeretnék.
(Ez egy válasz michev üzenetére (2012. 12. 11. kedd 02:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 11. kedd 02:44

Az enyém pedig az, hogy feleségemet egy nagymellű Ladyman-nel láthatnám egy hosszan tartó, kiadós aktusban, amint Kedvesem a trans-ot simogatja, kényezteti, szopja, stb., aki ezután nejemet előlről-hátulról alaposan megkeféli. Bár kizárólag heteroszexuális vagyok, de ez viszont egy annyira izgató elképzelés, hogy nem akarnám kizárni, hogy eközben az alkalmi partnerünkhöz esetleg anál még én is közelednék.
Mivel ez az elképzelés mindkettőnket már régen izgat, többször próbáltunk már keresni megfelelő partnert. Sajnos a legtöbb Ladyman csupán férfiak iránt érdeklődik, vagy valódi "hivatásásos", úgyhogy lassan elássuk a reményt, hogy valaha is egy ilyen alkalmat élvezhessünk.
Mivel ez az elképzelés mindkettőnket már régen izgat, többször próbáltunk már keresni megfelelő partnert. Sajnos a legtöbb Ladyman csupán férfiak iránt érdeklődik, vagy valódi "hivatásásos", úgyhogy lassan elássuk a reményt, hogy valaha is egy ilyen alkalmat élvezhessünk.
Tetszik nagyon izgató, lennék a srác helyébe ott kikötözve!! Nekem is ilyen vágyálmaim vannak, de kivel lehet ezt megvalósítani?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 31. hétfő 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 31. hétfő 21:54
Törölt felhasználó (470515)

a párommal beszélgettünk felizgult állapotunkban milyen jó lenne, ha szex közben egy srác ülne az ágyunk mellett a fotelben és figyelne minket. Egy szál feszülős boxerben lenne, és látszana, hogy izgatja amit lát...jól megdugnám az asszonyt, én végeznék, és Ő az ágyra fektetné a srácot de a srác az alsónacit nem vehetné le. Kikötözné a fiút, és elkezdené kínozni...fölé mászna, a szétnyílt puncija és feneke egy két centire lenne a férfiú szájától..de nem érné el..párom közben nyalná a srác combjának belső felét, hasa alját, köldökét, de a farkához nem érne...egy negyedóra múlva egy másodpercre ráűlne a srác arcára és végignyalná a farkát alsónacin keresztül...aztán újra csak húzná..egy idő múlva kibontaná a golyóját a boxerból megszívogatná, és utána megint csak húzná..a melle hozzáérne a sráchoz, a haja simogatná a farkát,és a puncija ött lenne fél centire a fiú arcától..ez menne addig amíg a pasi olyan izgatott lenne, hogy a párom végignyalná egyszer a farkát és beleélvezne az alsónaciba...akkor az asszony ráülne a még kemény farokra és addig dörzsölné hozzá a punciját, míg egy hatalmasat évezne...
most, hogy megírtam a kicsikémmel elolvastattam...beindult tőle...úgy hogy sziasztok, megyek szeretkezni...BUÉK...
most, hogy megírtam a kicsikémmel elolvastattam...beindult tőle...úgy hogy sziasztok, megyek szeretkezni...BUÉK...

Sziasztok!
Mi arra vágyunk,hogy találjunk egy komoly,intelligens,hetero férfit,tartós,hármas programokhoz,barátság,szex,de valószínűleg ez csak vágy marad az eddigi tapasztalatok alapján.
Mi arra vágyunk,hogy találjunk egy komoly,intelligens,hetero férfit,tartós,hármas programokhoz,barátság,szex,de valószínűleg ez csak vágy marad az eddigi tapasztalatok alapján.
Hát nekem a vágyam,teleélvezni a puncit aztán jól kinyalni,és a nő szájába élvezést is szivessen kipróbálnám.
Azt szeretném ha a feleségem egy fiatal szűz srác felszedné szexelnének én közbe érnék haza és beszálnék nyalnám kefélném a lucskos pináját, hát most erre gerjednék
Ha csak véletlenül is rágondolok, nagyon-nagyon felizgat. Talán mert igen régen, kb novemberben játszottunk ilyet utoljára…
Meggyújtok egy füstölőt, a szobát elsötétítem, felkapcsolok egy sólámpát. Imádom a sejtelmes sárga fényét. A szobában itt-ott lerakok pár teamécsest, mert a lobbanó-libbenő lámpafény erotikusabb, bujább, misztikusabb légkört nyújt…
Lesöprök mindent az asztalról, majd ráterítek egy lepedőt.
Asszonykámnak a szemét bekötöm, és felsegítem az asztalra, ahol a hasára fekszik, feje alá teszi mindkét karját. Csak kényelmesen...
Kézbeveszem az általam kikevert finom illatú masszázsolajat, kicsit a tenyerembe löttyintek, és válltól indulva masszírozni kezdem a buja, asszonyosan szexi testét… Az olaj kellemesen langyos, így a bőrén szinte simogatóan lágyan szalad szét, amerre kezem jár…
Először egy kis izomlazító masszázzsal kezdek, csak az izmokra, ízületekre koncentrálva, majd szép fokozatosan átváltok erotikus(abb) masszírozásra… de nagyon vigyázok arra, hogy csak túl erősen még ne izgassam erogén zónái, csak lágyan, pillanatokra érintve… nehogy hamar szárnyára kapja az orgazmusa főnixe. Van még idő…
A cicik oldalát, a nyakat, a bimbóudvart, a combok belsejét, a vénuszdombot, a nagyajkakat, a gátat, a popsiját, majd irány úja felfelé, hogy aztán megint visszatérhessek csodaszép puncija környékére…
Ám(de) túl sokáig sem hagyhatom „szenvedni”, lassan megkönyörülök rajta… Ilyenkor már a cicijei, mellbimmbói masszírozásától is képes elélvezni, főleg ha könyököm a vénuszdombját érinti…
Majd nekikezdek egy fincsi puncimasszázsnak, amit huncut húzással jóni masszázsból ellesett fogásokkal is kombinálok… Mindig hatásos.
Imádom ahogy újra és újra elélvez. Pedig még csak most jön a szeretkezés java...
A továbbiakat a fantáziátokra bízom…
Hűűűűűű de vágyom…

Meggyújtok egy füstölőt, a szobát elsötétítem, felkapcsolok egy sólámpát. Imádom a sejtelmes sárga fényét. A szobában itt-ott lerakok pár teamécsest, mert a lobbanó-libbenő lámpafény erotikusabb, bujább, misztikusabb légkört nyújt…
Lesöprök mindent az asztalról, majd ráterítek egy lepedőt.
Asszonykámnak a szemét bekötöm, és felsegítem az asztalra, ahol a hasára fekszik, feje alá teszi mindkét karját. Csak kényelmesen...
Kézbeveszem az általam kikevert finom illatú masszázsolajat, kicsit a tenyerembe löttyintek, és válltól indulva masszírozni kezdem a buja, asszonyosan szexi testét… Az olaj kellemesen langyos, így a bőrén szinte simogatóan lágyan szalad szét, amerre kezem jár…
Először egy kis izomlazító masszázzsal kezdek, csak az izmokra, ízületekre koncentrálva, majd szép fokozatosan átváltok erotikus(abb) masszírozásra… de nagyon vigyázok arra, hogy csak túl erősen még ne izgassam erogén zónái, csak lágyan, pillanatokra érintve… nehogy hamar szárnyára kapja az orgazmusa főnixe. Van még idő…
A cicik oldalát, a nyakat, a bimbóudvart, a combok belsejét, a vénuszdombot, a nagyajkakat, a gátat, a popsiját, majd irány úja felfelé, hogy aztán megint visszatérhessek csodaszép puncija környékére…
Ám(de) túl sokáig sem hagyhatom „szenvedni”, lassan megkönyörülök rajta… Ilyenkor már a cicijei, mellbimmbói masszírozásától is képes elélvezni, főleg ha könyököm a vénuszdombját érinti…
Majd nekikezdek egy fincsi puncimasszázsnak, amit huncut húzással jóni masszázsból ellesett fogásokkal is kombinálok… Mindig hatásos.
Imádom ahogy újra és újra elélvez. Pedig még csak most jön a szeretkezés java...
A továbbiakat a fantáziátokra bízom…
Hűűűűűű de vágyom…

Nagyon is jó játék lenne ez! :P Már csak véginézni titeket is... Nemhogy még utána ezt csinálná velem a párod! Nagyon erősen ki kellene kötözni, mert ezen ingerek hatására biztosan megőrülnék!
Igy sokadjára elolvasa is felizgulok a dologtól!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 05. szombat 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 05. szombat 13:43

Igy sokadjára elolvasa is felizgulok a dologtól!

Törölt felhasználó (470515)

Természetesen a cél az lenne, hogy "belehalj"...
, szinte könyörögj, hogy érjen hozzád már végre, hogy élvezhess...mint egy éjszakai magömlés...minimális mechanikai ingerléssel elért orgazmus, amit a vágyak idéznek elő...játéknak nem rossz...

Szeretném rávenni a nőnemű páromat,h keressünk egy jóképű fiút 3.nak,de sajna nem nagyon akar belemenni!
Remélem hamarosan már nem csak vágy lesz,hanem,beteljesült álom!
Remélem hamarosan már nem csak vágy lesz,hanem,beteljesült álom!
Nekem minden vágyam, hogy egy nálam idősebb olyan 30 és 60 közötti nővel szeretkezni. Lehet, hogy ezt furcsának találják egyesek nem tudom, de szerintem ez egy igen emlékezetes élmény lenne mind a kettőnknek.