Meztelenül fényképezni egy szeretkező párt, és közben kiverni a farkamat!
Egy formás párral szívesen találkoznék pestről. Megbeszélés kérdése, hogy mi minden történhet.

Nagyon szeretnék egy jó társasággal egy oldott buliban résztvenni!
A szomszéd nővel szeretnék lefeküdni. 1x mindenképp, de ha jó lenne mindkettőnknek, akár többször is. Nem igazán tudom, hogy vágjak bele a dologba. Ő 40-en túl van és egyedülálló, én pedig 26 vagyok. Egy emeleten lakunk, de ritkán látom és akkor is egy köszönéssel elszaladunk egymás mellett. Csak úgy nem csöngethetek be egyik este, hogy... Rég itt lakik már, félig meddig látta, hogy felnövök, ismeri szüleimet. Lehet, hogy benne lenne, hogy legyen egy játszótársa, mivel rég egyedülálló. Lehet nem. Én szívesen járnék át hozzá, mert szerintem jó nő.
Szervezzetek egy többest, ahova férfiakat kerestek. Akkor összejöhet a vágyad teljesedése!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 03. szerda 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 03. szerda 19:08
Törölt felhasználó (845222)

Szeretnék egy jó méretes faszt leszopni a férjem előtt és utána jól megbaszatni magam

Igen jó lenne de eddig még nem találtam hozzá partnereket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 10. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 10. szerda 14:05
Törölt felhasználó (249551)

Nem hangzik rosszul..
Szeretnék egy csinos feleséget/barátnőt megbaszni a párja jelenléte nélkül is akár úgy, hogy rögzítenénk kamerán a dolgot és majd megmutatja utána neki....

Nem hangzik rosszul..
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 02. kedd 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 02. kedd 23:48
Törölt felhasználó (230472)

Sziasztok!
Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy megismerkedjek egy olyan párral vagy hölggyel, akivel amatőr videókat készíthetnék, amiben, mint szereplő vennék részt. Szívesen veszek minden megkeresést mindenkitől, akit izgat az amatőr filmezés.
Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy megismerkedjek egy olyan párral vagy hölggyel, akivel amatőr videókat készíthetnék, amiben, mint szereplő vennék részt. Szívesen veszek minden megkeresést mindenkitől, akit izgat az amatőr filmezés.
Valami hasonlót mi is szeretnénk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 03. szerda 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 03. szerda 19:08

Törölt felhasználó (845222)

Szeretnék egy jó méretes faszt leszopni a férjem előtt és utána jól megbaszatni magam

Mondjuk én pont aznap csináltam valami hasonlót.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 28. péntek 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 28. péntek 09:18

Törölt felhasználó (805295)
VIP

egy jó szexmasszázsra vágyok!
Szia rékuci, én szivesen segítenék nektek ebben, ha érdekel írj
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 03. szerda 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 03. szerda 11:04

Törölt felhasználó (861278)

SZiasztok
Barátomat nagyon izgatná ha több férfival szexelnék bevallom engem is csak hát nehéz ilyenre találni
Barátomat nagyon izgatná ha több férfival szexelnék bevallom engem is csak hát nehéz ilyenre találni

Akkor Ti, e két utóbbi hsz, egymásra találtatok hamar
)

Sziasztok! Szeretném kipróbálni milyen lehet harmadiknak beszállni egy párhoz,még nem sikerült.
SZiasztok

Sziasztok!
Nagyon izgatna ha egy igazi husis, kövér lányt, nőt élvezésig nyalhatnék viszonzás nélkül...hmm
szia én szívesen kiprobálnám a masszázst kölcsönösen
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 01. hétfő 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 01. hétfő 07:33
Törölt felhasználó (860115)

Sziasztok!
Az erotikus masszázst szívesen kipróbálnám,persze hozzáértő férfivel!
Sziasztok!
most lenne kedvem 1 csinos érzéki nőt végigcsókolni...simogatni....megenni mindenhol
...majd szeretkezni...finoman és vadul egyaránt....