most egy szenvedélyes szeretkezésre vágyok....
Szia! Szerintem is nagy élmény,nem szabad kihagyni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 18. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 18. szerda 11:35

Törölt felhasználó (744977)

Pedig ha sikerül egy jó társaságot összeszervezni (nem egyszerű) akkor igen nagy élményt ad!!! Ne add fel kívánom hogy összejöjjön
Sajna a swinger sem garancia erre ,ott sem lehet mindenki mindenkinek szimpi ,nekem legalább is kell hozzá az is
......

Egy hatalmas farok, nagy lógós zacsival..
Pedig ha sikerül egy jó társaságot összeszervezni (nem egyszerű) akkor igen nagy élményt ad!!! Ne add fel kívánom hogy összejöjjön
Sajna a swinger sem garancia erre ,ott sem lehet mindenki mindenkinek szimpi ,nekem legalább is kell hozzá az is
......
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 15. vasárnap 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 15. vasárnap 22:18

Törölt felhasználó (791041)

Sziasztok! Régi vágyam,hogy 4-5férfivel hancúrozzak egyszerre,de ez csak álom marad,mert eddig még sajnos nem jött össze,pedig kerestem a lehetőséget,sajnos eredménytelenül!
Krisztina 69 szívemből beszéltél

Próbálj ellátogatni egy swinger klubba, egy kedves barátoddal aki megért Téged és támogat ebben. Szerintem összejön!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 15. vasárnap 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 15. vasárnap 22:18
Törölt felhasználó (791041)

Sziasztok! Régi vágyam,hogy 4-5férfivel hancúrozzak egyszerre,de ez csak álom marad,mert eddig még sajnos nem jött össze,pedig kerestem a lehetőséget,sajnos eredménytelenül!
Ez csak fantázia:
Soxor elképzelem, hogy feleségem hosszú biztatásomra elhatározza, hogy lefekszik azzal a sráccal akinek nagyon tetszik, és régóta fűzi.
Megbeszélik a randit, a srác nem tudja, hogy "legális" a dolog. A drágám reggeltől készülődik, nem fekszünk le, félti a frizuráját...Nekem áll a szerszám nagyon izgatott vagyok. Úgy teszünk mintha féltékeny lennék (kicsit az is vagyok...) és nem adom oda a kocsit neki (ez is meg van beszélve előre). Busszal megy, délelőtt a sráchoz. Órák múlva ér haza, már a frizuráján látom, hogy nem sikerült "megvédenie", az arcán a kipirult izgalmat messziről észre lehet venni. Bemegyünk, nem szólunk, egymást nézzük. Mielőtt Ő megszólalna, megkérdezem: Megcsókolt? Bólint. A kukiját megkóstoltad? Csak mosolyog... Lesmárolom, őrülten csókol! Lehúzom a ruháját és nyalni kezdem a punciját. Érzem, hogy tüzes és izgatott. Úgy képzelem órákig dugta a barátja és attól ilyen forró. Váratlanul elélvez. Én órák óta várok a szexre, bedudom a farkam, csupa lucsok minden, tuti, hogy beleélvezett a párom puncijába a kis barátja! Azonnal elélvezek!
Rámosolygok: azért majd mesélsz...? Csak somolyog a Drága.
Soxor elképzelem, hogy feleségem hosszú biztatásomra elhatározza, hogy lefekszik azzal a sráccal akinek nagyon tetszik, és régóta fűzi.
Megbeszélik a randit, a srác nem tudja, hogy "legális" a dolog. A drágám reggeltől készülődik, nem fekszünk le, félti a frizuráját...Nekem áll a szerszám nagyon izgatott vagyok. Úgy teszünk mintha féltékeny lennék (kicsit az is vagyok...) és nem adom oda a kocsit neki (ez is meg van beszélve előre). Busszal megy, délelőtt a sráchoz. Órák múlva ér haza, már a frizuráján látom, hogy nem sikerült "megvédenie", az arcán a kipirult izgalmat messziről észre lehet venni. Bemegyünk, nem szólunk, egymást nézzük. Mielőtt Ő megszólalna, megkérdezem: Megcsókolt? Bólint. A kukiját megkóstoltad? Csak mosolyog... Lesmárolom, őrülten csókol! Lehúzom a ruháját és nyalni kezdem a punciját. Érzem, hogy tüzes és izgatott. Úgy képzelem órákig dugta a barátja és attól ilyen forró. Váratlanul elélvez. Én órák óta várok a szexre, bedudom a farkam, csupa lucsok minden, tuti, hogy beleélvezett a párom puncijába a kis barátja! Azonnal elélvezek!
Rámosolygok: azért majd mesélsz...? Csak somolyog a Drága.
Nagy vágyam hogy miután felizgattam/kinyaltam egy lányt a róla levett tangát bedugjam a puncijába, úgy hogy ki se látszódjon semmi. Ezután a csiklóját és a popsiját izgatni, miközben benne van a bugyija. Miután lassan kihúzom a puncijából a nedves bugyiját, beleélvezek ő pedig kinyalja a saját bugyijából...
Hát én nagyon tudnám élvezni ha a párom egy barátnője előtt ahogy hazaérek parancsolóan szétnyalatná mindenhol magát és minden lehetséges segédeszközzel folyamatosan kényeztetnem kellene hogy lássa a barátnője arcán az őszinte véleményt
Szivessen kipróbálnám a nejemmel hármasban- négyesben , de nemtudom rábeszélni . Pedig nagyon izgat a gondolat , hogy melletem dug mással !
Resztveszek egy fiatal,szexi par szeretkezeseben.A lany a sracnak hattal a csipojet lassan mozgatva lovagolja csupasz puncijaval annak kemeny,szortelen farkat.Kejnedvei fenyesse teszik a merev peniszt es lucskossa a duzzado golyokat.A lany az agyekahoz vonja a fejem,hogy a nyelvemmel juttassam a parjaval a csucsra.Finoman elkezdek dolgozni a duzzadt csiklojan es ajkain,neha a nyelvemmel fel es ala megsimogatva a parja duzzado peniszet,mikozben a kezemmel a golyoit morzsolgatom.Az azonnali halk sikolyok es horgesek jelzik,h ez mindkettojuket egyszerre fogja hamarosan a csucsra ropiteni.A forro punci szinte elnyeli a duzzadt farkat,az orgazmus utemere huzodva ossze feji meg a dagado peniszt,ami tobb sugarban pumpalja tele spermaval az amugy is lucskos kejbarlangot.Mikozben hallom a beteljesedesuk hangjait elvezem,h a nyelvem egyszerre erzi a pulzalo puncit es a spriccelo farkat;kesobb a finoman visszahuzodo csiklot es a puhava valo peniszt.Az lany puncijanak edes nedvei mostmar spermaval keveredve aztatjak el parja agyekat,az ajkaimat es a nyelvemet.A lany lehajol,magahoz huz es hosszu nyelves csokkal koszoni meg mindkettojuk mamorat...........

Kedves párnak lennék házibarátja

Szeretnék egyszer középre kerülni egy biszex párnál !
Egy gyönyörű párhoz csatlakozni harmadiknak a hölgy örömére!
Volt már benne részem többször is tudom miről beszélek,)))))
Volt már benne részem többször is tudom miről beszélek,)))))
egy csini hölgyet érzékien,hosszan mindenhol megmasszírozni-(kb 2 óra...
),majd finoman kinyalni a punciját,és a popsiját. És a végén oda spriccelni,ahová a legjobban szeretné...

egyre jár az agyunk
(Ez egy válasz Hanala üzenetére (2012. 04. 02. hétfő 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)

A párommal meg a legjobb barátjával nagyon bírnám.

nagyon izgat, h újra 2 pasival legyek.
tegnap itt járt nálunk egy baráti pár.... hááát, a sráccal, meg a zurammal igazán bírtam volna
tegnap itt járt nálunk egy baráti pár.... hááát, a sráccal, meg a zurammal igazán bírtam volna

iker lányokat dugni