Hát kérlek...
Az OFF topic ugyebár amikor a topic témáján KÍVŰL esik a hozzászólás tartalma
pl személyeskedő (esetleg bunkó veszekedős) beszólások
privát csevej
randikérés
stb, stb....
(Ez egy válasz vick9 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 26. kedd 16:03
Az OFF topic ugyebár amikor a topic témáján KÍVŰL esik a hozzászólás tartalma
pl személyeskedő (esetleg bunkó veszekedős) beszólások
privát csevej
randikérés
stb, stb....
(Ez egy válasz vick9 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)

MrE és Cica!
Ti,mint régi fórumozók kioktathatnátok egy két szabállyal kapcs,mert úgy látszik nem vagyok tisztába a dolgokkal sajna.
Miért offolnák ezt a topicot?
Komolyan kérdezem segítsetek,nehogy gebaszt csináljak
Ti,mint régi fórumozók kioktathatnátok egy két szabállyal kapcs,mert úgy látszik nem vagyok tisztába a dolgokkal sajna.

MrE és Cica!

Érezd az er..khmm iróniát ifjú padawan!
A cinkelésem csak poén, nehogy komolyan vegyél, nem vagyok én ennyire szabálybuzi erkölccsősz!
De ha ezt itt folytatjuk akkor mostmár tényleg bajban leszünk és közösen megyünk a büntibe!
(Ez egy válasz vick9 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 26. kedd 15:24

A cinkelésem csak poén, nehogy komolyan vegyél, nem vagyok én ennyire szabálybuzi erkölccsősz!

De ha ezt itt folytatjuk akkor mostmár tényleg bajban leszünk és közösen megyünk a büntibe!

Köszönöm az észrevételeket MrEnigma és Krok.
Én kérek elnézést,ha vkit megbántottam volna önhibámon kívül,de szerintem eddig még a témánál maradtam és pont az a két egyén basz le,akikkel szintén kommentelek és bírom őket.
De már előzőekben megjegyeztem,éppen teltcicának,hogy bírom a kritikát,ha építő jellegű
és nincs szándékomban kisajátítani a szobát kettőnknek,
másoknak is kommentelek,éppen pl. nektek,csakhát a cica válaszait éreztem leginkább szívemhez közelinek.
DE!
Nektek is igazatok van a ti szemszögetekből épp ezért pláne MrEnigma okfejtésére is kíváncsi lennék "problémámmal" kapcsolatban,mert egyszer már szembe dícsértelek,hogy bírom az okfejtéseid!
Ez nem seggnyalás és nem véletlen vagyok itt.
Indoklás:a GG a kedvenc oldalam és nem társkerizek,de ha netán így lenne egyszer elhúzok privire,ígérem nektek!
Szép napot nektek
Én kérek elnézést,ha vkit megbántottam volna önhibámon kívül,de szerintem eddig még a témánál maradtam és pont az a két egyén basz le,akikkel szintén kommentelek és bírom őket.
De már előzőekben megjegyeztem,éppen teltcicának,hogy bírom a kritikát,ha építő jellegű
másoknak is kommentelek,éppen pl. nektek,csakhát a cica válaszait éreztem leginkább szívemhez közelinek.
DE!
Nektek is igazatok van a ti szemszögetekből épp ezért pláne MrEnigma okfejtésére is kíváncsi lennék "problémámmal" kapcsolatban,mert egyszer már szembe dícsértelek,hogy bírom az okfejtéseid!
Indoklás:a GG a kedvenc oldalam és nem társkerizek,de ha netán így lenne egyszer elhúzok privire,ígérem nektek!
Szép napot nektek

Na totál OFF-olódás kezdődik itt remélem az adminok így ebéd után kellően pilledtek hogy átsuhanjanak felettünk.
egyébkét a megfogalmazás cska akönyebb (vagy épp nehezebb???) érthetőség kedvéért volt olyan amilyen és tűnt úgy ahogy.
Egyébként élvezem a független fiatal férfiak (bár még inkább szeretem magam a fiúk közé sorolni) életét!
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 26. kedd 15:37

egyébkét a megfogalmazás cska akönyebb (vagy épp nehezebb???) érthetőség kedvéért volt olyan amilyen és tűnt úgy ahogy.
Egyébként élvezem a független fiatal férfiak (bár még inkább szeretem magam a fiúk közé sorolni) életét!

Ma reggel a feleséges topicba volt egy hozzászólásod (8.58) abból úgy jött le nekem hogy kapcsiban vagy.
Ne aggódj...
A két röhögő kis UFO nem lebasz csak poénkodik... (Ez egy válasz vick9 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 26. kedd 15:24
A két röhögő kis UFO nem lebasz csak poénkodik... (Ez egy válasz vick9 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)

DE!
Szép napot nektek
DE!
Szép napot nektek

Ma reggel a feleséges topicba volt egy hozzászólásod (8.58) abból úgy jött le nekem hogy kapcsiban vagy.
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 02. 26. kedd 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 26. kedd 15:00

Sajnos nem. Már 3 éve nem. Azóta csak futó kresgélések voltak de egyik sem bizonyult az igazinak.
De mégis miből gondoltad? Ha már szóbakerült. Mert ezzel meg éppenséggel kíváncsivá tettél.
Ja és a sorközölésed jó dolog. Olvashatóbbá tudja tenni egyik másik hoszabb hozzászólást!

De mégis miből gondoltad? Ha már szóbakerült. Mert ezzel meg éppenséggel kíváncsivá tettél.
Ja és a sorközölésed jó dolog. Olvashatóbbá tudja tenni egyik másik hoszabb hozzászólást!
DE!
Szép napot nektek
DE!
Szép napot nektek

De miért itt vesézitek ki szexuális vágyaitokat amikor mehetnétek szobára is
...
chat szobára!
(Ez egy válasz vick9 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 26. kedd 11:36
...
chat szobára!

(Ez egy válasz vick9 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem fognak,mert a témát vesézzük ki szerintem és,mint azt jól látod amióta először írtam elég sokan hozzászoltak és próbáltak tanácsokat adni,amit utólag is
köszönök
mindenkinek
köszönök
mindenkinek

Sajnos nem. Már 3 éve nem. Azóta csak futó kresgélések voltak de egyik sem bizonyult az igazinak.
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin helyett itt vagyok én:
nekem az a cseppet sem szexuális vágyam, hogy vmelyik társkereső szobában folytassátok ezt, ha már Vick elkezdett adrenalinvadászkodni...
nekem az a cseppet sem szexuális vágyam, hogy vmelyik társkereső szobában folytassátok ezt, ha már Vick elkezdett adrenalinvadászkodni...

Nem fognak,mert a témát vesézzük ki szerintem és,mint azt jól látod amióta először írtam elég sokan hozzászoltak és próbáltak tanácsokat adni,amit utólag is
köszönök
mindenkinek
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 26. kedd 11:28
köszönök
mindenkinek

(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)

csak előbb-utóbb az orrunkra koppint valamelyik modi, hogy menjünk privire
csak előbb-utóbb az orrunkra koppint valamelyik modi, hogy menjünk privire
(Ez egy válasz vick9 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez legalább egy jó fórum és jó veled dumálni és még hasznos is
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 26. kedd 11:03

addigis maradsz a "beszélünk róla, és ettől valóságosnak tűnik" megoldásnál
addigis maradsz a "beszélünk róla, és ettől valóságosnak tűnik" megoldásnál
(Ez egy válasz vick9 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 26. kedd 11:00

Jól látod!
Tehát még mindig ott tartok,hogy ha egyszer lenne egy ugyanígy gondolkodó és ugyanebben a cipőben járó hölgyemény,mint én akkor talán összejöhetne a dolog,de még akkor se biztos...
Tehát még mindig ott tartok,hogy ha egyszer lenne egy ugyanígy gondolkodó és ugyanebben a cipőben járó hölgyemény,mint én akkor talán összejöhetne a dolog,de még akkor se biztos...
Jól látod!
Tehát még mindig ott tartok,hogy ha egyszer lenne egy ugyanígy gondolkodó és ugyanebben a cipőben járó hölgyemény,mint én akkor talán összejöhetne a dolog,de még akkor se biztos... (Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 26. kedd 10:53
Tehát még mindig ott tartok,hogy ha egyszer lenne egy ugyanígy gondolkodó és ugyanebben a cipőben járó hölgyemény,mint én akkor talán összejöhetne a dolog,de még akkor se biztos... (Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)

nos..
esély tényleg nem sok
de mint tudjuk lotto ötösünk se lesz ha nem veszünk szelvényt
úgy tűnik legalább a lottózót már megnézted hol van
esély tényleg nem sok

nos..
esély tényleg nem sok
esély tényleg nem sok

Az a baj,hogy hangulatfüggő,tehát pl. most simán jól esne,hogy belépne az ajtón egy számomra tetszetős leányzó és kurvára engem akarna...
...aztán persze jót "beszélgetnénk" és 2 perc múlva :
hopp
...és már el is tűnt
Kurva naív vagyok és,mint tudjuk erre nem sok az esély
...aztán persze jót "beszélgetnénk" és 2 perc múlva :
hopp
...és már el is tűnt
Kurva naív vagyok és,mint tudjuk erre nem sok az esély

gratulálok az előléptetésedhez
egyéb előrehaladás a vágyaddal kapcsolatban?
(Ez egy válasz vick9 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 26. kedd 10:42

egyéb előrehaladás a vágyaddal kapcsolatban?

Hellóóóóóóóóóóóó béjbíííííííí!
Pontvadászból átavanzsáltam adrenalin vadászba,néha megspékelve
egy kis
sorkihagyással
te dög (ezt vicces hangsújjal értsd kedves)
egy kis
sorkihagyással

Hellóóóóóóóóóóóó béjbíííííííí!
egy kis
sorkihagyással
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 02. 26. kedd 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 26. kedd 10:26
egy kis
sorkihagyással

Nocsak!!!
Előkerült "pontvadász"
barátunk.
Én továbbra is sorkihagyással írok, hogy többnek látszódjon
Örülök, hogy tetszett.
Mióta beírtál mindenki a te eseteden rágódik.
Előkerült "pontvadász"

Én továbbra is sorkihagyással írok, hogy többnek látszódjon

Örülök, hogy tetszett.

Mióta beírtál mindenki a te eseteden rágódik.
Valamiért azt hittem kapcsolatban vagy.
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 02. 26. kedd 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 26. kedd 10:26

Azt hiszemn a single és a szerelmes pasi keveréke vagyok. A keverési arányok a hormonok füöggvényében változnak.