nyami....csináld velem!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 13:32

jaaaaah, a kikötözős szexet én is imádom. amikor a pasi fekszik alul, kezei kikötve, én rajta, és azt csinálok, amit akarok... ő pedig csak szeretné megfogni a hullámzó melleimet, de nem éri el, szeretné megcsókolni az édes ajkaimat, de nem éri el....és közben megőrül a vágytól, de csak én irányítok...és ha ráülök a sz...húúúúúúúúúúúúúú
Nedves lett a bugyi mi?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 13:32

jaaaaah, a kikötözős szexet én is imádom. amikor a pasi fekszik alul, kezei kikötve, én rajta, és azt csinálok, amit akarok... ő pedig csak szeretné megfogni a hullámzó melleimet, de nem éri el, szeretné megcsókolni az édes ajkaimat, de nem éri el....és közben megőrül a vágytól, de csak én irányítok...és ha ráülök a sz...húúúúúúúúúúúúúú
nincs is rajta bugyi:-DDD
óóó de lennék az az irdodai szék...
akad!
milen helyre?
milen helyre?
Hááát...ha csak ennyi a vágyad, Mókuska!
(Ez egy válasz IGOR üzenetére (2004. 09. 14. kedd 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Az en vagyam ket pasi lenne...
Miért is ne!
A VIP-et mivel érdemelted ki?
A VIP-et mivel érdemelted ki?
Elhiszem!
Én vállalnám! (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Én vállalnám! (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Talán töltöttél fel képet?
Amúgy nekem 1 bevállalós Hölgy is elég, csak alaposan facsarjon ki!
Kááár....Pedig szívesen megnéznélek... emilben?
természetesen adok:
walaki@maffia.hu
és válaszolok azonnal! (Ez egy válasz mouradi üzenetére (2004. 09. 15. szerda 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
walaki@maffia.hu
és válaszolok azonnal! (Ez egy válasz mouradi üzenetére (2004. 09. 15. szerda 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondd a címet

vágy: egy hatalmas masszív faasztal megterítve...jómagam feltálalva reggeli gyanánt... méz csorog a hasamon, vaj a combomon és dzsem a....nem éhes valaki?
de...dzsemm méz...jöhet!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 01. péntek 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 01. péntek 10:26

vágy: egy hatalmas masszív faasztal megterítve...jómagam feltálalva reggeli gyanánt... méz csorog a hasamon, vaj a combomon és dzsem a....nem éhes valaki?
csak a dzsem és a méz kell? :(:(:(:(:(
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 01. péntek 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
először..hogy ne vesszen kárba...utána azt is elnyalogatom, ami alatta van...amúgy írtam mélt!
Mekkora az asztal???
Elférünk rajta hárman is???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 01. péntek 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 01. péntek 10:26
Elférünk rajta hárman is???

Egyébként jobban szeretem a "tartalmasabb" reggelit...