Van itt valaki?
Erre én is vágyom hogy egy kefélő párra rá nyissak.
(Ez egy válasz barack13 üzenetére (2025. 11. 29. szombat 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 29. szombat 16:31
Én nagyon vágyom rá, hogy megbasszon a párom egy másik nőt is mellettem, segíteni neki, szopni a pinanedves faszát, majd megbasz engem is... esetleg rányitok, rájuk nyitok és kérlelem őket akkor sem hagyják abba.
Sziasztok
Szeretnék találni egy bisex aktív vagy uni 60+ -os potens partnert akivel megélhetnénk vágyainkat. Izgat a szerepjáték, így ezen a vonalon is elindulnék, bár úgy gondolom ha már egy beszélgetés elindulna, a többi jönne magától
Szeretnék találni egy bisex aktív vagy uni 60+ -os potens partnert akivel megélhetnénk vágyainkat. Izgat a szerepjáték, így ezen a vonalon is elindulnék, bár úgy gondolom ha már egy beszélgetés elindulna, a többi jönne magától
Horgásztunk egyik jóbarátommal hónap végén. Kora délután ő hazaindult de gondoltam maradok még.. A cuccaim kb 5 méterre mögöttem voltak. Amikor kicsit elbóbiskoltam kicsi léptekre lettem figyelmes. Egy roma asszony lopja a táskám elkezdett futni de utolértem és lefogtam. Mondom hogy hívom a rendőrt, egyből mondta hogy azt nem szeretné. Rendben akkor takarodj vagy vagy várjál. Mennyi pénzre van szükséged? Mondta hogy kb 30 ezerre. Adtam egy tizest és letoltam a farkamhoz a fejét. Kb 10 percre tele is élveztem száját. Mondtam hogy ha gondolja a maradék 20 asért felavatom a fenekét. Majd másnapra megbeszéltünk egy találkát és autóban egy kis hezitálás után belement.
Azért elég pasis a szókincsed..
bár igaz hogy láttam már csodát életem folyamán ilyen téren is, hogy pasinak gyanítottam valakit az írása alapján, aztán kiderült hogy valóban csaj, nemcsak mondja!
(Ez egy válasz barack13 üzenetére (2025. 11. 29. szombat 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 29. szombat 16:31
bár igaz hogy láttam már csodát életem folyamán ilyen téren is, hogy pasinak gyanítottam valakit az írása alapján, aztán kiderült hogy valóban csaj, nemcsak mondja!
Én nagyon vágyom rá, hogy megbasszon a párom egy másik nőt is mellettem, segíteni neki, szopni a pinanedves faszát, majd megbasz engem is... esetleg rányitok, rájuk nyitok és kérlelem őket akkor sem hagyják abba.
Elmentem egyszer egyik alkesz kolléga házához reggel segíteni. A felesége fogadott egy kávéval és mondta hogy jöjjek vissza később mert még másnapos. Jó fasza , azért csak bele kezdtem a tüzifa pakolásba. Egy óra múlva párja jött mosolyogva hogy köszöni nagyon és meleg pogácsával kínált. Hajnali 11-re csak felébredt a kedves kolega. Azzal kezdte hogy le teremtette az asszonyát hogy nem hozott neki vodkát. Nem segített csak ült komoran sértődötten. Mondom hogy szereted a vodkát ? Hozok boltból mert hozok én is pár dolgot. Visszajöttem jó 2 liter vodkával. Egy 15 percig még láttam hogy sertepertél a nyári konyhában majd leült magának és iszogatni kezdett. Jó két órával befejeztem és eltakarítottam. A kedves felesége ránézett az urára és látta hogy kb 5 -6 decit már megivott. Odajött hozzám és kellemetlenül mondta hogy férje most sajnos nincs képben és sajnálja nagyon. Szép formás telt hölgy a 40es évei végén, gyerekek már kirepültek, a férje leszarja. Rajta meg látom a szürke hétköznapokban megkeseredett , 3 műszak fáradalmait a magánélet beletörömdőségét. A ház bejáratánál mosolyog rám, mintha csak akarná. Azért megfogtam a derekát és magamhoz húztam és fenekébe markoltam. A ház ura késő estig nem kelt fel, én meg a felesége szájába és gyönyörű frissen felavatott popsijába élveztem
A nők sokkan azt se tgudják mi a testük és élvezetük egyben
Találni egy egészséges, igényes fiút/férfit és kiélvezni az orál szépségeit Budapesten.
Köszönöm!
Erőltetni semmit nem szeretnék, türelmes is vagyok
Inkább azt az irányt képviselem, hogy a végén ő akarja (Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 10. 29. szerda 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 29. szerda 11:27
Erőltetni semmit nem szeretnék, türelmes is vagyok
Inkább azt az irányt képviselem, hogy a végén ő akarja (Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 10. 29. szerda 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Az én tanácsom az volna, hogy először puhatolózz még egy kicsit, hogy tényleg vágyik e a többesre, mert nem biztos! Ha viszont igen, szerintem a jó taktika az, hogy megfelelő időben beszélgessetek erről. Ha tényleg vágyik ilyesmire, nem mindegy hogyan és mikor próbálkozol. Erőszakkal semmiképpen.
Az én tanácsom az volna, hogy először puhatolózz még egy kicsit, hogy tényleg vágyik e a többesre, mert nem biztos! Ha viszont igen, szerintem a jó taktika az, hogy megfelelő időben beszélgessetek erről. Ha tényleg vágyik ilyesmire, nem mindegy hogyan és mikor próbálkozol. Erőszakkal semmiképpen.
(Ez egy válasz YoungTom üzenetére (2025. 10. 29. szerda 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 29. szerda 09:53
Nálam a helyzet az, hogy a saját és párom vágyaiban is ott van, hogy hármasban csináljuk egy másik pasival. Korábban megosztotta velem, hogy izgatja ez a fantázia, de olyan, mintha elnyomta volna magában. Amikor nemrég újra szóba került, akkor azt mondta, hogy nem fér bele a kapcsolatunkba. Azt gondolom fél és ezt kellene legyőznie valahogy. Van aki jár/járt hasonló cipőben?
Mi lehet a jó taktika, hogy fantáziából egy közösen megélt élmény legyen?
Szórol szóra ez van nálunk is
(Ez egy válasz YoungTom üzenetére (2025. 10. 29. szerda 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 29. szerda 09:53
Nálam a helyzet az, hogy a saját és párom vágyaiban is ott van, hogy hármasban csináljuk egy másik pasival. Korábban megosztotta velem, hogy izgatja ez a fantázia, de olyan, mintha elnyomta volna magában. Amikor nemrég újra szóba került, akkor azt mondta, hogy nem fér bele a kapcsolatunkba. Azt gondolom fél és ezt kellene legyőznie valahogy. Van aki jár/járt hasonló cipőben?
Ez egy nagyon izgi fantazia! Mi is szoktunk hasonlokat gondolni, de nem merunk lepni!
(Ez egy válasz szamitom üzenetére (2025. 10. 17. péntek 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 17. péntek 23:28
Sziasztok! Sokáig agyaltam, hogy ezt leírjam e ide, de kíváncsi vagyok. A párom korábban sex közben elmondta, hogy fantáziál arról, hogy kikötözöm egy szobában. Szex közben pedig bejönne kb 5 idegen pasi, aki csak nézi, bogy mit csinálunk és egy idő után elkezdenek mesztizni. Nem tudom eldönteni, hogy tényleg ez izgatja vagy valami többre gondol, csak nem meri kimondani...
Sziasztok! Sokáig agyaltam, hogy ezt leírjam e ide, de kíváncsi vagyok. A párom korábban sex közben elmondta, hogy fantáziál arról, hogy kikötözöm egy szobában. Szex közben pedig bejönne kb 5 idegen pasi, aki csak nézi, bogy mit csinálunk és egy idő után elkezdenek mesztizni. Nem tudom eldönteni, hogy tényleg ez izgatja vagy valami többre gondol, csak nem meri kimondani...
Szeretnék csókolózgatni barátnőmmel miközben egy hatalmas faszt lehetőleg igazi fekete faszt szopni és a szájába is élvezné amivel a számokban csókolóznánk
Gondolod, hogy a feleseged ugy tekint rad a kapcsolatban mint egy ket labon jaro faszra? Egy kicsit tobb onbizalmad is lehetne. Pusztan az a teny, hogy a parod vagyait a sajatod fole helyezed fontossagi sorrendben, kiemel az atlagbol. Minel jobban elvezi a szexet a masik dakova annal jobb, hiszen ez a cel. Egy dolgot viszont ne felejts el, lehet hogy a szerszam nem nalad van, de a lehetoseget, hogy a hazassag es a szabadsag elonyeit egyszerre elvezheti, az bizony a te erdemed, toled kapja.
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2025. 09. 17. szerda 04:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 17. szerda 04:36
Sziasztok!
Én attól félek, ( rettegek ),
ha beveszünk egy pasit 3.-nak,,,és nagyobb a fasza, vagy esetleg jobban megbassza a nejem, az újdonság varázsa,
mi van akkor ha szerelmes bele a nejem 10 év házasság után?
Ez nem arról szól mint írják sokan hogy erős stabil kapcsolatnak kell lenni stb stb. Erős is. De ha jön egy jobb, aki kihozza az érzéseit, és tényleg beleszeret a nagyobb faszba, akkor én a 10 évemmel elmehetek a,,,,,,,,,,,!
Elpocsékolt évek. Ha valakinek e témában vannak ötletei, gondolatai, volt már ilyenben része, a neje beleszeretett a 3 ik.-félbe ( bevett pasiba ). Az írjon nekem.
ha beveszünk egy pasit 3.-nak,,,és nagyobb a fasza, vagy esetleg jobban megbassza a nejem, az újdonság varázsa,
Ez nem arról szól mint írják sokan hogy erős stabil kapcsolatnak kell lenni stb stb. Erős is. De ha jön egy jobb, aki kihozza az érzéseit, és tényleg beleszeret a nagyobb faszba, akkor én a 10 évemmel elmehetek a,,,,,,,,,,,!
Elpocsékolt évek. Ha valakinek e témában vannak ötletei, gondolatai, volt már ilyenben része, a neje beleszeretett a 3 ik.-félbe ( bevett pasiba ). Az írjon nekem.
24 év házasság után a hármas nem jött össze. De az exemnek megtetszett az idegen fasz. Tudtom nélkül persze. El is
Ha ettől félsz akkor inkább bele se kezdjetek.
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2025. 09. 17. szerda 04:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 17. szerda 04:36
Sziasztok!
Sziasztok!

Crazy-Baby

Lepidoptera