jo pasi vagy te,az tényleg jo buli lenne arrol már tényleg érdemes fantáziálni...
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 20:50

Butaság!
Az, hogy egy selyemkendővel ki vagy kötve a radiátorhoz, és a kezedet nem tudod használni az nem S/M. Vezesd rá, hogy a másik sráccal együtt kötözzenek ki úgy, hogy a kezed ne tudd használni.
2 légy egy csapásra...

2 légy egy csapásra...

Butaság!
Az, hogy egy selyemkendővel ki vagy kötve a radiátorhoz, és a kezedet nem tudod használni az nem S/M. Vezesd rá, hogy a másik sráccal együtt kötözzenek ki úgy, hogy a kezed ne tudd használni.
2 légy egy csapásra...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 12:24

2 légy egy csapásra...

Törölt felhasználó (55611)

hát nem tudom.megforditani a helyzetet semmiképpen sem akarom.egyszerűen azt mondja,hogy nem vonzódik a S/M dolgokhoz.Félni?mert én miért félek attól,amit ő szeretne?
denagy kamu..
tudod párom is fantáziált ilyenröl csak ö engem szeretett volna kikötni 2hétután engedtem a nyomásnak
egydarabig nem is volt probléma csak amikor szerettem volna megérinteni de nem tudtam a kötelek miatt ö meg még huzta az agyam mert neki bejött a játék hát ugyéreztem hogy végem van csodálatos volt amikor eloldozott tisztára olyan voltam mint egy bika
(részletek cemzurázva) olykor olykor ,,játszunk" ilyet is...és jol esik és nem érzem kevesebbnek magam töle vagy többnek..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 12:24

hát nem tudom.megforditani a helyzetet semmiképpen sem akarom.egyszerűen azt mondja,hogy nem vonzódik a S/M dolgokhoz.Félni?mert én miért félek attól,amit ő szeretne?
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 11:58

Akkor valszeg túlságosan félt, és nem akar kitenni ilyesfajta megaláztatásnak. Vagy attól tart, hogy a helyzet megfordítását is elvcárnád túőle. De nem értem, végülis miért kell ettől félni.

Akkor valszeg túlságosan félt, és nem akar kitenni ilyesfajta megaláztatásnak. Vagy attól tart, hogy a helyzet megfordítását is elvcárnád túőle. De nem értem, végülis miért kell ettől félni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 11:53

természetesen tud rola.
természetesen tud rola.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 11:51

Bocs hogy beleszólok, de tud ő is arról, hogy nem őt, hanem téged kéne kikötözni? Lehet, hogy azt hiszi, rosszul járna...
Bocs hogy beleszólok, de tud ő is arról, hogy nem őt, hanem téged kéne kikötözni? Lehet, hogy azt hiszi, rosszul járna...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:34

engem kellene kikötözni,nem őt.és igen rezgős fajta gyűrű

na köszi.meg minden nő hisztérika,mi?főleg az lennék azt hiszem,ha a további részét látnám a dolognak.és addig én mit csinálnék??Nos ötlet elvetve
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 22:17

Erre csak annyit mondanék, hogy minden nő biszexuális.
Szerencsére ez a manusokról nem mondható el.

Erre csak annyit mondanék, hogy minden nő biszexuális.
Szerencsére ez a manusokról nem mondható el.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 22:13

nem,csak más a vágyunk,ennyi.én próbáltam meggyőzni a maga 30 éves fejét,hogy az neki is jo,de ő másra vágyik.de lehet hogy egy más felállásban benne lennék,asszem van némi bi hajlamom
huh,ez lehet,hogy ciki.meg a többi részének azért nem nagoyn örülnék..

nem,csak más a vágyunk,ennyi.én próbáltam meggyőzni a maga 30 éves fejét,hogy az neki is jo,de ő másra vágyik.de lehet hogy egy más felállásban benne lennék,asszem van némi bi hajlamom
huh,ez lehet,hogy ciki.meg a többi részének azért nem nagoyn örülnék..
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Bolond manus.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:34

(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:28

Gyűrű? Gondolom rezgős fajta. Bolond a pasid, az neki jobb mint neked.
Kikötözés szenvedő alanya spec. én sem szeretek lenni.

Gyűrű? Gondolom rezgős fajta. Bolond a pasid, az neki jobb mint neked.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:21

na itt vagyok MmePrune.semmi extra,csak annyi,hogy amit ugy másfél éve vettem gyűrűt,végre kipróbáljuk.na jó van itt még más is.egy kis kikötözösdi,de hát a fiatalurnak nem jön be

na itt vagyok MmePrune.semmi extra,csak annyi,hogy amit ugy másfél éve vettem gyűrűt,végre kipróbáljuk.na jó van itt még más is.egy kis kikötözösdi,de hát a fiatalurnak nem jön be

Férfiaknál ezt az álmot hívják hajnali merevedésnek. Olyankor jönnek akár a szexuális álmok is, de mindenestre áll a farka az embernek és ha olyankor ezt észreveszi az asszony, az nagyon jó, akkorát lehet durrani, hogy...
(Ez egy válasz irisz1 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 11:07

Érdemes mielőbb tudatnod vele hogy ne sajnáljon mert kellemesebb dolgot else tudnék képzelni mint mikor simogatva,nyalakodva ébresztgetnek.Jártam már úgy is hogy éppen hasonlóról álmodtam alig tudtam kibogozni mikortól volt az ébredés.

dominat akarok

Olvasd vissza egyszer figyelmesen: SAJNÁL felébreszteni, amikor tudja, hogy alhatok még néhány percet / órát. Szóval én szívesen ébrednék erre, csak neki nincs szíve felébreszteni.
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 08. 17. péntek 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 18:38

Neharagudj,de nemértelek;azt írod,h. sajnálatos módon,nem ébreszt fel a "szopásával",utána pedig azt írod,h. hagyhatna +' aludni.
sziasztok en egy idosebb dominara vagyom
Én szivesen megdugnám a barátnöm hugát.
remélem lesz rá lehetöségem
remélem lesz rá lehetöségem