Én azért kipróbálnám melyikünket xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxMit szólsz?? Vicces mi?
Két nővel egyszerre... hmm....
Elképzelem,hogy a párom négykézláb van,a gyönyörű combjai között kivillan a nedves borotvált puncija.Elkezdem dugni hátulról majd felváltva egy másik farokkal,miközben ő nagyokat élvez.Azután elölről dugom a másik farok hátulról,majd fordítva és a végén ráélvezünk mind a ketten a pinájára.Hát kb.ez lenne a szexuális vágyam.
szerintem jobb ha valami megmrad a fantáziánkba ......és nem válik
realitássá....
realitássá....
Én a hétfő reggel szeretném a kolleganőmmel kezdeni, kávé mellé

Tűzszerész.
(Ez egy válasz Alejandro üzenetére (2010. 09. 12. vasárnap 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor tutira postás vagy MÁV kalauz!
(Ez egy válasz sophie29 üzenetére (2010. 09. 11. szombat 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 11. szombat 21:30

Egyik sem
Nem szoktunk...de ami késik nem múlik...
Láttam már egyenruhában...és gyönyörű,ráadásul jó nagyra is nőtt(190cm)
Volt olyan amikor 5 kollégájával jött haza egyenruhában...
Neked van párod?

Neked van párod?
Vagy...
A "kaptárban" meg kapná a másik felét annak, amire vágyik, a két rendőrsrácot...
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2010. 09. 10. péntek 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 10. péntek 09:07
ez jó, csak az okos törvényhozó bácsik olyat alkottak hogy ha most elemelsz valamit, lehet hogy elkap a biztonsági őr, és megkapod azt amire vágysz,de a kiérkező vállapos urak a kis csínytecésedért jól bevágnak a kaptárba...
Szerintem maradj fantázia szinten
A "kaptárban" meg kapná a másik felét annak, amire vágyik, a két rendőrsrácot...

Egyik sem
Neked van párod? (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 11. szombat 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 11. szombat 21:18

Neked van párod? (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 11. szombat 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (761336)

Rendőr?biztiőr?nem szoktatok szerepjátékokat játszani?

Rendőr?biztiőr?nem szoktatok szerepjátékokat játszani?
(Ez egy válasz sophie29 üzenetére (2010. 09. 11. szombat 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 11. szombat 20:59

Az én Kedvesem "egyenruhás"
...de szégyenlős és nem igazán hozza haza a "munkáját".
Ha elképzelem,hogy én teljesen meztelen vagyok...ő pedig egyenruhában...hjjjjjaaaj

Ha elképzelem,hogy én teljesen meztelen vagyok...ő pedig egyenruhában...hjjjjjaaaj
Az én Kedvesem "egyenruhás"
...de szégyenlős és nem igazán hozza haza a "munkáját".
Ha elképzelem,hogy én teljesen meztelen vagyok...ő pedig egyenruhában...hjjjjjaaaj (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 10. péntek 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 10. péntek 08:58

Ha elképzelem,hogy én teljesen meztelen vagyok...ő pedig egyenruhában...hjjjjjaaaj (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 10. péntek 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Nekem az a vágyam,h egy kis bolti csínytevés közben(gyenge lopás)a legsexibb biztiőr bácsi hátravisz az irodába.
És ott kiszolgáltatott helyzetemben "rákényszerit" a szopásra,keményen megdug,annak reményében h elenged,ú,
DE NEM!A kiérkező két rendőrsrác is beszállna a partyba
Uh fél életemet EZÉRT!!!!
Nekem az a vágyam,h egy kis bolti csínytevés közben(gyenge lopás)a legsexibb biztiőr bácsi hátravisz az irodába.
És ott kiszolgáltatott helyzetemben "rákényszerit" a szopásra,keményen megdug,annak reményében h elenged,ú,

mintha csak te akarnád szaga van amit irtál
Persze persze...ez egyértelmű!
De azért az egyenruha varázsa örök!!
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2010. 09. 10. péntek 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 10. péntek 09:07
ez jó, csak az okos törvényhozó bácsik olyat alkottak hogy ha most elemelsz valamit, lehet hogy elkap a biztonsági őr, és megkapod azt amire vágysz,de a kiérkező vállapos urak a kis csínytecésedért jól bevágnak a kaptárba...
De azért az egyenruha varázsa örök!!

Sziasztok!

Sziasztok!

nekem az az álmom vágyam, hogy egy igényes 45-50 éves nagyon dekoratív teltkarcsú hölgyel szexuális kapcsolatot teremcsek rendszeresen. Olyan valaki aki, ha kell vad szenvedélyes, szereti a fehérneműket tűsarkúkat, szeret trágár mocskos szavakat használni az ágyban!
Itt nem a kamusok vannak sokan.Nem létező emberekkel ismerkedünk,az oldal jóvoltából.
sziasztok
nekem az a vágyam hogy találjak egy párt, ahol mid a két féllel el legyek, de srác is érdekel szólóban
nekem az a vágyam hogy találjak egy párt, ahol mid a két féllel el legyek, de srác is érdekel szólóban
Van folytatása is....kíváncsian várjuk a végét....
Nekem az a nagy álmom vágyam, hogy a feleségem elvigye valaki kocsival megszopatni aztán hazajöjjön gecis felsővel majd a pasi is jön utána aztán ketten jól megdugjuk. De sajnos kevés a bevállalós pasi.