Nem történt ilyesmi--a barátnői vigyáztak rá,ők ilyen fapinák-teljesen férfimentes életet élnek-és hangoztatják az erkölcseiket-meg nem nagyon volt normális srác sem ! Na majd legközelebb talán!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 15. vasárnap 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 15. vasárnap 11:20
Törölt felhasználó (799406)

Ez jó

Ez jó
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 05. 12. csütörtök 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 12. csütörtök 10:15

Ma este a párom megy bulizni a barátnőivel,jó lenne hajnalban úgy bújna oda mellém hogy be kell vallania valamit...kefélt valakivel....szétdugnám a kis megkefélt hűtlen pináját..

Sziasztok!
Itt a másik :
Egy pasival elmenni fürdőbe, akivel éppen járok, de külön.
Ő pedig pár méterről a vízben lubickolva, végignézné ahogy összejövök egy másik sráccal, fogdossuk egymást, csókolózunk, aztán szobára visz, persze a fix pasi vár a vízben.
Ezek után alkalmi pasi lelép én pedig vissza a vízbe a páromhoz
Izgi lenne, már csak járni kellene valakivel

Itt a másik :
Egy pasival elmenni fürdőbe, akivel éppen járok, de külön.
Ő pedig pár méterről a vízben lubickolva, végignézné ahogy összejövök egy másik sráccal, fogdossuk egymást, csókolózunk, aztán szobára visz, persze a fix pasi vár a vízben.
Ezek után alkalmi pasi lelép én pedig vissza a vízbe a páromhoz

Izgi lenne, már csak járni kellene valakivel

Az én vágyam, hogy párommal egy jóval öregebb pasival legyünk hármasban. Olyan 50-60 körülivel. 3as-ban már voltunk de az egyik 21 a másik 27 volt. De sajnos páromat nem igen tudom ennyire rávenni pedig már van egy 39 éves kiszemelt abban ő is benne lenne. Én 32 vagyok Ő 25
merre lesz a buli?
és szerinted becserkészhető?? (Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 05. 12. csütörtök 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 12. csütörtök 10:15
és szerinted becserkészhető?? (Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 05. 12. csütörtök 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este a párom megy bulizni a barátnőivel,jó lenne hajnalban úgy bújna oda mellém hogy be kell vallania valamit...kefélt valakivel....szétdugnám a kis megkefélt hűtlen pináját..

egy klasz pár szeretkezését kukkolni és szimpi esetén beszállni

párt szeretkezés közben kukkolni, vagy lányt maszti közben

Erotikus masszázsra....
Hmmmm jó kérdés
Ájulásig érezni valakit és élvezni azt ahogy ő élvez.
Ájulásig érezni valakit és élvezni azt ahogy ő élvez.
Masztizni egy idegen csajjal egymást nézve. Aztán meg ami kialakul. hmm....
Nekem volt már hasonló. Igaz én társat kerestem este 9-kor megismertem és éjfélkor már Nála voltam az ágyában Szolnokon (én Pesti vagyok). Reggel 10-ig együtt voltunk. Szerintem nagyon jó volt. Sajnos többet nem taliztunk, mert szerinte én sok voltam Neki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 01. vasárnap 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 01. vasárnap 11:12
Törölt felhasználó (451078)

Az IGAZI vágyam az lenne, hogy egy idegen pasival, akit soha nem láttam, talizok egy panzió előtt, és ha szimpik vagyunk egymásnak, szobára visz.Aztán, szia, szia.
Ez nagyon izgat
Ez nagyon izgat

Nem lenne rossz kettővel sem..
)De a megfelelő kettövel..
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2011. 05. 01. vasárnap 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Kívánom, neked, hogy azért találj megfelelőt
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 04. szerda 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 04. szerda 07:34

Volt már ilyen randim.Elég sok. Egyszer se jött össze.Ne hidd hogy egyszerű.Legtöbben fellengzősek, nagyképűek, tiszteletlenek vagy csak egyszerűen szörnyű kűlsővel rendelkeznek.Ez utóbbiak legalább kedvesek.Nem is olyan egyszerű.
Véletlenszerű beszélgetés után spontán talit szervezni vmi csendes kis panzióban.........hatalmasat sexelni....és kellemes élményekkel távozni.....sztem elég szolid vágy

Volt már ilyen randim.Elég sok. Egyszer se jött össze.Ne hidd hogy egyszerű.Legtöbben fellengzősek, nagyképűek, tiszteletlenek vagy csak egyszerűen szörnyű kűlsővel rendelkeznek.Ez utóbbiak legalább kedvesek.Nem is olyan egyszerű.
Az én legnagyobb vágyam találkozni egy jó nővel akivel aztán egy szobában szenvedélyes és vad szexbe kezdünk az ő irányításával!Egy perc alatt levetkőztet és az irányitása alá von!
na egyről nem nehéz eljutni a kettőre
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 05. 01. vasárnap 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak egy..:(
Szöszike, ezt simán meg tudod valósítani, csak kellő akarás és bátorság kell hozzá. Tálcán kínálja neked ezt az internet arctalansága, vagy akár ez a hely is!
Más dolog a vágy, és amit megvalósítasz belőle!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 01. vasárnap 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 01. vasárnap 11:12
Más dolog a vágy, és amit megvalósítasz belőle!

Az IGAZI vágyam az lenne, hogy egy idegen pasival, akit soha nem láttam, talizok egy panzió előtt, és ha szimpik vagyunk egymásnak, szobára visz.Aztán, szia, szia.
Ez nagyon izgat
Ez nagyon izgat