Nem be ajánlkozó topic a mások vágyára, hanem vágy kiírós megbeszélős!!!
fekete vagy ázsiai nőkkel szeretnék minden nap
iker lányokat dugni
nagyon izgat, h újra 2 pasival legyek.
tegnap itt járt nálunk egy baráti pár.... hááát, a sráccal, meg a zurammal igazán bírtam volna
tegnap itt járt nálunk egy baráti pár.... hááát, a sráccal, meg a zurammal igazán bírtam volna

A párommal meg a legjobb barátjával nagyon bírnám.

egyre jár az agyunk
(Ez egy válasz Hanala üzenetére (2012. 04. 02. hétfő 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)

egy csini hölgyet érzékien,hosszan mindenhol megmasszírozni-(kb 2 óra...
),majd finoman kinyalni a punciját,és a popsiját. És a végén oda spriccelni,ahová a legjobban szeretné...

Egy gyönyörű párhoz csatlakozni harmadiknak a hölgy örömére!
Volt már benne részem többször is tudom miről beszélek,)))))
Volt már benne részem többször is tudom miről beszélek,)))))
Szeretnék egyszer középre kerülni egy biszex párnál !
Kedves párnak lennék házibarátja

Resztveszek egy fiatal,szexi par szeretkezeseben.A lany a sracnak hattal a csipojet lassan mozgatva lovagolja csupasz puncijaval annak kemeny,szortelen farkat.Kejnedvei fenyesse teszik a merev peniszt es lucskossa a duzzado golyokat.A lany az agyekahoz vonja a fejem,hogy a nyelvemmel juttassam a parjaval a csucsra.Finoman elkezdek dolgozni a duzzadt csiklojan es ajkain,neha a nyelvemmel fel es ala megsimogatva a parja duzzado peniszet,mikozben a kezemmel a golyoit morzsolgatom.Az azonnali halk sikolyok es horgesek jelzik,h ez mindkettojuket egyszerre fogja hamarosan a csucsra ropiteni.A forro punci szinte elnyeli a duzzadt farkat,az orgazmus utemere huzodva ossze feji meg a dagado peniszt,ami tobb sugarban pumpalja tele spermaval az amugy is lucskos kejbarlangot.Mikozben hallom a beteljesedesuk hangjait elvezem,h a nyelvem egyszerre erzi a pulzalo puncit es a spriccelo farkat;kesobb a finoman visszahuzodo csiklot es a puhava valo peniszt.Az lany puncijanak edes nedvei mostmar spermaval keveredve aztatjak el parja agyekat,az ajkaimat es a nyelvemet.A lany lehajol,magahoz huz es hosszu nyelves csokkal koszoni meg mindkettojuk mamorat...........

Szivessen kipróbálnám a nejemmel hármasban- négyesben , de nemtudom rábeszélni . Pedig nagyon izgat a gondolat , hogy melletem dug mással !
Hát én nagyon tudnám élvezni ha a párom egy barátnője előtt ahogy hazaérek parancsolóan szétnyalatná mindenhol magát és minden lehetséges segédeszközzel folyamatosan kényeztetnem kellene hogy lássa a barátnője arcán az őszinte véleményt
Nagy vágyam hogy miután felizgattam/kinyaltam egy lányt a róla levett tangát bedugjam a puncijába, úgy hogy ki se látszódjon semmi. Ezután a csiklóját és a popsiját izgatni, miközben benne van a bugyija. Miután lassan kihúzom a puncijából a nedves bugyiját, beleélvezek ő pedig kinyalja a saját bugyijából...
Ez csak fantázia:
Soxor elképzelem, hogy feleségem hosszú biztatásomra elhatározza, hogy lefekszik azzal a sráccal akinek nagyon tetszik, és régóta fűzi.
Megbeszélik a randit, a srác nem tudja, hogy "legális" a dolog. A drágám reggeltől készülődik, nem fekszünk le, félti a frizuráját...Nekem áll a szerszám nagyon izgatott vagyok. Úgy teszünk mintha féltékeny lennék (kicsit az is vagyok...) és nem adom oda a kocsit neki (ez is meg van beszélve előre). Busszal megy, délelőtt a sráchoz. Órák múlva ér haza, már a frizuráján látom, hogy nem sikerült "megvédenie", az arcán a kipirult izgalmat messziről észre lehet venni. Bemegyünk, nem szólunk, egymást nézzük. Mielőtt Ő megszólalna, megkérdezem: Megcsókolt? Bólint. A kukiját megkóstoltad? Csak mosolyog... Lesmárolom, őrülten csókol! Lehúzom a ruháját és nyalni kezdem a punciját. Érzem, hogy tüzes és izgatott. Úgy képzelem órákig dugta a barátja és attól ilyen forró. Váratlanul elélvez. Én órák óta várok a szexre, bedudom a farkam, csupa lucsok minden, tuti, hogy beleélvezett a párom puncijába a kis barátja! Azonnal elélvezek!
Rámosolygok: azért majd mesélsz...? Csak somolyog a Drága.
Soxor elképzelem, hogy feleségem hosszú biztatásomra elhatározza, hogy lefekszik azzal a sráccal akinek nagyon tetszik, és régóta fűzi.
Megbeszélik a randit, a srác nem tudja, hogy "legális" a dolog. A drágám reggeltől készülődik, nem fekszünk le, félti a frizuráját...Nekem áll a szerszám nagyon izgatott vagyok. Úgy teszünk mintha féltékeny lennék (kicsit az is vagyok...) és nem adom oda a kocsit neki (ez is meg van beszélve előre). Busszal megy, délelőtt a sráchoz. Órák múlva ér haza, már a frizuráján látom, hogy nem sikerült "megvédenie", az arcán a kipirult izgalmat messziről észre lehet venni. Bemegyünk, nem szólunk, egymást nézzük. Mielőtt Ő megszólalna, megkérdezem: Megcsókolt? Bólint. A kukiját megkóstoltad? Csak mosolyog... Lesmárolom, őrülten csókol! Lehúzom a ruháját és nyalni kezdem a punciját. Érzem, hogy tüzes és izgatott. Úgy képzelem órákig dugta a barátja és attól ilyen forró. Váratlanul elélvez. Én órák óta várok a szexre, bedudom a farkam, csupa lucsok minden, tuti, hogy beleélvezett a párom puncijába a kis barátja! Azonnal elélvezek!
Rámosolygok: azért majd mesélsz...? Csak somolyog a Drága.
Sziasztok! Régi vágyam,hogy 4-5férfivel hancúrozzak egyszerre,de ez csak álom marad,mert eddig még sajnos nem jött össze,pedig kerestem a lehetőséget,sajnos eredménytelenül!
Próbálj ellátogatni egy swinger klubba, egy kedves barátoddal aki megért Téged és támogat ebben. Szerintem összejön!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 15. vasárnap 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 15. vasárnap 22:18
Törölt felhasználó (791041)

Sziasztok! Régi vágyam,hogy 4-5férfivel hancúrozzak egyszerre,de ez csak álom marad,mert eddig még sajnos nem jött össze,pedig kerestem a lehetőséget,sajnos eredménytelenül!
Krisztina 69 szívemből beszéltél

Pedig ha sikerül egy jó társaságot összeszervezni (nem egyszerű) akkor igen nagy élményt ad!!! Ne add fel kívánom hogy összejöjjön
Sajna a swinger sem garancia erre ,ott sem lehet mindenki mindenkinek szimpi ,nekem legalább is kell hozzá az is
......
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 15. vasárnap 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 15. vasárnap 22:18

Törölt felhasználó (791041)

Egy hatalmas farok, nagy lógós zacsival..