Szexuális vágyaink! (megoldások, kibeszélések)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem beajánlkozó topic a mások vágyára, hanem vágy kiírós, megbeszélős, megoldás kereső !!!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben.
Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

A HIRDETŐK pedig TILTÁSRA kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

... 35 36 37 38 39 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#722   2012. 05. 15. kedd 16:11
X Törölt felhasználó (816802)
A kedvenc pózom! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 14. hétfő 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (819867)
2012. 05. 14. hétfő 15:11
Most pont erre! nyes eplus2

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
#721   2012. 05. 15. kedd 09:05
X Törölt felhasználó (819867)
legyen a te hited szerint eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 14. hétfő 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295) VIP
2012. 05. 14. hétfő 18:23
te dög.... s kínozol... Én is így kívánom nem csak most.. legtöbbször... Szeretem(ném) hogy /ha így szeretnek finom
#720   2012. 05. 15. kedd 07:45
Sonkás Sonkás
ez így sexi
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 14. hétfő 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)

#719   2012. 05. 14. hétfő 18:23
X Törölt felhasználó (805295) VIP
te dög.... s kínozol... Én is így kívánom nem csak most.. legtöbbször... Szeretem(ném) hogy /ha így szeretnek finom

#718   2012. 05. 14. hétfő 15:11
X Törölt felhasználó (819867)

#717   2012. 05. 14. hétfő 00:40
Demona Demona VIP Admin
Ebben a vágykitalálós kontra kibeszélős történetben valahol az aranyközépút lenne az ideális, illetve az alkalom szüli, hogy éppen mi a megfelelő. Kiábrándító és érdektelené válik akár nő akár férfi az illető, ha tálcán kínálja a használati utasítást magáról. Ugyanakkor pedig kifejezetten izgató és mindkét fél számára előnyös némi navigálás amolyan "hova kéred a nyelvem hegyét"...... ravasz1
#716   2012. 05. 13. vasárnap 18:55
Lady in Black Lady in Black
Miért ne lehetne egy férfi egy Isten? Épp akkor nyilván ő a legjobb!
A változatos soha nem kiismerhető nőies Nő? Én úgy vettem észre inkább kibeszélő nők vannak, nincs az az igazán titokzatos felfedezésre váró.
Férfiakban is a titokzatos az igazán izgalmas aki mindent leír vagy elmond magáról nem érdekes mert én már nem tudok mit felfedezni. wink
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2012. 05. 13. vasárnap 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 13. vasárnap 12:01
Néha nem is baj ha nem az történik amit akarunk vigyor2 még istenek képzelnénk magunkat mi férfiak nyes Azért én igyekszem, hogy a gondolataimat mondjam ki. A többiek nevében nem nyilatkozhatok wave
#715   2012. 05. 13. vasárnap 17:05
X Törölt felhasználó (844803)
kényeztetnék hölgyeket...nálam nincs tabu smile
#714   2012. 05. 13. vasárnap 16:55
X Törölt felhasználó (791041)
Régi vágyam,hogy 2-3 potens,jó adottságú férfivel kényeztessem magam!
#713   2012. 05. 13. vasárnap 12:01
Rixy Rixy
Néha nem is baj ha nem az történik amit akarunk vigyor2 még istenek képzelnénk magunkat mi férfiak nyes Azért én igyekszem, hogy a gondolataimat mondjam ki. A többiek nevében nem nyilatkozhatok wave
(Ez egy válasz Lady in Black üzenetére (2012. 05. 12. szombat 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 12. szombat 19:10
Persze hogy nem tudom( mindig) de vagy elmondja vagy megteszi. Ha igazán férfinek érezheti magát.
Nem is az érdekel mit mondotok hanem hogy mit gondoltok. Nem biztos hogy egyezik a kettő. wink
#712   2012. 05. 13. vasárnap 11:49
X Törölt felhasználó (801070)
no comment....de akkor ne is panaszkodjatok hogy nincs senki.... wave de bizom benne igy is révbe értek nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 13. vasárnap 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (845222)
2012. 05. 13. vasárnap 11:43
Elvárásunk nem nagy kép meg van fent ami kell nem fogjuk magunkat reklámozni képekkel. Elvárásól meg annyit, hogy azért nem fogunk mindenkivel ágyba bújni ennyi erővel nem kellene társkereső.
#711   2012. 05. 13. vasárnap 11:43
X Törölt felhasználó (845222)
Elvárásunk nem nagy kép meg van fent ami kell nem fogjuk magunkat reklámozni képekkel. Elvárásól meg annyit, hogy azért nem fogunk mindenkivel ágyba bújni ennyi erővel nem kellene társkereső.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 13. vasárnap 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (801070)
2012. 05. 13. vasárnap 09:59
.....lehet magasak az elvárások a külsővel kapcsolatban...... wow3 vigyor pedig ilyen igényre..... finom ....de lehet a képhiány okozza,hogy nincs jelentkező nyes
#710   2012. 05. 13. vasárnap 11:36
Rixy Rixy
Ahogy nézem, szerencsére már más Férfi "30" társam megfogalmazta igen találóan, azt, amivel mélységesen egyet kell értsek. Spec nekem hiába kapja be valaki, ha azt érzem nem a saját öröméért is teszi. Akkor inkább gyengéden lefejtem róla és csinálunk mást ami mindkettőnknek jó. A másik válasz . . . bármi előfordulhat lehet nem voltam elég inspiráló ( ne provokálj crazya ) de azt hiszem ő nem volt érzelmileg képes rá, nagyon nyers volt minden tekintetben nem a gyengédséget élvezte, hanem a baszást. Ha gyengéden indítottam akkor is rövid időn belül vágtába csapott át. Eleinte élveztem a szenvedélyességét de később már hiányozni kezdett a NŐ mert alapjában véve a változatos soha nem kiismerhető nőies nőt tudom imádni. worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 12. szombat 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 12. szombat 18:48
Néma gyermeknek max az anyukája érti a szavát... azért van a kicsi szád ..hogy kérdezz és kérj (nem csak nyalni kell tudni.. vagy hamis bókokat súgni..) nyes
Na és nagyon is örülök annak.. hogy nem tudom milyenek a férfiak.. szeretek ismerkedni velük.. Én szeretem felfedezni minden egyes porcikájukat ... s nagyon boldog vagyok akkor ..mikor egy férfi nem csak ágyilag.. de agyilag is felspanol.... s mi az hogy nem tudott szeretkezni?
-hm... Minden két emberen múlik .. lehet nem voltál elég inspiráló....
#709   2012. 05. 13. vasárnap 09:59
X Törölt felhasználó (801070)
.....lehet magasak az elvárások a külsővel kapcsolatban...... wow3 vigyor pedig ilyen igényre..... finom ....de lehet a képhiány okozza,hogy nincs jelentkező nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 13. vasárnap 05:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (845222)
2012. 05. 13. vasárnap 05:32
Mi még eddig nem találtunk...
#708   2012. 05. 13. vasárnap 09:15
Testileg igen de érzelmileg?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2012. 05. 13. vasárnap 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 13. vasárnap 07:16
Ha a partner elélvez, attól még nincs kielégítve ugyebár wink Igenis figyelni kell az apró jeleket, és játszani a játékot.
#707   2012. 05. 13. vasárnap 07:16
öcsyke öcsyke
Ha a partner elélvez, attól még nincs kielégítve ugyebár wink Igenis figyelni kell az apró jeleket, és játszani a játékot.
#706   2012. 05. 13. vasárnap 05:32
X Törölt felhasználó (845222)
Mi még eddig nem találtunk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 09. szerda 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (801070)
2012. 05. 09. szerda 17:59
... hehe ilyen fajta jelentkező mindig akad....
#705   2012. 05. 12. szombat 21:57
X Törölt felhasználó (805295) VIP
határozottan tetszik.... én is így gondolom.. az édes játék két ember között.... csúcsra vezető út milyensége nagyon is mérvadó.... finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 12. szombat 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (816802)
2012. 05. 12. szombat 20:15
Na de hölgyeim kérem! smile
Szólnom kell a férfitársaim érdekében!! Komolyra fordítva, igazat kell adnom Vadóckának a szex egy társasjáték.
Sokszor azt gondolják a nők, hogy minden rendben van mert mi (férfiak) elélveztünk. Nem!!!! Ez nálunk fizikai adottság ha bekapják, vagy berakjuk előbb vagy utóbb, de elmegyünk. (általában előbb smile ) De nem azt jelenti, hogy kielégültünk, mert akármilyen furcsán is hangzik ez velünk is így van! Tudom hogy nőknél ez a dolog máshogy működik, de csak akkor kapod meg amit szeretnél ha megvan az összhang, és tudja a partnered mit szeretnél. Az ÖSSZHANG! Mert te megkapod, és mi van vele??? Nekem az a tapasztalatom, hogy egy ügyes nő mindig megkapja amit akar, persze ha VALÓBAN akarja,és nem álomvilágban él!! Nem kell sok egy ügyes férfi egy érintésből, sokszor csak egy tekintetből tudja mire vágyik a partnere. Én sem hiszek abban, hogy 5 perccel előtte beszéljük meg mit akarok, mert nem pizzát rendelünk, de (mindkét nemre igaz) ha nem vezetjük rá a másikat akkor honnan tudja milyen a jelenlegi hangulatom?? Magyarul fogalmazva markold meg a seggét, hogy lassítson vagy pont gyorsítson!! Diktáld a tempót ahogy érzed! Ezt kijelenthetem, hogy néhány fiatal, vagy tapasztalatlan emberen kívül nem ismerek olyan FÉRFIT akinek nem okoz örömet az ha tudja hogy a partnere most élvezett el!!!!!! Pontosan azért mert tudjuk, hogy nem elég csak ki-be..... 6 éve működő kapcsolatban is előfordult már velem , hogy elkezdtem romantikázni, de a válasz az volt hogy "basszál szét"!!Hoppá! De olyan is volt, hogy nekiugrottam mint kecske a kerítésnek, de ő magához ölelt és csókolt, de úgy hogy nem volt kérdés: romantika van ennyi smile (jó azért utána én is megkaptam a magamét) Szóval maradjunk annyiban, hogy társasjáték!!! Húúú de nagyon jó!!!
#704   2012. 05. 12. szombat 20:15
X Törölt felhasználó (816802)
Na de hölgyeim kérem! smile
Szólnom kell a férfitársaim érdekében!! Komolyra fordítva, igazat kell adnom Vadóckának a szex egy társasjáték.
Sokszor azt gondolják a nők, hogy minden rendben van mert mi (férfiak) elélveztünk. Nem!!!! Ez nálunk fizikai adottság ha bekapják, vagy berakjuk előbb vagy utóbb, de elmegyünk. (általában előbb smile ) De nem azt jelenti, hogy kielégültünk, mert akármilyen furcsán is hangzik ez velünk is így van! Tudom hogy nőknél ez a dolog máshogy működik, de csak akkor kapod meg amit szeretnél ha megvan az összhang, és tudja a partnered mit szeretnél. Az ÖSSZHANG! Mert te megkapod, és mi van vele??? Nekem az a tapasztalatom, hogy egy ügyes nő mindig megkapja amit akar, persze ha VALÓBAN akarja,és nem álomvilágban él!! Nem kell sok egy ügyes férfi egy érintésből, sokszor csak egy tekintetből tudja mire vágyik a partnere. Én sem hiszek abban, hogy 5 perccel előtte beszéljük meg mit akarok, mert nem pizzát rendelünk, de (mindkét nemre igaz) ha nem vezetjük rá a másikat akkor honnan tudja milyen a jelenlegi hangulatom?? Magyarul fogalmazva markold meg a seggét, hogy lassítson vagy pont gyorsítson!! Diktáld a tempót ahogy érzed! Ezt kijelenthetem, hogy néhány fiatal, vagy tapasztalatlan emberen kívül nem ismerek olyan FÉRFIT akinek nem okoz örömet az ha tudja hogy a partnere most élvezett el!!!!!! Pontosan azért mert tudjuk, hogy nem elég csak ki-be..... 6 éve működő kapcsolatban is előfordult már velem , hogy elkezdtem romantikázni, de a válasz az volt hogy "basszál szét"!!Hoppá! De olyan is volt, hogy nekiugrottam mint kecske a kerítésnek, de ő magához ölelt és csókolt, de úgy hogy nem volt kérdés: romantika van ennyi smile (jó azért utána én is megkaptam a magamét) Szóval maradjunk annyiban, hogy társasjáték!!! Húúú de nagyon jó!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 12. szombat 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 12. szombat 18:48
Néma gyermeknek max az anyukája érti a szavát... azért van a kicsi szád ..hogy kérdezz és kérj (nem csak nyalni kell tudni.. vagy hamis bókokat súgni..) nyes
Na és nagyon is örülök annak.. hogy nem tudom milyenek a férfiak.. szeretek ismerkedni velük.. Én szeretem felfedezni minden egyes porcikájukat ... s nagyon boldog vagyok akkor ..mikor egy férfi nem csak ágyilag.. de agyilag is felspanol.... s mi az hogy nem tudott szeretkezni?
-hm... Minden két emberen múlik .. lehet nem voltál elég inspiráló....
#703   2012. 05. 12. szombat 19:10
Persze hogy nem tudom( mindig) de vagy elmondja vagy megteszi. Ha igazán férfinek érezheti magát.
Nem is az érdekel mit mondotok hanem hogy mit gondoltok. Nem biztos hogy egyezik a kettő. wink
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2012. 05. 12. szombat 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 12. szombat 17:19
Halló hölgyeim azért nem gondoljátok ugye, hogy ti mindig tudjátok mit akar a férfi, csak azért mert "olvastok" benne. Néha mi is udvariasak vagyunk és nem szólunk. Gondolván nem pont ezt akartam de így is jó lett. Egyébként találkoztam én olyan lánnyal, aki nem tudott szeretkezni csak dugni. Bár azt nagyon worship

... 35 36 37 38 39 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Crazy-Baby Crazy-Baby
Nyitás ideje: 2004. 09. 14. kedd
Üzenetek: 1442db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 17. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!