A kedvenc pózom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 14. hétfő 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 14. hétfő 15:11

Törölt felhasználó (819867)

legyen a te hited szerint
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 14. hétfő 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 14. hétfő 18:23

Törölt felhasználó (805295)
VIP

te dög.... s kínozol... Én is így kívánom nem csak most.. legtöbbször... Szeretem(ném) hogy /ha így szeretnek

ez így sexi
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 14. hétfő 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)

te dög.... s kínozol... Én is így kívánom nem csak most.. legtöbbször... Szeretem(ném) hogy /ha így szeretnek

Ebben a vágykitalálós kontra kibeszélős történetben valahol az aranyközépút lenne az ideális, illetve az alkalom szüli, hogy éppen mi a megfelelő. Kiábrándító és érdektelené válik akár nő akár férfi az illető, ha tálcán kínálja a használati utasítást magáról. Ugyanakkor pedig kifejezetten izgató és mindkét fél számára előnyös némi navigálás amolyan "hova kéred a nyelvem hegyét"......

Miért ne lehetne egy férfi egy Isten? Épp akkor nyilván ő a legjobb!
A változatos soha nem kiismerhető nőies Nő? Én úgy vettem észre inkább kibeszélő nők vannak, nincs az az igazán titokzatos felfedezésre váró.
Férfiakban is a titokzatos az igazán izgalmas aki mindent leír vagy elmond magáról nem érdekes mert én már nem tudok mit felfedezni.
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2012. 05. 13. vasárnap 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 13. vasárnap 12:01
A változatos soha nem kiismerhető nőies Nő? Én úgy vettem észre inkább kibeszélő nők vannak, nincs az az igazán titokzatos felfedezésre váró.
Férfiakban is a titokzatos az igazán izgalmas aki mindent leír vagy elmond magáról nem érdekes mert én már nem tudok mit felfedezni.

Néha nem is baj ha nem az történik amit akarunk
még istenek képzelnénk magunkat mi férfiak
Azért én igyekszem, hogy a gondolataimat mondjam ki. A többiek nevében nem nyilatkozhatok

kényeztetnék hölgyeket...nálam nincs tabu

Régi vágyam,hogy 2-3 potens,jó adottságú férfivel kényeztessem magam!
Néha nem is baj ha nem az történik amit akarunk
még istenek képzelnénk magunkat mi férfiak
Azért én igyekszem, hogy a gondolataimat mondjam ki. A többiek nevében nem nyilatkozhatok
(Ez egy válasz Lady in Black üzenetére (2012. 05. 12. szombat 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 12. szombat 19:10

Persze hogy nem tudom( mindig) de vagy elmondja vagy megteszi. Ha igazán férfinek érezheti magát.
Nem is az érdekel mit mondotok hanem hogy mit gondoltok. Nem biztos hogy egyezik a kettő.
Nem is az érdekel mit mondotok hanem hogy mit gondoltok. Nem biztos hogy egyezik a kettő.

no comment....de akkor ne is panaszkodjatok hogy nincs senki....
de bizom benne igy is révbe értek
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 13. vasárnap 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 13. vasárnap 11:43

Törölt felhasználó (845222)

Elvárásunk nem nagy kép meg van fent ami kell nem fogjuk magunkat reklámozni képekkel. Elvárásól meg annyit, hogy azért nem fogunk mindenkivel ágyba bújni ennyi erővel nem kellene társkereső.
Elvárásunk nem nagy kép meg van fent ami kell nem fogjuk magunkat reklámozni képekkel. Elvárásól meg annyit, hogy azért nem fogunk mindenkivel ágyba bújni ennyi erővel nem kellene társkereső.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 13. vasárnap 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 13. vasárnap 09:59
Törölt felhasználó (801070)

.....lehet magasak az elvárások a külsővel kapcsolatban......
pedig ilyen igényre.....
....de lehet a képhiány okozza,hogy nincs jelentkező

Ahogy nézem, szerencsére már más Férfi "30" társam megfogalmazta igen találóan, azt, amivel mélységesen egyet kell értsek. Spec nekem hiába kapja be valaki, ha azt érzem nem a saját öröméért is teszi. Akkor inkább gyengéden lefejtem róla és csinálunk mást ami mindkettőnknek jó. A másik válasz . . . bármi előfordulhat lehet nem voltam elég inspiráló ( ne provokálj
) de azt hiszem ő nem volt érzelmileg képes rá, nagyon nyers volt minden tekintetben nem a gyengédséget élvezte, hanem a baszást. Ha gyengéden indítottam akkor is rövid időn belül vágtába csapott át. Eleinte élveztem a szenvedélyességét de később már hiányozni kezdett a NŐ mert alapjában véve a változatos soha nem kiismerhető nőies nőt tudom imádni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 12. szombat 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 12. szombat 18:48

VIP

Néma gyermeknek max az anyukája érti a szavát... azért van a kicsi szád ..hogy kérdezz és kérj (nem csak nyalni kell tudni.. vagy hamis bókokat súgni..)
Na és nagyon is örülök annak.. hogy nem tudom milyenek a férfiak.. szeretek ismerkedni velük.. Én szeretem felfedezni minden egyes porcikájukat ... s nagyon boldog vagyok akkor ..mikor egy férfi nem csak ágyilag.. de agyilag is felspanol.... s mi az hogy nem tudott szeretkezni?
-hm... Minden két emberen múlik .. lehet nem voltál elég inspiráló....

Na és nagyon is örülök annak.. hogy nem tudom milyenek a férfiak.. szeretek ismerkedni velük.. Én szeretem felfedezni minden egyes porcikájukat ... s nagyon boldog vagyok akkor ..mikor egy férfi nem csak ágyilag.. de agyilag is felspanol.... s mi az hogy nem tudott szeretkezni?
.....lehet magasak az elvárások a külsővel kapcsolatban......
pedig ilyen igényre.....
....de lehet a képhiány okozza,hogy nincs jelentkező
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 13. vasárnap 05:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 13. vasárnap 05:32

Törölt felhasználó (845222)

Mi még eddig nem találtunk...
Testileg igen de érzelmileg?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2012. 05. 13. vasárnap 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 13. vasárnap 07:16

Ha a partner elélvez, attól még nincs kielégítve ugyebár
Igenis figyelni kell az apró jeleket, és játszani a játékot.

Ha a partner elélvez, attól még nincs kielégítve ugyebár
Igenis figyelni kell az apró jeleket, és játszani a játékot.

Mi még eddig nem találtunk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 09. szerda 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 09. szerda 17:59
Törölt felhasználó (801070)

...
ilyen fajta jelentkező mindig akad....

határozottan tetszik.... én is így gondolom.. az édes játék két ember között.... csúcsra vezető út milyensége nagyon is mérvadó....
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 12. szombat 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 12. szombat 20:15

Törölt felhasználó (816802)

Na de hölgyeim kérem!
Szólnom kell a férfitársaim érdekében!! Komolyra fordítva, igazat kell adnom Vadóckának a szex egy társasjáték.
Sokszor azt gondolják a nők, hogy minden rendben van mert mi (férfiak) elélveztünk. Nem!!!! Ez nálunk fizikai adottság ha bekapják, vagy berakjuk előbb vagy utóbb, de elmegyünk. (általában előbb
) De nem azt jelenti, hogy kielégültünk, mert akármilyen furcsán is hangzik ez velünk is így van! Tudom hogy nőknél ez a dolog máshogy működik, de csak akkor kapod meg amit szeretnél ha megvan az összhang, és tudja a partnered mit szeretnél. Az ÖSSZHANG! Mert te megkapod, és mi van vele??? Nekem az a tapasztalatom, hogy egy ügyes nő mindig megkapja amit akar, persze ha VALÓBAN akarja,és nem álomvilágban él!! Nem kell sok egy ügyes férfi egy érintésből, sokszor csak egy tekintetből tudja mire vágyik a partnere. Én sem hiszek abban, hogy 5 perccel előtte beszéljük meg mit akarok, mert nem pizzát rendelünk, de (mindkét nemre igaz) ha nem vezetjük rá a másikat akkor honnan tudja milyen a jelenlegi hangulatom?? Magyarul fogalmazva markold meg a seggét, hogy lassítson vagy pont gyorsítson!! Diktáld a tempót ahogy érzed! Ezt kijelenthetem, hogy néhány fiatal, vagy tapasztalatlan emberen kívül nem ismerek olyan FÉRFIT akinek nem okoz örömet az ha tudja hogy a partnere most élvezett el!!!!!! Pontosan azért mert tudjuk, hogy nem elég csak ki-be..... 6 éve működő kapcsolatban is előfordult már velem , hogy elkezdtem romantikázni, de a válasz az volt hogy "basszál szét"!!Hoppá! De olyan is volt, hogy nekiugrottam mint kecske a kerítésnek, de ő magához ölelt és csókolt, de úgy hogy nem volt kérdés: romantika van ennyi
(jó azért utána én is megkaptam a magamét) Szóval maradjunk annyiban, hogy társasjáték!!! Húúú de nagyon jó!!!

Szólnom kell a férfitársaim érdekében!! Komolyra fordítva, igazat kell adnom Vadóckának a szex egy társasjáték.
Sokszor azt gondolják a nők, hogy minden rendben van mert mi (férfiak) elélveztünk. Nem!!!! Ez nálunk fizikai adottság ha bekapják, vagy berakjuk előbb vagy utóbb, de elmegyünk. (általában előbb

Na de hölgyeim kérem!
) De nem azt jelenti, hogy kielégültünk, mert akármilyen furcsán is hangzik ez velünk is így van! Tudom hogy nőknél ez a dolog máshogy működik, de csak akkor kapod meg amit szeretnél ha megvan az összhang, és tudja a partnered mit szeretnél. Az ÖSSZHANG! Mert te megkapod, és mi van vele??? Nekem az a tapasztalatom, hogy egy ügyes nő mindig megkapja amit akar, persze ha VALÓBAN akarja,és nem álomvilágban él!! Nem kell sok egy ügyes férfi egy érintésből, sokszor csak egy tekintetből tudja mire vágyik a partnere. Én sem hiszek abban, hogy 5 perccel előtte beszéljük meg mit akarok, mert nem pizzát rendelünk, de (mindkét nemre igaz) ha nem vezetjük rá a másikat akkor honnan tudja milyen a jelenlegi hangulatom?? Magyarul fogalmazva markold meg a seggét, hogy lassítson vagy pont gyorsítson!! Diktáld a tempót ahogy érzed! Ezt kijelenthetem, hogy néhány fiatal, vagy tapasztalatlan emberen kívül nem ismerek olyan FÉRFIT akinek nem okoz örömet az ha tudja hogy a partnere most élvezett el!!!!!! Pontosan azért mert tudjuk, hogy nem elég csak ki-be..... 6 éve működő kapcsolatban is előfordult már velem , hogy elkezdtem romantikázni, de a válasz az volt hogy "basszál szét"!!Hoppá! De olyan is volt, hogy nekiugrottam mint kecske a kerítésnek, de ő magához ölelt és csókolt, de úgy hogy nem volt kérdés: romantika van ennyi
(jó azért utána én is megkaptam a magamét) Szóval maradjunk annyiban, hogy társasjáték!!! Húúú de nagyon jó!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 12. szombat 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 12. szombat 18:48

VIP

Néma gyermeknek max az anyukája érti a szavát... azért van a kicsi szád ..hogy kérdezz és kérj (nem csak nyalni kell tudni.. vagy hamis bókokat súgni..)

Persze hogy nem tudom( mindig) de vagy elmondja vagy megteszi. Ha igazán férfinek érezheti magát.
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2012. 05. 12. szombat 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 12. szombat 17:19

Halló hölgyeim azért nem gondoljátok ugye, hogy ti mindig tudjátok mit akar a férfi, csak azért mert "olvastok" benne. Néha mi is udvariasak vagyunk és nem szólunk. Gondolván nem pont ezt akartam de így is jó lett. Egyébként találkoztam én olyan lánnyal, aki nem tudott szeretkezni csak dugni. Bár azt nagyon