Nos igen...
Nem attól férfi a férfi, hogy XY kromoszómapárral született.
De egy nő sem az XX-től NŐ
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2012. 06. 22. péntek 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem attól férfi a férfi, hogy XY kromoszómapárral született.
De egy nő sem az XX-től NŐ

Évek óta szeretném kipróbálni többes szexet.
Sajnos a párom eddig nem ment bele dologba igaz csak egyszer kérdeztem tőle az is elég régen volt.
Most az jutott eszembe hogy itt keresek egy hölgyet vagy párt,esetleg fiút aki elcsábítja a páromat hogy kiélvezhessük a szex ezen formáját. Tudom kicsit kicsavart gondolat de talán így sikerül
)))
Sajnos a párom eddig nem ment bele dologba igaz csak egyszer kérdeztem tőle az is elég régen volt.
Most az jutott eszembe hogy itt keresek egy hölgyet vagy párt,esetleg fiút aki elcsábítja a páromat hogy kiélvezhessük a szex ezen formáját. Tudom kicsit kicsavart gondolat de talán így sikerül

A nejemet megdugná egy sportos vagyány srác, akit nagyon kívánna. Vadul csinálnák, amit én csak néznék. Szopatná is a fiú, amit nagyon élvezne, majd több pózban dugnának, a srác irányítana, és a nejem iszonyatosan élvezné. Közben egyszer, amikor épp hátulról dugnák rám nézne a kedvesem, mélyen a szemembe. Azután drágám hangosan élvezne, a srác telelőné a punciját, és mint aki jól végezte dolgát távozna. A forró, kimerült kipirult arcú nőmet ezután gyengéden megdugnám misszionárius pózban, érezném milyen lucskos a puncija, milyen forró a bőre.
Én is teleélvezném őt, majd oldalra fordulva, kukimmal a puncijában beszélgetnénk.
Én is teleélvezném őt, majd oldalra fordulva, kukimmal a puncijában beszélgetnénk.
Az egyik vágyam:
Beszállni egy párhoz, együtt szexelni velük egy kicsit alárendelt szerepben. Először jól kinyalnám a lányt, amíg ő felszopja a párját. Aztán a lány a hanyatt fekvő srác farkára ül, a fiúnak hátat fordítva. Közben nyalogatom a csiklóját és a srác farkát is. A fiú végül a lány puncijába élvez, amiből kinyalom a kicsorgó nedűt. Utána én is megdugom a lányt.
Beszállni egy párhoz, együtt szexelni velük egy kicsit alárendelt szerepben. Először jól kinyalnám a lányt, amíg ő felszopja a párját. Aztán a lány a hanyatt fekvő srác farkára ül, a fiúnak hátat fordítva. Közben nyalogatom a csiklóját és a srác farkát is. A fiú végül a lány puncijába élvez, amiből kinyalom a kicsorgó nedűt. Utána én is megdugom a lányt.
Egy nővel csókolózni, egymást kényeztetni, míg a párom csak nézhet minket és nem érhet hozzánk. Látni, ahogyan felizgul és előttünk kiveri magának.
Valószínűleg mindkettőből akad bőven...kérdés, hogy melyikre bukkansz
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2012. 06. 22. péntek 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)

FÉRFI vagy himpéldány..?Mert nem mindegy../)
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 22. péntek 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 22. péntek 09:55
Törölt felhasználó (849369)

Férfi mindig van, csak rá kell találni

Az asszonyt szendvicsben megdugni valakivel.
Férfi mindig van, csak rá kell találni
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2012. 06. 07. csütörtök 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Várunk a társkeresőben ! Fotó ?
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2012. 06. 07. csütörtök 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó lenne beszállni harmadiknak egy csinos párhoz.
Felizgat nagyon ez a felállás
Felizgat nagyon ez a felállás

a kitartás és a türelem mindig eredményre vezet,
legyen az NŐ v. pasi!
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2012. 06. 21. csütörtök 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
legyen az NŐ v. pasi!

Köszönöm a figyelmedet..)
Most egy medencében szex a párommal!!!

Nekem régi vágyam hogy a nejemet előttem masszírozzák először teljes testmasszás majd ha már teljesen ellazult az intim területek is kerüljenek kezelésre,egészen az élvezésig.Ha volt valaki hasonlón szívesen olvasnám a beszámolóját.
Tizy!
Imádlak!
Őszinte és igazi vágyad van! (Ez egy válasz tizy1 üzenetére (2012. 06. 06. szerda 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 06. szerda 21:44

Imádlak!

Őszinte és igazi vágyad van! (Ez egy válasz tizy1 üzenetére (2012. 06. 06. szerda 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Én csak arra vágyok hogy 10 év után valaki rendessen dugjon meg
Én csak arra vágyok hogy 10 év után valaki rendessen dugjon meg
Eljátszani, hogy a feleségem masszásra megy a masszás aztán ki kezd vele
Azért nem gondolom,hogy olyan nehéz lenne találni egy pasit!

ugye, hogy ugye!
izgi nagyon! csak mondom, az első érintésre fel is ébred. ami mondjuk nem baj, de izgi lenne befejezni, úgy, hogy nem ébred fel, és csak reggel veszi észre a nyomait...
de sajnos nem sok ötlet jön! lehet, hogy csak kettőnket izgat a szitu?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 06. szerda 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 06. szerda 22:42

de sajnos nem sok ötlet jön! lehet, hogy csak kettőnket izgat a szitu?

Törölt felhasználó (834818)

Nem beteges a vágyad! Én amikor még nős voltam, a feleségemet többször is sikerült meglepnem álmába! Nincs annál izgatóbb,ha hason fekszik és lehúzod,a bugyiját,vagy csak félre húzod és hátulról megdugod! Én nagyon élveztem!
Nővel szeretnék játszani...
mivel férfi nincs../)