Légy türelmes ,próbálj alkalmat teremteni számára valamilyen formába!
ui:misszionárius
(Ez egy válasz csibefutam üzenetére (2012. 07. 22. vasárnap 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
ui:misszionárius

Igen , beszéltem . Nem akarja .
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2012. 07. 15. vasárnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 15. vasárnap 14:49

Szia! Gondolom, a nejeddel is beszéltél erről a vágyadról! Mit lépett rá?
Szia! Gondolom, a nejeddel is beszéltél erről a vágyadról! Mit lépett rá?
(Ez egy válasz csibefutam üzenetére (2012. 07. 15. vasárnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 15. vasárnap 11:51

Nagyon szeretném a nejemmel kipróbálni a 3-4 szexet . Végig nézném ahogy letérdel egy másik férfi elé és finoman elkezdi szopni , majd a srác jól kinyalja utánna pedig missziunárius pozban jól megdugja .
Nagyon szeretném a nejemmel kipróbálni a 3-4 szexet . Végig nézném ahogy letérdel egy másik férfi elé és finoman elkezdi szopni , majd a srác jól kinyalja utánna pedig missziunárius pozban jól megdugja .
köszi!
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 07. 14. szombat 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 14. szombat 21:30

Miért lenne gáz?.... valószínű sok érdekes tapasztalattal lesztek gazdagabbak te a szeretkezés terén ő meg a szexelés területén. Nem valószínű, hogy meg fogod bánni, ha vonzónak és kívánatosnak is találod.
Lelkiismeret furdalás......miért is?..... remélhetőleg nagy kárt nem teszel benne
Lelkiismeret furdalás......miért is?..... remélhetőleg nagy kárt nem teszel benne

Miért lenne gáz?.... valószínű sok érdekes tapasztalattal lesztek gazdagabbak te a szeretkezés terén ő meg a szexelés területén. Nem valószínű, hogy meg fogod bánni, ha vonzónak és kívánatosnak is találod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 14. szombat 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 14. szombat 18:04

Törölt felhasználó (836244)

Sziasztok! Szerintetek gáz 22 évesen egy 60 éves(jól tartott) nővel sexelni? Ma felhívott magához, fantáziáltam is a dologról, de lehet utána megbánnám és lelki ismeretfurdalásom lenne!
- Hasonló sztori valakivel? Esetleg egy kis tanács?

Margitsziget, ma este 8-9 között a romnál?
Sziasztok! Szerintetek gáz 22 évesen egy 60 éves(jól tartott) nővel sexelni? Ma felhívott magához, fantáziáltam is a dologról, de lehet utána megbánnám és lelki ismeretfurdalásom lenne!

egyszer szeretnék 1 igazán vastag farkat sok ,sok fehér tejcsivel

A repülőt próbáltuk, kicsi a hely de az izgalom mindent meg ér!
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2012. 07. 13. péntek 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 13. péntek 23:25

Szexet egy repülőgépen, amikor tudom hogy mindenki tudja hogy "túl" sokáig vagyunk.Liftben vagy bárhol máshol is jó, csak a tudat hogy tudják... biztos beteg vagyok.

Dehogy vagy beteg, és remélem én sem.
Viszont én azt szeretném ha egy táncos szórakozó helyen a páromat cserkéssze be 3-4 fiatal srác. Már a buli vége fele lennénk, nem lennének túl sokan a helyen. Vigyék el táncolni, és közben fogdossák meg mindenhol, de úgy. hogy ne nagyon tűnjön fel másnak.. Lassúnál nyúljanak be a szoknyája alá, be a bugyijába és fogdossák meg a csupasz punciját is.
Én a pultnál innék és figyelném őket, és a páromat meg ez kergetné az őrületbe és hagyna egyre több mindent a srácoknak. Később a srácok félre vinnék a táncpakettről egy kicsit hátrébb egy rejtettebb sarokba, ahol kevesebb a fény de én még látnám őket. Ott felültetnék az asztalra, majd hátra döntenék, lehúznák a bugyiját és sorban egymás után gumi nélkül teleélveznék a punciját. És aki nem a puncijába, az a szájába élvezne. Ez után otthon folytatnánk a bulit... (Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2012. 07. 13. péntek 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 13. péntek 23:25
Viszont én azt szeretném ha egy táncos szórakozó helyen a páromat cserkéssze be 3-4 fiatal srác. Már a buli vége fele lennénk, nem lennének túl sokan a helyen. Vigyék el táncolni, és közben fogdossák meg mindenhol, de úgy. hogy ne nagyon tűnjön fel másnak.. Lassúnál nyúljanak be a szoknyája alá, be a bugyijába és fogdossák meg a csupasz punciját is.
Én a pultnál innék és figyelném őket, és a páromat meg ez kergetné az őrületbe és hagyna egyre több mindent a srácoknak. Később a srácok félre vinnék a táncpakettről egy kicsit hátrébb egy rejtettebb sarokba, ahol kevesebb a fény de én még látnám őket. Ott felültetnék az asztalra, majd hátra döntenék, lehúznák a bugyiját és sorban egymás után gumi nélkül teleélveznék a punciját. És aki nem a puncijába, az a szájába élvezne. Ez után otthon folytatnánk a bulit... (Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2012. 07. 13. péntek 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Szexet egy repülőgépen, amikor tudom hogy mindenki tudja hogy "túl" sokáig vagyunk.Liftben vagy bárhol máshol is jó, csak a tudat hogy tudják... biztos beteg vagyok.

Az is jó lenne
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 08. vasárnap 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 08. vasárnap 09:31

Törölt felhasználó (744977)

Vagy kettő,vagy három
)))

Az egyik, hogy egy pár lánytagját a férfivel közösen kényeztetni, a másik egy nyelvékszeres lány...

Vagy kettő,vagy három
)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 08. vasárnap 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 08. vasárnap 06:35

Törölt felhasználó (845222)

A feleségemet megdugja és megszopassa egy jó nagyfarkú srác.
A feleségemet megdugja és megszopassa egy jó nagyfarkú srác.
Egy vitorláson akarok szexelni a párommal!!!MOST!!!!!

Nagy vágyam, h a párommal elmegyek egy olyan étterembe, ahol étkezés előtt, míg várjuk az ételt, orálisan kielégítenek minket az asztal alatt... vagy kérérsre étkezés után is, miközben az italunkat fogyasztjuk... ( kiváncsi lennék arra, h van-e egyáltalán ilyen jellegű hely Magyarországon
)

Nálunk a hölgy álma egy magas kreol pasi ingben és gombos farmerban, a ffi álma egy kicsi vékony szőke csaj szemüvegben.....

Nekem az a nagy szexuális vágyam, hogy szeretkezzek egy nővel.