És a párotokat is érdekelné a masszázs ?
Én megnézném, ahogy masszírozzák a nőmet.
(Ez egy válasz Gyugyu62 üzenetére (2012. 08. 03. péntek 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 03. péntek 14:36

Erotikus masszázsban részesíteni a kedvesemet egy idegen férfi által úgy hogy én nem vagyok jelen......
Erotikus masszázsban részesíteni a kedvesemet egy idegen férfi által úgy hogy én nem vagyok jelen......
Már csak max egy sör. Az előbb szerelmeskedtünk egy nagyot az asszonnyal.
Na de kérlek.
Most milyen dolog lenne az, ha csak úgy valakinek a fülébe súgnák ilyen csúnyaságokat?
Pedig úgy szeretnék már egy kemény faszt...
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 08. 01. szerda 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 01. szerda 13:49

De ahogy írod jó lenne, ha ezt az illatot egy idegen is megérezné rajtad.
Segíts kicsit az idegennek súgd a fülébe "ugye te is érzed a puncim kívánós illatát"
szerintem nem úsznád meg szárazon
Segíts kicsit az idegennek súgd a fülébe "ugye te is érzed a puncim kívánós illatát"

Én már érzem is!

Ez így igaz, lehet is érezni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 01. szerda 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 01. szerda 13:02
Törölt felhasználó (465893)

Ugye?
Nos, van ismerősöm, aki azt mondja, hogy mindig érzi rajtam, ha baszhatnékom van.
A volt barátom pedig azt mondta, hogy mindig megérezte, ha közvetlen mellettem állt, a puncim illatát.

De ahogy írod jó lenne, ha ezt az illatot egy idegen is megérezné rajtad.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 01. szerda 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 01. szerda 13:02

Ugye?
Nos, van ismerősöm, aki azt mondja, hogy mindig érzi rajtam, ha baszhatnékom van.
A volt barátom pedig azt mondta, hogy mindig megérezte, ha közvetlen mellettem állt, a puncim illatát.

Ugye?
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 08. 01. szerda 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 01. szerda 11:37

Még szerencse, hogy a férfiak nem rendelkeznek olyan kiváló szaglással mint az állatvilág jó néhány hímtagja
igen érdekes jelenség lenne az axe reklámot is felülmúló gerjedéses reakciók a punciillat felhőkre.

Még szerencse, hogy a férfiak nem rendelkeznek olyan kiváló szaglással mint az állatvilág jó néhány hímtagja
igen érdekes jelenség lenne az axe reklámot is felülmúló gerjedéses reakciók a punciillat felhőkre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 01. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 01. szerda 09:59

Ilyenkor a termékeny időszakomban mindent, ami mozog.
Nagyon szeretném, ha egy idegen pasi megérezné a nedves puncim illatát és követne. Elkapna és megkefélne keményen... Ahhh.

Nem be ajánlkozó topic a mások vágyára, hanem vágy kiírós megbeszélős!!!

MercurialVapor Szia! Engem érdekelne!
Az asszonnyal kipróbálni egy szendvicset tövig...
Egyeztessünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 01. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon szeretném, ha egy idegen pasi megérezné a nedves puncim illatát és követne. Elkapna és megkefélne keményen... Ahhh.

Merre is vagy követhető???

Inkább az asszonyt felváltva majd egyszerre..., és még egy csajt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 30. hétfő 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 30. hétfő 20:08
Törölt felhasználó (840675)

barátnőmet ketten dugni felválltva,vagy barátnőm és még egy csaj..hmmmmmmmmm

barátnőmet ketten dugni felválltva,vagy barátnőm és még egy csaj..hmmmmmmmmm

Az utóbbi időben sok CFNM filmet találtam a neten! Nagyon izgatna, ha felöltözött nők játszanának velem és masztiznék előttük!
Még mindig a masszázs...
Idegennel.