Én is imádok ebben a pózban nyalakodni! Főleg, ha combfixben van a hölgy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 26. vasárnap 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (840138)
2012. 08. 26. vasárnap 13:43
Szeretném ha egy nő lovagolna rajtam, egy mások pedig az arcomra guggolna és úgy nyalnám a punciját!
Két popsi egy lovon...hmmm hát nem is tudom melyik szemszögből élvezetesebb vágy, akár a férfit akár a hölgyeket vesszük lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 26. vasárnap 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (840138)
2012. 08. 26. vasárnap 13:43
Szeretném ha egy nő lovagolna rajtam, egy mások pedig az arcomra guggolna és úgy nyalnám a punciját!
nekem most egy igazán szerelmes szerelmeskedés.. szeressen belém valaki vagy érje el.. hogy beleszeressek!:P
úgy úgy nagyon jó ha 1 párnál mind a két felet kielégítheted és érzed hogy mind a kettőnek örömet okozol az csodás érzés a gyakorlatban is csak sajna kevesen merik felvállalni vágyaik
(Ez egy válasz taki89 üzenetére (2012. 08. 17. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 17. péntek 10:39
sziasztok!! érdekes és izgató a kérdés ! mert az emberben sok szexuális vágy gerjed ha lát egy vonzó nőt! elképzeli,hogy ő mit tenne vele? de sokan csak a képzeletre hagyatkozunk! nem merünk cselekedni! én is álmodtam már olyanról hogy anya lánya és hogy egy pár mind kettő tagja az enyém volt! nyaltam a nőt és szoptam a férfit !pedig szeretem a puncit és még is! a gondolat hogy számba veszem egy másik férfi farkát és közben a nőt is kényeztetem ! vagy hogy anya lánya?? ..szeretném mind kipróbálni ha már álmodtam róla ! de ez csak álom marad! mert nincs is ilyesmi !! vagy még is???
Mért ne lenne?
Ha jó helyen vagy jó időben,meg ha nyitott vagy a pároddal együtt,akkor bármi megtörténhet...csakhát tudatni kell másokkal is,hogy mire vágysz. (Ez egy válasz taki89 üzenetére (2012. 08. 17. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha jó helyen vagy jó időben,meg ha nyitott vagy a pároddal együtt,akkor bármi megtörténhet...csakhát tudatni kell másokkal is,hogy mire vágysz. (Ez egy válasz taki89 üzenetére (2012. 08. 17. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 17. péntek 10:39
sziasztok!! érdekes és izgató a kérdés ! mert az emberben sok szexuális vágy gerjed ha lát egy vonzó nőt! elképzeli,hogy ő mit tenne vele? de sokan csak a képzeletre hagyatkozunk! nem merünk cselekedni! én is álmodtam már olyanról hogy anya lánya és hogy egy pár mind kettő tagja az enyém volt! nyaltam a nőt és szoptam a férfit !pedig szeretem a puncit és még is! a gondolat hogy számba veszem egy másik férfi farkát és közben a nőt is kényeztetem ! vagy hogy anya lánya?? ..szeretném mind kipróbálni ha már álmodtam róla ! de ez csak álom marad! mert nincs is ilyesmi !! vagy még is???
azt én is
(Ez egy válasz kis.cica üzenetére (2012. 08. 15. szerda 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
szeretném ha egyszer jól kinyalna egy nő!
én is ,én is
Most vele lenni és reggelig szerelmeskedni
Visszaértem a melóba... A 2. nyalás maradt el, túl sok volt rajta a cuccos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 13. hétfő 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105041)
VIP
2012. 08. 13. hétfő 12:00
Ebédidőben hazamenni és jól kinyalni, megdugni, majd megint kinyalni az asszonyt. Indulok haza...
Ebédidőben hazamenni és jól kinyalni, megdugni, majd megint kinyalni az asszonyt. Indulok haza...
Álmom hogy 2-3 nő szopja a farkam,és közben egymást is kényeztetik.
Én a pár hölgy tagja vagyok régóta álmodozok már róla, hogy 2 - 3 idegen pasival együtt lenni meg a férjem és jól megszopatnak és megdugnak úgy, hogy teljesen maga tehetetlen vagyok jól elbánnak velem. Csak sajnos nehéz olyan pasikat találni akik ezt megtennék és akiknek lenne helyük ezért ez csak vágyakozás lesz
És a párotokat is érdekelné a masszázs ?
Én megnézném, ahogy masszírozzák a nőmet.
(Ez egy válasz Gyugyu62 üzenetére (2012. 08. 03. péntek 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 03. péntek 14:36
Erotikus masszázsban részesíteni a kedvesemet egy idegen férfi által úgy hogy én nem vagyok jelen......
Erotikus masszázsban részesíteni a kedvesemet egy idegen férfi által úgy hogy én nem vagyok jelen......
Már csak max egy sör. Az előbb szerelmeskedtünk egy nagyot az asszonnyal.
Na de kérlek. Most milyen dolog lenne az, ha csak úgy valakinek a fülébe súgnák ilyen csúnyaságokat? Pedig úgy szeretnék már egy kemény faszt...
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 08. 01. szerda 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 01. szerda 13:49
De ahogy írod jó lenne, ha ezt az illatot egy idegen is megérezné rajtad.
Segíts kicsit az idegennek súgd a fülébe "ugye te is érzed a puncim kívánós illatát"
szerintem nem úsznád meg szárazon
Segíts kicsit az idegennek súgd a fülébe "ugye te is érzed a puncim kívánós illatát"
szerintem nem úsznád meg szárazon