Bár az előző nem teljesen ontopic, de közben eszembe jutott valami. Van-e más is úgy, hogy szex közben valami meredek dologgal spanolja magát, lehetőség is van, hogy megtegye, de mégsem teszi? Igazából nem is akarja, csak agyban cukkolja magát? Példa: a barátnőm néha meg szokott öklözni popsiban is és volt, hogy egyfolytában azért könyörögtem, hogy tolja belém még mélyebbre a kezét. Ő persze nem merte, meg valahogy én sem, de ez (a gondolat, hogy midjárt felnyársal az alkarjára) elég volt ahhoz, hogy két-három perc alatt orbitálisat élvezzek, úgy, hogy a csiklómhoz alig kellett nyúlnom. Hmmm?
Mi is próbáltuk már 69-ben is, én felül, ő meg alul-hátul fejte és masszírozott. Nagyon bejött. Ez a lefejés dolog izgató, párszor már próbáltuk mi is. Igaz utána legalább 1 órán át pihennem kell és ezért hagyjuk mi is a végére
Jó lenne nekünk is egy ilyen csaj, mint a Ti Évitek... (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 05. szerda 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 05. szerda 10:00

Jó lenne nekünk is egy ilyen csaj, mint a Ti Évitek... (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 05. szerda 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)

Mi próbáltuk, hogy én voltam alul, a férjem bennem, Évi meg őt masszta... erről igazából hamar kiderült, hogy nem az igazi. A végén az vált be, hogy valamelyikünk 69-ben dolgozik rajta a másik meg hátul matat. Ő azt szereti ha kvázi megfejjük, akkor van anyag is rendesen, én viszont inkább felül szeretek lenni, mert úgy jobban tudok irányítani...
Amúgy jobb a végére hagyni, mert ezután már sokksl lassabban lesz hadra fogható.
Amúgy jobb a végére hagyni, mert ezután már sokksl lassabban lesz hadra fogható.
Mi próbáltuk, hogy én voltam alul, a férjem bennem, Évi meg őt masszta... erről igazából hamar kiderült, hogy nem az igazi. A végén az vált be, hogy valamelyikünk 69-ben dolgozik rajta a másik meg hátul matat. Ő azt szereti ha kvázi megfejjük, akkor van anyag is rendesen, én viszont inkább felül szeretek lenni, mert úgy jobban tudok irányítani...
Amúgy jobb a végére hagyni, mert ezután már sokksl lassabban lesz hadra fogható. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 05. szerda 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 05. szerda 09:30
Egy van, de az szeretném felváltva megdolgoztatni két csajjal is. Engem nagyon megkeményít, ha izgatják. Gondolom, ha dugás közben valaki még masszírozná, az még dobna rajta egyet...
Amúgy jobb a végére hagyni, mert ezután már sokksl lassabban lesz hadra fogható. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 05. szerda 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856735)

Törölt felhasználó (857830)

Neked hány prosztatád van? :P
hello én csak 2 lánnyal mert annyira izgatja a fantáziám

Neked hány prosztatád van? :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 05. szerda 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 05. szerda 09:13
Törölt felhasználó (856735)

Jó lenne végre beszorulni két nő közé egyedül. Négyesben már gyakorlottak vagyunk, de hármasban két lánnyal még nem volt szerencsém. Főleg, ha a másik csaj is olyan kis perverz lenne, mint a párom. Prosztatamasszázs két lánytól vagy egyik a farkamban ül, a másik az arcomon, hm....
Egy csokilányt én is nagyon élveznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 04. kedd 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 04. kedd 19:35
Törölt felhasználó (856401)

Én egyszer szívesen kipróbálnám egy néger csajjal! Hmm milyen lehet a puncija...

Jó lenne végre beszorulni két nő közé egyedül. Négyesben már gyakorlottak vagyunk, de hármasban két lánnyal még nem volt szerencsém. Főleg, ha a másik csaj is olyan kis perverz lenne, mint a párom. Prosztatamasszázs két lánytól vagy egyik a farkamban ül, a másik az arcomon, hm....
Én egyszer szívesen kipróbálnám egy néger csajjal! Hmm milyen lehet a puncija...

Nekem az electroszex terén lennének elképzeléseim, csak igazándiból nem tudom merre is induljak. Már volt pár próbálkozásunk, de elég vegyes. Volt, hogy egy fém golyót toltunk fel a popsimba, egyet meg a hüvelyembe, az csak akkor működött, ha elég mélyre tudtuk tolni az elsőt, de közben folyton visszacsúszott... másnap meg eléggé izomlázas lettem
A csiklómon keresztül viszont túl direkt volt, kis idő után már inkább fájt. Ettől még kisérleteznénk, csak ha valaki már tapasztaltabb ezen a téren az néhány tippel segíthetne.

Ezzel én is így vagyok mint te! Én is imádom a párom régi történeteit hallgatni. Amikor mesél, hogy kit, hogy és hol szopott le, vagy hogyan kefélték meg! Ilyenkor mindíg hatalmasat élvezek, és persze Ő is!!! Aztán egyszer azt mondta nekem én nem is rá vagyok kiváncsi, nem Ő izgat fel, ami NEM igaz. Igen is Ő izgat fel. Csak még jobb ha mesél, mert az nekem extra jó! A napokban elmondta, hogy a kapcsolatunk kezdetén a munkatársánál többen iszogattak, de a végén ketten maradtak egy sráccal aki meg akarta kefélni. Nem engedte neki- azt mondja- sajnos! de leszopta becsületesen. Teleélvezte a száját. Szerintem nincs ebben semmi rossz. Vagyunk ezzel így egy páran.
(Ez egy válasz Zsoltkó üzenetére (2012. 09. 02. vasárnap 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 02. vasárnap 21:57

Az előző páromnál attól indultam be, amikor elmesélte hogyan dugott félre. A szomszéd pasival, meg egy olyan sráccal, akivel hármasban lettünk volna, de a srác rábeszélte előtte egy "próbára". Persze erről nem tudtam. Ja: meg volt egy masszőr is, aki kézzel elégítette ki masszírozás közben. Mindig utólag mondta el, de jó részletesen, hogy mit csináltak. Nem bántam és őrülten izgatott. Ilyenkor nagyon megdugtam én is mesélés közben, amit rettenetesen élvezett.
Az előző páromnál attól indultam be, amikor elmesélte hogyan dugott félre. A szomszéd pasival, meg egy olyan sráccal, akivel hármasban lettünk volna, de a srác rábeszélte előtte egy "próbára". Persze erről nem tudtam. Ja: meg volt egy masszőr is, aki kézzel elégítette ki masszírozás közben. Mindig utólag mondta el, de jó részletesen, hogy mit csináltak. Nem bántam és őrülten izgatott. Ilyenkor nagyon megdugtam én is mesélés közben, amit rettenetesen élvezett.
Szex több férfivel,egyszer már volt részem benne egy Szolnoki clubban,felejthetetlen élmény volt! Szívesen megismételném!
Vannak itt érdekes vágyak az enyém nem olyan durva
Az egyik dolog az az lenne hogy míg én nem vagyok a barátnőmmel addig valaki addig valaki jol dolgozza .
A másik az hogy kipróbálja 2 sráccal .
lehet hogy beteg dolog de ez engem nagyon izgat attól független hogy fiatalok vagyunk
Az egyik dolog az az lenne hogy míg én nem vagyok a barátnőmmel addig valaki addig valaki jol dolgozza .
A másik az hogy kipróbálja 2 sráccal .
lehet hogy beteg dolog de ez engem nagyon izgat attól független hogy fiatalok vagyunk
Semennyire nem vagy, szerintem.
(Ez egy válasz stefi1969 üzenetére (2012. 08. 31. péntek 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 31. péntek 07:29

Mivel látom itt senki nem fogja vissza magát és őszintén leírja mit szeretne én is megpróbálom. Nem tudom mennyire beteges de majd megmondjátok. Igazából három dolog van ami a fantáziámat mozgatja. Az elsőben elképzelem a nejemet amint egy másik pasi kinyalja, ő leszopja és utána gumi nélkül megkeféli. Ezt sokszor el is játsszuk szex során amitől nagyot tud élvezni. Hatalmasat élvez amint elképzeli, hogy egy idegen pasi döngetni. Cserébe nekem is eljátssza amit akarok. A másik dolog amiről fantáziálok az, hogy egy párkapcsolatban élő hölgy a szeretőm aki rendszeresen kinyalok. Nem a spermára indulok be csak arra a tudatra, hogy előtte valamikor beleélveztek. Például ha este szexelt a pasijával akkor másnap tisztálkodás után nagyon szívesen kinyalnám pláne ha elmesélné, hogy mit csinált a párjával. A harmadik vágyam a mások által emlegetett prosztata masszázs. Nem merem előhozni a páromnak de szeretném valakivel megpróbálni.
És még valami. Szeretem amikor nők elmesélik, hogyan keféltek a párjukkal. Ettől nagyon beindulok.
Szerintetek mennyire vagyok aberrált?
És még valami. Szeretem amikor nők elmesélik, hogyan keféltek a párjukkal. Ettől nagyon beindulok.
Mivel látom itt senki nem fogja vissza magát és őszintén leírja mit szeretne én is megpróbálom. Nem tudom mennyire beteges de majd megmondjátok. Igazából három dolog van ami a fantáziámat mozgatja. Az elsőben elképzelem a nejemet amint egy másik pasi kinyalja, ő leszopja és utána gumi nélkül megkeféli. Ezt sokszor el is játsszuk szex során amitől nagyot tud élvezni. Hatalmasat élvez amint elképzeli, hogy egy idegen pasi döngetni. Cserébe nekem is eljátssza amit akarok. A másik dolog amiről fantáziálok az, hogy egy párkapcsolatban élő hölgy a szeretőm aki rendszeresen kinyalok. Nem a spermára indulok be csak arra a tudatra, hogy előtte valamikor beleélveztek. Például ha este szexelt a pasijával akkor másnap tisztálkodás után nagyon szívesen kinyalnám pláne ha elmesélné, hogy mit csinált a párjával. A harmadik vágyam a mások által emlegetett prosztata masszázs. Nem merem előhozni a páromnak de szeretném valakivel megpróbálni.
Izgi bizony a harisnyás talpacskák közt járatni a farkamat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 26. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 26. vasárnap 21:01

Törölt felhasználó (805295)
VIP

az is izgi .. ha rajtam marad a combfix.. és úgy cirógatom a lábammal a farkát...
az is izgi .. ha rajtam marad a combfix.. és úgy cirógatom a lábammal a farkát...
Igen, ez is fincsi! Már csak egy harisnyás hölgy kellene hozzá....
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 26. vasárnap 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 26. vasárnap 20:29
Törölt felhasználó (840138)

Azt is szeretem ha harisnyanadrágban van a hölgy és úgy nyalhatom,addig amíg át nem nedvesedik a hari! Utána kiszakítom és jó mélyen benyalok... Hmmm

Azt is szeretem ha harisnyanadrágban van a hölgy és úgy nyalhatom,addig amíg át nem nedvesedik a hari! Utána kiszakítom és jó mélyen benyalok... Hmmm
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 26. vasárnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 26. vasárnap 16:40

Törölt felhasználó (855196)

Én is imádok ebben a pózban nyalakodni! Főleg, ha combfixben van a hölgy!