Egy családhoz beszállni először nézném és ha engedik aktívan részt venni
Nagyon nagy vágyam, hogy egyszerre ketten basszák a puncimat
Minél hamarább...

a párommal beszélgettünk felizgult állapotunkban milyen jó lenne, ha szex közben egy srác ülne az ágyunk mellett a fotelben és figyelne minket. Egy szál feszülős boxerben lenne, és látszana, hogy izgatja amit lát...jól megdugnám az asszonyt, én végeznék, és Ő az ágyra fektetné a srácot de a srác az alsónacit nem vehetné le. Kikötözné a fiút, és elkezdené kínozni...fölé mászna, a szétnyílt puncija és feneke egy két centire lenne a férfiú szájától..de nem érné el..párom közben nyalná a srác combjának belső felét, hasa alját, köldökét, de a farkához nem érne...egy negyedóra múlva egy másodpercre ráűlne a srác arcára és végignyalná a farkát alsónacin keresztül...aztán újra csak húzná..egy idő múlva kibontaná a golyóját a boxerból megszívogatná, és utána megint csak húzná..a melle hozzáérne a sráchoz, a haja simogatná a farkát,és a puncija ött lenne fél centire a fiú arcától..ez menne addig amíg a pasi olyan izgatott lenne, hogy a párom végignyalná egyszer a farkát és beleélvezne az alsónaciba...akkor az asszony ráülne a még kemény farokra és addig dörzsölné hozzá a punciját, míg egy hatalmasat évezne...
most, hogy megírtam a kicsikémmel elolvastattam...beindult tőle...úgy hogy sziasztok, megyek szeretkezni...BUÉK...
most, hogy megírtam a kicsikémmel elolvastattam...beindult tőle...úgy hogy sziasztok, megyek szeretkezni...BUÉK...

Én imádom kényeztetni a szép női lábfejeket! A lábujjukat szopogatni,a talpát nyalogatni és azt is ha dörzsölik vele a farkamat! Egy ilyen hosszú játéknak nagyon tudnék örülni
Combfixben persze még jobb.

Az enyém pedig az, hogy feleségemet egy nagymellű Ladyman-nel láthatnám egy hosszan tartó, kiadós aktusban, amint Kedvesem a trans-ot simogatja, kényezteti, szopja, stb., aki ezután nejemet előlről-hátulról alaposan megkeféli. Bár kizárólag heteroszexuális vagyok, de ez viszont egy annyira izgató elképzelés, hogy nem akarnám kizárni, hogy eközben az alkalmi partnerünkhöz esetleg anál még én is közelednék.
Mivel ez az elképzelés mindkettőnket már régen izgat, többször próbáltunk már keresni megfelelő partnert. Sajnos a legtöbb Ladyman csupán férfiak iránt érdeklődik, vagy valódi "hivatásásos", úgyhogy lassan elássuk a reményt, hogy valaha is egy ilyen alkalmat élvezhessünk. (Ez egy válasz nitta üzenetére (2012. 12. 02. vasárnap 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 02. vasárnap 11:30
Mivel ez az elképzelés mindkettőnket már régen izgat, többször próbáltunk már keresni megfelelő partnert. Sajnos a legtöbb Ladyman csupán férfiak iránt érdeklődik, vagy valódi "hivatásásos", úgyhogy lassan elássuk a reményt, hogy valaha is egy ilyen alkalmat élvezhessünk. (Ez egy válasz nitta üzenetére (2012. 12. 02. vasárnap 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Az én vágyam hogy lássam a pasimat egy fiút szopni. Sajnos ez csak álom marad mert ilyenre nem tudom rávenni.
Az én lányom, 16 éve koromban született, egy felelőtlen iskolai dugás következményeként! tehát 32 éves koromban a lányom már 16 volt! Nem történt meg, de néhány anyányi 16 éve barátnőjét szívesen megdugtam volna! Legyünk jóindulatúak peppersel, lehet, hogy ő még fiatalabban volt már apuka! Vagy hazudik és nem pedofil!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 09. vasárnap 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 09. vasárnap 20:34
Törölt felhasználó (25582)

társkeresős adatlapod alapján 32 vagy. Ez igencsak pedofil vágyálom akkor...
Szeretnék valakivel szendvicsben megdugni egy csajt. Még nem próbáltam, vajon milyen lehet. Ha valakinek van ilyen élménye, akár jó vagy rossz, kíváncsi lennék rá.
társkeresős adatlapod alapján 32 vagy. Ez igencsak pedofil vágyálom akkor...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 07. péntek 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 07. péntek 08:51
Törölt felhasználó (61792)

a lányom barátnőit megdugni nyáron a szabadban...
Élveznéd is! A végén az arcodra élveznék, letörölném és utána mennénk a pasidhoz és együtt szétdugnánk!
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2012. 12. 06. csütörtök 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szívesen fogdosnálak nyilvános helyen (mondjuk egy buliban) a miniszoknyád alatt, aztán mikor érzem, hogy egyre lucskosabb a puncid kisétálnék veled egy közeli parkba, az ölembe ültetnélek és jól meglovagoltatnálak...
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2012. 12. 06. csütörtök 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 06. csütörtök 12:33

Egy tangamentes, miniszoknyás sétán begyűjteni egy két komoly alámnyúlást és fincsi tapit csak úgy szendén, véletlenül!!! Ez benedvesít . . .
a lányom barátnőit megdugni nyáron a szabadban...
Hol?
És mikor?
Indulok is!!!
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2012. 12. 06. csütörtök 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
És mikor?
Indulok is!!!

Egy tangamentes, miniszoknyás sétán begyűjteni egy két komoly alámnyúlást és fincsi tapit csak úgy szendén, véletlenül!!! Ez benedvesít . . .
Na ez már tetszik!!
(Ez egy válasz peti10 üzenetére (2012. 12. 06. csütörtök 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 06. csütörtök 20:54

Én alád nyúlnék, és amint látnám hogy ettől nedvesedsz jól meg is ujjaználak egy csendesebb részen. Utána pedig szétdugnám a szád!
Én alád nyúlnék, és amint látnám hogy ettől nedvesedsz jól meg is ujjaználak egy csendesebb részen. Utána pedig szétdugnám a szád!

A randibugyis szerkóban télen kevésbé fázós! Jöhetnél abban is!

Merre kell menni ?

Merre szoktál sétálni?

szia én még szűz vagyok sajnos !
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 29. csütörtök 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 29. csütörtök 19:17
Törölt felhasználó (865403)

Egy 18 éves szűz, tapasztalatlan srácnak megmutatni, mi a szex

Szívesen cserélnék masztizós, játszadozós videót, erre hajlamot érző hölgyel! Fini!