Egyszer beteljesülhetne régi álmom. Megyek a metrón, relatíve zsúfolt a szerelvény. Felszáll egy hölgy/lány és háttal előttem áll meg. Eleinte nem figyelek fel rá. Egy kis idő elteltével arra eszmélek fel, hogy egyre közelebb érzem magamhoz. Gömbölyded feneke az ágyékomhoz simul, egyre hevesebben szorítja popsiját a farkamhoz. Azonnal erekcióm támad. Megtetszik a játék, és én is apró mozdulatokkal masszírozom hátulról, dagadó férfiasságommal nekifeszülök, mind szenvedélyesebben. Hirtelen a fejét lehajtva, hogy arcát ne lássam, megfordul. Minden kezdődik elölről, csak most a puncijával tapad rám. Derekára szorítom a kezem és amennyire tudom, magamhoz húzom. A tömegben senkinek nem tűnnek fel az események. A kellő hőfokot elérve, a hölgy ujjaival, tenyerével kényeztet a nadrágon keresztül. Lassan én is rácsúsztatom lüktető puncijára a kezem. Így állunk kölcsönösen izgatva a másikat, hosszú percekig. (Akár az is megtörténhetne, hogy folytatásként egymás fehérneműjébe nyúlunk, természetesen nagyon diszkréten, de ez csak hab lenne a tortán.) A kéjes kaland után a hölgy leszállna és sosem tudnám, meg ki lehetett valójában, arcát örökre homály fedné, de a kellemes találkozás felejthetetlen élmény maradna .

Végül is fölösleges volna még egyszer ugyan ezt leírni. Én magam is így csinálnám, ebben a sorrendben, ebben a tempóban. Ha minden nő nem is, de elég sok élvezné.
(Ez egy válasz jatekosmel üzenetére (2013. 01. 28. hétfő 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 28. hétfő 17:58

Nekem most éppen ez:
Kezdeném egy forró vad csókkal...
majd finoman, puhán a nyakad, füled környékén...
akkor egyre lejjebb, ha vállaidon...
majd hasra fektetnélek és a hátadon folytatnám...
hogy sose tudd hova jön a következő csók...
majd egyre lejjebb a derekad és combod környékén...
először kívül, majd egyre beljebb, néha pillanatnyira érintve a szemérem dombodat...
aztán hátra fordítanálak, majd innen lentről elindulnék felfelé,
hogy szájon csókoljalak és innen vissza lassan a puncidhoz, hogy teljesen szétfeszítsen a vágy mire odaérek.
Szép lassan a puncidhoz érek.
Egy-két lágy puszit kapsz rá, miközben a combjaidat símogatom
majd egyre mélyebben, hosszabban és erőssebben kezdelek nyalni...
apró nyelvmozdulatokkal a csiklódat, és néha egy egy hosszú, mohó nyelvcsapással végig az egész puncidat
közben végig símogalak is, és ujjazlak közben...
majd mikor már teljesen nedves vagy a farkam hegyével kezdem símogatni a csiklód és csókolom a szád közben, mígnem felrobbansz, hgoy beléd tegyem...
szép lassan beléd csúszok, centiről centire, meg-megállva
majd féltávnál, elkezdem a lassú ütemes mozgást amit annyira kívánsz
finoman duglak, közben csókolva a szádat, nyakad, fülcimpádat
egyre keményebben és mélyebben vagyok benned, érzem lassan nem bírom tovább így
ezért cserélünk...
én kerülök alulra, de nem ülsz egyből rám...
először a szádba veszel...
...

először kívül, majd egyre beljebb, néha pillanatnyira érintve a szemérem dombodat...
hogy szájon csókoljalak és innen vissza lassan a puncidhoz, hogy teljesen szétfeszítsen a vágy mire odaérek.
apró nyelvmozdulatokkal a csiklódat, és néha egy egy hosszú, mohó nyelvcsapással végig az egész puncidat
majd mikor már teljesen nedves vagy a farkam hegyével kezdem símogatni a csiklód és csókolom a szád közben, mígnem felrobbansz, hgoy beléd tegyem...
ezért cserélünk...
...
Én ugyanigy vagyok ezzel...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 29. kedd 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 29. kedd 13:51

Törölt felhasználó (105041)
VIP

A bi dolgok nem vonzanak, de szívesen kipróbálnám milyen egy csajban egy időben két farok. Akár egyszerre is bármelyik bejáratban, gumi nélkül is. Milyen érzés lehet egyszerre ketten beleélvezni a punciba...
A bi dolgok nem vonzanak, de szívesen kipróbálnám milyen egy csajban egy időben két farok. Akár egyszerre is bármelyik bejáratban, gumi nélkül is. Milyen érzés lehet egyszerre ketten beleélvezni a punciba...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 24. csütörtök 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 24. csütörtök 13:00
Törölt felhasználó (872503)

Szeretném kipróbálni hármasban vagy többesben, illetve hajlok a bi dolgok felé is, szeretném kipróbálni milyen ha egyszerre ketten vagyunk egy csajban
Nekem most éppen ez:
ezért cserélünk...
...

ezért cserélünk...
...
Szeretném kipróbálni hármasban vagy többesben, illetve hajlok a bi dolgok felé is, szeretném kipróbálni milyen ha egyszerre ketten vagyunk egy csajban
Ez szerintem mindenen túl megy. El sem hiszem, hogy van ilyen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 23. szerda 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 23. szerda 17:11
Törölt felhasználó (800024)

Szeretnék apró verejtékgyöngyöket lepuszilgatni fiatal cigányasszonyok szénfekete hónaljáról.!
priceless
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 23. szerda 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 23. szerda 17:11
Törölt felhasználó (800024)

Szeretnék apró verejtékgyöngyöket lepuszilgatni fiatal cigányasszonyok szénfekete hónaljáról.!
A fokozatosság csak növeli a vágyat. Sokkal felfokozottabb izgami állapotba lehet kerülni és sokkal gátlástalanabb lehet a végkifejlet. Közben persze az elejétől lehet tudni, hogy a végén mi fog következni. Nézni az arcokat és elképzelni, hogyan fog a gyönyör kapujában megváltozni....huhhuhhuuu
(Ez egy válasz erotik65 üzenetére (2013. 01. 22. kedd 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 22. kedd 16:20

Én egy olyan házibuliba vágynék, ahol intelligens párok beszélgetnek értelmes dolgokról, művészetről, filmről, irodalomról szolid italozás közben, és a beszélgetés a kulturált italozás ellenére lassan erotikus hangvételbe csapna át.
Ki-ki a párjával szépen egymásnak esne a ház különböző helyein és egymást látva hallva felfokozott hangulat lenne úrrá a résztvevőkön.
Aztán ha valaki párcserében is gondolkodik azt szépen megbeszélik egymás örömére.
Nem nyálcsorgató férfiak követik a szobába elvonuló párt, vagy párokat.
Szépen, kulturáltan, diszkréten.
A kevesebb néha több.
Ki-ki a párjával szépen egymásnak esne a ház különböző helyein és egymást látva hallva felfokozott hangulat lenne úrrá a résztvevőkön.
Aztán ha valaki párcserében is gondolkodik azt szépen megbeszélik egymás örömére.

A kevesebb néha több.
Én egy olyan házibuliba vágynék, ahol intelligens párok beszélgetnek értelmes dolgokról, művészetről, filmről, irodalomról szolid italozás közben, és a beszélgetés a kulturált italozás ellenére lassan erotikus hangvételbe csapna át.
A kevesebb néha több.

A kevesebb néha több.
A pasimat szeretném látni egy terhes nővel sexelni. Olyan sokat mesélt róla, h ez nagyon izgatja, hogy valamelyik nap arra gondoltam, h szülinapjára meglepem egy pocakos anyuka jelölttel. Mekkora ajándek lenne! Nagyon beindulna tőle.... Keresgélek is...
És ha nem vagyok már szüz, az gond?
(Ez egy válasz laller001 üzenetére (2013. 01. 08. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 08. kedd 15:24

Azt szeretném ha a feleségem egy fiatal szűz srác felszedné szexelnének én közbe érnék haza és beszálnék nyalnám kefélném a lucskos pináját, hát most erre gerjednék
tetszik ez a hozzászólás is igen jó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 17. péntek 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 17. péntek 20:33
Törölt felhasználó (796481)

úgy úgy nagyon jó ha 1 párnál mind a két felet kielégítheted és érzed hogy mind a kettőnek örömet okozol az csodás érzés a gyakorlatban is csak sajna kevesen merik felvállalni vágyaik
Nem rossz, de ki az aki bemerné vállalni?
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2012. 12. 06. csütörtök 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 06. csütörtök 12:33

Egy tangamentes, miniszoknyás sétán begyűjteni egy két komoly alámnyúlást és fincsi tapit csak úgy szendén, véletlenül!!! Ez benedvesít . . .
Jobbnál jobb elképzelések. Ezzel is tudnék azonosulni vagyis szeretnék.
(Ez egy válasz michev üzenetére (2012. 12. 11. kedd 02:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 11. kedd 02:44

Az enyém pedig az, hogy feleségemet egy nagymellű Ladyman-nel láthatnám egy hosszan tartó, kiadós aktusban, amint Kedvesem a trans-ot simogatja, kényezteti, szopja, stb., aki ezután nejemet előlről-hátulról alaposan megkeféli. Bár kizárólag heteroszexuális vagyok, de ez viszont egy annyira izgató elképzelés, hogy nem akarnám kizárni, hogy eközben az alkalmi partnerünkhöz esetleg anál még én is közelednék.
Mivel ez az elképzelés mindkettőnket már régen izgat, többször próbáltunk már keresni megfelelő partnert. Sajnos a legtöbb Ladyman csupán férfiak iránt érdeklődik, vagy valódi "hivatásásos", úgyhogy lassan elássuk a reményt, hogy valaha is egy ilyen alkalmat élvezhessünk.
Mivel ez az elképzelés mindkettőnket már régen izgat, többször próbáltunk már keresni megfelelő partnert. Sajnos a legtöbb Ladyman csupán férfiak iránt érdeklődik, vagy valódi "hivatásásos", úgyhogy lassan elássuk a reményt, hogy valaha is egy ilyen alkalmat élvezhessünk.
Tetszik nagyon izgató, lennék a srác helyébe ott kikötözve!! Nekem is ilyen vágyálmaim vannak, de kivel lehet ezt megvalósítani?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 31. hétfő 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 31. hétfő 21:54
Törölt felhasználó (470515)

a párommal beszélgettünk felizgult állapotunkban milyen jó lenne, ha szex közben egy srác ülne az ágyunk mellett a fotelben és figyelne minket. Egy szál feszülős boxerben lenne, és látszana, hogy izgatja amit lát...jól megdugnám az asszonyt, én végeznék, és Ő az ágyra fektetné a srácot de a srác az alsónacit nem vehetné le. Kikötözné a fiút, és elkezdené kínozni...fölé mászna, a szétnyílt puncija és feneke egy két centire lenne a férfiú szájától..de nem érné el..párom közben nyalná a srác combjának belső felét, hasa alját, köldökét, de a farkához nem érne...egy negyedóra múlva egy másodpercre ráűlne a srác arcára és végignyalná a farkát alsónacin keresztül...aztán újra csak húzná..egy idő múlva kibontaná a golyóját a boxerból megszívogatná, és utána megint csak húzná..a melle hozzáérne a sráchoz, a haja simogatná a farkát,és a puncija ött lenne fél centire a fiú arcától..ez menne addig amíg a pasi olyan izgatott lenne, hogy a párom végignyalná egyszer a farkát és beleélvezne az alsónaciba...akkor az asszony ráülne a még kemény farokra és addig dörzsölné hozzá a punciját, míg egy hatalmasat évezne...
most, hogy megírtam a kicsikémmel elolvastattam...beindult tőle...úgy hogy sziasztok, megyek szeretkezni...BUÉK...
most, hogy megírtam a kicsikémmel elolvastattam...beindult tőle...úgy hogy sziasztok, megyek szeretkezni...BUÉK...

Sziasztok!
Mi arra vágyunk,hogy találjunk egy komoly,intelligens,hetero férfit,tartós,hármas programokhoz,barátság,szex,de valószínűleg ez csak vágy marad az eddigi tapasztalatok alapján.
Mi arra vágyunk,hogy találjunk egy komoly,intelligens,hetero férfit,tartós,hármas programokhoz,barátság,szex,de valószínűleg ez csak vágy marad az eddigi tapasztalatok alapján.
Hát nekem a vágyam,teleélvezni a puncit aztán jól kinyalni,és a nő szájába élvezést is szivessen kipróbálnám.