arra,hogy előbb vagy utóbb,de átéljük azt amit megálmodtam,úgy,hogy a párom is élvezi,mert nekem Ő a legfontosabb!Ha nem élvezi,akkor inkább ne csináljuk!Ennyi lenne.
Van egy szép vágyam,amit a párom erkölcsi hozzájárulásával,és érdeklődésének a kettősége által szeretnék megélni,és rendszeressé tenni.Bár még előbb mentálisan kell megerősödnie a párocskámnak,mert én már készenállok.Ez a vágy az egymás előtti szex.Hogy utánna magasabb fokra lépünk?Lehet.Ki tudja?Soha ne mond,hogy soha!Tegnap beszélgettünk a dologról.Elmondtam neki minden aspektusát a dolognak.Részletesen elmagyaráztam neki,hogy a szex mellett a lelki része is érdekel a szexualitás eme formájának.Beleszőttem egy kis humort is,így elég jól fogadta a dolgot.Olyannyira,hogy már egyáltalán nem tartja furcsának az egészet,inkább érdekfeszítőnek.Persze azért még tart tőle,de elmagyaráztam neki,hogy fokozatosággal lépésről-lépésre lelehet győzni a félelmet,és helyette csak izgalom és gyönyör marad,ami még pozitívvá teszi az ember életét.Hazkísértem,és közben egy fantáziaképről beszéltem neki.Arról,hogy mi és egy másik pár/szintén kezdők/ egymással szemben állunk meztelenül,és mindenkivel szemben a másik pár ellenkezű nemhez tartozó tagja áll.Egy kicsit ideges mindenki,és ebből eredően egy kicsit remegünk is.Felteszem a kérdét:Készen áll mindenki?Szavak helyett testbeszéddel/fejbillentéssel/kommunikálunk.Folytatva a "vezénylést"azt mondom,előbb mindenki tegye a kezét a párja deréktájáraa és kezdje ez körkörösen simogatni,ezzel jelezve azt,hogy akármi fog történni,mindig SZERETNI FOGJA,és hogy ne féljen.Bátorság!Majd "háromra mindenki éritse meg a vele szembenállónak a nemi szervét az ujjai végével.Mielőtt megtennénk,mindenki továbbra is az ismeretlentől való ösztönös félelme miatt a párjára néz,és csupán szemkontaktussal kérdi meg,hogy "Ugye megengeded?Ugye nem foglak megbántani?".Elszámolok háromig.Mindenki keze elindul.Megtörténik az első érintés,de ösztönösen mindenki visszahúzza a kezét,és egyfajta kisebb eufóriát él át,mert "megtört a jég".Mindenki a párjára néz biztatást várva,illetve fürkészve a másik tekintetét,hogy ő hogy élte meg.Mindenki kezd lenyugodni,mert senki nem vette zokon azt,hogy a párja egy "idegen" nemi szervét érintette meg,és viszont.Sőt!Inkább már a bizsergető izgalom veszi át a helyét a kezdeti félelemnek.Megkérdezek,hogy "mehet újra"?Most már a felbiccentés mellett az igenek is elhangoznak.Elindulnak a kezek.Mindenki megérinti a másikat,de már nem húzza vissza a kezét,és egyre inkább nagyobb területen történik meg az érintés.Kitőr belölünk a felszabadultságot jelentő kacaj.Mindenki megkönnyebbül,és saját magát is nevet mondván,hogy "hogyan lehettem ilyen gyáva kukac,hiszen ez természetes állapot"!?Mi fiúk egyre jobban dörzsöljük a lányok punciját,míg ők félelmet nem ismerve a farkunkat szorongatják egészen az orgazmusig.Na ezt elmondtam neki,és rákérdeztem,hogy durva-e eme fantázia kép?Higgadtan nemleges választ adott.Ráákérdeztem,hogy mit gondol róla.A válasz az volt,hogy egy kicsit nevetséges de izgató.Tovább érdeklődve feltettem mégegy kérdést.Milyen arányban.50-50%.Elsőre azért ez nem rossz arány.Ebből kiindulva látok esély
Arra belépni a szobába, hogy valakin lovagol, hátulról csendben odamenni és szendvicsben megdugni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 30. kedd 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 30. kedd 17:12
Törölt felhasználó (871291)

Regota szeretnem kiprobalni,hogy a baratnomet ketten dugjuk meg!
O nagyon zarkozott lany es nem is nagyon van oda a sexert!
Nem szokott kezdemenyezni!
Szeretnek egyszer arra hazamenni,hogy egy nagyfarku srac dugja a szobaban!
Szivesen vegigneznem ahogy jol megcsinalja a puncijat!
Misszionarius pozban meg sohasem sikerult kielegitenem,kutyapozt nem szereti/allitolag faj neki/lovagolni viszont nagyon szeret es el is elvez mindig
Ezert szeretnem,ha valaki elottem jol megdugna!
22-25 cm kozotti pasikra gondoltam/ekkora farokkal jol meg lehetne dugni a baratnomet!
Misszionarius pozban meg sohasem sikerult kielegitenem,kutyapozt nem szereti/allitolag faj neki/lovagolni viszont nagyon szeret es el is elvez mindig

22-25 cm kozotti pasikra gondoltam/ekkora farokkal jol meg lehetne dugni a baratnomet!
Arra ébredni, hogy nem álmodom, hogy anyum leszopott
Regota szeretnem kiprobalni,hogy a baratnomet ketten dugjuk meg!

Eddig egy aranyos házaspárral volt kapcsolatom immár négy éve. Nagyon jól éreztük magunkat és nagyon jól összejöttünk. Annak ellenére, hogy a kapcsolat titokban csak a hölggyel kezdődött és a szó legszorosabb értelmében lebuktunk a férj előtt. /váratlanul hazajött/ Nem cirkuszolt, nem rendezett jelenetet, nagyon kulturált volt. Nem untatlak a további részletekkel, a lényeg az, hogy végül hármasban voltunk. Miután a hármas sokkal több örömet tud okozni, mint a négyes, nagyon sok figurát kitaláltunk és végigcsináltunk. Igaz, ott és akkor abban a helyzetben maga az önzetlenség a nagyon fontos. Hogy az a másik minél nagyobbat élvezzen. Többször el is hangzott, hogy ekkorát még az életben soha nem élveztem.......))mindhármunk részéről. Ám nagyon fontos a közvetlenség, a szimpátia, a jó és közvetlen hangulat, ahol mindenki őszintén kinyílik a másik előtt. Ha nem így van akkor az már eleve nem jó. Azóta, amióta elköltöztek, (Békés megyébe mentek), azóta már voltak itt újra, mert annyira hiányoztunk egymásnak. Igaz én nem tudok olyan messze leutazni, de ezt Ők megértették. Mindenben megértettük egymást és ez még tetézte a jó hangulatot is közöttünk. Én elmondtam, hogy általában csak hét közben, vagy esetleg szombaton érek rá és mindig csak és csak délelőtt. Semmi gond, tudomásul vették. Én ugyanúgy, hogy Ők mikor értek rá, mikor vártak engem. Így aztán persze, hogy össze tudtunk hangolni minden esetben. Most már sajnos egyre kevesebbet jöttek és el is maradt a dolog. Bizony a nagy távolság megölte a kapcsolatot. Bár még levelezünk havonta, nem felejtenek el. Sok-sok dicséretet kaptam tőlük, de én is csak jót tudnék mondani róluk.......******************************************a korrigált részhez ITT választhatsz társkeresős témát, akár többet is.************/e/
Másodiknak beleélvezni egy nő popsi lyukába, érezni az előttem lévő pasi ondóját a farkammal a popsiban........
Ha már aktuális tv műsor jár a fejemben akkor az éjjelnappalbudapestből is szinte mindegyik csajszit rendszeresen farkalgatnám.Hárembe velük!!!

Például az a garnitúra!
(Ez egy válasz xendi üzenetére (2013. 04. 08. hétfő 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Még mindig egy szendvics...
Hürrem és társnői
))))))))
(Ez egy válasz kabos55555 üzenetére (2013. 04. 03. szerda 03:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 03. szerda 03:17

Legalább 7 általam kiválogatott csajból álló háremre vágyom hogy a hét minden napjára másik punci jusson a farkam hegyére.

Most azonnal nekiesni...XD
6-8 még egymásnak is ismeretlen párt (véletlenszerűen párosítva őket) beküldenék egy sötét szobába fehérneműben. A szobában sétálva meg kellene egymást találni, szabad az érintés, a szagolgatás, a csók nem. Amint megtalálták egymást csatlakozni kellene egy másik párhoz (a sötétben kialakított szimpátia alapján), ezután a sötétben már a csók is szabad, a behatolás, az orális szex nem

Legalább 7 általam kiválogatott csajból álló háremre vágyom hogy a hét minden napjára másik punci jusson a farkam hegyére.

két vagy három férfi kikötözne és azt tennének velem amit akarnak

egy kiadós szex kapcsolat helyre tenne

Egy kedves aranyos párt találni, ahol a pár férfi tagjával közösen, vagy csak az ő jelenlétében kényeztetni a hölgyet

Mi akadája van?
(Ez egy válasz vera31 üzenetére (2013. 03. 07. csütörtök 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
jót kefélni
Miért szeretnél 18 éves tapasztalatlan fiúval szexelni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 29. csütörtök 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 29. csütörtök 19:17

Törölt felhasználó (865403)

Egy 18 éves szűz, tapasztalatlan srácnak megmutatni, mi a szex