nem rossz! bőven kimeríti a nővel való törődés fogalmát!
ugyanezt fordítottan (3nő+1ffi) szívesen megélném én is, úgyhogy megértelek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 15. szerda 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 15. szerda 10:20
ugyanezt fordítottan (3nő+1ffi) szívesen megélném én is, úgyhogy megértelek!

Törölt felhasználó (805295)
VIP

50-60 éves nő punciját kinyalni most !
""" Élő vibri """ lennék egy párnál, na ez izgatna ... Hogy miért ? Mert én sem szeretnék többet , de azt nagyon : )
Akkor bizony nem jó helyen keresgélsz.
Mindig, mindenhol van olyan nő aki orálisan úgy elégít ki egy férfit, hogy az élvezéskor jóformán térdre esik.
Keresgélj még! Nem vagy lemaradva semmiről. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 16. csütörtök 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 16. csütörtök 10:11
Mindig, mindenhol van olyan nő aki orálisan úgy elégít ki egy férfit, hogy az élvezéskor jóformán térdre esik.
Keresgélj még! Nem vagy lemaradva semmiről. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 16. csütörtök 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (882027)

Egy olyan nőt találni aki úgy leszop, hogy attól elélvezzek... 28 év alatt még egy nőnek e sikerült...
ez van ezt dobta a gép...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 16. csütörtök 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 16. csütörtök 10:37
Törölt felhasználó (105041)

Jó szar lehet neked....
Jó szar lehet neked....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 16. csütörtök 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 16. csütörtök 10:11
Törölt felhasználó (882027)

Egy olyan nőt találni aki úgy leszop, hogy attól elélvezzek... 28 év alatt még egy nőnek e sikerült...
s élményileg,ott volt a toppon?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 15. szerda 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 15. szerda 17:15
Törölt felhasználó (832679)

szó mi szó ,kipróbálnánk
Minden nap szopatni és puncit nyalni . Utánuk meg baszni .
Vörös lányt nyalni (mindenütt
), aztán szeretkezni vele!

Hát,még mindig az anális szex!Régen csináltuk akkor isteni volt...azòta vmiért nem és eltér a véleményünk a folYtatásról.
szó mi szó ,kipróbálnánk
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 15. szerda 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Jó ötlet !
VIP

Nagyon jó szitu. Ez azt jelenti, hogy szeretnétek bar-bi cicc-cel együtt így megdugva lenni?
VIP

tetszik

VIP

Ebben is van fantázia

VIP

Ebben van fantazia....
(Ez egy válasz Szokratesz üzenetére (2013. 04. 03. szerda 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 03. szerda 16:08

6-8 még egymásnak is ismeretlen párt (véletlenszerűen párosítva őket) beküldenék egy sötét szobába fehérneműben. A szobában sétálva meg kellene egymást találni, szabad az érintés, a szagolgatás, a csók nem. Amint megtalálták egymást csatlakozni kellene egy másik párhoz (a sötétben kialakított szimpátia alapján), ezután a sötétben már a csók is szabad, a behatolás, az orális szex nem

Köszönöm a pozitív kritikát!Igen tudom,hogy fokozatosság nélkül nem megy a dolog.Tökéletesen tisztában vagyok vele.Megbeszéltük,hogy szeretkezés,vagy csak szex közben belesuttogok a fülébe ehhez hasonló helyzeteket,hogy így szokjunk hozzá.Leginkább Ő."Civilben" nem lesz téma köztünk,addig amíg a párocskám tökéletesen nem áll készen rá,nehogy túlságosan sokat várjunk,és utánna hatalmasat csalódjunk.Sem neki,sem magamnak nem szándékozok frusztrációt okozni semmilyen módon!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 05. 02. csütörtök 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 02. csütörtök 13:10

Jól felépítetted, de ugye tudod hogy ha valahol sok a szabály egyetlen nem várt fordulat nem képes spontánul megoldani a helyzetet és ugrik az egész.....
Azt is értem hogy ez még csak "játék"...de a fokozatosság is fontos, de az is hogy ha majd túl sokat beszéltek róla és nem cselekedtek mindkettőtök egész mást fog várni ettől az egésztől, amit kitaláltál!
Azt is értem hogy ez még csak "játék"...de a fokozatosság is fontos, de az is hogy ha majd túl sokat beszéltek róla és nem cselekedtek mindkettőtök egész mást fog várni ettől az egésztől, amit kitaláltál!
Jól felépítetted, de ugye tudod hogy ha valahol sok a szabály egyetlen nem várt fordulat nem képes spontánul megoldani a helyzetet és ugrik az egész.....
Azt is értem hogy ez még csak "játék"...de a fokozatosság is fontos, de az is hogy ha majd túl sokat beszéltek róla és nem cselekedtek mindkettőtök egész mást fog várni ettől az egésztől, amit kitaláltál! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 02. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 02. csütörtök 12:28
Azt is értem hogy ez még csak "játék"...de a fokozatosság is fontos, de az is hogy ha majd túl sokat beszéltek róla és nem cselekedtek mindkettőtök egész mást fog várni ettől az egésztől, amit kitaláltál! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 02. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (778974)

Van egy szép vágyam,amit a párom erkölcsi hozzájárulásával,és érdeklődésének a kettősége által szeretnék megélni,és rendszeressé tenni.Bár még előbb mentálisan kell megerősödnie a párocskámnak,mert én már készenállok.Ez a vágy az egymás előtti szex.Hogy utánna magasabb fokra lépünk?Lehet.Ki tudja?Soha ne mond,hogy soha!Tegnap beszélgettünk a dologról.Elmondtam neki minden aspektusát a dolognak.Részletesen elmagyaráztam neki,hogy a szex mellett a lelki része is érdekel a szexualitás eme formájának.Beleszőttem egy kis humort is,így elég jól fogadta a dolgot.Olyannyira,hogy már egyáltalán nem tartja furcsának az egészet,inkább érdekfeszítőnek.Persze azért még tart tőle,de elmagyaráztam neki,hogy fokozatosággal lépésről-lépésre lelehet győzni a félelmet,és helyette csak izgalom és gyönyör marad,ami még pozitívvá teszi az ember életét.Hazkísértem,és közben egy fantáziaképről beszéltem neki.Arról,hogy mi és egy másik pár/szintén kezdők/ egymással szemben állunk meztelenül,és mindenkivel szemben a másik pár ellenkezű nemhez tartozó tagja áll.Egy kicsit ideges mindenki,és ebből eredően egy kicsit remegünk is.Felteszem a kérdét:Készen áll mindenki?Szavak helyett testbeszéddel/fejbillentéssel/kommunikálunk.Folytatva a "vezénylést"azt mondom,előbb mindenki tegye a kezét a párja deréktájáraa és kezdje ez körkörösen simogatni,ezzel jelezve azt,hogy akármi fog történni,mindig SZERETNI FOGJA,és hogy ne féljen.Bátorság!Majd "háromra mindenki éritse meg a vele szembenállónak a nemi szervét az ujjai végével.Mielőtt megtennénk,mindenki továbbra is az ismeretlentől való ösztönös félelme miatt a párjára néz,és csupán szemkontaktussal kérdi meg,hogy "Ugye megengeded?Ugye nem foglak megbántani?".Elszámolok háromig.Mindenki keze elindul.Megtörténik az első érintés,de ösztönösen mindenki visszahúzza a kezét,és egyfajta kisebb eufóriát él át,mert "megtört a jég".Mindenki a párjára néz biztatást várva,illetve fürkészve a másik tekintetét,hogy ő hogy élte meg.Mindenki kezd lenyugodni,mert senki nem vette zokon azt,hogy a párja egy "idegen" nemi szervét érintette meg,és viszont.Sőt!Inkább már a bizsergető izgalom veszi át a helyét a kezdeti félelemnek.Megkérdezek,hogy "mehet újra"?Most már a felbiccentés mellett az igenek is elhangoznak.Elindulnak a kezek.Mindenki megérinti a másikat,de már nem húzza vissza a kezét,és egyre inkább nagyobb területen történik meg az érintés.Kitőr belölünk a felszabadultságot jelentő kacaj.Mindenki megkönnyebbül,és saját magát is nevet mondván,hogy "hogyan lehettem ilyen gyáva kukac,hiszen ez természetes állapot"!?Mi fiúk egyre jobban dörzsöljük a lányok punciját,míg ők félelmet nem ismerve a farkunkat szorongatják egészen az orgazmusig.Na ezt elmondtam neki,és rákérdeztem,hogy durva-e eme fantázia kép?Higgadtan nemleges választ adott.Ráákérdeztem,hogy mit gondol róla.A válasz az volt,hogy egy kicsit nevetséges de izgató.Tovább érdeklődve feltettem mégegy kérdést.Milyen arányban.50-50%.Elsőre azért ez nem rossz arány.Ebből kiindulva látok esély