Én azért egy kicsi még "harapok"
(Ez egy válasz Vali20 üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)

hol,merre??:-)
Ugye tudod h. amelyik kutya ugat az nem harap? A Mi vágyunk is h. édeskettesben tölthessünk minél több időt.
Itt csak poénkodunk egymással, ami nem is árt h. a sokszor szürke 7köznapokat túléljük.
(Ez egy válasz Vali20 üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 11:53
Itt csak poénkodunk egymással, ami nem is árt h. a sokszor szürke 7köznapokat túléljük.

Elmesélem neked az egyiket:-) :
TÖMEGSEX! Csak félénk vagyok hozzá...
TÖMEGSEX! Csak félénk vagyok hozzá...
mindenki 3asban meg 4esben akar lenni...
az én egyetlen vágyam, hogy a szerelmemmel lehessek többet kettesben...
biztos megin le leszek baszva hogy nem vagyok tapasztalt meg tul konzervativ vagyok...
az én egyetlen vágyam, hogy a szerelmemmel lehessek többet kettesben...

biztos megin le leszek baszva hogy nem vagyok tapasztalt meg tul konzervativ vagyok...

húúúúú, ezt a dumát, basszus
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)

"Harcedzett" farokkal nem vall az ember szégyent!
Azért gondoltam esetleg, hogy hárman , hogyha véletlen, szóval...jártam már úgy, hogy a hölgynek már fájt egy kicsit a puncija, és hamarébb kidölt, mint én.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 14. péntek 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 14. péntek 12:13
Azért gondoltam esetleg, hogy hárman , hogyha véletlen, szóval...jártam már úgy, hogy a hölgynek már fájt egy kicsit a puncija, és hamarébb kidölt, mint én.

Törölt felhasználó (29760)

na várjunk csak, eddig hármasról nem volt szó,
bár,
megfontolandó
csak aztán nehogy az legyen, hogy sokat akar a szarka, csak nem bírja a f.......

csak aztán nehogy az legyen, hogy sokat akar a szarka, csak nem bírja a f.......

na várjunk csak, eddig hármasról nem volt szó,
bár,
megfontolandó

Nem feltétlenül, én vagyok az elrettentő példa...

Na ezt biztos cenzúrázod a lányod előtt

Eltölteni Vivivel (és a legkedvesebb barátnőjével) egy hétvégét összezárva egy elhagyatott erdészházban valahol, mondjuk a Mátrában, és végkimerülésig szeretkezni (3-as ban)
Hú, de perverz vagyok...

Hú, de perverz vagyok...
Ezen az oldalon vagyok Cowgirl8 néven!
CG.
CG.
fotók az oldalamon, regen: 157171, a számo ezen a oldalon...
CG:
CG:
hehe...lesz majd saját webem...de:
gondolkodom, hogy csinálom ezen az oldalon a chatpeepshow, lanyhatag itt a hangulat, ahogy elnézem, illene feldobni a hangulatot...
gondolkodom, hogy csinálom ezen az oldalon a chatpeepshow, lanyhatag itt a hangulat, ahogy elnézem, illene feldobni a hangulatot...

sajna nem készült, de maszti videót láthattok rólam...

Ja, az más ...persze...
20 évesen az ember sokmindent lát és kíváncsi lesz...erdőben sem rossz 2 fiúval..., vagy egy BBpezsgősüveggel való tágítás előjátéknak...

Nekem semmi extra vágyam nincs, mind teljesült...

Klüklopszék is be akarnak szállni? Hát nem tudom...

Te most egy "homo-kos" párra gondolsz?
és 6. szem közt ?