Hát az tényleg szar, ha nem vágyol a feleségedre, olyannyira nem, hogy inkább mennél bètának valahová, hátha jut egy kis potya pina.
Gondolkodjunk Béláim, gondolkodjunk! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 01. szombat 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 01. szombat 18:45

Gondolkodjunk Béláim, gondolkodjunk! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 01. szombat 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (987502)

Ezt miből gondolod? A "vágy" topikban miért írnám, hogy pl: elkapni a feleségem?
))

Ezt miből gondolod? A "vágy" topikban miért írnám, hogy pl: elkapni a feleségem?
))
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 01. szombat 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 01. szombat 09:04

Törölt felhasználó (465100)

Egy önálló, külön bejáratú, nő teljesen elérhetetlen?
Kedvesen megint ketten baszni 2 éve volt utoljára így dugva nagy farok kellene alla csinos nő nagy lyukal
Lehet nem akar. (Én sejtem miért kérdezted ezt.)
De vannak, akik nem akarnak nőt eltartani bizonyos okok miatt, amit sok esetben meg is lehet érteni. Nem mindenkinek fontos a család, a párkapcsolat. De mondjuk fizetős útszélire nem akar áldozni, azok így próbálkoznak. Ismerek ilyet, és jól el van. Volt, hogy a házi barátságból majdnem válás lett, a nő menni akart, de az ismerősnek nem kellett a fent leírt okok miatt.
De ha jól emlékszem itt is olvastam már hasonló történetet. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 01. szombat 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 01. szombat 09:04

De vannak, akik nem akarnak nőt eltartani bizonyos okok miatt, amit sok esetben meg is lehet érteni. Nem mindenkinek fontos a család, a párkapcsolat. De mondjuk fizetős útszélire nem akar áldozni, azok így próbálkoznak. Ismerek ilyet, és jól el van. Volt, hogy a házi barátságból majdnem válás lett, a nő menni akart, de az ismerősnek nem kellett a fent leírt okok miatt.
De ha jól emlékszem itt is olvastam már hasonló történetet. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 01. szombat 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465100)

(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 30. péntek 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 30. péntek 20:18
Törölt felhasználó (987502)

Egy pár házibarátja/ barátja lenni.
Egy pár házibarátja/ barátja lenni.
Sziasztok.
Jó is lehet egy ilyet összehozni!
(Ez egy válasz eleven üzenetére (2016. 09. 29. csütörtök 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 29. csütörtök 08:08

Nézni ahogy a kis vékony nejemben egy méretes farok lüktet és jól teletölti a kis finom pináját.
Nézni ahogy a kis vékony nejemben egy méretes farok lüktet és jól teletölti a kis finom pináját.
Találni egy párt akik legalább vissza írnak. Csak ez a vágyam.
Most arra vagynék, hogy leszopjon egy csaj.
Sziasztok.Találni egy szimpatikus pasit harmadiknak akivel élvezhetnénk a hármas szex örömeit!
Volt már benne részünk.Nagyon jó volt!
Volt már benne részünk.Nagyon jó volt!

AZ én vágyam egy idősebb 40 50 körüli nőt jól megdugni , nagyon izgatnak az idősebb nők
Sziasztok!
Nekem "elméletben" az egyik vágyam, hogy a Kedvesemet egy, vagy akár több idegen férfival látom "akciózni".
A másik, hogy én szopok le egy méretes szerszámot, ami telelövi a számat.
De tartok tőle, hogy ezek csak fantáziának ilyen izgatóak, élesben tök más reakciót váltanának ki.
Nekem "elméletben" az egyik vágyam, hogy a Kedvesemet egy, vagy akár több idegen férfival látom "akciózni".
A másik, hogy én szopok le egy méretes szerszámot, ami telelövi a számat.
De tartok tőle, hogy ezek csak fantáziának ilyen izgatóak, élesben tök más reakciót váltanának ki.
Gumi nélkül egy dupla-punci szendvics majd egyszerre elélvezni a csajban.
A páromat megint rávenni egy szendvicsre. Sajna már nagyon rég volt...
Szia ! Mi lett a tervből ? Sikerült megvalósítani ?
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2015. 04. 19. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 19. vasárnap 10:19

Nálunk is feldobtam a feleségemnek a többes vágyamat. (27 év házasság után)
De sajnos eddig nem mondott igent rá!
Mivel a feleségem már túl van a változó koron lehet tolni orgazmusig a puncijába is. Szopni is szeret le is nyeli!
Ezért arra gondoltam ,hogy a közvetlen környezetünkbe próbálok keresni valakit aki neki is ,nekem is szimpatikus és (egészségileg) is megbízható!
A kiszemelt srác, a feleségem nővérének a férjére esett! Ő minden szempontból megfelelő lenne erre a célra!Mellőzhető lenne az óvszer és az orális játék is biztonságos lenne!
Idén nyár környékére tervezem ,hogy a sógorasszony férjét beavatom vágyaimba.
De sajnos eddig nem mondott igent rá!
Mivel a feleségem már túl van a változó koron lehet tolni orgazmusig a puncijába is. Szopni is szeret le is nyeli!
Ezért arra gondoltam ,hogy a közvetlen környezetünkbe próbálok keresni valakit aki neki is ,nekem is szimpatikus és (egészségileg) is megbízható!
A kiszemelt srác, a feleségem nővérének a férjére esett! Ő minden szempontból megfelelő lenne erre a célra!Mellőzhető lenne az óvszer és az orális játék is biztonságos lenne!
Idén nyár környékére tervezem ,hogy a sógorasszony férjét beavatom vágyaimba.
Tuti !
(Ez egy válasz copernicus üzenetére (2016. 05. 05. csütörtök 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 05. csütörtök 13:17

Minden onnan indult, hogy a párom egyszer elmesélte, hogy régen, maszti közben két pasiról fantáziált. Mégpedig úgy, hogy az egyik baszta és közben ő a másikat szopta. Amúgy alapból nagyon szeret szopni, felizgatja. Mostanában vettem észre, hogy szopás közben imádja ha ujjazom - a nyalás és a csikló kézzel történő izgatása is bejött neki, de az ujjazástól brutálisan beindul - és többször is élvez közben. Ilyenkor lehetséges az, hogy a régi fantáziája válik valóra és arra gondol, hogy két pasival van?
Egy szexi, szeximádó bi férfitagú pár akikkel kiélvezhetnénk gátlások nélkül egymást : )
Egy vékony farokba bele ülni tövig. Kozben egy nő masztizik a látványra