Ki használt már gyűrűt a péniszén? Mik az előnyei...stb. Tényleg segít késleltetni az orgazmust, vagy csak a merevedés vállik intezívebbé? Tehát érdemes e megvenni?
Ha van rá fölös pár ezred vegyél. Helyette tökéletes megoldás egy befőttes gumi többször ráfeszítve a brére. Ugyanúgy elszorítja a vérkeringést és ugyanúgy tartósabb merevedésben lesz részed, és ugyanúgy nem tesz jót a farkad vérkeringésének és működésének.

Akkor inkább a punci szorítsa!
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 05. 09. kedd 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 09. kedd 09:52

Ha van rá fölös pár ezred vegyél. Helyette tökéletes megoldás egy befőttes gumi többször ráfeszítve a brére. Ugyanúgy elszorítja a vérkeringést és ugyanúgy tartósabb merevedésben lesz részed, és ugyanúgy nem tesz jót a farkad vérkeringésének és működésének.

én vettem egyet, kb egy rongy volt, még helyes kis golyók is vannak benne, de nem igazán vált be. a bré olyan vörös lett, hogy megijedtem. asszem egy mérettel nagyobb kéne.. :) de vannak rugalmasabb, szilikonból készült gyűrűk is, ez drágább, de bizonyára jobb is. tuti, hogy kipróbálom!

ja és egy ilyet is el tudnék képzelni

Na itt van a golyós szilikonos.
(Ez egy válasz k4hvdq9t üzenetére (2006. 05. 09. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 09. kedd 13:49

én vettem egyet, kb egy rongy volt, még helyes kis golyók is vannak benne, de nem igazán vált be. a bré olyan vörös lett, hogy megijedtem. asszem egy mérettel nagyobb kéne.. :) de vannak rugalmasabb, szilikonból készült gyűrűk is, ez drágább, de bizonyára jobb is. tuti, hogy kipróbálom!

Hát, régebben úgy voltam vele, hogy egy ilyet ki kéne próbáltatni a párommal, de olvasva ezeket a hsz-eket, letettem róla. Ez a kép sem valami bizalomgerjesztő. Szegény fütyit nagyon megnyomorgatja ez a szerkezet, nem?
(Ez egy válasz Frenki6240 üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem igazán nyomorgatja, ha harcra kész állapotban van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 02. hétfő 21:55
Törölt felhasználó (21812)

Hát, régebben úgy voltam vele, hogy egy ilyet ki kéne próbáltatni a párommal, de olvasva ezeket a hsz-eket, letettem róla. Ez a kép sem valami bizalomgerjesztő. Szegény fütyit nagyon megnyomorgatja ez a szerkezet, nem?
Egy kicsit idengenkedtem tőle először. aztán kipróbáltuk kedvesemmel, és nagyon bejött neki, nekem sem lett rosszabb, így időről időre előkerül...:D
Így van ez nálunk is!
(Ez egy válasz Qukker üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 02. hétfő 23:48

Egy kicsit idengenkedtem tőle először. aztán kipróbáltuk kedvesemmel, és nagyon bejött neki, nekem sem lett rosszabb, így időről időre előkerül...:D
Nekem ilyen van
http://www.kepfeltoltes.hu
http://www.kepfeltoltes.hu

Nem tudom nekünk nagyon bevált elösször vettem egy vezetékes rezgő tojással ellátottat az egy kicsit zavaró volt a vezeték miatt ezért leváltottam olyan szilikonos gyüröre amibe gombellemes vibrátoros tojás van, Nem minden alkalomkor használjuk csak ha ép kedvünk van hozzá.
A rezgést átviszi a farkamra is és olyan érzése van a páromnak mint ha vibri lenne azon kivül a rezgő tojás elöl is izgat mindkettőnket.
Lehet kapni itt a Goldengate sexshopban olyat amiben cserélhetőek az ellemek, ne vegyetek olyat amit a tv-ben hirdettek mert az csak 20 percre müködik és utána eldobható.
A rezgést átviszi a farkamra is és olyan érzése van a páromnak mint ha vibri lenne azon kivül a rezgő tojás elöl is izgat mindkettőnket.
Lehet kapni itt a Goldengate sexshopban olyat amiben cserélhetőek az ellemek, ne vegyetek olyat amit a tv-ben hirdettek mert az csak 20 percre müködik és utána eldobható.
Hasonló volt a tapasztalatom a méretet eleve nem könnyű meghatározni hiszen több féle anyagból készül.Leginkább szorít, az akku hamar kimerül, először az intenzív rázás okoz fájdalmat neked, a csajod meg röhög az egészen.
hát, engem is izgat a dolog, h milyen lenne, ha a párom farkán lenne egy... de olyan vélemények is vannak, amik vhogy nem igazán keltik jó fényét ennek a találmánynak...

Ez azoknak kell szerintem akiknek nem áll fel!
Nekem nincs szükségem ilyenekre! Szerintem hülyeség! Bár a kíváncsiság miatt sokan kipróbálják!

látszik, h nagyon gyerek vagy még!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 24. szerda 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 21:42
Törölt felhasználó (69371)

Nekem nincs szükségem ilyenekre! Szerintem hülyeség! Bár a kíváncsiság miatt sokan kipróbálják!

te kis lankad pöcs, nem arra való h felálfon, olvasd el mire való, nekünk bevált...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 24. szerda 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 21:42
Törölt felhasználó (69371)

Akkor magyarázd el a kis gyereknek mire jó, ha egy férfinek nincsennek merevedési problémái!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 24. szerda 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 21:44

Törölt felhasználó (33028)

látszik, h nagyon gyerek vagy még!!!!!!!