Film ajánló (szex, erotikus, csak mert jó)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Filmet ajánlani nem nehéz, de nem is könnyű feladat. Mert ami nekem tetszik az nem biztos másnak is fog tetszeni. Az ajánlásba érdemes a főbb, a filmre jellemző adatokat beleírni, ha lehet képekkel illusztrálva. Tág a határ, rátok van bízva milyen filmet ajánlotok. Azért itt is vegyétek figyelembe ez egy pornólap és nem lesz baj belőle ha van benne erotika, szex, jó kemény dugások.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#181   2009. 08. 16. vasárnap 10:30
Darkrape Darkrape
Eredeti cím: The Texas Vibrator Massacre
Magyar cím: A Texasi vibrátoros mészárlás
Műfaj: Horrorpornó
nem semmi film, erős gyomrúaknak és idegzetűeknek!
#180   2009. 08. 07. péntek 22:10
MmePrune MmePrune VIP Admin
nagyon ott van ez a film eljen

Másnaposok
(The Hangover)


színes magyarul beszélő amerikai vígjáték, 2009

szereplő(k):
Bradley Cooper (Phil Wenneck)
Zach Galifianakis (Alan Garner)
Ed Helms (Stu Price)
Heather Graham (Jade)
Mike Tyson (önmaga)
Jeffrey Tambor (Sid Garner)
Rachael Harris (Melissa)

Házasodni többször is lehet, de legénybúcsú csak egyszer van az ember életében: ezért szokták boldog vőlegények és még boldogabb haverjaik alaposan elbúcsúztatni a legényéletet. Ebben a Las Vegas minden kocsmájában, bárjában és egyéb mulatóhelyén játszódó vígjátékban annyira jó munkát végeztek a cimborák, hogy másnap reggel kénytelenek rádöbbenni: valahol út közben elveszítették az ifjú férjjelöltet. Kétségbeesett nyomozásba kezdenek. Szerencsére, az előző napi dorbézolásról maradt néhány nyom: egy tigris a fürdőszobában, egy csecsemő a cipősfiókban és Mike Tyson a nappaliban. Ezek és homályos emlékeik segítségével igyekeznek bejárni előző éjszakájuk minden állomását: mire kezdődik az esküvő, elő kell keríteniük a köddé vált vőlegényt!
#179   2009. 02. 03. kedd 12:27
bigfoot20 bigfoot20 VIP
Csak mert jó... hehe
Ünnepeltek a dokik: február 2-án ment le az Egyesült Államokban a Doktor House századik epizódja.
A Doktor House 2004 novemberében debütált a Fox csatornán, négy évvel később (az ötödik évad tizennegyedik részével) pedig már a sorozat századik epizódját forgatták, ami február 2-án került adásba.



A századik rész, ha úgy vesszük, semmi különössel nem készült, hisz ugyanarra a sémára épül, mint az összes többi: valaki rosszul lesz mindennapi tevékenysége közben, House-nak és csapatának pedig viszonylag rövid idő alatt ki kell derítenie, hogy mi a baja a páciensnek.

A The Greater God címet kapott epizód annyiban mégis különleges, hogy a beteg ezúttal egy doktornő, aki saját boldogságát kívánta megélni, ezért inkább otthagyta az orvosi pályát - vallomása, okfejtése persze House-t és kollégáit is megfertőzi, elkezdenek saját sorsukon gondolkodni.

Az ominózus részt már tavaly novemberben leforgatta a stáb, így ők akkor ünnepelték a jubileumot: Hugh Laurie és a többiek egy hatalmas tortát fogyasztottak el, amit sebészeszközökkel daraboltak szét.

#178   2009. 01. 20. kedd 09:48
bigfoot20 bigfoot20 VIP
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Csütörtökön lesz egy éve, hogy 28 éves korában meghalt Heath Ledger, sziporkázó, de fájdalmasan félbetört karriert hagyva maga után.






















#177   2009. 01. 06. kedd 12:37
bigfoot20 bigfoot20
2008 legsikeresebb filmjei Magyarországon (decemberi bevételi adatok nélkül, millió Ft-ra kerekített számokkal):

1. Mamma Mia! (742 m.)
2. Madagaszkár 2 (341 m.)
3. Indiana Jones és a kristálykoponya királysága (307 m.)
4. Szex és New York (290 m.)
5. Múmia 3 (290 m.)
6. Kung Fu Panda (288 m.)
7. Macskafogó 2 (265 m.)
8. A sötét lovag (227 m.)
9. High School Musical 3 (216 m.)
10. Agyő, nagy Ő! (198 m.)


Amanda Seyfried a Mamma Mia!-ban
az alábbiakban olvasható a Filmklub tízes toplistája 2008 legjobb filmjeiből. A listát úgy állítottuk össze, hogy a rovat öt rendszeres szerzője kiválasztotta 5-5 kedvenc 2008-ban bemutatott filmjét, majd az így kialakult lista mindegyik filmjét mindenki 1-től 10-ig pontozta. A pontszámok átlagolásával jött ki a végső pontszám, amely meghatározza a filmek helyezését a listán.
10. Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford (7,6)


9. Hideg nyomon (7,66)


8. A nyomozó (7,75)


7. Erőszakik (8,2 - három film holtversenyben végzett listánk ötödik helyén, így valójában az 5., 6. és 7. helyezés azonos értékű)


6. Juno (8,2)


5. Nem vénnek való vidék (8,2)


4. Vérző olaj (8,4)


3. Ellenséges vágyak (8,5)


2. A másik oldalon (8,75)


1. 4 hónap, 3 hét, 2 nap (9,8)


Senki nem vetheti a szemünkre, hogy csak lelombozó művészfilmeket válogattunk éves toplistánkra, de az elég egyértelmű volt, hogy nyomasztás ide vagy oda, az első helyet a dokumentarista stílusban felvett, lélektipró román abortuszdráma nyeri. A főszereplők teljesen természetes színészi játéka, az életszerű dialógusok, az ötletes, mégis háttérbe húzódó kameramozgások és főként a szokásos filmes cselekményépítésnek fittyet hányóan csúcspontmentes dramaturgia összjátéka nem csak az év, hanem legalábbis az évtized kiemelkedő filmjévé emeli Christian Mungiu alkotását.

A kedvenceink, amelyek nem fértek fel a toplistára: Lorna csendje (7,5), Kalandorok (7,5), A szerelem határai (7,5), Hallam Foe (7,2), Szkafander és pillangó (7), Sweeney Todd (7), A sötét lovag (7), 2 nap Párizsban (6,8), Tabló (6,66), Pánik (6,4), Delta (6,4), Trópusi vihar (6,33).
#176   2008. 12. 11. csütörtök 22:38
tom1019 tom1019 VIP Admin
Az Oscar-szezon egyik legfontosabb állomásának számít évről évre a Hollywoodba akkreditált külföldi újságírók favoritjainak bejelentése, hiszen ők azok, akik a dráma/komédia műfaji elkülönítés segítségével 10-10-re szűkítik a mezőnyt. Az Arany Glóbusz presztízse egyébként az utóbbi években sokat csökkent, mivel nyerteseik egyre ritkábban egyeztek meg az Amerikai Filmakadémia Oscar-díjasaival. A mélypont a tavalyi év volt, amikor a forgatókönyvírók sztrájkja miatt el is maradt az Arany Glóbusz ceremónia. Idén ilyen fiaskó nem várható, és a jelöltek névsora alapján Hollywood krémjének nagy része reménykedhet egy-egy szoborban. Rengeteg szupersztár szerepel a jelöltek között: Leonardo DiCaprio, Penélope Cruz, Tom Cruise és Colin Farrell mellett Hollywood királyi párja, Angelina Jolie (Elcserélt életek) és Brad Pitt (The Curious Case of Benjamin Button) is az esélyesek között van.


Heath Ledger A sötét lovag című filmben

A mezőny meglehetősen kiegyenlített, egyenként 5-5 jelölést kapott a The Curious Case of Benjamin Button, a Kétely és a Frost/Nixon, de feltűnő, hogy nagyon bejött az ítészeknek A szabadság útjai (DiCaprio, Winslet, Mendes és a film is jelölt) és a Vicky Cristina Barcelona (3 színészi jelölés + legjobb komédia) is. Meglepő viszont, hogy A sötét lovag szinte minden fontosabb kategóriából kimaradt (Heath Ledger mellékszereplői jelölését kivéve) és a kritikusok nagy favoritja, a Milk is csak egy színészi szoborért versenyez (Sean Penn).


Kate Winslet és Leonardo DiCaprio A szabadság útjai-ban

Ahogyan az várható volt, dupla jelölt Kate Winslet (A szabadság útjai + A felolvasó) és Meryl Streep (Kétely, Mamma Mia!) is. Ami pedig a sokkoló választásokat illeti; nagy röhögés kísérte a bejelentést, hogy Tom Cruise fergeteges cameoja a Trópusi vihar-ból mellékszereplői jelöléshez jutott (Robert Downey Jr. is nominált a filmből) és hasonlóan fogadták James Franco legjobb színészi (komédia) jelölését is az Ananász expressz-ért. Kellemes meglepetés még, hogy az Erőszakik három jelölést összeszedett a könnyedebb kategóriákban, a Happy-Go-Lucky pedig kettőt.

A jelöltek filmek:

Legjobb film (dráma):
The Curious Case of Benjamin Button
A felolvasó
Frost/Nixon
Slumdog Millionaire
A szabadság útjai

Legjobb film (vígjáték/musical):
Erőszakik
Égető bizonyíték
Happy-Go-Lucky
Mamma Mia!
Vicky Cristina Barcelona

Legjobb rendező:
Danny Boyle, Slumdog Millionaire
Stephen Daldry, A felolvasó
David Fincher, The Curious Case of Benjamin Button
Ron Howard, Frost/Nixon
Sam Mendes, A szabadság útjai

Legjobb férfi főszereplő (dráma):
Leonardo DiCaprio, A szabadság útjai
Frank Langella, Frost/Nixon
Sean Penn, Milk
Brad Pitt, The Curious Case of Benjamin Button
Mickey Rouke, The Wrestler
#175   2008. 11. 30. vasárnap 08:09
rakaszka rakaszka
Sziasztok! Én nagyon régóta keresek egy feilmet, de sehol sem találom. Valami olyasmi volt benne halvány emlékeim szerint, hogy egy emberke megszökött a börtönből vagy a rendőrök elől, betör egy nő lakására, és elkezdi cicerélni smile , a célja az emberkének, hogy rekordot döntsön, az egymás utáni orgazmusokkal, valami ilyesmire emlékszem. Ha valaki tudja a címét pls. küldje el. vigjatek@freemail.hu Előre is köszi!
#174   2008. 11. 23. vasárnap 10:18
Molly_anyó Molly_anyó VIP


Bizsergés
Hetente egyszer találkozik három nő: mindig sok gint isznak, édességet esznek, dohányoznak és a szexuális életükről beszélgetnek.

Eredeti cím: Crush
Angol romantikus vígjáték (2001 - 103')

Rendező: John McKay

Főszereplők:
Andie MacDowell (Kate)
Anna Chancellor (Molly)
Imelda Staunton (Janine)
Kenny Doughty (Jed)
Bill Paterson (Gerald Marsden))

Arról, hogy miért nincs, ha van, miért ilyen ócska, és ha már az ócska is jó volna, akkor miért nincs mégse. Ám e kedélyes beszélgetések váratlan véget érnek: Kate ugyanis egy temetésen szemezni kezd a helyi templom orgonistájával, egy alig nagykorú sráccal, és a gyászoló gyülekezet még bőven ontja a könnyeit, amikor ők már a közeli temetőben, egy sírkő mögött sokkal vidámabb dolgokkal foglalkoznak. Azonban egy kis angol faluban meglehetősen nehéz titokban tartani, hogy az iskola igazgatónője elcsábította egy volt tanítványát. Ha pedig úgy döntenek, hogy kapcsolatukat vállalják a világ előtt, az még több váratlan fordulathoz és botrányhoz vezet.

2008. november 23. vasárnap 00.30.
#173   2008. 11. 16. vasárnap 02:15
diablosteve diablosteve
Amerikai pite 6 Béta Ház

Szereplők:
Christopher McDonald (Mr. Stifler),
Eugene Levy (Mr. Levenstein),
John White (Erik Stifler),
Robbie Amell (Nick Anderson),
Steve Talley (Dwight Stifler),
Bradford Anderson (Jake),
Jake Siegel (Cooze),
Jonathan Keltz (Wesley),
Sarah Power (Denise)

Az előző (Naked Mile) szereplőgárdája megmaradt és azt a story-t vitték tovább. Immár Erik-ék egyetemre járnak, vagyis éppen beköltöznek Adam-ék házába, a Beta ház-ba. Az alap story szerint a fiúk beilleszkedését követhetjük nyomon egy kis csavarral, amit nem spolierezek el, nézzétek meg!
Megkapjuk a szokásos American Pie Presents színvonalat, sőt tartom magam ahhoz, hogy az előző kettő üti mind a 3-at, mind a 4-et. Az eredeti gárdából csak Eugene Levy maradt meg, ahogy ez a franchise-hoz tartozik már, de ő hozza a színvonalat és ismét új, meglepő dolgok derülnek ki róla, valamint Erika apjáról is.
Határozottan leülös, piálós, sokszornézős ez is.


Ez a film a legjobb. Jó csajok dögivel nyes , ökörködés ezerrel, bulibulibuli. nyes eplus2 hehe
#172   2008. 11. 15. szombat 16:52
MmePrune MmePrune VIP Admin
Madagaszkár 2
színes magyarul beszélő amerikai animációs film, 89 perc, 2008

rendező: Tom McGrath, Eric Darnell

szereplő(k):
Ben Stiller (Alex hangja)
David Schwimmer (Melman hangja)
Chris Rock (Marty hangja)
Jada Pinkett Smith (Gloria hangja)

A Madagaszkár távoli partjaira vetődött New York-iak olyan őrült ötlettel állnak elő, ami még akár be is válhat. A pingvinek katonás precizitással helyrepofoztak egy régi repülőgéproncs-féleséget. A díszes kompánia a levegőbe emelkedik - és ott is marad egy darabig. Épp csak annyi ideig, ami elegendő ahhoz, hogy eljussanak a legvadabb helyre, Afrika kies szavannáira, ahol állatkerti barátaink első ízben találkozhatnak szabadon élő társaikkal. Miközben a gyökereiket keresik, hamar rájönnek, hogy mi is a különbség a betondzsungel és az afrikai vadon között. A régen látott rokonok, a romantikus vetélytársak és az ármánykodó vadászok ellenére is úgy tűnik, hogy Afrika nagyon "tutkeráj" hely de vajon jobb, mint hőseink otthona a Central Parkban?


tutkeráj a film hehe eljen
#171   2008. 11. 11. kedd 13:27
tom1o19 tom1o19
DALLAS!
Minden idők egyik legsikeresebb sorozatának szereplői megünnepelték a sorozat indulásának 30. évfordulóját.

Összejöttek Larry Hagman, Patrick Duffy és a többiek, hogy megünnepeljék a Dallas-t, mely 1978 és 1991 közt futott, és száznál több országba exportáltak, a legtöbb helyen nézték, szerették.

A stáb most a Southfork Ranchen találkozott, a Ewing-család ősi fészkében, nem messze Dallastól, de nem kozmikus magányban ünnepeltek, mert számos rajongó és tengernyi újságíró, fotós kísérte el őket egy kerti sütögetésre. Linda Gray például, aki Sue Ellen Ewingot alakította, erős döbbenetét fejezte ki, és azon lelkendezett, hogy 17 éve véget ért a sorozat, és mégis mennyien szeretik. "Ez egy jelenség volt, és beleborzongok, ha arra gondolok, hogy része voltam" - nyilatkozta.



Mikor az 1995-ban májátültetésen átesett Hagmant kérdezték, hogy érzi magát, hogy visszatérhetett a sikerek helyszínére, csak annyit mondott, hogy "szerencsésnek", miközben a Bobbyt alakító Patrick Duffy arról beszélt, hogy remek dolog, hogy a Dallas a televíziózás történelmének része lett, köszönhetően annak, hogy épp jókor került a képernyőre, és egy olyan ikonnal bírt, mint Jockey. "Nem hiszem, hogy az a karakter az lehetett volna, ami lett, ha nem Larry alakítja" - dicsérgette színésztársát.



A bulin ezerötszázan voltak, sokan ezer dollárt is fizettek a jegyért. A sorozat máig tartó népszerűségére jellemző, hogy a színészek érkezésekor kisebb káosz keletkezett, sokan hisztérikusan rohamozták meg régi kedvenceiket, így a biztonsági szolgálatnak kellett beavatkoznia - ennek megfelelően több rajongó panaszkodott utána, hogy csalódott, mert nem tudott közel kerülni bálványához.

#170   2008. 11. 11. kedd 07:55
tom1019 tom1019 VIP Admin
#169   2008. 11. 02. vasárnap 08:08
MmePrune MmePrune VIP Admin
A nyomozó
színes magyarul beszélő magyar játékfilm, 107 perc, 2008
16 éven aluliak számára nem ajánlott

rendező: Gigor Attila
forgatókönyvíró: Gigor Attila

szereplő(k):
Anger Zsolt (Malkáv Tibor)
Rezes Judit (Edit)
Terhes Sándor (Szirmai Ferenc)
Tóth Ildikó (Szirmainé)
Kerekes Éva (Kertész Ágnes)
Zágoni Zsolt (Küklopsz)

Malkáv Tibor nincs jóban az élőkkel. Malkáv Tibornak jobbára nincsenek kapcsolatai. Egyetlen élő hozzátartozója a haldokló anyja. A műtétre nincs pénz. Malkáv Tibor elvállalja, hogy megöl egy vadidegent anyja megmentéséért. Malkáv Tibor végez Szirmai Ferenccel. A pénzt megkapja, úgy tűnik, minden rendbe jön. De másnap Malkáv Tibor levelet kap Szirmai Ferenctől. Kiderül, hogy nagyon is közük volt egymáshoz. Malkáv Tibor bajban van. Ki kell derítenie, ki bérelte fel és miért, ha el akarja kerülni a felelősségre vonást. Malkáv Tibor boncmester. Malkáv Tibor egy halott nyomába ered, hogy váratlan dolgokat tudjon meg saját magáról.
klikk ide----> filmajánló
#168   2008. 11. 02. vasárnap 07:27
Molly_anyó Molly_anyó VIP


A hütlen
Érdemes megnézni csak mert jó
Edward és Connie Sumner tipikus, középkorú házaspár, életük maga a megtestesült amerikai álom. New York egyik előkelő negyedében élik a maguk irigylésre méltó életét nyolcéves fiuk, egy kutya és egy házvezetőnő társaságában. De az élet mindig tartogat meglepetéseket: egy végzetes találkozás, és ez a jólét kényelmébe merült boldog házasság kártyavárként omlik össze. Connie a Soho egyik utcáján összeismerkedik egy rejtélyes idegennel, aki a titok, spontaneitás, bűvölet és kockázat birodalmába csábítja, és ez a viszony idővel az asszony rögeszméjévé válik. Amikor Edward véletlenül rájön, hogy Connie hazudik neki, kutatni kezd a részletek után. A bizonyosságtól lesújtva szembesül a szeretővel, és eszeveszett dühében olyasmire ragadtatja magát, amit soha el se tudott volna képzelni.
#167   2008. 10. 31. péntek 14:50
tom1019 tom1019 VIP Admin
Október 31-én már a 79. születésnapját ünnepli Bud Spencer - ebből nagyjából hat évtizedet töltött bunyóval, akár a medencében, akár a filmjeiben. A színészre nemcsak Terence Hill állandó társaként vagy Piedoneként, de például a spagettiwesternek magányos hőseként is emlékezhetünk - és akkor még nem ejtettünk szót sportkarrierjéről. Hosszú pályát tudhat maga mögött, több korszakkal, szűnni nem akaró népszerűséggel.



A színész (magyarországi) népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint hogy - egy visszatértést leszámítva - 1985-ig forgatott Terence Hill-lel, hazánkban azonban máig aligha akad olyan ünnep, hosszú hétvége, amikor valamelyik közös filmjüket ne adná le a tévé - tegyük hozzá, általában elég szép nézettséggel. Bud Spencert ezért kezeljük inkább tévésztárként, annak ellenére, hogy a kalandok jó része eredetileg a nagy vászonra készült.


Bud Spencer (jobbra) még úszóként
A páros mindenesetre sikeresnek bizonyult, 1967 és 1985 között szinte évente forgattak egy filmet, összesen tizenhatot. Ezek közül a legismertebbek: Az ördög jobb és bal keze; Különben dühbe jövünk; Kincs, ami nincs; Nincs kettő négy nélkül, plusz az 1994-es búcsúelőadás, a Bunyó karácsonyig. A nagydumás Terence Hill és a kevésbé beszédes, ám annál nagyobb pofonokat osztó Bud Spencer a filmtörténet klasszikus párosává nőtte ki magát, az egész világon népszerűségre tett szert.




#166   2008. 10. 20. hétfő 22:10
MmePrune MmePrune VIP Admin
voltak kétségeim mielőtt beültem rá, hogy biztosan érdekel engem ez a film...de nem bántam meg
egy percét sem éreztem unalmasnak, és nagyon ütős volt a vége


A hullám
(Die Welle)
színes feliratos német filmdráma, 101 perc, 2008


rendező: Dennis Gansel
forgatókönyvíró: Dennis Gansel, Todd Strasser, Peter Thorwarth
szereplő(k):
Jürgen Vogel (Rainer Wenger)
Christiane Paul (Anke Wenger)
Max Riemelt (Marco)
Frederick Lau (Tim)
Jennifer Ulrich (Karo)

Egy átlagos gimnázium, egy átlagos osztály, itt a közelben, napjainkban. Egy projekthét keretében az osztálynak az autokrácia témáját kell feldolgoznia. Tanáruk, Rainer Wenger (Jürgen Vogel) úgy dönt, hogy valami teljességgel szokatlan, az átlagostól eltérő dolgot csinál a projektből. Tanári megbízatását önhatalmúlag átalakítja, és különös kísérletbe kezd az osztállyal: azt akarja, hogy saját bőrükön tapasztalják meg az autokráciát - csak néhány napig. De ez a hét nagyon hosszú lesz mindazoknak, akik részt vesznek a kísérletben. És mindenki részt vesz. A diákok szokatlanul motiváltak. Azonban ami első pillantásra új kezdetnek, újfajta szolidaritásnak és egyenlőségnek tűnik, szédületes gyorsasággal riasztó jelenségeket hoz felszínre. Wenger manipulációja lendületet kap, és őt magát is elsodorja. A csoport nyomást gyakorol a kívülállókra, egyes csoporttagok erőszakossá válnak, és van, akinek teljesen átalakul a személyisége. A kritikus hangokat elfojtják, az önként vállalt konformizmus diadalmaskodik. A Hullám - így nevezi magát a mozgalom - tagjai szeretnék átvenni az uralmat az iskola, sőt az egész város felett. Egyszóval: Wenger kísérlete "kiválóan" sikerül. És a tanár túlságosan későn parancsol megállj!-t. Megvalósul a fordított pedagógiai rémálom: mindenki engedelmeskedik!






#165   2008. 10. 07. kedd 09:41
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Run Fat Boy, Run (Fuss dagi, fuss)


David Schwimmer első rendezése

David Schwimmer első mozis rendezése - az előzetesek bíztatóak...
Egy tagbaszakadt, ostoba fickó otthagyja terhes menyasszonyát az esküvő napján - hogy aztán 5 évvel később ráébredjen, hogy mégis ő volt számára az igazi. De hogy visszanyerje a szívét először is teljesítenie kell élete első maratonját, másodszor pedig meg kell győznie kedvesét hogy jelenlegi választottja nem illik hozzá...

Szereplők

Simon Pegg (Dennis Doyle)
Thandie Newton (Elizabeth Olivia 'Libby' Odell)
Hank Azaria (Whit)
Dylan Moran (Gordon)
Harish Patel (Mr. Goshdashtidar)

Képek a filmből:

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#164   2008. 09. 27. szombat 19:36
tom1019 tom1019 VIP Admin
A pénz színe
(The Color of Money)

színes magyarul beszélő amerikai dráma, 119 perc, (1986)

rendező: Martin Scorsese
forgatókönyvíró: Richard Price
zeneszerző: Robbie Robertson
operatőr: Michael Ballhaus
zene: Eric Clapton
vágó: Thelma Schoonmaker

szereplő(k):
Tom Cruise (Vincent Lauria)
Paul Newman ("Gyors" Eddie Felson)
Martin Scorsese
John Turturro (John Turturro)
Helen Shaver (Janelle)
Iggy Pop
Mary Elizabeth Mastrantonio (Carmen)
Bill Cobbs (Orvis)
Charles Scorsese

Az öreg profi biliárdbajnok, Gyors Eddie (Paul Newman) saját maga ifjú mását ismeri fel Vincent-ben (Tom Cruise). Felajánlja a tehetséges játékosnak, hogy megtanítja minden trükkre. Vincent eleinte hezitál, de végül elfogadja a hazárdjátékos ajánlatát. Gyors Eddie felpakolja Vincent-et és barátnőjét, Carment (Mary Elizabeth Mastrantonio), hogy meghódítsák az állam biliárdszalonjait és kicsalják a játékos kedvű cowboyok zsebéből az utolsó centeket. Vincentnek azonban nincs igazi pókerarca. Szereti rögtön megmutatni tudását, ezért a figyelmesebb játékosok nem állnak le vele pénzben játszani. A feszültség egyre nő a trükkös csapat tagjai között.

Díjak és jelölések:
Oscar-díj (1987) - Legjobb férfi főszereplő: Paul Newman
Golden Globe díj (1987) - Legjobb női mellékszereplő jelölés: Mary Elizabeth Mastrantonio
Golden Globe díj (1987) - Legjobb színész - drámai kategória jelölés: Paul Newman








Nyolcvanhárom éves korában New Havenben elhunyt Paul Newman, a magyar származású, világhírű amerikai színészlegenda. Halálát tüdőrák okozta, családja és közeli barátai vele voltak connecticuti otthonában.



Paul Newman 1925-2008
Utolsó filmszerepe a Pixar-féle Verdák egyik szinkronhangja volt, látni viszont 2002 óta nem láthattuk a vásznon, akkor A kárhozat útjá-ban szerepelt, amiért Oscar-díjra is jelölték a legjobb mellékszereplői kategóriában. Öt évtizedet felölelő pályafutása alatt ez volt a kilencedik színészi Oscar-jelölése, olyan rendezőkkel dolgozott együtt, mint Alfred Hitchcock, John Huston, Robert Altman, Martin Scorsese vagy a Coen testvérek.



Robert Redforddal a Butch Cassidy és a Sundance kölyök-ben



Tom Cruise-zal az Oscar-díjkiosztón 1987-ben




#163   2008. 09. 07. vasárnap 11:51
MmePrune MmePrune VIP Admin
Mamma Mia!
színes magyarul beszélő angol-amerikai zenés vígjáték, 109 perc, 2008

rendező: Phyllida Lloyd
forgatókönyvíró: Catherine Johnson
zeneszerző: Stig Anderson, Benny Andersson, Björn Ulvaeus
operatőr: Haris Zambarloukos
producer: Benny Andersson, Tom Hanks

szereplő(k):
Meryl Streep (Donna)
Amanda Seyfried (Sophie)
Colin Firth (Harry Bright)
Pierce Brosnan (Sam Carmichael)
Stellan Skarsgard (Bill Anderson)
Julie Walters (Rosie)
Christine Baranski (Tanya)
Dominic Cooper (Sky)

Donna független, egyedülálló anya, és van egy kis szállodája egy idilli kis görög szigeten. Egyedül nevelte fel lányát, a tűzrőlpattant Sophie-t, és éppen most készül elengedni a kezét. Lánya esküvőjére Donna meghívta két legjobb barátnőjét, az életrevaló Rosie-t és a módos, sokszor elvált Tanyát a régi zenekarából, a Donna és a Dinamókból. Ám titokban Sophie is hívott három vendéget. A lány már régóta kutatja apja kilétét, hogy legyen, aki az oltárhoz kíséri. Ezért aztán elhív három pasit Donna múltjából a mediterrán paradicsomba, ahol már mindannyian jártak 20 évvel korábban. És 24 kaotikus, varázslatos óra következik, melyben új szerelmek bimbóznak és régi románcok lobbannak fel újra a lehetőségek buja szigetén.

felhőtlen szórakozás 109 percen keresztül...mondjuk közrejátszott colin firth imádatom, de tőle függetlenül is nagyon jó film...gyönyörű helyen forgatták, és aki kedveli az abbát, annak nem kell részleteznem a zenét... a lábam folyamatosan járt a dalok alatt...és nem csak az enyém smile
#162   2008. 09. 02. kedd 09:48
tom1019 tom1019 VIP Admin
(áthozva ide a kérés!)
---------------------------------------------------

Malvinka32 #732| tegnap 23:01

-Sziasztok! Kérlek ne töröljétek az üzimet!!!! Tudom, hogy nem idevágó teljesen, de mégis, hagyjátok bent! Szükségem lenne a Vad Ordhideák 1-2. részére! Aki tud valamit e két film fellelhetőségéről, kérem írja meg itt! Köszi mindenkinek
 
1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tom1019 tom1019
Nyitás ideje: 2006. 05. 12. péntek
Üzenetek: 181db
Utolsó üzenet: 2009. 08. 16. vasárnap
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds 13 Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!