Mert gyorsan saját tapasztalat
20 évesen voltam egy 45 éves bomba milf hölgyel, anya fia szerepjátékoztunk sokszor. Életem legjobb szeretkezései voltak. Egy éjszaka 3-4 menetet is letóltunk. Nem is tudják a fiatal pasik mit hagynaknki amikor nem mennek el egy milf-es randira. Én is paráztam akkor, mert nah, 45 éves korára már lát egy-két dolgot egy szexcentrikus nő. De nem érdekelt mert annyira vonzott az idősebb korosztály hogy lesz ami lesz alapon el mentem a randira és milyen jól tettem. Nagy élvezések és olyan oda adás amit általában csak egy idősebb partnerrel tapasztal meg egy fiatal pasi.
Most is imádnám, de majd nem 60as hölgyel kellene már szerepjátékoznom és a külsőségek terén sajnos válogatós vagyok. De látok sokszor olyan néniket az utcán sétálva hogy az 50es 60as korosztályból hogy szó nélkül rá vetném magam. Szóval el kell menni a randira ifju titánok
Most is imádnám, de majd nem 60as hölgyel kellene már szerepjátékoznom és a külsőségek terén sajnos válogatós vagyok. De látok sokszor olyan néniket az utcán sétálva hogy az 50es 60as korosztályból hogy szó nélkül rá vetném magam. Szóval el kell menni a randira ifju titánok
Ez azért nem mindenkire igaz. Én sem vagyok lenézős tipus
TE még idősebb nő sem vagy....
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 03. 08. péntek 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem nézzük le csak általában már tudjuk mit akarunk és mit nem. A másik sok esteben úgy vagyunk vele,hogy a gyerekes viselkedésre nincs szükségünk.

Littul Man