Én inkább meg sem szólalok
. A székely mackók at is szeretitek?

Ez most nem volt kérdés ugye macika ?
(Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 05. 23. kedd 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Ilyen kevesen szeretik a macikat?
Csalódtam...ismét....
Csalódtam...ismét....
Szerintem, nem az alakon van a lényeg, persze az is számít eleinte, de egy kedves, figyelmes mackot jobban szeretnek mint egy kigyurt ficsurt (pff, megint okos vagyok
).

Ebben maximálisan igaza van,drága macika
(Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 05. 23. kedd 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 23. kedd 12:23

Szerintem, nem az alakon van a lényeg, persze az is számít eleinte, de egy kedves, figyelmes mackot jobban szeretnek mint egy kigyurt ficsurt (pff, megint okos vagyok
).

Miben van igazam? Hogy okos vagyok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 23. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 23. kedd 16:41

Törölt felhasználó (10061)
VIP
Admin

Ebben maximálisan igaza van,drága macika

Nem,drága.Azaz abban is,de abban még inkább hogy
"egy kedves, figyelmes mackot jobban szeretnek mint egy kigyurt ficsurt "
(Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 05. 23. kedd 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
"egy kedves, figyelmes mackot jobban szeretnek mint egy kigyurt ficsurt "

Hát izé a bundámról nem nyilatkozok, majd ha lesz szőrös topic a forumon, előre csak annyit, hogy nem borotválom , ha ez érdekel.

Hát nézd ah,milyen kis közlékeny itt valaki
(Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 05. 23. kedd 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 23. kedd 16:47

Hát izé a bundámról nem nyilatkozok, majd ha lesz szőrös topic a forumon, előre csak annyit, hogy nem borotválom , ha ez érdekel.

Na azt már hogyne, hogy majd ne győzzem kinyomni a priviket

orron is nyomnám
Persze csak is egy merő kollegalitásból

Biztos jó lehet
nekem azért a belső sokkal fontosabb...de hát igen.EgyFérfi nézzen is úgy ki mint egy férfi

Macis es kigyurt feluton?Az milyen?Ha mar gyur valaki akkor letunnek a hájak ami maciva teszi az embert, ha meg maci valaki, az nem gyur, mert jo neki olyan kis gombolyded pocakunak. Szoval en meg mindig pocakos, nagy pasikra szavazok:-)
sok nőnek és férfinak csak a külsö a fontos de szerintem nem az számít hanem a belső érték lehet valaki szép kívülröl de belürröl mint egy rohadt alma
Én csak annyit tudok mondani, hogy előző barátnőim szerették a macis alkatomat, azt mondták, hogy v.hogy megnyugtatja őket a jelenlétem :-)
Ne légy olyan csalódott én itt vagyok!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 23. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Én még mindig imádom a macika(á)t

brumm sőt brumm brumm én meg még mindig a szemedet
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 31. szerda 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 31. szerda 16:40
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 31. szerda 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
Admin

Én még mindig imádom a macika(á)t

Akigyurt maci aki megállt félúton az olyan amikor a maci cipeli a fát minden nap az erdőben és ettől jó izmos lesz.
Ám egyszer meglát hazafelé útközben a egy mézes barlangot és jól belakmározik.
Ettől kezdve már mindennap megáll arrafelé menet és lakmározik, közben kivágják az erdő nagyrészét és amacinak egyre kevesebb fát kell naponta cipelni így több ideje is marad mézet csemegézni.
Mindez addig megy amíg egszer meglátja magát a tükörben és nagyon nem tetszik neki amit lát...
Na ilyen vagyok én is...
Régen sokat edzettem és 180 cm-hez 85 kiló voltam most nem edzek és 102-105 kg között ingadozom.
Szeretnék fogyni de nehéz ezért inkább nem foglalkozom vele, amúgy nem iszom nem dohányzom nem kávézom nem drogozok nem "szerencsejátékozok"
Tehát mi marad a sex és az evés ivás de főleg az ínyencségek!
Ám egyszer meglát hazafelé útközben a egy mézes barlangot és jól belakmározik.
Ettől kezdve már mindennap megáll arrafelé menet és lakmározik, közben kivágják az erdő nagyrészét és amacinak egyre kevesebb fát kell naponta cipelni így több ideje is marad mézet csemegézni.
Mindez addig megy amíg egszer meglátja magát a tükörben és nagyon nem tetszik neki amit lát...
Na ilyen vagyok én is...
Régen sokat edzettem és 180 cm-hez 85 kiló voltam most nem edzek és 102-105 kg között ingadozom.
Szeretnék fogyni de nehéz ezért inkább nem foglalkozom vele, amúgy nem iszom nem dohányzom nem kávézom nem drogozok nem "szerencsejátékozok"
Tehát mi marad a sex és az evés ivás de főleg az ínyencségek!