Mackocskak, hol marad a lepes mez?Egyebkent rajottem, jo nagy es puha legyen az a maci, na persze nem olyan uszogumis, fura aranyokkal, hanem magas, szeles vall, kerek pocak, es ha lehet nem szoros has.En az ilyen macikert bolondulok, jaaaj, egy grizlimedve a vegzetem...
Es leeeegyszi draga mackok, dobjatok mar be ti is kepeket, mi (a husisabb lanyok kategoriajaban mar lattatuk magunkat)de en a mackocskakra is kivancsi lennek...

Es leeeegyszi draga mackok, dobjatok mar be ti is kepeket, mi (a husisabb lanyok kategoriajaban mar lattatuk magunkat)de en a mackocskakra is kivancsi lennek...

"Mackócskák, hol marad a lépesméz?Egyébként rájöttem, jó nagy és puha legyen az a maci, na persze, nem olyan uszógumis, fura arányokkal, hanem magas, széles váll, kerek pocak, és, ha lehet, nem szőrös has.Én az ilyen macikért bolondulok, jaaaj, egy grizlimedve a végzetem...

És léééégyszi, drága mackók, dobjatok már be ti is képeket, mi (a husisabb lányok kategóriájában már láttattuk magunkat)de én a mackócskákra is kiváncsi lennék...

Mackocskak, hol marad a lepes mez?Egyebkent rajottem, jo nagy es puha legyen az a maci, na persze nem olyan uszogumis, fura aranyokkal, hanem magas, szeles vall, kerek pocak, es ha lehet nem szoros has.En az ilyen macikert bolondulok, jaaaj, egy grizlimedve a vegzetem...

Brumm!
ma nem leszek valami szórakoztató, mert tegnap valamelyik hüje teleitta a fejem! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 26. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 15:25
ma nem leszek valami szórakoztató, mert tegnap valamelyik hüje teleitta a fejem! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 26. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)

szóval van aki kap maciképet
én meg, semmi !!!!

én meg, semmi !!!!

csak a 110. hsz-t tudom ismételni
ma nincs mackós napod!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 27. szerda 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
hol vagy kicsi lány?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 26. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 15:25

szóval van aki kap maciképet
én meg, semmi !!!!

én meg, semmi !!!!

jókor! :-((( lassan mennem kell!
csak ennyire másnapos ne lennék! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 27. szerda 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 14:13
itt
csak ennyire másnapos ne lennék! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 27. szerda 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Itt van mackófelvétel? :-)
Itt van mackófelvétel? :-)
most kérek elnézést mindenkitől, h tennap szó nélkül hagytam itt a süllyedő hajót. de olyan hülye munkahelyem van, h a főnök előtt dolgoznom kell és nem lehetek szex oldalon/nem fórumozhatok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 27. szerda 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 14:13
itt

Brummmmmmm én tnnék fel de nemtudom hogy kell.Bocs
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 26. kedd 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 22:14

"Mackócskák, hol marad a lépesméz?Egyébként rájöttem, jó nagy és puha legyen az a maci, na persze, nem olyan uszógumis, fura arányokkal, hanem magas, széles váll, kerek pocak, és, ha lehet, nem szőrös has.Én az ilyen macikért bolondulok, jaaaj, egy grizlimedve a végzetem...
És léééégyszi, drága mackók, dobjatok már be ti is képeket, mi (a husisabb lányok kategóriájában már láttattuk magunkat)de én a mackócskákra is kiváncsi lennék...
" (kisangyalka)

sziasztok macik !

Én meg mackósan izmos vagyok a 180/95-el!

csak kép alapján tudja a tisztelt zsűri megitélni
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezért most megyek is gyúrni egy kicsit, hogy inkább az izom érvényesüljön majd és ne a télen felszedett + kilók!
Ja és emellé még jóképű, jófej, beképzelt vagyok és még foglalt is!
Ja és emellé még jóképű, jófej, beképzelt vagyok és még foglalt is!

Képet nem küldhetek mert az asszony nem örülne neki.Én itt kéremcéppen nem ismerkedek csak beszélgetek!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia kicsi lány!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 13:56

sziasztok macik !

drága barátom, tartok tőle, hoyg itt sokan vagyunk így...nem ismerkedünk, csak barátkozunk...küldj privire, ha akarsz...az uram miatt én se nagyon merek kitenni képeket
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 14:17

Képet nem küldhetek mert az asszony nem örülne neki.Én itt kéremcéppen nem ismerkedek csak beszélgetek!

nemtom mondtam-e már Neked ezt a viccet:
-hogy hívnak kisfiam?
-Tom!
-milyen Tom?
-nemtom!
(bocsi)
-hogy hívnak kisfiam?
-Tom!
-milyen Tom?
-nemtom!
(bocsi)
.-)))