Én még mindig imádom a macika(á)t
Ne légy olyan csalódott én itt vagyok!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 23. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Én csak annyit tudok mondani, hogy előző barátnőim szerették a macis alkatomat, azt mondták, hogy v.hogy megnyugtatja őket a jelenlétem :-)
sok nőnek és férfinak csak a külsö a fontos de szerintem nem az számít hanem a belső érték lehet valaki szép kívülröl de belürröl mint egy rohadt alma
Macis es kigyurt feluton?Az milyen?Ha mar gyur valaki akkor letunnek a hájak ami maciva teszi az embert, ha meg maci valaki, az nem gyur, mert jo neki olyan kis gombolyded pocakunak. Szoval en meg mindig pocakos, nagy pasikra szavazok:-)
Biztos jó lehet
nekem azért a belső sokkal fontosabb...de hát igen.EgyFérfi nézzen is úgy ki mint egy férfi
nekem azért a belső sokkal fontosabb...de hát igen.EgyFérfi nézzen is úgy ki mint egy férfi
orron is nyomnám
Persze csak is egy merő kollegalitásból
Persze csak is egy merő kollegalitásból
Na azt már hogyne, hogy majd ne győzzem kinyomni a priviket
Hát nézd ah,milyen kis közlékeny itt valaki
(Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 05. 23. kedd 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 23. kedd 16:47
(Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 05. 23. kedd 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát izé a bundámról nem nyilatkozok, majd ha lesz szőrös topic a forumon, előre csak annyit, hogy nem borotválom , ha ez érdekel.
Hát izé a bundámról nem nyilatkozok, majd ha lesz szőrös topic a forumon, előre csak annyit, hogy nem borotválom , ha ez érdekel.
Nem,drága.Azaz abban is,de abban még inkább hogy
"egy kedves, figyelmes mackot jobban szeretnek mint egy kigyurt ficsurt "
(Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 05. 23. kedd 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
"egy kedves, figyelmes mackot jobban szeretnek mint egy kigyurt ficsurt "
(Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 05. 23. kedd 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Miben van igazam? Hogy okos vagyok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 23. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 23. kedd 16:41
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 23. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
VIP
Admin
Ebben maximálisan igaza van,drága macika
Ebben maximálisan igaza van,drága macika
(Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 05. 23. kedd 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 23. kedd 12:23
(Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 05. 23. kedd 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem, nem az alakon van a lényeg, persze az is számít eleinte, de egy kedves, figyelmes mackot jobban szeretnek mint egy kigyurt ficsurt (pff, megint okos vagyok
).
).
Szerintem, nem az alakon van a lényeg, persze az is számít eleinte, de egy kedves, figyelmes mackot jobban szeretnek mint egy kigyurt ficsurt (pff, megint okos vagyok
).
).
Ilyen kevesen szeretik a macikat?
Csalódtam...ismét....
Csalódtam...ismét....
Ez most nem volt kérdés ugye macika ?
(Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 05. 23. kedd 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Én inkább meg sem szólalok
. A székely mackók at is szeretitek?
. A székely mackók at is szeretitek?
csak azért, hogy el ne tűnjön
Az az igazi macsóóóó
De lehet szászor játékosabb az 50 kg-ával

Valaki aki vad

barati79