Igen, én például (michev férfi tagjaként) imádom, ha feleségem ribancos ruhákban van szex közben, akár velem, akár másokkal. Annak ellenére, hogy jó teste van, nagyon szeretem ha szex közben miniszoknyát, esetleg harisnyát, de legalább tűsarkút, vagy szexy csizmát visel. Szerencsémre ez az Ő ízlésének is megfelel
Az utcán viszont inkább elegáns ruhákat visel, nem túl kihívókat, kivéve, ha pont abból a bizonyos okból vagyunk a városban
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2012. 08. 29. szerda 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 29. szerda 09:50

Az utcán viszont inkább elegáns ruhákat visel, nem túl kihívókat, kivéve, ha pont abból a bizonyos okból vagyunk a városban

Csajok ti szerettek ribancosan öltözni szex közben? És az utcán?
Pasik, ti szeretitek ha egy csajszi ribancosan öltözködik?

Pasik, ti szeretitek ha egy csajszi ribancosan öltözködik?
Idézet: ... ha valaki "kurvának öltözik, ne csodálkozzon ha "ha valaki "kurvának öltözik, ne csodálkozzon ha meg is akarják dugni"
Teljesen igazad van, de viszont sokszor (legalábbis minálunk ez így van) ez a kihívó "kurvának öltözködés" pontosan abból a célból történik. És ezáltal nejem nem is csodálkozik, "ha meg is akarják dugni". De amint előző hozzászólásomban említettem, ilyen öltözetet általában vagy itthon visel, vagy ha klubbokba, moziba, vagy megfelelő helyekre megyünk. (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 08. 29. szerda 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 29. szerda 12:11
Teljesen igazad van, de viszont sokszor (legalábbis minálunk ez így van) ez a kihívó "kurvának öltözködés" pontosan abból a célból történik. És ezáltal nejem nem is csodálkozik, "ha meg is akarják dugni". De amint előző hozzászólásomban említettem, ilyen öltözetet általában vagy itthon visel, vagy ha klubbokba, moziba, vagy megfelelő helyekre megyünk. (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 08. 29. szerda 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Jól írod, kell hozzá egy kicsi a fejbe is.
Azt felejtik el sokan hogy ha valaki "kurvának öltözik, ne csodálkozzon ha meg is akarják dugni". Na itt jön a dolgokba a fricska, hogy ebből a szerepből mikor-hol lép ki az ember.
Azt felejtik el sokan hogy ha valaki "kurvának öltözik, ne csodálkozzon ha meg is akarják dugni". Na itt jön a dolgokba a fricska, hogy ebből a szerepből mikor-hol lép ki az ember.
Én is elég sokszor járok bugyi nélkül sokkal kényelmesebb