Így van! Egy nőnek ismerni kell a saját testét. Vacska Te már tudsz valamit.
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2004. 12. 01. szerda 04:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 01. szerda 04:43

Hidd el, vannak olyan nok akik nem szoktak maszturbalni! Van egy baratnom, aki minap teljesen meglepodott, hogy nekem van vibratorom:D en meg azon lepodtem meg, hogy neki nincs :P
MIndenesetre az onkielegites nagyon fontos, tisztan emlekszem az elso orgazmusomra:), elarulom hogy nem a partneremmel ertem el. Aztan kesobb persze vele is, de nagyon nagy szerepe volt annak, hogy jol ismerem a testemet, tudom hogy mi a jo nekem, es hogy nyuljon hozzam. Ugy gondolom, hogy az a no, aki keptelen magat kielegiteni, az ne varja el egy ferfitol hogy kielegitse.
Ja, es meg azt hozzatennem, hogy en imadom nezni ahogy a baratom maszturbal, naaaaaaaagyon izgato....;)
MIndenesetre az onkielegites nagyon fontos, tisztan emlekszem az elso orgazmusomra:), elarulom hogy nem a partneremmel ertem el. Aztan kesobb persze vele is, de nagyon nagy szerepe volt annak, hogy jol ismerem a testemet, tudom hogy mi a jo nekem, es hogy nyuljon hozzam. Ugy gondolom, hogy az a no, aki keptelen magat kielegiteni, az ne varja el egy ferfitol hogy kielegitse.
Ja, es meg azt hozzatennem, hogy en imadom nezni ahogy a baratom maszturbal, naaaaaaaagyon izgato....;)
De jó hogy ugyanezeket írkáltuk kb. 2 hete egy másik topicban..... de a téma uaz csak a címe más...
Tleg hanyatlik a gg.. feljön egy ismeretlen, nem is nézi vissza a fórum címeket bedob egy témát és ismételjük önmagunkat... Ez van..
Tleg hanyatlik a gg.. feljön egy ismeretlen, nem is nézi vissza a fórum címeket bedob egy témát és ismételjük önmagunkat... Ez van..
Moncy drága vettem az adást!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 12. 01. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 01. szerda 08:55

De jó hogy ugyanezeket írkáltuk kb. 2 hete egy másik topicban..... de a téma uaz csak a címe más...
Nekem is hihetetlennek tűnik, hogy valaki nem szokta kielégíteni magát, vagy azt állítja, hogy sohasem csinálta. Pedig a barátnőmet is én szoktattam rá.
(mert "rossz" vagyok...
)
Ennek fényében azért picit erősnek érzem azt a mondatod, hogy
"az a nő, aki képtelen magát kielégiteni, az ne várja el egy férfitől hogy kielégitse.
De ettől függetlenül "jófej" csaj vagy!
Moncyka! Az ismétlés ismétlés a tudás a tudás anyja anyja!
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2004. 12. 01. szerda 04:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 01. szerda 04:43
(mert "rossz" vagyok...

Ennek fényében azért picit erősnek érzem azt a mondatod, hogy
"az a nő, aki képtelen magát kielégiteni, az ne várja el egy férfitől hogy kielégitse.
De ettől függetlenül "jófej" csaj vagy!
Moncyka! Az ismétlés ismétlés a tudás a tudás anyja anyja!

Hidd el, vannak olyan nok akik nem szoktak maszturbalni! Van egy baratnom, aki minap teljesen meglepodott, hogy nekem van vibratorom:D en meg azon lepodtem meg, hogy neki nincs :P
Kedves Monyka! Sajnálom,hogy ez a véleményed !!!Szerintem TITEKET NőKET nap mint nap foglalkoztat ez a TÉMA!!! Egyébként bisztosan az általad említett TOPICBAN is sok az ismétlés más topicokbol .Az életünkben is minden ismétlés pl:szex!!!
TEHÁT LÁNYOK CSAK HAJRÁ ELŐRE
TEHÁT LÁNYOK CSAK HAJRÁ ELŐRE
Ki akar ma velem randizni?
És ki alszik nálam?
Ja és nyalni imádok

Az önmagát kielégítő nő általában jobban ismeri a testét, és tudja, hogy melyek a legkellemesebb szexuális ingerek. Tapasztalatait átültetheti az együttlétbe is. Ha akarja.
Van ezen az oldalon egy olyan topic hogy "Nektek jól esik netezés közben masztizni?" Mivel akkoriban még csak ez a masztival foglalkozó topic volt csak oda írtam.... 35-ös hozzászólás!
Maci drága!
Nagyon hasonló a gondolkodásunk.. Ezt a körülményeknek vagy a korunknak tudhatom be?
Maci drága!

Nagyon hasonló a gondolkodásunk.. Ezt a körülményeknek vagy a korunknak tudhatom be?

Moncy!
Azért már biztos hallottál már az örök fiatalságról.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 12. 04. szombat 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 04. szombat 06:48
Azért már biztos hallottál már az örök fiatalságról.

Van ezen az oldalon egy olyan topic hogy "Nektek jól esik netezés közben masztizni?" Mivel akkoriban még csak ez a masztival foglalkozó topic volt csak oda írtam.... 35-ös hozzászólás!
Maci drága!
Maci drága!

Ki ez a gyönyörű nő? Hol lehet róla további fotókat találni? Köszönöm

Maszturbalni jo!:D
A vibrator nagy kedvenc, ezen kivul ahogy meg imadom csinalni, az a kovetkezo:
baratom kenyelmesen leul, izgat ugy is ha fel van oltozve teljesen, csak a farkat vegye elo, hogy kozben nezhessem! En a combjara ulok, szemben vele, es a puncimat addig dorzsolom a combjahoz amig el nem megyek! KOzben o simogat, csokolgat,...nagyon szeretem igy csinanli, lehet hogy ez abbol fakad hogy rettenetesen izgat ha egy ferfinek vastag, izmos combjai vannak...
baratom kenyelmesen leul, izgat ugy is ha fel van oltozve teljesen, csak a farkat vegye elo, hogy kozben nezhessem! En a combjara ulok, szemben vele, es a puncimat addig dorzsolom a combjahoz amig el nem megyek! KOzben o simogat, csokolgat,...nagyon szeretem igy csinanli, lehet hogy ez abbol fakad hogy rettenetesen izgat ha egy ferfinek vastag, izmos combjai vannak...
Drága!
Nem lesz ennek jó vége!
Már gyöngyözik a homlokom!
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2004. 12. 11. szombat 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 11. szombat 01:16
Nem lesz ennek jó vége!
Már gyöngyözik a homlokom!

Maszturbalni jo!:D
Jolvan Skandy, nem akarom hogy szivrohamot kapj, akkor kulon a te allapotodra valo tekintettel tobbet nem irok ebbe a topikba, es nem irom le hogy meg ezen kivul hogy szoktam masztizni!:)) Jo lesz igy???:DDDDD
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2004. 12. 11. szombat 01:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak írj bátran, nem bántó szándékkal írtam az előző pár sort!
Félreértés ne essék!
Nem a mellkasom szorít, ha ilyeneket olvasok.
Egészséges, szárnyaló fantáziával rendelkező pasi vagyok.
De... kedves vagy, hogy aggódsz a szivem miatt!
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2004. 12. 11. szombat 01:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 11. szombat 01:27
Félreértés ne essék!

Jolvan Skandy, nem akarom hogy szivrohamot kapj, akkor kulon a te allapotodra valo tekintettel tobbet nem irok ebbe a topikba, es nem irom le hogy meg ezen kivul hogy szoktam masztizni!:)) Jo lesz igy???:DDDDD
Jaaaaaj Skandy, csak poennak szantam, termeszetsen irni fogok meg ide!;)))) dehogy bantottal meg!:))))))
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2004. 12. 11. szombat 01:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 11. szombat 01:37

Csak írj bátran, nem bántó szándékkal írtam az előző pár sort!
Félreértés ne essék!
Félreértés ne essék!

Ez esetben "szorongó" figyelemmel fürkészem soraidat!