nálunk a swinger volt a nagy dolog.de 10 év után ma már nincs tabu.

Te Szolnoki vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 29. kedd 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 29. kedd 16:09
Törölt felhasználó (29696)

Van Szolnokon ilyen???!!!
10-11 évvel ezelőtt volt,egy családiháznál működött,hogy most van, vagy nincs,azt nem tudom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 29. kedd 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 29. kedd 16:09
Törölt felhasználó (29696)

Engem szinte bármire

(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 28. hétfő 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 28. hétfő 17:05
Törölt felhasználó (438761)

Régi vágyam volt,hogy a párom idegen fiúkkal is szeretkezzen,őt is izgatta a gondolat de félt belevágni,de egykis rábeszélés után, jó 10 évvel ezelőtt összejött,egy jó kiadós szexparti egy Szolnoki Swinger clubban!! 4 fiú +1-bi lány+a nejem közreműködésével! Nagyon tetszett neki! úgyhogy azóta is gyakoroljuk,ha van rá lehetőségünk!
Régi vágyam volt,hogy a párom idegen fiúkkal is szeretkezzen,őt is izgatta a gondolat de félt belevágni,de egykis rábeszélés után, jó 10 évvel ezelőtt összejött,egy jó kiadós szexparti egy Szolnoki Swinger clubban!! 4 fiú +1-bi lány+a nejem közreműködésével! Nagyon tetszett neki! úgyhogy azóta is gyakoroljuk,ha van rá lehetőségünk!
Volt annak idején egy barátnőm, nos nála a legnagyobb fegyvertény az volt amikor arra tudtam rávenni, hogy ne rántottát készítsen vacsorára.... Hogy grupizzunk, a barátnőjét bevegyük, ehez képest abszolút normális dolog volt.....
nem a szemére
szemét -->kötöztem egy selyem sállal...viasz?? -érdekes ötlet(oda)
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 16. szerda 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 16. szerda 17:19

Törölt felhasználó (815719)

Nem fájt a szeme amikor meleg viaszt csepegtettél rá?
Féltékenység...lelki gondok...
Talán majd ink privben,ha szeretnéd...amikor lesz némi időm. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 16. szerda 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 16. szerda 17:36
Talán majd ink privben,ha szeretnéd...amikor lesz némi időm. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 16. szerda 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7453)

Mi a baj Lacikám? ti vagytok a kedvenc 3-as párosunk.
Mi a baj Lacikám? ti vagytok a kedvenc 3-as párosunk.
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2011. 11. 16. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem fájt a szeme amikor meleg viaszt csepegtettél rá?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 16. szerda 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 16. szerda 15:49
Törölt felhasználó (805295)

Szemét betudtam kötni.. (nagy nehezen)meleg viaszt csepegtetni rá... nyilvános helyeken szerelmeskedni.. aztán amire nem(kérek tippeket hogyan lehetne) .. kikötözés.. prosztatamasszázs... nem értem sok férfi miért tartja ezt buzisnak...

Úgy néz ki a,h nem lesz több ehhez hasonló ébresztés...

kikötözés.. prosztatamasszázs
egyáltalán nem buzis,én például kifejezetten imádom mikor a párom csinálja
kikötözés meg hangulatfüggő (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 16. szerda 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 16. szerda 15:49
egyáltalán nem buzis,én például kifejezetten imádom mikor a párom csinálja
kikötözés meg hangulatfüggő (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 16. szerda 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)

Szemét betudtam kötni.. (nagy nehezen)meleg viaszt csepegtetni rá... nyilvános helyeken szerelmeskedni.. aztán amire nem(kérek tippeket hogyan lehetne) .. kikötözés.. prosztatamasszázs... nem értem sok férfi miért tartja ezt buzisnak...

egy ilyenért én is felkelnék!
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2011. 09. 13. kedd 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 13. kedd 16:22

...engem arra vett rá(álmomból felébresztve),hogy menjek el hozzá,amikor épp egy lánnyal bújt ágyba..
Álmos voltam meg fáradt,de nem bántam meg...

Nem vagyok túl mélyalvó...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 13. kedd 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 13. kedd 17:06
Csupa véletlenségből ébredtél fel egy sms-re, igaz?

Törölt felhasználó (465893)

...engem arra vett rá(álmomból felébresztve),hogy menjek el hozzá,amikor épp egy lánnyal bújt ágyba..

Én arra, hogy vegyünk be pasikat mindkettőnk örömére.

Nem,vagyis fogalmam sincs.Egyszerűen érdekel,hogy azok akik ezt kipróbálják hogyan élik át lelkiekben az egészet.Mivel nekem nem fér bele nyilván nem fogom kipróbálni,de attól még szeretném megérteni a másik oldalt is,hogy tapasztalataik alapján milyen folyamatok játszódnak le azokban akik kipróbálják és nyilván akadnak olyanok akik folytatják és vannak olyanok,akik nem fognak többet próbálkozni.Mindkét esetben a miértek érdekelnek,mert én ilyen kíváncsi vagyok
ennyi
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2011. 09. 11. vasárnap 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 11. vasárnap 22:15

Ha egy kapcsolatban azon parázol hogy mi van ha nem vagy elég, mi van ha lenne más mint Te, akkor a legnagyobb gond az hogy saját magadban nem bízol meg. Másrészt a partnerkapcsolat is bizalomra épül. És mi van akkor hogyha a másik jobb Nálad? Gondolod le fog cserélni a párod egy kefélés miatt, mikor veled szeretkezik?