Szia!Sürgősen keress másik barátot!Szerintem egy normális srác mindenben a kedvedbe járna!!!Ha szeret.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 14:11
Törölt felhasználó (138760)

az én páromat semmire nem lehet rávenni!pedig nagyon a kedvébe járok mindig,de ezen a téren fafej!
És neked hogy tetszetta saját szádba élvezés? Érdekelne hogy milyen lett utána a kapcsolatod a pároddal. Már nálunk is többször szóbakerült, mert én is szeretném ha a párom leszopna végig, amit ő annyira nem szeret... és ha én is megtenném neki amit te megtettél, szóval az közelebb vinne a dologhoz?
(Ez egy válasz bad88 üzenetére (2007. 12. 08. szombat 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 08. szombat 12:10

Helló én szeretek a barátnőm szájába élvezni,és azt mondta szertné ha énis megtudnám hogy ez milyen,lefeketetet, a lábam a fejem fölé raktam olyan gyertya álásba és kiverte nekem és a saját számba élveztem,és ezt tetszet neki.
Rszéemről a "rávevések" nagyon lassan érnek be a páromnál. Ha mondok neki valamit, fél évig várok, mire elkezdi elhinni, hogy jó. Csak ki kell várni, de akkor hallgat rám. Ha viszont siettetem, kész, vége, redőny...
Egyszer majdnem dugtunk
Nekem is sikerült rávennem a cicust némi rosszalkodásra,értem ezalatt az anált +rezgőbarát punciban,hát mit mondjak frenetikus!Bár tény hogy az alkohol segítségemre volt ebben,de akkor is feledhetetlen élmény volt!
kváncsi lennék rá!milyen ötleteid vannak!jó lenne segíteni egymásnak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 01. kedd 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 01. kedd 13:32
Törölt felhasználó (77369)

Elöször is BUÉK mindenkinek.Én nekem például a tavaji év mérlege A párom részéröl egy tetkó és egy köldök piercing.Nem gondoltam volna hogy meg csináltatja.De háláistenek mégis.De szekszuális szokások terén nemsokmi.Pedig lenne egy-két ötletem.

Olyan nincs minden nő akar valamit.Egyáltalán mire szeretnéd rávenni? Szexuális dolog ,vagy más?Vagy csak máshogy szeretné ahogyan te akarod,de ha reménytelen eset akkor kezd el te önállóan magvalósítani amit akarsz ,hátha akkor kíváncsi lesz és mutat valamilyen érdeklődést.
üdVözlet. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 14:11
üdVözlet. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (138760)

az én páromat semmire nem lehet rávenni!pedig nagyon a kedvébe járok mindig,de ezen a téren fafej!
Sikerült rábeszélni,hogy teljesen borotválja le a punci szőrt. Nekem nem tetszett . Nem érte meg győzködni.
és mi van a terhesség alatti időszakkal,,MARAD A makiverem?? a hányós időszakban nem lehet rá venni semmire
Elmondtam mindent,miért akarom,kivel,mikor,szerintem a kinézett párral lehetett "gondja".Nem adom fel egyszer "talán" bejön...
(Ez egy válasz turbono üzenetére (2007. 12. 31. hétfő 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 31. hétfő 23:17

ugy látom mi egy cipőben járunk,montad már a feleségednek, ezt a dolgot? és mit szolt hozzá?
BÚÉK emberkék!
Hát ami engem illet, a páromat nem kellett rávennem semmire, úgy táncol, ahogy én fütyülök. :P
Szóval nincs vele gondom. De a barátnőm...
Ő már más eset, vele játszadozom mostanában, egymást vesszük rá a rosszalkodásra, és egymástól tanuljuk el a rosszaságot, és igy mindketten rosszkislánynak számitunk.

Elöször is BUÉK mindenkinek.Én nekem például a tavaji év mérlege A párom részéröl egy tetkó és egy köldök piercing.Nem gondoltam volna hogy meg csináltatja.De háláistenek mégis.De szekszuális szokások terén nemsokmi.Pedig lenne egy-két ötletem.

ugy látom mi egy cipőben járunk,montad már a feleségednek, ezt a dolgot? és mit szolt hozzá?
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2007. 12. 31. hétfő 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 31. hétfő 22:15

Mondhatnál pár ötletet lehet,hogy hasznát venné az ember.Egyébként én is erre hajtok...

Mondhatnál pár ötletet lehet,hogy hasznát venné az ember.Egyébként én is erre hajtok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 19. hétfő 23:29

Törölt felhasználó (77026)

Páromat nagynehezen vettem rá hogy vegyunk be más fiukat is szexuális életunkbe. heteroak vagyunk. Nem nagyon akarta mert ha engem szeret csak akkor minek más?
De végül is belement és oylan jól sikerult hogy rendszeersen múködik
De végül is belement és oylan jól sikerult hogy rendszeersen múködik

Szinte bármire.De arra biztosan nem,hogy vásárlás helyett dugjunk egyet.
Tegnap említettem ezt a témát a barátnőmnek, és mondtam neki, hogy igazából én ide azt írnám, hogy "hát egyszerűbb lenne azt leírni, hogy mire nem tudtam rávenni". Erre ő: öklözésre. Mondjuk arra nem is akarom.

Hosszasan kérleletem ,mert szerettem volna látni ,hogy masztizik.
Végül megmutatta!
Végül megmutatta!
Helló én szeretek a barátnőm szájába élvezni,és azt mondta szertné ha énis megtudnám hogy ez milyen,lefeketetet, a lábam a fejem fölé raktam olyan gyertya álásba és kiverte nekem és a saját számba élveztem,és ezt tetszet neki.