Van egy nagyon kedves ismerősöm, aki bár a dolgait illetően rendkívül sikeres, de a lányoknál, valamiért sosincs szerencséje. Tegnap egy szórakozó helyen voltunk egy kissebb baráti társasággal, & ő is ott volt. Szegény srác egész este csak csorgatta a nyálát a kívánatosabbnáL kívánatosabb csajok után, de mersze nem volt hozzá, hogy táncoljon velük, vagy akár egy italra meghívja őket.
Ezt látván megkérdeztem a kedvesemet, hogy nem "vidítaná-e fel" egy kicsit a fiút? Barátnőm, aki mestere annak, hogyan csavarja el, egy srác fejét, megfogta a kezét, & ellentmondást nem tűrően félrevonúltak egy kis időre. Mikor visszatérteka barátomra rá se ismertem. Csak úgy sugárzott az örömtől, felém pedig egy cinkos kacsintást intézett, kaján vigyorral a képén, & rögtön neki látott a következő kör piát intézni

egy autóban francizni tényleg nem túúl extrém,de nem is szokványos...
Helló hát nem én találtam kiezt hogy a saját számba élvezek ezt a barátnőm találta ki.És közeleb vitt minket egymáshoz,és nemis olyan rosz dolog szoktuk is csinálni.Hogy nálatok hogy válna be azt nemtudom,ha a barátnőd találná ki ezt neked akkor lehet jól válna be.
(Ez egy válasz prince19 üzenetére (2008. 01. 09. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 21:14

És neked hogy tetszetta saját szádba élvezés? Érdekelne hogy milyen lett utána a kapcsolatod a pároddal. Már nálunk is többször szóbakerült, mert én is szeretném ha a párom leszopna végig, amit ő annyira nem szeret... és ha én is megtenném neki amit te megtettél, szóval az közelebb vinne a dologhoz?
Ja csak válallja be...
(Ez egy válasz cumajbi üzenetére (2008. 01. 25. péntek 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tyűha, ez nagyon komoly :P
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 25. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Én erre szeretném rávenni....

Próbáltam írni privát üzenetet, de nem sikerült. Esetleg megírhatnád Te az elérhetőségedet privátban. Nem akarom szétoffolni a topikot.
(Ez egy válasz turbono üzenetére (2008. 01. 23. szerda 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 20:56

nem tudom mit mondjak most .lehet jo volna de lehet hogy nem , nemtudom hogy rátudnám e venni hogy valaki mást bevegyünk (már mint idegent).de beszélnék rola szivesen.
nem tudom mit mondjak most .lehet jo volna de lehet hogy nem , nemtudom hogy rátudnám e venni hogy valaki mást bevegyünk (már mint idegent).de beszélnék rola szivesen.
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 01. 23. szerda 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 13:31

Igen, épp ezt olvastam ki én is a szavaidból. Azért kérdeztem, hogy a haver beijedt? Beszélünk a témáról priviben esetleg?
a tökéletes nő szetretkezés után pizzává változik
Igen, épp ezt olvastam ki én is a szavaidból. Azért kérdeztem, hogy a haver beijedt? Beszélünk a témáról priviben esetleg?
(Ez egy válasz turbono üzenetére (2008. 01. 23. szerda 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
igen a nejem megfontolt de nem miatta nem volt meg.sajnos.
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 01. 19. szombat 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 14:37

Szóval már majdnem a tettek mezejére léptetek, de a haver beijedt? Ezek szerint mégsem a párodon bukott el a dolog.
Szóval már majdnem a tettek mezejére léptetek, de a haver beijedt? Ezek szerint mégsem a párodon bukott el a dolog.
(Ez egy válasz turbono üzenetére (2008. 01. 19. szombat 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 12:57

hát nekem ugy nézett ki összejön a feleségem nem mondta de láttam rajt hogy érdekli a haverom ,néha már ő hivta átt./nejemnek ez elég lassan megy ,mármint hogy bevegyünk még egy pasit/ igaz lassan ment a dolog. de egyszer csak a haver azt mondta van egy kis dolga mindjárt jön, azota vájuk két hete. pedig a nejem hiányolja.
nekem skerült rávenni, néha le is nyeli, és valóban az ő szájából kicsit másabb, bár akkor felajzott állapotban vaok, és annyira nem érdekel mit teszek! bár csak úgy magamnak nem bírnám eszegetni az ondómat! tény, hogy a camsex is összejött vele, popóban nem akarja engedni, bár annyira engem sem izgat, de nem lenne rossz ececr kétszer!
(Ez egy válasz prince19 üzenetére (2008. 01. 09. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)

És neked hogy tetszetta saját szádba élvezés? Érdekelne hogy milyen lett utána a kapcsolatod a pároddal. Már nálunk is többször szóbakerült, mert én is szeretném ha a párom leszopna végig, amit ő annyira nem szeret... és ha én is megtenném neki amit te megtettél, szóval az közelebb vinne a dologhoz?
hát nekem ugy nézett ki összejön a feleségem nem mondta de láttam rajt hogy érdekli a haverom ,néha már ő hivta átt./nejemnek ez elég lassan megy ,mármint hogy bevegyünk még egy pasit/ igaz lassan ment a dolog. de egyszer csak a haver azt mondta van egy kis dolga mindjárt jön, azota vájuk két hete. pedig a nejem hiányolja.
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2008. 01. 01. kedd 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 01. kedd 23:39

Elmondtam mindent,miért akarom,kivel,mikor,szerintem a kinézett párral lehetett "gondja".Nem adom fel egyszer "talán" bejön...

A csajom szájából télleg finom, de egyébként inkább nem iszogatom, ha nem muszáj
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 13. vasárnap 09:39

én szivesen csokolozok a csajommal miután beleélvezek a szájába és még érzem a spermám izét.szerintem finom a sperma
én szivesen csokolozok a csajommal miután beleélvezek a szájába és még érzem a spermám izét.szerintem finom a sperma
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 10:25

Hát nemtom, lehet, hogy az ő szájából szívesebben kóstolgatnám a saját anyagomat, mint egyből beleélvezni a saját számba...
arra ra tudnatok venni a parotokat, h elo webkameras musorokban szerepeljetek, illetve internetes erotikus studioban dolgozzatok?
ha igen, dobjatok egy uzit

ha igen, dobjatok egy uzit
Hát nemtom, lehet, hogy az ő szájából szívesebben kóstolgatnám a saját anyagomat, mint egyből beleélvezni a saját számba...

azok tényleg nagyon jó kis barátnők lehettek

Nekem a mai napig a szivem csücskét jelentik azok a barátnök akik a jólsikerült numerák után hajlandóak voltak lemenni a kedvemért egy pár űveg sörért.