Ki mire tudta rávenni barátnőjét barátját?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

Az eddigi hozzászólások

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#219   2008. 02. 16. szombat 08:57
Krok486 Krok486
igen, végülis tényleg attól jó valami egy párkapcsolatban, hogy a másik attól élvezi, hogy én is élvezem. De fokozatok ebben is vannak: ha neki pl. fizikálisan fáj az anál, nem fogja élvezni azért, mert én élvezem. Ilyenkor lép be a jóérzés: én nem csinálom a saját élvezetemért mondván, hogy ha nekem jó, neki is jó lesz, hanem hagyom a dolgot, és valóban közös örömök után nézünk inkább.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 02:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 02:45
Indulj ki magadból. Ha szeretsz valakit, mi mindent meg nem tennél érte, neki, vele stb. S ha ő élvezi, az neked is jó, azt te is élvezed, merthogy ő is. Azt hiszem, ilyen egyszerű. A mélytorok meg nagyszerű.
#218   2008. 02. 16. szombat 07:55
egyremegy egyremegy
Én épp most vettem rá az aúgy eddig eléggé frigid barátnőmet, hogy mi lenne, ha análisan is csinálnánk! 2 hónapomba került, de tegnap előtt csak úgy rohantam síkosítóért!!! smile
Nem semmi élmény volt. És ami a legjobb, hogy bár először fájt neki, a végén már igencsak élvezte és tetszik neki a dolog!!!
#217   2008. 02. 13. szerda 18:42
X Törölt felhasználó (55611)
hát mi dagik már csak ilyenek vagyunk,nem hisszük el,ha azt mondják,hogy jol nézünk ki.Viszont,ha a feleséged tud uszni,próbáld rávenni,hogy ússzatok együtt.én csak tankarankának szoktam magam hivni,de az uszást imádom(a strandot én sem nagyon kedvelem), és úszás után nagyon is jol érzem magam smile smile
(Ez egy válasz Gedeonbacsi üzenetére (2008. 01. 30. szerda 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 14:41
Hi!
Elso poszt!
Abban adjatok tanacsot, hogy tudnam ravenni a nejemet, hogy elfogadja magat olyannak amilyen!
Kisse husosabb a kelletenel, es ezaltal nem akar semmifele szexualis jellegu dologban reszt venni.
Kozottunk nincs kulonosebb gond szex teren, de pl keptelen vagyok ravenni arra, hogy elmenjunk egy nudista strandra, sot normal, furdoruhas strandra is csak hosszas rabeszeles utan hajlando eljonni.
Arrol mar nem is beszelve, hogy multkor lett volna lehetoseg egy erotikus tarsasjatek partyra, es hallani sem akart rola.
En hiaba mondom neki, hogy szerintem jol nez ki, nem hiszi el nekem...
Valaki, akinek van rutinja ilyen teren adjon mar par otletet legyszi.
Koszi
#216   2008. 02. 13. szerda 18:22
X Törölt felhasználó (50818) VIP
Sikerült rávenni a párom, hogy rakjunk fel képeket. Amatőr lányok 4961 sorozat Gabesz27 néven.
#215   2008. 01. 31. csütörtök 08:57
yanee84 yanee84
hááát a "molettebb" nők már csak ilyenek! szerintem kb elégedj meg azzal,ami van és azt fejleszd! biztos többet tesz meg érted/neked az ágyban IS, mint egy olyan nő,aki a strandon/nudista strandon virít egész nap! használd ki ezt az odaadást,és viszonozd... (írja ezt egy zöldfülű wink
(Ez egy válasz Gedeonbacsi üzenetére (2008. 01. 30. szerda 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 14:41
Hi!
Elso poszt!
Abban adjatok tanacsot, hogy tudnam ravenni a nejemet, hogy elfogadja magat olyannak amilyen!
Kisse husosabb a kelletenel, es ezaltal nem akar semmifele szexualis jellegu dologban reszt venni.
Kozottunk nincs kulonosebb gond szex teren, de pl keptelen vagyok ravenni arra, hogy elmenjunk egy nudista strandra, sot normal, furdoruhas strandra is csak hosszas rabeszeles utan hajlando eljonni.
Arrol mar nem is beszelve, hogy multkor lett volna lehetoseg egy erotikus tarsasjatek partyra, es hallani sem akart rola.
Koszi
#214   2008. 01. 31. csütörtök 02:45
kandurmarci kandurmarci
Indulj ki magadból. Ha szeretsz valakit, mi mindent meg nem tennél érte, neki, vele stb. S ha ő élvezi, az neked is jó, azt te is élvezed, merthogy ő is. Azt hiszem, ilyen egyszerű. A mélytorok meg nagyszerű.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 30. szerda 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 09:27
Na persze bizonyítékom nincs rá, de nem olyan viszonyban vagyunk, hogy vki megtanította neki rajtam kívül. Sztem egyszerűen most érzett rá és szeret. Bár nem gondoltam volna komolyan, hogy egy csaj tényleg szerelemből csinál ilyesmit, de kezdem elhinni. TÖK JÓÓÓ!
#213   2008. 01. 30. szerda 14:41
Gedeonbacsi Gedeonbacsi
Hi!
Elso poszt!
Koszi
#212   2008. 01. 30. szerda 09:27
Krok486 Krok486
Na persze bizonyítékom nincs rá, de nem olyan viszonyban vagyunk, hogy vki megtanította neki rajtam kívül. Sztem egyszerűen most érzett rá és szeret. Bár nem gondoltam volna komolyan, hogy egy csaj tényleg szerelemből csinál ilyesmit, de kezdem elhinni. TÖK JÓÓÓ!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 01. 30. szerda 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 00:17
Lehet, hogy most tanulta meg a mékytorkos technikát. Vagy valaki megtanította neki. Ha így is lenne, örülj neki, hogy meglepett és biztosan jól csinálta. Biztosan azt jelenti, hogy szeret.
#211   2008. 01. 30. szerda 08:48
Julius_t Julius_t
Én már sok dologra rávettem a barátnőmet,extrém helyeken szeretkeztünk vonaton, belvárosba egy padon, lécsőházba, strandon az öltözőfülkébe, stb. A legjobb az volt amikor barátnőjvel hármasba csináltuk, nem volt könnyű rávenni de megérte
#210   2008. 01. 30. szerda 00:17
kandurmarci kandurmarci
Lehet, hogy most tanulta meg a mékytorkos technikát. Vagy valaki megtanította neki. Ha így is lenne, örülj neki, hogy meglepett és biztosan jól csinálta. Biztosan azt jelenti, hogy szeret.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 29. kedd 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 29. kedd 12:57
Engem meg hosszú idő után meglepett egy igazi mélytorokkal. Többször is... finom Nemtom, miért pont most.
#209   2008. 01. 29. kedd 12:57
Krok486 Krok486
Engem meg hosszú idő után meglepett egy igazi mélytorokkal. Többször is... finom Nemtom, miért pont most.
(Ez egy válasz riel üzenetére (2008. 01. 28. hétfő 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 28. hétfő 11:46
Nekem a csajom sikerült rávenni az análissexre. Eleinte nagyon nem akarta aztán többszöri nekifutásra sikerült. Azóta volt már hogy ő kérte dugjam oda is
#208   2008. 01. 28. hétfő 11:48
BigJoe23 BigJoe23
Nemsemmi, hogy sikerült az "áttörés"? smile
(Ez egy válasz riel üzenetére (2008. 01. 28. hétfő 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 28. hétfő 11:46
Nekem a csajom sikerült rávenni az análissexre. Eleinte nagyon nem akarta aztán többszöri nekifutásra sikerült. Azóta volt már hogy ő kérte dugjam oda is
#207   2008. 01. 28. hétfő 11:46
riel riel
#206   2008. 01. 28. hétfő 11:19
Krok486 Krok486
na, azért az extrém ennél kicsit szűkebb fogalom
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2008. 01. 27. vasárnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 27. vasárnap 22:27
Persze,minden hely extrém(függetlenül attól,hogy esetleg megláthatják-e,v.nem,hiszen HELYről van szó),ami a hálószobán(ágyon)kívül történik,bár azt is ilyenné lehet tenni nyes !
#205   2008. 01. 27. vasárnap 22:27
emisszio emisszio
Persze,minden hely extrém(függetlenül attól,hogy esetleg megláthatják-e,v.nem,hiszen HELYről van szó),ami a hálószobán(ágyon)kívül történik,bár azt is ilyenné lehet tenni nyes !
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 26. szombat 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (191093)
2008. 01. 26. szombat 17:32
Szerintetek extrém hely a balcsiparton nappal a strandon?
#204   2008. 01. 27. vasárnap 16:53
turbono turbono
szia az enyém turbono kukac citromail pont hu és én is elnézést kérek mindenkitöl.
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 01. 27. vasárnap 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 27. vasárnap 07:04
Elnézést kérek az adminoktól, de valamiért nem tudunk egymásnak privit írni. A címem: gorbesrac kukac citromaill pont hu Tényleg bocsi az offért.
#203   2008. 01. 27. vasárnap 07:04
gorbesrac gorbesrac VIP
Elnézést kérek az adminoktól, de valamiért nem tudunk egymásnak privit írni. A címem: gorbesrac kukac citromaill pont hu Tényleg bocsi az offért.
(Ez egy válasz turbono üzenetére (2008. 01. 26. szombat 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 26. szombat 17:39
szia ,nem tudtam irni privire ,de akkoris érdekel ha nem lessz belöle semmi ,csak dumálunk róla.
#202   2008. 01. 26. szombat 21:15
nimfolanyka nimfolanyka
engem rävett a barätom,hogy menjünk el egy swingers klubba.mondhatom nem bäntam meg.en meg rävettem,hogy az anälis szex nem csak a länyoknak jo,ezert mostmär egy felcsatolhatos mübrokival rendszeresen megdugom,engem nagyon felizgat.söt ha elelvez-szämba,mellemre,puncimba-mindig le vagy kinyalatom magam utäna.
#201   2008. 01. 26. szombat 17:39
turbono turbono
szia ,nem tudtam irni privire ,de akkoris érdekel ha nem lessz belöle semmi ,csak dumálunk róla.
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 01. 23. szerda 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 22:51
Próbáltam írni privát üzenetet, de nem sikerült. Esetleg megírhatnád Te az elérhetőségedet privátban. Nem akarom szétoffolni a topikot.
#200   2008. 01. 26. szombat 17:32
X Törölt felhasználó (191093)
Szerintetek extrém hely a balcsiparton nappal a strandon?

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: WildHorse WildHorse
Nyitás ideje: 2006. 06. 01. csütörtök
Üzenetek: 399db
Utolsó üzenet: 2021. 07. 07. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!