igen, végülis tényleg attól jó valami egy párkapcsolatban, hogy a másik attól élvezi, hogy én is élvezem. De fokozatok ebben is vannak: ha neki pl. fizikálisan fáj az anál, nem fogja élvezni azért, mert én élvezem. Ilyenkor lép be a jóérzés: én nem csinálom a saját élvezetemért mondván, hogy ha nekem jó, neki is jó lesz, hanem hagyom a dolgot, és valóban közös örömök után nézünk inkább.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 02:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 02:45

Indulj ki magadból. Ha szeretsz valakit, mi mindent meg nem tennél érte, neki, vele stb. S ha ő élvezi, az neked is jó, azt te is élvezed, merthogy ő is. Azt hiszem, ilyen egyszerű. A mélytorok meg nagyszerű.
Én épp most vettem rá az aúgy eddig eléggé frigid barátnőmet, hogy mi lenne, ha análisan is csinálnánk! 2 hónapomba került, de tegnap előtt csak úgy rohantam síkosítóért!!!
Nem semmi élmény volt. És ami a legjobb, hogy bár először fájt neki, a végén már igencsak élvezte és tetszik neki a dolog!!!

Nem semmi élmény volt. És ami a legjobb, hogy bár először fájt neki, a végén már igencsak élvezte és tetszik neki a dolog!!!
hát mi dagik már csak ilyenek vagyunk,nem hisszük el,ha azt mondják,hogy jol nézünk ki.Viszont,ha a feleséged tud uszni,próbáld rávenni,hogy ússzatok együtt.én csak tankarankának szoktam magam hivni,de az uszást imádom(a strandot én sem nagyon kedvelem), és úszás után nagyon is jol érzem magam
(Ez egy válasz Gedeonbacsi üzenetére (2008. 01. 30. szerda 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 14:41

Hi!
Elso poszt!
Abban adjatok tanacsot, hogy tudnam ravenni a nejemet, hogy elfogadja magat olyannak amilyen!
Kisse husosabb a kelletenel, es ezaltal nem akar semmifele szexualis jellegu dologban reszt venni.
Kozottunk nincs kulonosebb gond szex teren, de pl keptelen vagyok ravenni arra, hogy elmenjunk egy nudista strandra, sot normal, furdoruhas strandra is csak hosszas rabeszeles utan hajlando eljonni.
Arrol mar nem is beszelve, hogy multkor lett volna lehetoseg egy erotikus tarsasjatek partyra, es hallani sem akart rola.
En hiaba mondom neki, hogy szerintem jol nez ki, nem hiszi el nekem...
Valaki, akinek van rutinja ilyen teren adjon mar par otletet legyszi.
Koszi
Elso poszt!
Abban adjatok tanacsot, hogy tudnam ravenni a nejemet, hogy elfogadja magat olyannak amilyen!
Kisse husosabb a kelletenel, es ezaltal nem akar semmifele szexualis jellegu dologban reszt venni.
Kozottunk nincs kulonosebb gond szex teren, de pl keptelen vagyok ravenni arra, hogy elmenjunk egy nudista strandra, sot normal, furdoruhas strandra is csak hosszas rabeszeles utan hajlando eljonni.
Arrol mar nem is beszelve, hogy multkor lett volna lehetoseg egy erotikus tarsasjatek partyra, es hallani sem akart rola.
Koszi
Sikerült rávenni a párom, hogy rakjunk fel képeket. Amatőr lányok 4961 sorozat Gabesz27 néven.
hááát a "molettebb" nők már csak ilyenek! szerintem kb elégedj meg azzal,ami van és azt fejleszd! biztos többet tesz meg érted/neked az ágyban IS, mint egy olyan nő,aki a strandon/nudista strandon virít egész nap! használd ki ezt az odaadást,és viszonozd... (írja ezt egy zöldfülű
(Ez egy válasz Gedeonbacsi üzenetére (2008. 01. 30. szerda 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 14:41

Hi!
Elso poszt!
Koszi
Elso poszt!
Koszi
Indulj ki magadból. Ha szeretsz valakit, mi mindent meg nem tennél érte, neki, vele stb. S ha ő élvezi, az neked is jó, azt te is élvezed, merthogy ő is. Azt hiszem, ilyen egyszerű. A mélytorok meg nagyszerű.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 30. szerda 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 09:27

Na persze bizonyítékom nincs rá, de nem olyan viszonyban vagyunk, hogy vki megtanította neki rajtam kívül. Sztem egyszerűen most érzett rá és szeret. Bár nem gondoltam volna komolyan, hogy egy csaj tényleg szerelemből csinál ilyesmit, de kezdem elhinni. TÖK JÓÓÓ!
Hi!
Elso poszt!
Koszi
Elso poszt!
Koszi
Na persze bizonyítékom nincs rá, de nem olyan viszonyban vagyunk, hogy vki megtanította neki rajtam kívül. Sztem egyszerűen most érzett rá és szeret. Bár nem gondoltam volna komolyan, hogy egy csaj tényleg szerelemből csinál ilyesmit, de kezdem elhinni. TÖK JÓÓÓ!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 01. 30. szerda 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 00:17

Lehet, hogy most tanulta meg a mékytorkos technikát. Vagy valaki megtanította neki. Ha így is lenne, örülj neki, hogy meglepett és biztosan jól csinálta. Biztosan azt jelenti, hogy szeret.
Én már sok dologra rávettem a barátnőmet,extrém helyeken szeretkeztünk vonaton, belvárosba egy padon, lécsőházba, strandon az öltözőfülkébe, stb. A legjobb az volt amikor barátnőjvel hármasba csináltuk, nem volt könnyű rávenni de megérte
Lehet, hogy most tanulta meg a mékytorkos technikát. Vagy valaki megtanította neki. Ha így is lenne, örülj neki, hogy meglepett és biztosan jól csinálta. Biztosan azt jelenti, hogy szeret.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 29. kedd 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 29. kedd 12:57

Engem meg hosszú idő után meglepett egy igazi mélytorokkal. Többször is...
Nemtom, miért pont most.

Engem meg hosszú idő után meglepett egy igazi mélytorokkal. Többször is...
Nemtom, miért pont most.
(Ez egy válasz riel üzenetére (2008. 01. 28. hétfő 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 28. hétfő 11:46

Nekem a csajom sikerült rávenni az análissexre. Eleinte nagyon nem akarta aztán többszöri nekifutásra sikerült. Azóta volt már hogy ő kérte dugjam oda is
Nemsemmi, hogy sikerült az "áttörés"?
(Ez egy válasz riel üzenetére (2008. 01. 28. hétfő 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 28. hétfő 11:46

Nekem a csajom sikerült rávenni az análissexre. Eleinte nagyon nem akarta aztán többszöri nekifutásra sikerült. Azóta volt már hogy ő kérte dugjam oda is
na, azért az extrém ennél kicsit szűkebb fogalom
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2008. 01. 27. vasárnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 27. vasárnap 22:27

Persze,minden hely extrém(függetlenül attól,hogy esetleg megláthatják-e,v.nem,hiszen HELYről van szó),ami a hálószobán(ágyon)kívül történik,bár azt is ilyenné lehet tenni
!

Persze,minden hely extrém(függetlenül attól,hogy esetleg megláthatják-e,v.nem,hiszen HELYről van szó),ami a hálószobán(ágyon)kívül történik,bár azt is ilyenné lehet tenni
!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 26. szombat 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 26. szombat 17:32

Törölt felhasználó (191093)

Szerintetek extrém hely a balcsiparton nappal a strandon?
szia az enyém turbono kukac citromail pont hu és én is elnézést kérek mindenkitöl.
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 01. 27. vasárnap 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 27. vasárnap 07:04

Elnézést kérek az adminoktól, de valamiért nem tudunk egymásnak privit írni. A címem: gorbesrac kukac citromaill pont hu Tényleg bocsi az offért.
Elnézést kérek az adminoktól, de valamiért nem tudunk egymásnak privit írni. A címem: gorbesrac kukac citromaill pont hu Tényleg bocsi az offért.
(Ez egy válasz turbono üzenetére (2008. 01. 26. szombat 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 26. szombat 17:39

szia ,nem tudtam irni privire ,de akkoris érdekel ha nem lessz belöle semmi ,csak dumálunk róla.
engem rävett a barätom,hogy menjünk el egy swingers klubba.mondhatom nem bäntam meg.en meg rävettem,hogy az anälis szex nem csak a länyoknak jo,ezert mostmär egy felcsatolhatos mübrokival rendszeresen megdugom,engem nagyon felizgat.söt ha elelvez-szämba,mellemre,puncimba-mindig le vagy kinyalatom magam utäna.
szia ,nem tudtam irni privire ,de akkoris érdekel ha nem lessz belöle semmi ,csak dumálunk róla.
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 01. 23. szerda 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 22:51

Próbáltam írni privát üzenetet, de nem sikerült. Esetleg megírhatnád Te az elérhetőségedet privátban. Nem akarom szétoffolni a topikot.
Szerintetek extrém hely a balcsiparton nappal a strandon?