Hát engem eddig a popsiszexre,a szájba élvezésre tudott rávenni.Én pedig az erőszakosabb szexre és a szabadban való együttlétre tudtam rávenni. De van még ötletem.......
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 13. csütörtök 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 13. csütörtök 21:42
Törölt felhasználó (197845)

és te mire vetted rá a párod vagy ő téged?

én vibrizés popsiba élvezés sztoryzgatás
és te mire vetted rá a párod vagy ő téged?
(Ez egy válasz kamionosfeleség üzenetére (2012. 09. 13. csütörtök 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 13. csütörtök 16:28

Ha ő többet szeretne akkor hidd el megéri legalább egyszer kipróbálni, mert ha egy nőnek teljesíted a kívánságát nagyon hálás tud lenni.
Aztán pedig te is kérhetsz olyat amit ő nem nagyon akar/ismer. Sok szerencsét.

Ha ő többet szeretne akkor hidd el megéri legalább egyszer kipróbálni, mert ha egy nőnek teljesíted a kívánságát nagyon hálás tud lenni.
Aztán pedig te is kérhetsz olyat amit ő nem nagyon akar/ismer. Sok szerencsét.

Az egymás előtti szex engem is nagyon izgat! Barátnőmet izgatja a pisi szex. Többször pisilt a farkamra szex közben. Nem rossz, de ő menne tovább is. Hát én azért ezen nagyon gondolkodom még.
(Ez egy válasz kamionosfeleség üzenetére (2012. 09. 13. csütörtök 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 13. csütörtök 15:22

Én például kipróbálnám az egymás előtt szexet is, a szerepjátékot és a kikötőzést. De szívesen megtenném a páromnak a prosztata masszázst is de abban ő tutira nincs benne. Hát hirtelen ezek juttotak eszembe. És ti/te mit terveztek még?
Én például kipróbálnám az egymás előtt szexet is, a szerepjátékot és a kikötőzést. De szívesen megtenném a páromnak a prosztata masszázst is de abban ő tutira nincs benne. Hát hirtelen ezek juttotak eszembe. És ti/te mit terveztek még?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 13. csütörtök 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 13. csütörtök 13:45
Törölt felhasználó (840138)

Én is a popóra és a szájba,arcra élvezésre vettem rá a barátnőmet. Nektek mik még a terveitek?

Én is a popóra és a szájba,arcra élvezésre vettem rá a barátnőmet. Nektek mik még a terveitek?
(Ez egy válasz kamionosfeleség üzenetére (2012. 09. 13. csütörtök 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 13. csütörtök 13:20

Engem eddig a popsiszexre és a szájba élvezésre tudott rávenni a férjem. Èn pedig őt a szabadban szexelésre és az erőszakosabb szexre. Persze még van egy csomó minden amit még ki szeretnék próbálni. De dolgozom az ügyön.
Engem eddig a popsiszexre és a szájba élvezésre tudott rávenni a férjem. Èn pedig őt a szabadban szexelésre és az erőszakosabb szexre. Persze még van egy csomó minden amit még ki szeretnék próbálni. De dolgozom az ügyön.
Éjjel erdő, játszótér. Nappal park. Általában orál, anál.
Pedig hidd el,hogy vannak nők,akik mindezt igénylik,tűzbe hozza őket. Nálunk még mellpofozás is igen gyakran megesik.
Nagyon nehezen tudtam én is megszokni,hogy ez izgat valakit,de mostani páromnak ezek jönnek be..
Nem én vettem őt rá,hanem Ő engemet
Nagyon nehezen tudtam én is megszokni,hogy ez izgat valakit,de mostani páromnak ezek jönnek be..
Nem én vettem őt rá,hanem Ő engemet

A 7 az kerület, vagy átmérő? Ha az utóbbi, akkor le a kalappal!
(Ez egy válasz matyka79 üzenetére (2011. 08. 18. csütörtök 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 18. csütörtök 23:54

Több mint tíz éve fűzöm a páromat a puncitágítás körében.Zuhanyrózsával kezdődött a fürdőkádban. Egy idő után vettem egy vibrátort felemelő volt. Vettem egy Kb 30/7-es műbrokit ezt is meghálálta.Sokáig fűztem az análért ez is bejött.Mindíg eggyel több ujjal kényeztettem, míg egy este kényeztetés közben felcsúszott az öklöm is. Azóta imádja.Az orálért sajna nincs oda, de nem adom fel...
Akkor tulajdonképpen kinek volt a barátnője?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 28. kedd 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 28. kedd 11:11
Törölt felhasználó (845931)

Voltunk most nyáron egy fesztiválon.Mi fiuk 5-en és a barátnőm.Sikerült rávenni hogy szopjon le minket naponta.az a baj hogy az egyik haverom ennyivel nem elégedett meg és megdugta. Mivel nem volt gumi azért most várom a piros betüs ünnepet.
Voltunk most nyáron egy fesztiválon.Mi fiuk 5-en és a barátnőm.Sikerült rávenni hogy szopjon le minket naponta.az a baj hogy az egyik haverom ennyivel nem elégedett meg és megdugta. Mivel nem volt gumi azért most várom a piros betüs ünnepet.
Igaz, igaz... Jó'van, akkó rakok fel
(Ez egy válasz babyfac üzenetére (2012. 08. 20. hétfő 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 20. hétfő 23:46

na nemár, ezt nem mondhatod komolyan! itt nem irigykedni szokás, épp ellenkezőleg, büszkélkedni :p
na nemár, ezt nem mondhatod komolyan! itt nem irigykedni szokás, épp ellenkezőleg, büszkélkedni :p
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 20. hétfő 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 20. hétfő 23:12
Törölt felhasználó (10085)

Azt hiszem, ő már benne lenne - persze arc nélkül - még én nem vagyok elég ehhez. Pinairigy vagyok, na! Talán majd darab idő múlva...
Azt hiszem, ő már benne lenne - persze arc nélkül - még én nem vagyok elég ehhez. Pinairigy vagyok, na! Talán majd darab idő múlva...
(Ez egy válasz babyfac üzenetére (2012. 08. 20. hétfő 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 20. hétfő 21:20

Ügyi vagy!
Arra rá tudnád venni hogy azokat a fotókat, videókat közszemlére adjátok?
Arra rá tudnád venni hogy azokat a fotókat, videókat közszemlére adjátok?
Ügyi vagy!
Arra rá tudnád venni hogy azokat a fotókat, videókat közszemlére adjátok? (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 20. hétfő 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 20. hétfő 17:36
Arra rá tudnád venni hogy azokat a fotókat, videókat közszemlére adjátok? (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 20. hétfő 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10085)

Nem mostanában, hanem összesen: fotózás, videozás, kikötözés, szájába verem a farkam, enyhe pofozás, száj megdugás, popsi ujjazás, hajhúzás. Amire még nem sikerült, de tervben van az a fenék megdugás. Amire már sikerült, csak még nem jött össze: 3-asban egy másik lánnyal.
Nem mostanában, hanem összesen: fotózás, videozás, kikötözés, szájába verem a farkam, enyhe pofozás, száj megdugás, popsi ujjazás, hajhúzás. Amire még nem sikerült, de tervben van az a fenék megdugás. Amire már sikerült, csak még nem jött össze: 3-asban egy másik lánnyal.
Mivel mi egy Domina/mazo házaspár vagyunk, így néhány kivételtől eltekintve, - mint pl. a pisi, kaki, állatos és pedofil ötletek - szinte MINDENRE rá tudjuk venni egymást!!
én annak idején arra vettem rá a párom, hogy az utcán leápoljon... az a gáz, hogy egy idő után ő rávett ugyanerre...