Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

A téma leírása

Chat vendég válaszol !

Az eddigi hozzászólások

1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#14   2013. 07. 22. hétfő 13:18
vazelinator vazelinator VIP Admin
szexuálpszichológus szakértés
2013. július 20-án (szombaton) Gyimesi Andrea szexológus vendéget sikerült meghívni az oldalra!

téma:
Másik” élet, ”hamis” sikerélmény, félelem a csalódástól, képgyűjtögetés, álmodozás? Mi lehet a „KAMU”-nak Kiáltott regisztrációk mögött?

Kérdéseitekre itt a válasz:
Aki nem kapott esetleg választ, az azért van, mert hasonlott kérdezett és övére is itt olvasható:
#13   2013. 07. 22. hétfő 13:09
vazelinator vazelinator VIP Admin
A kérdések és a válaszok

Miért kamuznak az emberek, játszanak meg vagy el valamit, valakit?

Mert nem EGÉSZEN vagy EGYÁLTALÁN nem azok, de szeretnének azok lenni vagy kipróbálni azt, amit eljátszanak. Van egy másik típusa a kamusoknak, mégpedig a képgyűjtögetők. Ők egyértelmű célért játszanak.

Mi a kamusok célja?

Különböző céljaik vannak, a kamusok, ahogy írtuk már, sokfélék. Van, aki képeket akar, van olyan is, aki szeretné tényleg megvalósítani a fantáziáit, kiélni a vágyait, csak nincs még készen rá és az utolsó percben ijed meg. És e két véglet között számos alcsoport van.

Privát üzenetekre nem válaszolnak... miért?

Van olyan, aki nem szeret csevegni, van, akinek lassú a gépén, van, aki munkahelyről időnként lopódzik fel, nem csak a kamusok tartózkodnak a cseteléstől! De aki nem privizik, máshogy sem lehet elérni, s egyből képet akar vagy találkozni, azt a közösség minősítheti kamusnak, s lassan leszoknak erről az emberek, azok legalábbis, akik el akarnak érni valamit. A normákat a közösség határozza meg. A kamusok és a valódi emberek aránya időszakonként változik a cseten. A kamusoknak kell egy partner, általában azokra gyűlnek, akik túl gyors, irreálisan gyors, INSTANT szexet akarnak. Ha ezek alszaporodnak egy oldalon, odagyűlnek a kamusok. Ha felbuzdul ellenük az oldal, akkor időről-időre kiírtják őket szabályok, normák felállításával. Viszont a kamusok problémája is kétoldalú jelenség. Hosszú távon segítik a normális felasználókat a céljaik elérése érdekében, mert az INSTANT, túl gyors szexre vágyó ellenpárjaiknak csalódást okoznak és azok eltűnnek az oldalról.

Ha a chaten lebeszélnek, egy találkozót miért nem mennek el illetve ha már tudja,hogy nem fog ott lenni akkor valami módon miért nem értesíti a másik felet?

Cseten nem érdemes találkozót lebeszélni, érdemes előtte telefonálni, ameddig a kamusok túl nagy mértékben vannak jelen az oldalon. Ha már személyesen látni fogjátok egymást, akkor végső soron egymás számát is tudhatjátok. De ha mindenképpen ezt szereti valaki, akkor legalább levelezzen előtte elég sokat ahhoz, hogy a kamusoknak már ne érje meg belefektetni a valódi energiát a hamiskodásba…És még így is előfordulhat, hogy a másik lelép, de így sokkal ritkábban. Az anonimitás a felelősség elhárítására is jó, a visszaélnek vele, de amivel lehet ÉLNI, azzal lehet VISSZAÉLNI is.

Egy-egy esetleges kép csere után miért szűnik meg, miért tűnnek el?

Pont ezt akarja némelyik. Képet és más semmit. Néhány kamus ráadásul ellenkező neműt játszik, s azoknak ez egyfajta trófea, amint megvan, lelépnek, hiszen nem tudnának élőben találkozni, mert lebuknának.
#12   2013. 07. 22. hétfő 12:58
vazelinator vazelinator VIP Admin
Ezek az emberek saját maguknak is hazudnak?

Hazugság-értelmezés kérdése. Húkuszpóknak, rossz embernek kevesen tartják magukat a rossz emberek közül is, ezt úgy érik el, hogy nem gondolkoznak bizonyos dolgokon, helyette elterelik a figyelmüket vagy sokszor ismételnek valami elfogadhatónak tűnő magyarázatot. Tíz éves kor körül nagyon gyakori a "mintha- játék", ami nem szabályjáték. Ebből ered később a fantázia és sok önismereti képesség, de ez egyben egyes normák szerint a hazugság egy bizonyos fajtája is

Miért nincs meg a másik iránti tisztelet ezekben az emberekben? Na és akkor ők meg cserébe elvárják, hogy ugorjunk első szavukra,ha meg nem... Ennyire rosszak az emberek?

Nem minden ember rossz, tiszteletlen, figyelmetlen, stb. De cseten olyanokkal is szóbaállunk, kapcsolatba kerülük, akiket élőben messziről elkerülnénk már első látásra. Így nem érdemes a cset alapján az emberiséget megítélni. Ráadásul az anonimitás nem a legjobbat ozza ki bizonyos emberekből, míg egyeseknek arra jó, hogy felszabadítsák a fantáziájukat, másoknak arra való, hogy felelősség nélkül gonoszkodjanak. Őket a közösségnek kell kiírtani, mert mindenhova odatelepednek, ahol sokan vannak, ergo nagy az áldozatok lehetséges száma.

Hogyan szűrhetjük őket, mire figyeljünk.?

BESZÉLGESSÜNK sokat. Irracionálisan gyors szex csak fényévente adódik még a legjobb szexoldalon is. Átlagosan azok szoktak sikeres randevúk lenni (amerikai online felmérés), amelyeket minimum 3 levélváltás és egy hosszabb telefonbeszélgetés előzte meg. A többi a véletlen kategória. Beszélgessünk személyes témákról, ismerkedjünk hosszabban.
#11   2013. 07. 22. hétfő 12:57
vazelinator vazelinator VIP Admin
Hogy kezeljük, ha belefutunk ilyenbe?

Nem érdemes dühöngeni rajta, legközelebb ne fektessünk energiát olyanba, ami nem reagál elég hitelesen. Ezzel ugyan eleshetünk potenciális partnerektől, esélyektől, de kialakul majd egy NORMA, amely minden ittlévőre vonakozni fog.

Válhat-e valaki kamussá céltalan beszélgetések közben valaki önkéntelenül is?

Bizony. Nem kamus ő, csak elege lett, nem jutott sehova a beszélgetés. Inkább kevés pecabot, teljes érdeklődéssel (amíg ez kölcsönös), mint túl sok szál, amelyiknek mindegyike kissé tartalmatlan. A kamusok elkerülik a mély, érzelmes oldalakat.

Miért nem tolerálják, ha kevés személyes információt osztunk meg magunkról a neten? Miért vagyok én kamus ha nem osztom meg nyilvánosan minden adatom, csak esetleg annak kiben már úgy érzem ,hogy bízhatok?

Ne kiabáljuk egyfolytában a „KAMUS!KAMUS!” dolgot! Hagyjuk őket lógva, és akkor nem terjed szét a közösségben ez, mint egy szitokszó. Egymással is gyanakvóbbakká válnak a kzösség tagjai a kamusok miatt, ez természetes folyamat, beszélgessünk erről értelmesen és ne szidalmazzuk egymást, pláne ne a kamusokat, azok elunják, ha nincs áldozatuk, elmennek, az oldalon maradok pedig megerősödnek pár saját, belső szabály kialakításával.

Miért titulálják "szájhős kamusnak" azt ki nem keresgél egy szexoldalon csak beszélget olvasgat és nézelődik? Annak ellenére, hogy erre a figyelmet is felhívja!

Nem tudom, ki titulálja őket annak. A közösség egyes tagjai. De nem érdemes ezzel foglalkozni. Szabad keresgélni, szabad csak olvasgatni is. Ha erre valaki felívja a figyelmet és szidalmazzák miatta, az annak az értelmi szintjáről mond el valamit, aki mindenáron akart tőle valamit és nem tudta kezelni az elutasítást. Nem érdemes KAMUSKAMUS!!-t kiabálni, nem vezet sehova. Aki nem beszélget, csak képeket vadászik, vagy beszélget, de végül visszalép, az így járt, a társa legközelebb figyelmesebb lesz. Nem kell ehhez személyes infókat elárulni, elég ha csak hosszas a levelezés, van fogalmatok róla, ogy mit akartok egymástól, és elfelejti mindenki azt, ogy INSTANT szex létezik a prostikon kívül másnál. A ritka kivételektől eltekintve ez segít a legtöbbet. Nem tökéletes szabály, de ez szokott beválni.
#10   2013. 07. 22. hétfő 12:53
vazelinator vazelinator VIP Admin
Miért nem értik a nemet egyesek?

És ilyenkor jön a „KAMUSKAMUS!!!” ordibálás, ugye… hát, ezért hagyjuk abba ezt! Vannak a kamusok és vannak a Nem-et nem ismerő férfiak, akik telekürtölik rossz hírével a csetet annak a nőnek, aki nekik nemet mondott. Kétoldalú ez is. Van, ugyebár a sima „jó, dögös kurva”, aki „mindenkive!!” és van a „kamus naaagy büdös kurva”, aki meg „mindenkivel, csak velem nem”. Akinek ez a felfogása, az gyakran fog kamust ordítozni. Azok kárára, akik azért szereték figyelmeztetni a társaikat a kamusra, mert jót akarnak. Elszaporodtak a rosszindulatú egyedek, ilyenkor ugyanaz van, mint a világtörténelemben olyan sokszor, hogy az okésabb társaság majd zár kicsit, kialakítja a normákat, és az majd javít az oldal színvonalán. A többieket majd figyelmen kívül hagyják és elhessennek onnan, aol nincs partner a számukra. Az online közösség mindig önmagát neveli.

A férfiak vagy a Nők a kamusabbak?

Egyértelműen a nők hajlamosabbak kamuzni, illetve a nőket alakító férfiak, de általában női nickeken, mert férfiak kevésbé kapnak leveleket, még mindig dívik a cset világában, ogy férfiak a kezdeményezők, így jobban megéri sokszor női kamusnak lenni. De aki képeket akar, az nőkről akarja, így azon az oldalon férfi karakterekkel is megy a nagy-kamus-verseny.

Könnyű ez, tartalmasabb emberek beszélgessenek egymással tartalmasabban és ők megtalálják majd egymást, a kamust kiabáló elutasított és sértett egyedek, a kamusok és az instant szexet kergetők pedig majd előbb-utóbb körbecsalódnak egymásban és elagyják az oldalt, keresnek új játszóteret. Addig az átmeneti kellemetlenségek, óvintézkedések ugyan kicsit bosszantóak lehetnek, de nem lehetetlen betartani őket, és utána le fognak kopni ezek az egyedek, ha figyelmen kívül hagyja őket a közösség értelmesebbik része.
#9   2013. 07. 17. szerda 15:52
Andie Andie VIP Admin
A szexuálpszichológus válaszol

A "Szexuálpszichológus válaszol" újra a chat vendége.
„Másik” élet, ” hamis” sikerélmény, félelem a csalódástól, képgyűjtögetés, álmodozás? Mi lehet a „KAMU”-nak kiáltott regisztrációk mögött?"

„Kamu”-nak mondanak embereket, mert:
- nem válaszolnak
- lebeszélt találkozó meghiúsul
- nem akar találkozót sem megbeszélni
- találkozó időpontját halogatja
- képkérés után eltűnik

Neked is volt már hasonló tapasztalatod? Kamu-val találkoztál? Le kamuztak?
2013. július 18. (csütörtök) éjfélig kérdezz, vagy mondd el a véleményed, és írd meg az ugyfelszolgalat@goldengate.hu e-mail címre!

A meghívott szexuálpszichológus vendégünk válaszolni fog a miértekre, és mindazon témákra, ami sokatokat érdekel! A szexuálpszichológus 2013. július 20-án (szombaton) este 20:00-tól válaszol a kérdéseitekre a chaten, külön erre az alkalomra fenntartott szobában.
#8   2012. 10. 17. szerda 23:43
vazelinator vazelinator VIP Admin
szexuálpszichológus szakértés
szeptember 22-én Gyimesi Andrea szexológus vendéget sikerült meghívni az oldalra!

téma: Swinger, párcsere, hármas
Kérdéseitekre itt a válasz:
Aki nem kapott esetleg választ, az azért van, mert hasonlott kérdezett és övére is itt olvasható:
#7   2012. 10. 17. szerda 22:35
vazelinator vazelinator VIP Admin
Akik harmadikat, felet, esetleg házaspárt vonnak be sexuális
életük színesítésére, néhányuknál a féltékenység utólag felüti a
fejét, és van hogy nem véletlen. mit lehet tenni hogy a családi élet
ismét az ezt megelőző módon menjen tovább???

A hármas helyzet talaján kialakuló féltékenység, pláne, ha megalapozott, akkor nem sokban különbözik az általános megalapozott féltékenységtől. Ebben a helyzetben azt könnyebb átnézni, hogy milyen szabályok segítik a hármast ahhoz, hogy jól kezelje az ilyen akadályokat, és a féltékenységről, amelyik minden kapcsolatban előfordul, érdemesebb a végén beszélgetni, az tágabb probléma.

Először is: a hármas (definíciója szerint) szembemegy a hétköznapi normákkal, viszont amikor féltékenységre "kerül sor", akkor gyakran előkerülnek ezek a "megszokott" szabályok. Nem csoda, mert nagyon nehéz sutba vágni anyáink szabályait, mert ez jön tévéből, mesékből (ritkán van két királyfi egyszerre...), csapból is folyó normákat, szabályokat.

Néhányan elrontják ott, hogy közösen kezdenek "lázadni", de amikor gond lesz belőle, akkor "tudhattad volna", "hogy jutott eszedbe" felkiáltásokkal hibáztatják a másikat.

Pedig nem lehet FÉLIG fellázadni. Ez az út azzal jár, új törvényeket kell hozni, és azokat menetközben újra és újra módosítgatni, addig, ameddig az pont személyreszabottan megfelelővé nem válik a pár számára.

Más szóval: el kell felejteni a gondolatolvasást, vagy azt, hogy "ez biztos azt jelenti", "ezt biztos azért csináltad", "nekem te ne mesélj, az ott azért volt, mert", stb.

1: az, hogy bizonyos mozdulat, viselkedés, reakció, kedvesség mit jelentett, azt CSAK az tudhatja, aki cselekedte, és bízni kell benne. Ha ez nincs meg, akkor a pár nem alkalmas a hármasra, előbb-utóbb gondba kerülnek

2: nem szabad "alapértelmezett" dolgokra hivatkozni, mert nem lehet FÉLIG lázadni, mindent érdemes újratárgyalni, megbeszélni. KIVÉTELKEZELÉS címen minden először fellépő "hiba" új szabály létrehozását követeli, és ha AZT a szabályt szegi meg a másik, akkor érdemes lélektani boncolgatásba kezdeni. Első hibára nem ugrunk, hanem újratörvénykezünk.

3: Rendszeresen frissíteni kell a szabályrendszert, közösen, úgy, hogy passzoljon a jelenlegi helyzethez, érzelmekhez.

Ez opcionális, de én jónak látom: Mindkét félnek vétó joga van mindenre. Általában ez a típusú "parlament" működőképesebb a hármas esetében és könnyebben kezeli a hibákat, az elsőre szembejövő meglepetések ellen nem véd, de másodjára már ritkán követnek el a felek olyat, ami fáj valamelyik félnek.

A féltékenység megjelenése esetén evidens, hogy meg lehet oldani minden problémát úgy, hogy megszakítja a pár a kapcsolatot azzal a féllel, amelyik a problémás érzelmeket kiváltja valamelyik vagy mindkét félből.

Amennyiben nem folyamodnak ehhez a megoldáshoz, akkor a helyzet már eléggé specifikus, nem érdemes általánosságban tárgyalni.
#6   2012. 10. 17. szerda 22:34
vazelinator vazelinator VIP Admin
2. Hogy alakul ki valakiben a sexrabszolgaság utáni vágy?

A legtöbb submisszív emberben régóta, gyerekkor óta bujkálnak ilyen jellegű fantáziűk, sokan önkielégítés közbeni fantáziacsomagként dédelgetik már tizenéves korúk vagy kisebb gyermekkoruk óta az efféle ábrándokat.
Vannak aztán olyanok, akik kifejezett vagy ki enm mondott BDSM kapcsolat keretében kedvelik meg a műfajt. Minél korábbi a vágy, fantázia, annál mélyeb a gyökere a személyiségben.

3. Mennyire nehezíti meg a partnerkeresést az, ha valaki a BDSM-hez
vonzódik? Hiszen nem mindegy, hogy valaki a domináns vagy alárendelt
szerepet kedveli. Szóba jön egyáltalán a szerepcsere?

Vannak a műfajnak kedvelői és rajongói, különböző mértékű a BDSM / vanília szex iránti vágy aránya az egyes emberek esetében. Akinek a vanília (nem DS) szex nem igazán vonzó vagy kielégítő, annak fontos szempont a partner keresésben a BDSM és az oldalak, de azon belüli fantáziák, határok is.

A legtöb "fanatikus", vagy "rajongó" nem switch, azaz csak egyik oldalon képzeli el szívesen magát. Sokan büszkék is rá, hogy ők "igazi" domok/dominák vagy szubok. A switcheknek könyebb lehet a helyzetük, gondolnánk, de a domok sokszor azért nem bíznak bennük, mert fellázadhatnak és az ijesztő/kellemetlen, a szubok pedig "igazi" domot keresnek, szóval sok esetben korcsnak minősíti őket a szubkultúra egynémely vonulata. Azt kell mondanom, a switcheknek sem könnyebb, csak más szempontból.

Sok BDSM hívő vanília kapcsolatban él és e mellé keres egy BDSM kapcsolatot. Ez a gyakori párosítás inkább csak tűzoltás, és bármennyire gyakori, a műfaj kedvelői egyetértenek abban, hogy nem ez az ideális megoldás.

Azzal a felvetéssel, hogy egy személybe lenne jó "gyúrni" a kér élményvilágot pedig lélektanilag nehéz kérdéskörhöz érünk, mert sok esetben a személyiség nem integrálja a "gonosz" "önző" vagy "kiszolgáltatott" vágyakat a hétköznapi életre használt részeivel. Így szinte lélektani törvényszerűség, hogy a két világban két partnerre találjon az illető.

4. Érzelmekről van szó mindkét oldalon, hatalomról,alazátról
szerencsés esetben többról, akár szerelemről?
De valóban "vadász" írányít és a vad csak áldozat?

A randik, szeretők terén nem ilyen egyértelmű a dolog. De a párkapcsolatok esetében BDSM kapcsolatban is ki tud egyenlítődni az érdekérvényesítés, és hétköznapi párkapcsolatból is sokat ismerünk, ahol az egyik fél van csak nyeregben. A DS kapcsolatban sok pontot osztanak arra, hogy "úgy tűnjön", mintha nem lennének egyenlőek a felek. Az változatos, hogy mindig, vagy csak akkor, ha elhangzik néhány játékra utaló varázsszó. De ezen nincs is mit meglepődni, együttműködni valakivel még a munkahelyi hierarchia betartása mellett is, óhatatanul tartalmaz némi oda-vissza függést. A Párkapcsolat+MocskosHétköznapok tünetcsoport esetében pláne.
Pláne, hogy a BDSM-et sokszor a tisztelet játékának is aposztrofálják, és a tisztelet két oldalú, legalább abban mindenképp, hogy az ember lánya/fia jószántából és nem kényszerből adja.
#5   2012. 10. 17. szerda 22:34
vazelinator vazelinator VIP Admin
5. Megcsalás e ha nyíltan szexelhetünk mással? Milyen módozatai vannak
a partner tudtával történő félrelépésnek, és hogyan lehet ezt lelkileg
feldolgozni? Mitől függ, hogy a kapcsolat túléli-e ezt, illetve, hogy
az egyik partner bedobja-e a törölközőt?

Az első kérdésre külön válaszolnék, megcsalás-e ez. Az a megcsalás, amit a két fél bármelyike annak érez, mert az hatással lesz a kapcsolati bizalomra, elégedettségre, érzelemszabályozásra. A kapcsolat határait a felek döntik el, de közös megegyezés mellett érdemes ezt elkövetni, mert ha szellős-huzatos a kapcsolat háza, akkor rossz lesz benne lakni és az is lehet, hogy összedől, pláne, hogy senki sem szívesen rendez be otthonná egy düledező, huzatos házat. Ez nem csak a hűségre igaz, hanem a társas megjelenésre, családdal, barátokkal való kapcsolattartásra, közös megjelenésükre, stb. De igaz arra is, hogy megcsalás-e a szex mással.

Fontos kérdés, hogy ha nem kizárólagos a kapcsolat ebben, attól még legyen-e kizárólagos valami másban, és ha igen mi az, mik azok. Elmenni nyaralni mással? Mástól kérni tanácsot, ha elakadunk az életben? Másnak panaszkodni? Másvalaki távolodása miatt idegeskedni, amiatt aggódni, megbántott-e az illető? Más készíthet-e reggelit nekem? Tisztelhetek-e valakit jobban, mint a társamat? stb. Ezek meghatározásához nagyon komoly önismeret kell és folyamatosan változó behatások között folyton megújulú szabályrendszer. Sok esetben a stabilitáshoz elengedhetetlen, hogy megfelelő kontrollal rendelkezzen ezek felett mindkét fél. Bár ebben már vannak eltérések.

Önkényes módozati táblázatba foglalás helyett én inkább koktélokról beszélnék, bizonyos szempontok mentén.
Fontos szempontok:
- ismeri-e a külső kapcsolatot a másik fél, beszélhet-e vele, vagy az információ-áramlás csak a központi fél felől jöhet.
- adott esetben ő maga is részt vehet-e az alkalmakon, vagy erre akár nem is kíváncsi
- a felek igénye megközelítőleg egyenlő-e a külső kapcsolat bevonására, vagy az egyik inkább kapcsolatféltésből enged
- van-e kontrollja a partnernek arra, hogy megszakíttassa a másik külső kapcsolatát, és ha igen, min alapszik
- kiderül-e, ha a külső kapcsolat már olyan határt is átlép, ami zavarja a bázis kapcsolatot?
- ha nem a szex teszi kizárólagossá a partnerkapcsolatot, sok esetben akkor is igényelnek a felek kizárólagosságot valami másban. Szempont, hogy ezt meg tudják-e fogalmazni, van-e elég önismeretük ehhez a feleknek, és be tudják-e tartatni egymással, ellenőrizni tudják-e.

Szerintem a legfontosabb, ami akár önállóan is megállja a helyét szempontként:
#4   2012. 10. 17. szerda 22:34
vazelinator vazelinator VIP Admin
A megfelelő érzelemszabályozás.
Szerintem a szex kizárólagossága helyett a kapcsolatok szerveződésének elve a közös érzelemszabályozás. (aminek szimbólumaként szokás tekinteni a szexre általában.)
Ez egy bonyolult fogalom, röviden úgy lehetne szemléltetni, hogy
"ha én idegesítem föl, csak én tudom megnyugtatni, ha én vagyok ideges, akkor úgy érzi, személyes joga és kötelessége, hogy ő nyugtasson meg és ebbe a rendszerbe harmadik fél nem tud belenyúlni.".
Ettől persze bonyolultabb, arról szól, hogy egy ember helyett két ember az érzelmi egység, egymással sok mindent meg tudnak tenni, de harmadik fél érzelmileg nem vonódik be.

Ez az idilli helyzet a nyílt kapcsolat esetében nem szokott örökre így maradni, ahogyan a nem-nyílt kapcsolatok esetében is vannak kikacsingatások. Az a baj a nyílt kapcsolattal, hogy nem veszik észre a felek, amikor elkezdődik az a folyamat, hogy maga a kapcsolat csak bizonyos mankókkal elégíti ki az igényeiket, és észrevétlenebb marad a kapcsolati probléma, mivel mindig vannak mankók. Ilyenkor a külső fellángolás esetében sokkal nehezebb visszajönni és maga a fellángolás is mire észrevételre kerül, addigra sokkal kiépültebb kapcsolatot takar.

6. Aki több ilyen filmet néz, jobban kialakulnak a hármassal,
négyessel, swingerrel kapcsolatos vágyak? Elképzelhető, hogy
pornó-megvonással elhalványulnak ezek a vágyak is? Vagy független a
két dolot

Ha meg lehet vonni a pornót, akkor igen, elhalványulnak. De a legtöbb esetben a tyúk vagy a tojás volt előbb problémát nem érdemes boncolgatni, mert gyakorlatban mindegy. Többnyire nem lehet megvonni a pornót, mert túl erős a vágy, mire felmerül a megvonás és a megszabadulás igénye. Ilyenkor mélyebb lélektani beavatkozás szükséges, ha az illető le akar szokni pornóról és négyesről. És nincs miről beszélni, ha nem akar, akkor ezzel kell elfogadni vagy elhagyni.
#3   2012. 10. 17. szerda 22:13
vazelinator vazelinator VIP Admin
7. Mennyire fontos a körítés - például a jelmez, szexuális
játékszerek? Fontosabb, mint a "sima" szexben?

A hármasban vagy a BDSM-ben? A körítés segít jelentéseket adni, ahol a jelentés félreérthetetlensége fontos, ott mindenhol fontos. Segít fókuszálni. Hármas esetében nem olyan gyakori, mint a BDSM-ben a jelmezek, fétis tárgyak jelenléte. A segédeszközök praktikus szempontok miatt lehetnek fontosabbak a hármasnál (nincs elég eszköz, nincs elég kéz, nyelv, vagy ellenkezőleg, túl sok jut kevés területre, stb...). A DS - mivel szerepjáték - szinte hívja az eszközöket. Könnyebb elvonatkoztatni. Könnyebb starwarst is játszani, ha van valami, ami lézerkardot mintáz...

8. Mi a teendő, ha a nő orálisan kényeztet, és nem tudod visszatartani
a spermát? Mi az elegáns megoldás?

A magömlés kontrollálását meg lehet tanulni. Akár orális kényeztetés, akár hüvelyi behatolás, a spermát meg lehet tanulni visszatartani, érdemes is. Sok technikát ismerünk arra, hogy ez a tanulási folyamat lépésekre bontható és sikeres legyen, ha egyedül nem megy, érdemes ebben segítséget kérni.
Egyébként pedig aki nem tudja megígérni, hogy visszatartja, az ne ígérje meg, akkor majd a nő eldönti, megkockáztatja-e az esetleges "katasztrófát".
Fő a kapcsolati etika smile
Nyilván a gyors törzsfordítás jobbra segíthet a problémán, de árthat a szőnyegnek...

9. A Nők többsége azért megy bele egy hármasba vagy akár többesbe,hogy
eleget tegyen párja kérésének,esetleg ezzel próbálja menteni a
kapcsolatot....erre van esély?

A párkapcsolatok útjai kifürkészhetetlenek, lehet esély erre. Pár rosszul sikerült próbálkozás és a kedves odaadásának látványa átkattinthat dolgokat. De többnyire inkább abba a kategóriába tartozik a végeredmény, amit a szerelmesek utolsó egy évükben még képesek elkövetni a kapcsolat megjavítása érdekében, de minden erőfeszítés ellenére mégis végül csak egyre több és több kalamajkát okoz.

De sosem csak egy ok van, ha a nő belemegy egy ilyen helyzetbe azt nem okozza egyetlen ok. Lehet, hogy az odaadással van dolga, vagy a kiszolgáltatottságot próbálgatja, bűntudata van, vagy a hármas kérdésköre ismerős számára...Sosincs egyetlen ok.
#2   2012. 10. 17. szerda 22:06
vazelinator vazelinator VIP Admin
10. Miért van az hogy én mint nő nem érzek bűntudatot ha pornót nézek,
mondván nekem szabad.. De ha a párom akár képet ment el vagy letölt
egy pornót akkor az zavar. Nem szólok érte, mert nem érzem fairnak
vele szemben, de számomra logikátlanok az érzéseim!

Ez analóg lehet azzal, hogy ha pl. én találkozom az exemmel munka ügyben az kevésbé zavar, mint ha a pasim/csajom, merthát ugye magamban megbízom, benne meg nem. De ha a pornóról szól csak, akkor azt magyarázhatja az is, hogy a pornóban a nők helyzete nem mindig példamutató a párkapcsolat szempontjából, a férfiakat viszont nem fogjuk "elrontani", megbántani, ha az ott látottakat csináljuk velük. Ha ők kezdenek el arra mind vágyni, az lehet, hogy ijesztőbb, mert 8 óra munka után teljes sminkben lelkesen mosolyogni orális szex közben nincs mindig energiánk...

11. Többes szex során sokszor problémát okoz férfiaknak, hogy
szeretnék feleségüket egy vagy több férfivel közösen kényeztetni, de a
másik férfi közelsége, elkerűlhetetlen érintése(főleg ha egyszerre
szeretnének a nő hüvelyében jelen lenni)irtózatot okoz. Emiatt
meghíusul vagy kellemetlen emlék marad a többes kaland.Miként lehet
ezt az iszonyt eloszlatni s megértetni az érintett férfiakkal ez nem
homo vagy biszexuális hajlam vagy mégis az?

A homo vagy biszexualitás elfogadása azok számára, akik ellenállást tapasztalnak magukon sajnos nem egy fórumon vagy tanácsadással eloszlatható dolog. Magyarul: akik ellenállást éreznek ezzel kapcsolatban, azok csak mélyebb terápia segítségével tudnak ezen változtatni, és csak akkor, ha akarnak. Egyszerűbb, hogyha ilyen esetben elkerülik a nem kívánt érintéseket, amelyek nem okoznak élvezetet, és előnyben részesítik azokat, amelyek okoznak. Érdemes ezt megebszélni előre az érintett felekkel.
Hogy ez homo vagy biszexualitás-e, ezt nem érdemes cimkézni, annyi oka lehet egy hármas fantáziának, kezdve a kölcsönadás izgalmától, ami a birtoklás érzéséhez köthető, egészen a pornó filmekben látott csoportos jelenetek megismétlésének igényén át a feleség minél nagyszerűbb kiszolgálásán keresztül...nem lehet ennyiből eldönteni, hogy maga a "két férfi érintése"-elem mekkora súllyal esik a latba.

12. A BDSM-el kapcsolatos vágyak bármelyike, lehet e valamikori akár
gyermekkori trauma vagy negatív környezeti hatás következménye részben
vagy akár teljesen?

Igen, lehetnek enynire korai gyökerek mentén keletkező és ilyen módon formát öltő vágyak is.
#1   2012. 10. 17. szerda 22:06
vazelinator vazelinator VIP Admin
15 .A naturista szaunákban sok férfi (néha nő is) igyekszik nagyon
magamutogatóan megnyilvánulni. Sokszor egyesek számára zavaróan
"kitárulkoznak". Vannak enek lelki okai?

Igen, az exchibicionisták gyakran látogatnak nudista strandokat és meztelen szaunákat, előfordulhat, hogy találkozik velük az ember ott.

16 . miért élvezem, hogy mással látom a párom? vissza vezethető arra
hogy szeretném meg nézni a szeretkezésünket kivüröl? azaz magam, ahogy
szeretkezek, s a harmadikat magamnak tekintem.

Lehet ilyen motiváció is a háttérben, de mindig több ok van egynél. Ilyen esetben ha videóra venné az ember a saját szeretkezését az pótolná a hármas élményt, könnyen ellenőrízhető, hogy ennyi elég ok e arra a hármasra.

17. nem törik meg egy kapcsolat ha olyan helyre mint a szex engedünk
egy harmadikat a kettőnk legintimebb helyére?

Ez egy veszélyes helyzet, megtörhet, igen.

18. A többes sexnél, a partner iránti szeretet, és számára a mindent
megadni kívánás vagy a változatosság keresése a fő mozgató rugó??

Többes szexe válogatja. Ahány többes szexben résztvevő, annyi szokás (motiváció).

20. Harmadikat lehet tekinteni élő vibrátornak? az az semmi érzelem?
ki lehet zárni mint érzelmi tényezőt?

Ki lehet, de van lyan is hogy nem sikerül, sok szemponttól függ a hármas szex kimenetele. Azt kell mondanom, anynira sok önismereti dologtól függ, amiről az ember nem is tud önmagában, hogy ez inkább a kontrollálhatatlan dolgok világa, semmint a tuti dolgoké.
De alapvetően lehet annak tekinteni, és működhet is, kérdés, hogy ez nem fog-e változni és ha fog, mikor.

24. létezik e a swingerben barátság vagy csak sima testi vágy és talán
valamennyi szimpátia?

Kialakulhatnak barátságok a swinger klubban is, ilyen történetet ismerünk sokat. Ahogy a munkahelyen, a sarki boltban, a swingerben is köttetnek ismerettségek, és kialakulnak barátságok is.
 
1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2012. 10. 17. szerda
Üzenetek: 14db
Utolsó üzenet: 2013. 07. 22. hétfő
 

Hírek

2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább
2024. 03. 04. hétfő 12:58
Póló alatti titkok: Hogyan változtasd meg a mellény-edet nyárra? A nyár közeledtével, amikor a hőmérő higanyszála és a nappalok hossza egyaránt az egekbe szökik, sokan közülünk kezdünk pánikszerűen a szekrény mélyére rejtett pólók után kutatni. De mi van akkor, ha a póló alatt nem a várt "beach body",... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!