Martfűi Termál Wellness részét ma megnéztem igényes hely és a Finn Sauna kabin melletti felirat szerint nudista a hely igaz akkor éppen nem meztelenül voltak bent a népek. Van Bio Sauna meg Infra is (az infrában kellett volna az éjjellátó szett mert semmi nem jelezte be van kacsolva a cucc és ugye infra tartományban nem látok. Már majdnem megnyomtam volna a vészgombot mer a lila színű fényben az pont fekete, a felirat meg nem látszik. Na szerencsére épp váltott a dekorfény azt akkor úgy már fény derült a piros Vészgomb feliratra... Na de remélem nem a nagy semmin ültem 15 percig... Egy középkorú pasi akik később bejöttek viszont nagyon rám fókuszált amikor felnéztem pedig igencsak a feleségével volt azt bevallom igencsak zavarba ejtett mert a neje meg pont velem szemben...)
Martfűi Termál Wellness részét ma megnéztem igényes hely és a Finn Sauna kabin melletti felirat szerint nudista a hely igaz akkor éppen nem meztelenül voltak bent a népek. Van Bio Sauna meg Infra is (az infrában kellett volna az éjjellátó szett mert semmi nem jelezte be van kacsolva a cucc és ugye infra tartományban nem látok. Már majdnem megnyomtam volna a vészgombot mer a lila színű fényben az pont fekete, a felirat meg nem látszik. Na szerencsére épp váltott a dekorfény azt akkor úgy már fény derült a piros Vészgomb feliratra... Na de remélem nem a nagy semmin ültem 15 percig... Egy középkorú pasi akik később bejöttek viszont nagyon rám fókuszált amikor felnéztem pedig igencsak a feleségével volt azt bevallom igencsak zavarba ejtett mert a neje meg pont velem szemben...)
ma szauna est 4 felöntés lesz ma!teljes wllnesshasználattal,masszázzsal! ingyenes batyus hozzájárulás!!19.00 kapunyitással!! nem kupi!
Asszem ma elnézek Martfűre milyen a sauna, wellness a termált már ismerem.
Sziasztok, Miskolcon naturista szauna ki létezik,,, köszönöm az infót
Budapesten/Pest megyében több helyen is van lehetőség naturista szaunázásra. Szentendre, Aquaworld, Oriental Spa, Oxygen, Ráckeve, magánrendezvények, Fashion Day spa, stb. Ha valakit részletesen érdekel írjatok kérlek privátban!
Sziasztok..gyönyörű csinos feleségemmel elkezdtünk naturista szaunába járni,amellett,hogy egészséges és full lelazít minket szerintetek lehet ismerkedni ilyen helyeken? Abszolút kezdők vagyunk..szép napot Mindenkinek..
Ráckevén péntek esténként a medencék is használhatóak fürdőruha nélkül?
(Ez egy válasz manocska77 üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 22. vasárnap 10:06

Sziasztok
Szokott lenni Fehérváron is, Gárdonyba. De én jobban szeretem Ráckevét, mert ott van gyógyvizes fürdő is. Ami, nagyon kellemes

Sziasztok
Szokott lenni Fehérváron is, Gárdonyba. De én jobban szeretem Ráckevét, mert ott van gyógyvizes fürdő is. Ami, nagyon kellemes
(Ez egy válasz colos20 üzenetére (2024. 05. 24. péntek 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 24. péntek 17:06

Sziasztok textilmentes szaunát vagy fürdőt keresek Székesfehérvár közelében feleségemmel együtt.
*Asia Therme
Lutzmannsburg- Sonnentherme
Ázsia Therme- Wr. Neustadt alatt (Ez egy válasz whereisthepop üzenetére (2024. 09. 19. csütörtök 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 19. csütörtök 14:26
Ázsia Therme- Wr. Neustadt alatt (Ez egy válasz whereisthepop üzenetére (2024. 09. 19. csütörtök 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,
Ausztriában valahol a határhoz viszonylag közel található a bükfürdőihez hasonló szaunavilág? Csendes, igényes helyet keresünk ahol medencézni is tudunk meztelenül.
Köszi!
Ausztriában valahol a határhoz viszonylag közel található a bükfürdőihez hasonló szaunavilág? Csendes, igényes helyet keresünk ahol medencézni is tudunk meztelenül.
Köszi!
Tatzmannsdorf
(Ez egy válasz whereisthepop üzenetére (2024. 09. 19. csütörtök 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 19. csütörtök 14:26

Sziasztok,
Köszi!
Köszi!
Sziasztok,
Köszi!
Köszi!
Eger Imola hotel platán textil mentes szauna!
Hú ez úgy jó ha az ember egy bazit sportol előtte. Vagy romantikázik...

Árpád fürdő! Szoktak lenni naturista programok
(Ez egy válasz colos20 üzenetére (2024. 05. 24. péntek 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 24. péntek 17:06

Sziasztok textilmentes szaunát vagy fürdőt keresek Székesfehérvár közelében feleségemmel együtt.
Oxygen Naphegy textilmentes szaunájáról van valakinek infója?
Sziasztok!Galerius Fürdő szaunavilágáról tud valaki valami infót szolgáltatni?siófokon
Én is egészségesen szeretek szaunázni(meztelenül).
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 01. szerda 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 01. szerda 20:36
Törölt felhasználó (902281)

a legjobb ,ha van irha bundád és kifordítod, belül hűt,és izzadhatsz vele,ne reklámozzd az olyan szaunát ami egészségtelen használatra ösztönzi az amúgy is prűd magába roskadt elszomorodott magyart!