Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

Az eddigi hozzászólások

... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#443   2010. 09. 12. vasárnap 14:34
kevinchan kevinchan
Én sokat gondoltam milyen lenne ha a barátnőm a számba pisilne de sose hoztam fel a dolgot viszont egyik este amikor kinyaltam és elélvezett éreztem hogy elkezd pisilni úgy látszik hoyg akkorát élvezett hyog bepisilt én élvezettel nyeltem a pisijét nagyon finom volt.viszont az én kicsikémet úgy látszik megviselte ez az élvezés és elszenderült.Másnap amikor felkeltünk akkor beszéltük meg a történteket és elkezdetett nagyba bocsánatot kérni de én félbe szakítottam a mondókáját hoyg ne kérjen bocsánatot mert én nagyon élveztem és szeretném megismételni.Azóta sokszor ittam már a pisijéből és ez valami csodálatos érzés.még egyszer azt csináltuk hoyg egy lavorba pisilt és belemártotta a lábát én meg nyaltam a talpáról szopkodtam a lábujjairól a pisit és csak anynit tok mondani hoyg ez egy gyönyörű érzés
#442   2010. 09. 06. hétfő 20:49
X Törölt felhasználó (768733)
egyik legfinomabb dolog smile
#441   2010. 08. 15. vasárnap 12:33
dzivka dzivka
en imadom a nejem kinyalni a pisijet a puncijabol meginni (probaltuk poharbol ugy mar nem az igazi) a pisis ruhajat is szeretem felvenni,de hogy en levizeljem ot elsem tudom kepzelni,lehet meg ha konyorogne erte se tennem meg,de hal istennek nem ker ilyet.
#440   2010. 08. 14. szombat 09:28
ózdi ózdi
Sziasztok!
Nekem engedi a párom hogy a kádban a testére pisiljek, de ő nem akar rám pisilni csak előttem max. Pedig engem izgatna a dolog! Miért lehet ez?!
#439   2010. 01. 07. csütörtök 13:15
Peter_xx Peter_xx
Az ilyen véletlenek, nekem is nagyon tetszenének ! lookaround
(Ez egy válasz Momolany üzenetére (2010. 01. 06. szerda 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 06. szerda 22:24
én egyszer véletlenül pisiltem le a partnerem, de inkább vicces volt mint izgató bee1 Azt hittem nem kell és már nagyon belemelegedtünk, aztán kiderült, hogy mégis. Szerencsére neki tetszett smile
#438   2010. 01. 06. szerda 22:24
Momolany Momolany
én egyszer véletlenül pisiltem le a partnerem, de inkább vicces volt mint izgató bee1 Azt hittem nem kell és már nagyon belemelegedtünk, aztán kiderült, hogy mégis. Szerencsére neki tetszett smile
#437   2010. 01. 02. szombat 20:16
vazelinator vazelinator VIP Admin
vágyaitok? történeteitek? így ebédre akkor?
(Ez egy válasz pisispárocska üzenetére (2010. 01. 02. szombat 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 02. szombat 18:34
hmm ez a kedvenc fórumunk ma regiztünk először imádjuk a kemény pisiszexet:P:P:P
#436   2010. 01. 02. szombat 18:52
Peter_xx Peter_xx
Üdvözlet az oldalon
(Ez egy válasz pisispárocska üzenetére (2010. 01. 02. szombat 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 02. szombat 18:34
hmm ez a kedvenc fórumunk ma regiztünk először imádjuk a kemény pisiszexet:P:P:P
#435   2010. 01. 02. szombat 18:34
pisispárocska pisispárocska
#434   2009. 12. 29. kedd 13:04
mendez23 mendez23
Nekem meg volt a 73. nő is, aki lepisilt és keresem a következőt!!!!
Imádom!
#433   2009. 12. 04. péntek 00:56
kandurmarci kandurmarci
Értelek, igazad van. Engem az sárga zuhatag nem dob fel, bevallom. "Minden megengedett, de semmi sem kötelező." Minden jót az élvezetekhez, én inkább kimaradnék belőle. De akinek bejön, annak biztosan nagy élmény s élvezet.
#432   2009. 12. 03. csütörtök 22:04
Riga13 Riga13
Figyelj! én nagyon is meg tudom külömböztetni, ettől függetlenül mindkettőt imádom.
Természetesen az orgazmus is más, meg az aranyzuhatag is más, ez utóbbi azonban lényegesen több, hosszabb és lényegesen nagyobb élvezetet tud nyujtani és jellegéből adódóan mindíg változó finomságú.Természetesen csak megfelelő higiénével és a lelőhelyéről közvetlenül frissen forrón melegen, csak ajánlani tudom persze csak annak aki az ilyetén injencséget szereti aki viszont nem az nyilvánvaló nem is tudja értékelni ennek varázslatos mivoltját.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2009. 12. 03. csütörtök 01:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 03. csütörtök 01:45
Emberek, azért nem árt megkülönböztetni a pisilést és lányok spriccelős orgazmusától. MERTHOGY AZ NEM PISI!
#431   2009. 12. 03. csütörtök 01:45
kandurmarci kandurmarci
Emberek, azért nem árt megkülönböztetni a pisilést és lányok spriccelős orgazmusától. MERTHOGY AZ NEM PISI!
#430   2009. 12. 02. szerda 21:16
Riga13 Riga13
Tisztelt Zsozs 70
A napokban volt egy kis időm, és elejétől végig olvastam az egész oldalt, és két dolgot állapítottam meg, az egyik, az, hogy meglehetősen döcögősen sőt néha agresszíven indult az oldal, de hála a moderátoroknak a bunkóbbakat kimoderálták.
Amint látom te vagy a legrégebbi aki már elejétől hirdeted azt, hogy ennél nincs jobb a világon.
Volt az elején egy hölgy bizonyos mioma akit igen durva kritikákkal illettek amiért ő is hódol ennek a szenvedélynek jól el is riasztották innét.
Nem tudod mi van vele és miért nem jön fel?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2009. 11. 02. hétfő 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 02. hétfő 14:19
én mindig mondtam hogy a legfinomabb a világon a a csajokbol ki folyo friss pisi
#429   2009. 11. 28. szombat 08:23
Riga13 Riga13
Szevasz!
Szerintem ezt gépeld le mégegyszer, mert csak körülbelül lehet tudni mire is gondoltál valójában.
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2009. 11. 22. vasárnap 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 22. vasárnap 13:45
ez igaz nincs olyan mint a csajok edeskesensos testmeleg pisije
#428   2009. 11. 28. szombat 08:18
Riga13 Riga13
Szevasz!
Én már küldtem e-mailt, ettől függetlenűl ide is beírom, hogy én a leg messzebb menőkig benne lennék egy ilyen összejövetelben, persze csak akkor, ha inni is lehet, merthogy marha szomjas vagyok.
No persze nem sörre, vagy egyéb kommersz italra, hanem arra ami a lányok lábai közül csorog ki, mivel a legteljesebb mértékben osztom Zsozs 70 véleményét, miszerint ennél jobb a világon nincs.
Ehhez persze lányok is kellenének, akik biztosítanák az inni valót, és ha ez összejönne legalább egyszer leinnám magam a sárga földig.
üdv
(Ez egy válasz jonny88 üzenetére (2009. 11. 22. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 22. vasárnap 13:27
Csö! Uj vagyok az uldalon de szeretnék össze hozni egy nagyobb party-t ebbe a körben hogy a gyakorlat is legyen a témában!Nekem ez egy nagy szenvedélyem csak kevés nö válallja ezt a dolgot. vas megyébe tervezném ha lennénk rá egy páran.De ha vagyunk rá egy páran messzebb is lehetne.egy ilyen pisi swingerre gondoltam.Ha nem jön össze legalább olyan helyet mondjatok ahol ilyen van.de szerintem összehozható lenne a dolog. Akit érdekel irjon nekem e-mailt (sarai19@freemail.hu) vagy irjon ide és össze beszéljük.
#427   2009. 11. 22. vasárnap 13:45
dzivka dzivka
ez igaz nincs olyan mint a csajok edeskesensos testmeleg pisije
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2009. 11. 02. hétfő 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 02. hétfő 14:19
én mindig mondtam hogy a legfinomabb a világon a a csajokbol ki folyo friss pisi
#426   2009. 11. 22. vasárnap 13:27
jonny88 jonny88
Csö! Uj vagyok az uldalon de szeretnék össze hozni egy nagyobb party-t ebbe a körben hogy a gyakorlat is legyen a témában!Nekem ez egy nagy szenvedélyem csak kevés nö válallja ezt a dolgot. vas megyébe tervezném ha lennénk rá egy páran.De ha vagyunk rá egy páran messzebb is lehetne.egy ilyen pisi swingerre gondoltam.Ha nem jön össze legalább olyan helyet mondjatok ahol ilyen van.de szerintem összehozható lenne a dolog. Akit érdekel irjon nekem e-mailt (sarai19@freemail.hu) vagy irjon ide és össze beszéljük.
#425   2009. 11. 15. vasárnap 08:48
Andrea és Endre Andrea és Endre
Nálunk elég sokáig tartott, mire eljutottunk idáig, de most már lassan átesünk a ló túloldalára. vigyor2

Kedvesem(Andi) igen bevállalós lett az utóbbi időben, de valljuk be a pisi szex nem az a téma, amit olyan egyszerű felhozni. Kicsit én is tartottam tőle, hogy milyen lesz a reakció. Éppen ezért „véletlenül” olyan filmet írtam ki, amiben ilyen jelenet is volt. Mikor odáig jutott a film, megkérdeztem, mi a vélemény. Nem találta gusztustalannak, így vettem a bátorságot és mutattam neki még egy-két videót a neten. Ekkor már a „Lehet róla szó”-nál tartottunk. Pár héttel később viszont ő hozta szóba fürdés közben. Azóta már mindketten kipróbáltuk (többször is) és nagyon izgató. Nincs benne semmi rossz, viszont teljesen új színt visz az amúgy sem eseménytelen együttlétekbe.
#424   2009. 11. 02. hétfő 14:19
zsozs70 zsozs70
(Ez egy válasz Peter_xx üzenetére (2009. 11. 02. hétfő 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 02. hétfő 12:28
A hétvégén kaptam egy öblítést én is, sőt néhányat kortyoltam is belőle.
Szerintem sem perverz, nekem tetszik, finom és izgató.

... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: favab favab
Nyitás ideje: 2006. 06. 06. kedd
Üzenetek: 823db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 18. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!